οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ταγματασφαλιτης

Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ταγματασφαλιτης » 17 Ιούλ 2018, 21:45

plouf έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 17:21

:011::011:
Μερικοι ανθρωποι δεν αλλαζουν ποτε τελικα.Τα ψυχοφαρμακα με εχουν βοηθησει να βελτιωθω κατα πολυ.Αγαπαω το αλλο φυλο ετσι οπως ειναι με τα καλα του και τα στραβα του και τον εαυτο μου τον αγαπαω οπως ειναι.Οσοι ειναι mgtow εξ ορισμου ειναι loosers και σου μιλαει ανθρωπος που στην μεχρι τωρα ζωη του δεν ειχε επιτυχιες με τας γυναικας.Η διαφορα μου με εσενα ειναι οτι προσπαθω να καταπολεμησω τα προβληματα μου σε αντιθεση με εσενα που εισαι στον κοσμο σου και κολλημενος στα αρνητικα στερεοτυπα για το αλλο φυλο.Αλλα αφου εισαι ξεροκεφαλος τι να σου πω πολυ απλα δεν εχεις καμια ελπιδα μια φορα παντως εγω το πολεμω με τον εαυτο μου και προσπαθω να τον βελτιωσω εσυ για ολη τη ζωη σου θα παραμεινεις μισογυνης και θα εισαι αιωνιως βουτηγμενος σε ενα τελμα.Φιλικα παντα. :wave:
οσοι πηραν μπλε ειπαν καλα λογια
ψυχοφαρμακα γιατι παιρνεις;
γενικα λενε οτι ειναι σαν την χημειοθεραπεια,καταστρεφουν απλα πιο αργα απο την ιδια την αρρωστια που λενε οτι θεραπευουν

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Ιούλ 2018, 21:47

Gherschaagk έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 19:41
Naida έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 20:03
Αγις έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 19:57

και αν δεν σου βγάζει το '' μητρικό ενστικτο '' οπως λές η νομίζεις αλλά κ'ατι αλλο ;
Εσύ πρέπει να εισαι φαν του hate fuck :lol:
μαθαίνω ξένες λέξεις σήμερα.

mgtow, docking και hate fuck.

An instance of sexual intercourse between people who hate each other. :o
Εγώ ίσως θα το προσδιόριζα πιο light από hate. Ίσως ως σεξ "εκδίκησης". Του στιλ αυτή/ος με κοντράρει θα την/ τον πηδήξω για να της/του δείξω εγώ. Πιο πολύ οι άντρες έχουν τέτοιες φαντασιώσεις
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Ιούλ 2018, 21:49

Ορέστης 35 έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:55
Υπερκουλτουριαρη με εχουν καλεσει τα παιδια.

Θα σου πω κατι για το γραψιμο μιας και το ανεφερες. Βεβαια δε θα με πιστεψει κανεις.

Εγραφα πολυ καλα μεχρι το 2001. Και διαβαζα πολυ λογοτεχνια. 4 βιβλια το μηνα.

Ξαφνικα κατι επαθα και οποτε ξαπλωνα, εστω σε μικρη κλιση, ενιωθα το αιμα να ρεει στο κεφαλι μου, σα να χαλασε καποια βαλβιδα, και με επιανε απιστευτος πονοκεφαλος σα να με χτυπησαν στο κεφαλι με βαριοπουλα.

Πηγα στους γιατρους -γελαγανε.

Ταυτοχρονα μου προξενηθηκαν καποια νοητικα προβληματα. Διαλυθηκε η συντομη (short term) μνημη μου. Αγοραζα τσιγαρα απ το περιπτερο. Πληρωνα, και εφευγα χωρις να παρω τα τσιγαρα. Γελια οι περιπτερουδες. Πηγαινα στο βιντεο κλαμπ. Διαλεγα ταινια. Επαιρνα το χαρτακι με τον κωδικο (τα θυμαστε τα χαρτακια;). Μολις κοιταζα αλλου ειχα ξεχασει τι ταινια διαλεξα. Εκανα πειραμα να προσπαθησω να κρατησω στο μυαλο μου την ταινια. Μηδεν αποτελεσμα.

Επισης ξεχναγα τι ελεγα στη μεση της προτασης, δε μπορουσα να διαβασω καθολου, ουτε μια γραμμη κειμενο. Απλα δε συγκρατουσα τις προηγουμενες λεξεις, και φυσικα δε μπορουσα ουτε να γραψω κανονικα. Εκανα ωρες να ολοκληρωσω μια παραγραφο.

Ολα αυτα εκαναν χρονια να βελτιωθουν αλλα δεν εγιναν ποτε 100%. Ειδικα αν κανει ζεστη ή αν κοιμηθω σε οριζοντιο κρεβατι λειτουργω χειροτερα. Τα φορουμ με βοηθησαν να ξαναμαθω να γραφω.
Σε λάθος γιατρούς πήγες μάλλον.

Que Sera, Sera...

ταγματασφαλιτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ταγματασφαλιτης » 17 Ιούλ 2018, 21:49

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:29

δε φταίει αυτή
φταίνε κάτι βλάκες που συμπεριφέρονται λες και ζουν σε ένα ερημονήσι και βλέπουν γυναίκα πρώτη φορά μετά από δεκαετίες

οταν βλεπω ωραια γυναικα στο δρομο αυτη την συμπεροφορα εχω :romance-hearteyes::romance-hearteyes::romance-hearteyes::romance-hearteyes:

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 17 Ιούλ 2018, 21:51

Naida έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 21:49
Ορέστης 35 έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:55
Υπερκουλτουριαρη με εχουν καλεσει τα παιδια.

Θα σου πω κατι για το γραψιμο μιας και το ανεφερες. Βεβαια δε θα με πιστεψει κανεις.

Εγραφα πολυ καλα μεχρι το 2001. Και διαβαζα πολυ λογοτεχνια. 4 βιβλια το μηνα.

Ξαφνικα κατι επαθα και οποτε ξαπλωνα, εστω σε μικρη κλιση, ενιωθα το αιμα να ρεει στο κεφαλι μου, σα να χαλασε καποια βαλβιδα, και με επιανε απιστευτος πονοκεφαλος σα να με χτυπησαν στο κεφαλι με βαριοπουλα.

Πηγα στους γιατρους -γελαγανε.

Ταυτοχρονα μου προξενηθηκαν καποια νοητικα προβληματα. Διαλυθηκε η συντομη (short term) μνημη μου. Αγοραζα τσιγαρα απ το περιπτερο. Πληρωνα, και εφευγα χωρις να παρω τα τσιγαρα. Γελια οι περιπτερουδες. Πηγαινα στο βιντεο κλαμπ. Διαλεγα ταινια. Επαιρνα το χαρτακι με τον κωδικο (τα θυμαστε τα χαρτακια;). Μολις κοιταζα αλλου ειχα ξεχασει τι ταινια διαλεξα. Εκανα πειραμα να προσπαθησω να κρατησω στο μυαλο μου την ταινια. Μηδεν αποτελεσμα.

Επισης ξεχναγα τι ελεγα στη μεση της προτασης, δε μπορουσα να διαβασω καθολου, ουτε μια γραμμη κειμενο. Απλα δε συγκρατουσα τις προηγουμενες λεξεις, και φυσικα δε μπορουσα ουτε να γραψω κανονικα. Εκανα ωρες να ολοκληρωσω μια παραγραφο.

Ολα αυτα εκαναν χρονια να βελτιωθουν αλλα δεν εγιναν ποτε 100%. Ειδικα αν κανει ζεστη ή αν κοιμηθω σε οριζοντιο κρεβατι λειτουργω χειροτερα. Τα φορουμ με βοηθησαν να ξαναμαθω να γραφω.
Σε λάθος γιατρούς πήγες μάλλον.
Τι θες να πεις;

ταγματασφαλιτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ταγματασφαλιτης » 17 Ιούλ 2018, 21:51

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:33

δηλαδή επειδή υπάρχουν λιγούρια αναγκάστηκε η καημένη να έχει την απααίτηση να της κάνουν όλα τα χατίρια /της δίνουν την μπάρα κτλ;;

εγω παντως θα της εδινα την μπαρα
και ειμαι σιγουρος οτι θα την σηκωνε ψηλα

ταγματασφαλιτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ταγματασφαλιτης » 17 Ιούλ 2018, 21:55

plouf έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 19:56
Αλοιμονο σε αυτες που εχουν Αγιδες για συζυγους και πατεραδες. :011:
δε θελω να γινω εριστικος,αδερφε,απλα για να κρατησω μια λογικη στη κουβεντα
εχεις ψυχολογικα προβληματα και στυτικα προβληματα,δε θα ησουν ουτε κααλυτερος πατερας ουτε εραστης απο τον -καθε- Αγι

:smt023

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Ιούλ 2018, 21:58

Ορέστης 35 έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 21:51

Τι θες να πεις;
Ότι τα συμπτώματα που περιγράφεις μόνο για γέλια δεν είναι.

Que Sera, Sera...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 17 Ιούλ 2018, 22:27

Naida έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 21:58
Ορέστης 35 έγραψε:

Τι θες να πεις;
Δυστυχως δεν εγινε σωστη διαγνωση. Εγω πιστευω οτι εχω καποιο ειδος φλεβικης ανεπαρκειας.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Ιούλ 2018, 22:34

Ορέστης 35 έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 22:27

Δυστυχως δεν εγινε σωστη διαγνωση. Εγω πιστευω οτι εχω καποιο ειδος φλεβικης ανεπαρκειας.

Ή νευρολογικό.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 17 Ιούλ 2018, 23:29

ταγματασφαλιτης έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 21:45
plouf έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 17:21

:011::011:
Μερικοι ανθρωποι δεν αλλαζουν ποτε τελικα.Τα ψυχοφαρμακα με εχουν βοηθησει να βελτιωθω κατα πολυ.Αγαπαω το αλλο φυλο ετσι οπως ειναι με τα καλα του και τα στραβα του και τον εαυτο μου τον αγαπαω οπως ειναι.Οσοι ειναι mgtow εξ ορισμου ειναι loosers και σου μιλαει ανθρωπος που στην μεχρι τωρα ζωη του δεν ειχε επιτυχιες με τας γυναικας.Η διαφορα μου με εσενα ειναι οτι προσπαθω να καταπολεμησω τα προβληματα μου σε αντιθεση με εσενα που εισαι στον κοσμο σου και κολλημενος στα αρνητικα στερεοτυπα για το αλλο φυλο.Αλλα αφου εισαι ξεροκεφαλος τι να σου πω πολυ απλα δεν εχεις καμια ελπιδα μια φορα παντως εγω το πολεμω με τον εαυτο μου και προσπαθω να τον βελτιωσω εσυ για ολη τη ζωη σου θα παραμεινεις μισογυνης και θα εισαι αιωνιως βουτηγμενος σε ενα τελμα.Φιλικα παντα. :wave:
οσοι πηραν μπλε ειπαν καλα λογια
ψυχοφαρμακα γιατι παιρνεις;
γενικα λενε οτι ειναι σαν την χημειοθεραπεια,καταστρεφουν απλα πιο αργα απο την ιδια την αρρωστια που λενε οτι θεραπευουν
Παιρνω φαρμακα για την καταθλιψη και ατυπα αντιψυχωσικα γιατι εχω διαταραχη συγκεντρωσης.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 17 Ιούλ 2018, 23:34

Ορέστης 35 έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 22:27
Naida έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 21:58
Ορέστης 35 έγραψε:

Τι θες να πεις;
Δεν πήγες τουλάχιστον σε τρείς γιατρούς;

ταγματασφαλιτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ταγματασφαλιτης » 17 Ιούλ 2018, 23:50

plouf έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 23:29

Παιρνω φαρμακα για την καταθλιψη και ατυπα αντιψυχωσικα γιατι εχω διαταραχη συγκεντρωσης.
αυτο,λενε,δεν ειναι ακριβως αρρωστεια
δεν ειναι οπως οταν εχεις σπασμενο χερι ή οταν ανεβασες πυρετο

ειναι πιο πολυ παπατζιλικι

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 18 Ιούλ 2018, 07:51

ταγματασφαλιτης έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 23:50
plouf έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 23:29

αυτο,λενε,δεν ειναι ακριβως αρρωστεια
δεν ειναι οπως οταν εχεις σπασμενο χερι ή οταν ανεβασες πυρετο

ειναι πιο πολυ παπατζιλικι
Eπιφυλασομαι να απαντησω.Παντως εχει περασει απο το μυαλο μου να κοψω τα φαρμακα αλλα φοβαμαι τις συνεπειες.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 18 Ιούλ 2018, 08:11

Όταν πλησιάσες αρχικά τη "φίλη" είχες τελείως διαφορετικό πράμα στο μυαλό σου. Αλλά δεν κόλλησε καλά, έφαγες ψιλοάκυρο, α μόνο φίλοι :smt012

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών