Tι της βρήκε αυτηνής της φώκιας

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Re: Tι της βρήκε αυτηνής της φώκιας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 05 Αύγ 2020, 11:56

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Αύγ 2020, 11:51
foscilis έγραψε:
05 Αύγ 2020, 11:47
sloopy έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 12:25
Θέλω να είμαι εκείνη που θα σκάει μύτη παραλία μ έναν παίδαρο πανέμορφο, πανέξυπνο, πάμπλουτο, γαμώ τα παιδιά που θα με κοιτάει μες τα μάτια και όλοι να μας παρακολουθάνε και να λένε "τι της βρήκε αυτηνής της φώκιας" .

Μόνο οι τριανταρες σινγκλ με σκύλο ινστα "ειςτονΓραμμον" θα το λένε.
Όλοι οι αλλοι θα λένε "harpooooon the whale".
Διόρθωση.
Διόρθωση
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 05 Αύγ 2020, 11:58

sloopy έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 12:49
Τον πονο μου μοιραζομαι.Ξερω οτι κανεις στο πχορουμ δεν εχει τις προδιαγραφες να εκπληρωσω το ονειρο μου.
Που το ξέρεις; Είχες οργανώσει μαζική συνάντηση γνωριμίας, κάτι σαν speed dating;

Άβαταρ μέλους
Ομελέτιος Δανιμαρκίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ομελέτιος Δανιμαρκίας » 07 Αύγ 2020, 23:32

Green Dragon έγραψε:
05 Αύγ 2020, 11:58
sloopy έγραψε:
Τον πονο μου μοιραζομαι.Ξερω οτι κανεις στο πχορουμ δεν εχει τις προδιαγραφες να εκπληρωσω το ονειρο μου.
Που το ξέρεις; Είχες οργανώσει μαζική συνάντηση γνωριμίας, κάτι σαν speed dating;
:003: καλό sausage fest θα 'ταν κι αυτό!
Though this be madness, yet there is method in 't

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 08 Αύγ 2020, 00:05

Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε:
07 Αύγ 2020, 23:32
Green Dragon έγραψε:
05 Αύγ 2020, 11:58
sloopy έγραψε:
:003: καλό sausage fest θα 'ταν κι αυτό!
Χα χα, δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα εκείνη να συναντήσει όσους από εδώ μέσα κατάφερνε να πείσει.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 09 Αύγ 2020, 21:10

Βλήμα έγραψε:
05 Αύγ 2020, 11:23
sloopy έγραψε:
Θέλω να είμαι εκείνη που θα σκάει μύτη παραλία μ έναν παίδαρο πανέμορφο, πανέξυπνο, πάμπλουτο, γαμώ τα παιδιά που θα με κοιτάει μες τα μάτια και όλοι να μας παρακολουθάνε και να λένε "τι της βρήκε αυτηνής της φώκιας" .
Άχρηστη συμβουλή από μικρή εμπειρία: στις σχέσεις που η γοητεία είναι ανισομερώς κατανεμημένη, το άτομο που από τους τρίτους θεωρείται τυχερό είναι αυτό που στην ουσία είναι να το κλαις. Οι γοητευτικοί αθρώποι απαιτούν πράγματα για να προσφέρουν την γοητεία τους, όχι πάντα υλικά πράγματα, αυτές οι σχέσεις είναι ειλικρινείς και πάω πάσο. Το πώς είναι όμως κατανεμημένες οι δουλειές, το τι είναι υποχρεωμένο να ανέχεται το "άσχημο" μέρος της σχέσης σε θέματα συμπεριφοράς από το "όμορφο", την μόνιμη τσίτα που βρίσκεται μονίμως το "άσχημο" μέρος, δεν το ξέρουν οι τρίτοι.
Ιδανικές είναι οι σχέσεις με ισορροπία.
Μανιτού μίλησε.
Από την άλλη πάλι...

