Σιγά μην πάει super market. Το κορμί του και χάρη της κάνει.

Και φρέσκο, πρόβειο γάλα από τα κοπάδια του. Να το κάνει αυτή γιαούρτι και τυρί. Άντε!
Σιγά μην πάει super market. Το κορμί του και χάρη της κάνει.
Ενώ οι Σκοπιανές μια χαρά, δεν πρόκειται να μας κάνουν τίποτα σαν χώρα.plouf έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 11:45Υπεροχες οι Τουρκαλες δεν λεω αλλα να πως να το πω σκεφτομαι οτι ανα πασα στιγμη μπορει να βρεθουμε σε πολεμο σαν χωρες και μετα τι?Νιωθω οτι θα με χωριζε αβυσσος με μια Τουρκαλα γιατι εξαιτιας αυτης της προαιωνιας εχθρας με τους Τουρκους
ο Ελληνας φορολογουμενος σηκωνει τα βαρη του αμυντικου προϋπολογισμου..
Με μια Ισραηλινη θα μπορουσα πολυ ανετα να κανω σχεση αν και διαφωνω με αυτα που γινονται στα κατεχομενα εδαφη.
Ομως απεναντι σε μια Τουρκαλα ορθωνονται πανυψηλα τειχη μεσα μου και οχι
δεν ειμαι εθνικιστης.
Τεστ 1 -2
Πρόσεξε μόνο μην απογοητευτείς. Άμα είναι υποχθόνιοι και ζουν χωρίς ήλιο, μικροτσουτσουνα ψοφιμια θα είναι.Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 15:31Αν εμφανιστούν οι νεφελίμ δεν κοιτάω τότε ουτε πισινά γαιδάρου ουτε μπροστινά καλόγερου, θα γίνει της ...Λίλιθ το κάγκελο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 15:16Να φυλαγεσαι από τα πισινα του γάιδαρου και από τα μπροστινά του καλόγερου, λέει μια παροιμία.
Athos έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 15:34δηλωμένο αραχτό σε βλέπω.plouf έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 08:02Εδω περιγραφουμε πως θελουμε τον/την ιδιανικο/η συντροφο απο αποψη εμφανισης,χαρακτηρα,ηλικιας,μεχρι και πολιτικων πεποιθησεων και εθνικοτητας.
Εμενα απο αποψης εμφανισης μου αρεσουν οι κοντουλες και γεματουλες χωρις βεβαια να λεω οχι και στις λεπτες.
Οι ηλικιες που με ελκυουν ειναι απο 30 εως 50.Επισης θα ηθελα η συντροφος μου να εχει κατα προτιμηση παιδια απο προηγουμενο γαμο γιατι εγω προσωπικα δεν θελω να παντρευτω και να κανω δικα μου παιδια φριττω και μονο στην ιδεα.Απο αποψης χαρακτηρα μου αρεσουν αυτες που ειναι σχετικα ηρεμες αλλα και ανεξαρτητες.
Μου αρεσει οταν μια γυναικα εχει και φιλους να βγαινει εξω μονη της με αυτους.
Θαυμαζω επισης τις γυναικες που διατηρουν φιλικες σχεσεις με καποιον η καποιους απο τους πρωην τους.
Ετσι θα ξερω οτι ο χωρισμος μας θα ειναι χωρις πολλες εντασεις ανεξαρτητα αν θα παραμεινουμε δυο καλοι φιλοι η οχι.
Πολυ απλα ειμαι ηρεμος χαρακτηρας και δεν μπορω τις εντασεις.
Η εθνικοτητα της συντροφου δεν με ενδιαφερει θα μπορουσα να τα φτιαξω και με Αφρικανη και με Βορειομακεδονισσα
αλλα για δικους μου λογους δεν νομιζω οτι θα εκανα κατι με μια Τουρκαλα.
Τελειωνοντας θα ηθελα να πω οτι με τιποτα δεν θα εκανα σχεση με φιλελερα ειμαι δηλωμενος αριστερος.
Δεν με πειραζει να ειναι συριζαια,τροτσκιστρια η οτι αλλο μονο φιλελερα να μην ειναι.
Εσεις πως φανταζεστε το ιδανικο ταιρι?Πετυχενετε να κανετε σχεση με ταιρια που ειναι κοντα στο ιδανικο?
ΥΓ:Ειμαι φανατικος καπνιστης και απεχθανομαι τις φανατικες αντικαπνιστριες.Μακρια απο μενα αυτες.
Εσύ τι θα προσφέρεις στην κυρία; Ένα σουπερμάρκετ μιά στις τόσες ; ή να παίρνεις τα παιδιά απ το φροντιστήριο ;
LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος
Γιατι να μην ειμαι, δεν σηκώνει το κλίμα εδω ελπιδοφορες σχέσεις;
Αντριάνα Λίμα και να μην είναι Χρυσαυγίτισα.
Δεν σου είπα ότι θα πάω με τα τέρατα, σου είπα ότι απο τον τρομο μας θα γίνει της τρελής το κάγκελο. Θα μου πεις, άμα βγουν, τότε θα σου έρθει να το κάνεις; Στον οδηγό πάντως επιβίωσης που πήρα, έγραφε μέχρι και οδηγίες για ξεγέννημα, διότι λέει ότι ακόμα και σε ακραίες περιπτώσεις τα ένστικτα δεν σταματουν να λειτουργουν.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 15:39Πρόσεξε μόνο μην απογοητευτείς. Άμα είναι υποχθόνιοι και ζουν χωρίς ήλιο, μικροτσουτσουνα ψοφιμια θα είναι.Natasha έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 15:31Αν εμφανιστούν οι νεφελίμ δεν κοιτάω τότε ουτε πισινά γαιδάρου ουτε μπροστινά καλόγερου, θα γίνει της ...Λίλιθ το κάγκελο.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2019, 15:16
Να φυλαγεσαι από τα πισινα του γάιδαρου και από τα μπροστινά του καλόγερου, λέει μια παροιμία.
δε βρίσκεις κάπως σεξιστική την συνταγή;