Έχω στον κοινωνικό μου περίγυρο ουκ ολίγα παραδείγματα σχέσεων του τύπου Απόλλωνας με φώκια. Που ο Απόλλων δεν έχει μόνο καλή εμφάνιση αλλά και εξαίρετο χαρακτήρα, μυαλό, και φιλότιμο. Που θα μπορούσε να έχει όποια ήθελε, αλλά είναι άτεγκτα αφοσιωμένος και πιστός στη φώκια. Και που η ανασφάλεια της φώκιας μεταφράζεται σε διαρκή κτητική σκατοσυμπεριφορά που του έχει κάνει τη ζωή επίγεια κόλαση.

Κάθε περίπτωση ζευγαριού είναι και διαφορετική. Ας μην κρίνουμε γενικευμένα χωρίς να γνωρίζουμε.

Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 09 Αύγ 2020, 21:19

Εμένα μου συμβαίνει στο περίπου. Εκεί κάπου στο " Τι της βρήκε της φώκιας" φαντάζονται πολλά υψηλo iq ,
Καλό κρεβάτι , σαδισμο ( αυτό βγαίνει απο το ότι έχω κάποιες αναπηρίες) . Τόσο πλήξη που πεθαίνεις το προσόν μου .

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 09 Αύγ 2020, 21:24

Γιάννης έγραψε:
09 Αύγ 2020, 21:10
Βλήμα έγραψε:
05 Αύγ 2020, 11:23
sloopy έγραψε:
Άχρηστη συμβουλή από μικρή εμπειρία: στις σχέσεις που η γοητεία είναι ανισομερώς κατανεμημένη, το άτομο που από τους τρίτους θεωρείται τυχερό είναι αυτό που στην ουσία είναι να το κλαις. Οι γοητευτικοί αθρώποι απαιτούν πράγματα για να προσφέρουν την γοητεία τους, όχι πάντα υλικά πράγματα, αυτές οι σχέσεις είναι ειλικρινείς και πάω πάσο. Το πώς είναι όμως κατανεμημένες οι δουλειές, το τι είναι υποχρεωμένο να ανέχεται το "άσχημο" μέρος της σχέσης σε θέματα συμπεριφοράς από το "όμορφο", την μόνιμη τσίτα που βρίσκεται μονίμως το "άσχημο" μέρος, δεν το ξέρουν οι τρίτοι.
Ιδανικές είναι οι σχέσεις με ισορροπία.
Μανιτού μίλησε.
Από την άλλη πάλι...

Έχω στον κοινωνικό μου περίγυρο ουκ ολίγα παραδείγματα σχέσεων του τύπου Απόλλωνας με φώκια. Που ο Απόλλων δεν έχει μόνο καλή εμφάνιση αλλά και εξαίρετο χαρακτήρα, μυαλό, και φιλότιμο. Που θα μπορούσε να έχει όποια ήθελε, αλλά είναι άτεγκτα αφοσιωμένος και πιστός στη φώκια. Και που η ανασφάλεια της φώκιας μεταφράζεται σε διαρκή κτητική σκατοσυμπεριφορά που του έχει κάνει τη ζωή επίγεια κόλαση.

Κάθε περίπτωση ζευγαριού είναι και διαφορετική. Ας μην κρίνουμε γενικευμένα χωρίς να γνωρίζουμε.
Γιατί οι φώκιες ξέρουν
Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 09 Αύγ 2020, 21:56

sloopy έγραψε:
Θα ζεις έναν διαρκή εφιάλτη. Θα τον πολιορκούν δεκάδες πιο εμφανίσιμοι από σένα και κάποια στιγμή θα υποκύψει. Βρες καλύτερα έναν φώκιο σαν κι εσένα να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 09 Αύγ 2020, 22:02

Kiki mat έγραψε:
09 Αύγ 2020, 21:19
Εμένα μου συμβαίνει στο περίπου. Εκεί κάπου στο " Τι της βρήκε της φώκιας" φαντάζονται πολλά υψηλo iq ,
Καλό κρεβάτι , σαδισμο ( αυτό βγαίνει απο το ότι έχω κάποιες αναπηρίες) . Τόσο πλήξη που πεθαίνεις το προσόν μου .
Πως σχετίζονται αυτά τα δύο;;;

Γιατί διαβάζω τέτοια;
Γιατί ρωτάω;;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 09 Αύγ 2020, 23:29

Γιάννης έγραψε:
09 Αύγ 2020, 21:10
Από την άλλη πάλι...

Δεν ξέρω τα παραδείγματά σου, ούτε αποκλείω να έχεις δίκιο. Υπάρχει όμως μια ισχυρή πιθανότητα κι εσύ, όπως και όλη η κοινωνία, να θεωρείς τόσο δεδομένα τα προνόμια που έχουν οι γοητευτικοί άνθρωποι, ιδίως στο πλαίσιο μιας σχέσης, που όχι μόνο δεν θα τα αμφισβητούσες, αλλά θεωρείς μαλάκα κι όποιον τα αμφισβητεί.

Οι όποιες ανασφάλειες έχουν οι φώκιες ή οι φώκιοι δεν αντικρούουν αυτό που είχα πει έτσι κι αλλιώς.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 09 Αύγ 2020, 23:41

Βλήμα έγραψε:
09 Αύγ 2020, 23:29
. Υπάρχει όμως μια ισχυρή πιθανότητα κι εσύ, να θεωρείς τόσο δεδομένα τα προνόμια που έχουν οι γοητευτικοί άνθρωποι, ιδίως στο πλαίσιο μιας σχέσης,
Όχι. Για την ακρίβεια, το ακριβώς αντίθετο.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 10 Αύγ 2020, 00:05

Νταρνάκας έγραψε:
09 Αύγ 2020, 21:56
sloopy έγραψε:
Θα ζεις έναν διαρκή εφιάλτη. Θα τον πολιορκούν δεκάδες πιο εμφανίσιμοι από σένα και κάποια στιγμή θα υποκύψει. Βρες καλύτερα έναν φώκιο σαν κι εσένα να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.
Στα Σόδομα και τα Γόμορρα μένει;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 10 Αύγ 2020, 00:29

Ζενίθεδρος έγραψε:
10 Αύγ 2020, 00:05
Νταρνάκας έγραψε:
sloopy έγραψε:
Μα κι ο Σλούπης άρρεν δεν είναι; Τον κόβεις εσύ για θήλυ;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 10 Αύγ 2020, 00:41

Νταρνάκας έγραψε:
10 Αύγ 2020, 00:29
Ζενίθεδρος έγραψε:
10 Αύγ 2020, 00:05
Νταρνάκας έγραψε:

Μα κι ο Σλούπης άρρεν δεν είναι; Τον κόβεις εσύ για θήλυ;
Οχι, αλλά μάλλον τελευταία θα τον έκοψε σε θήλυ κάποιος χειρουργός.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 10 Αύγ 2020, 08:34

elchav έγραψε:
09 Αύγ 2020, 22:02
Kiki mat έγραψε:
09 Αύγ 2020, 21:19
Πως σχετίζονται αυτά τα δύο;;;

Γιατί διαβάζω τέτοια;
Γιατί ρωτάω;;
Σχετίζονται με τον κόπο νομίζω . Ο κόπος που καταβάλλει κανείς . Ή παραίτηση είναι κακό πράγμα,παρολα αυτά στις σχέσεις δεν διεκδικώ . Ασχολούμαι με τον εαυτό μου ..
Γιατί εγώ είμαι απλή,απλως
Ρωτάς γιατί έχεις κάποια αναπηρία;
Διαβάζεις τέτοια γιατί έχω και δικαίωμα στην βλακεία.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών