οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 17 Ιούλ 2018, 18:33

δεν ειναι ο ελληνας

ειναι το νεοφιλελε καθεστως που στερει σε ολους και περισσοτερους ανδρες την επαφη με τις αγαπες και ετσι εξυψωνεται η αξια του νουνιου (σε αντιθεση με το παρελθον)
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 17 Ιούλ 2018, 18:33

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:29
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:25

βλαμμένη τότε.
μην ασχολείσαι το χρόνο σου χάνεις.
δε φταίει αυτή
φταίνε κάτι βλάκες που συμπεριφέρονται λες και ζουν σε ένα ερημονήσι και βλέπουν γυναίκα πρώτη φορά μετά από δεκαετίες
την δικαιολογείς ρε συ;;
τον εαυτό σου θα τον δικαιολογούσε αυτή;
δηλαδή επειδή υπάρχουν λιγούρια αναγκάστηκε η καημένη να έχει την απααίτηση να της κάνουν όλα τα χατίρια /της δίνουν την μπάρα κτλ;;
(✿ ♥‿♥)
Je suis Αγις
Je suis Χαοτικός
Je suis Joost Klein

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 17 Ιούλ 2018, 18:46

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:24
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:19
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:10
είναι μία στο γυμναστήριο που όταν με βλέπει της γυρνούν τ'άντερα
έχομε ψιλοτσακωθεί κι όλας κάποτε
λες να γουστάρει το μωρό;
Αλογατάκι μη το δένεις κόμπο ότι μπορεί να γουστάρει.
Κάνε καταγραφή στοιχείων και έλα να βγάλουμε πόρισμα. :lol::lol:
Στα καλά καθούμενα της γυρνούν τα άντερα ή έκανες καμια μαλακιούλα;

εγώ τίποτα
αυτή θεωρεί πως επειδή είναι γυναίκα πρέπει να υποχωρούν όλοι
είχε την εντύπωση πως θα της έδινα την μπάρα που χρησιμοποιούσα πριν τελειώσω επειδή την ήθελε κι αυτή
αμ δε
:smt023

Εσύ εχεις πιθανότητες να πηδήξεις - αν την γουστάρεις - οι αλλοι απο πολυ δυσκολα και θα τους βγει ξινο - εως καμια .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 17 Ιούλ 2018, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 17 Ιούλ 2018, 18:49

Ορέστης 35 έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:18
plouf έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:16
Ορέστης 35 έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:05

Αλλη ορεξη εχεις μικρος.
Oρεστη μαθε ρουσικα οπως κι εγω :003: .

Ты мне нравишся очень.Я влюбился в тебя. :003:

Εικόνα
Ποσο καλα ρωσικα ξερεις;
Καλουτσικα αλλα θα μπορουσα και πολυ καλυτερα.Το κακο ειναι οτι πιο πολυ διαβαζω το παραφορουμ παρα σελιδες στα ρωσικα. :cry

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 17 Ιούλ 2018, 18:55

Υπερκουλτουριαρη με εχουν καλεσει τα παιδια.

Θα σου πω κατι για το γραψιμο μιας και το ανεφερες. Βεβαια δε θα με πιστεψει κανεις.

Εγραφα πολυ καλα μεχρι το 2001. Και διαβαζα πολυ λογοτεχνια. 4 βιβλια το μηνα.

Ξαφνικα κατι επαθα και οποτε ξαπλωνα, εστω σε μικρη κλιση, ενιωθα το αιμα να ρεει στο κεφαλι μου, σα να χαλασε καποια βαλβιδα, και με επιανε απιστευτος πονοκεφαλος σα να με χτυπησαν στο κεφαλι με βαριοπουλα.

Πηγα στους γιατρους -γελαγανε.

Ταυτοχρονα μου προξενηθηκαν καποια νοητικα προβληματα. Διαλυθηκε η συντομη (short term) μνημη μου. Αγοραζα τσιγαρα απ το περιπτερο. Πληρωνα, και εφευγα χωρις να παρω τα τσιγαρα. Γελια οι περιπτερουδες. Πηγαινα στο βιντεο κλαμπ. Διαλεγα ταινια. Επαιρνα το χαρτακι με τον κωδικο (τα θυμαστε τα χαρτακια;). Μολις κοιταζα αλλου ειχα ξεχασει τι ταινια διαλεξα. Εκανα πειραμα να προσπαθησω να κρατησω στο μυαλο μου την ταινια. Μηδεν αποτελεσμα.

Επισης ξεχναγα τι ελεγα στη μεση της προτασης, δε μπορουσα να διαβασω καθολου, ουτε μια γραμμη κειμενο. Απλα δε συγκρατουσα τις προηγουμενες λεξεις, και φυσικα δε μπορουσα ουτε να γραψω κανονικα. Εκανα ωρες να ολοκληρωσω μια παραγραφο.

Ολα αυτα εκαναν χρονια να βελτιωθουν αλλα δεν εγιναν ποτε 100%. Ειδικα αν κανει ζεστη ή αν κοιμηθω σε οριζοντιο κρεβατι λειτουργω χειροτερα. Τα φορουμ με βοηθησαν να ξαναμαθω να γραφω.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 17 Ιούλ 2018, 18:59

plouf έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:49
Ορέστης 35 έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:18
plouf έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:16

Oρεστη μαθε ρουσικα οπως κι εγω :003: .

Ты мне нравишся очень.Я влюбился в тебя. :003:

Εικόνα
Ποσο καλα ρωσικα ξερεις;
Καλουτσικα αλλα θα μπορουσα και πολυ καλυτερα.Το κακο ειναι οτι πιο πολυ διαβαζω το παραφορουμ παρα σελιδες στα ρωσικα. :cry
Μπορεις να το εκμεταλλευτεις με ταξιδια σε ρωσοφωνες χωρες. :wink

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 17 Ιούλ 2018, 19:04

Ορέστης 35 έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 18:55

Πήγες;

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 17 Ιούλ 2018, 19:05

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 19:04
Ορέστης 35 έγραψε:

Πήγες;
Οχι δεν ειμαι για γνωριμιες.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 17 Ιούλ 2018, 19:41

Naida έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 20:03
Αγις έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 19:57

και αν δεν σου βγάζει το '' μητρικό ενστικτο '' οπως λές η νομίζεις αλλά κ'ατι αλλο ;
Εσύ πρέπει να εισαι φαν του hate fuck :lol:
μαθαίνω ξένες λέξεις σήμερα.

mgtow, docking και hate fuck.

An instance of sexual intercourse between people who hate each other. :o
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 17 Ιούλ 2018, 19:45

Ορέστης 35 έγραψε:

Θα σου πω κατι για το γραψιμο μιας και το ανεφερες. Βεβαια δε θα με πιστεψει κανεις.

Ξαφνικα κατι επαθα και οποτε ξαπλωνα, εστω σε μικρη κλιση, ενιωθα το αιμα να ρεει στο κεφαλι μου, σα να χαλασε καποια βαλβιδα, και με επιανε απιστευτος πονοκεφαλος σα να με χτυπησαν στο κεφαλι με βαριοπουλα.

Ταυτοχρονα μου προξενηθηκαν καποια νοητικα προβληματα. Διαλυθηκε η συντομη (short term) μνημη μου. Αγοραζα τσιγαρα απ το περιπτερο. Πληρωνα, και εφευγα χωρις να παρω τα τσιγαρα. Γελια οι περιπτερουδες. Πηγαινα στο βιντεο κλαμπ. Διαλεγα ταινια. Επαιρνα το χαρτακι με τον κωδικο (τα θυμαστε τα χαρτακια;). Μολις κοιταζα αλλου ειχα ξεχασει τι ταινια διαλεξα. Εκανα πειραμα να προσπαθησω να κρατησω στο μυαλο μου την ταινια. Μηδεν αποτελεσμα.

Επισης ξεχναγα τι ελεγα στη μεση της προτασης, δε μπορουσα να διαβασω καθολου, ουτε μια γραμμη κειμενο. Απλα δε συγκρατουσα τις προηγουμενες λεξεις, και φυσικα δε μπορουσα ουτε να γραψω κανονικα. Εκανα ωρες να ολοκληρωσω μια παραγραφο.

Ολα αυτα εκαναν χρονια να βελτιωθουν αλλα δεν εγιναν ποτε 100%. Ειδικα αν κανει ζεστη ή αν κοιμηθω σε οριζοντιο κρεβατι λειτουργω χειροτερα. Τα φορουμ με βοηθησαν να ξαναμαθω να γραφω.
Oρεστη εχεις παει σε ψυχιατρο?Το Abilify βοηθα στα προβληματα συγκεντρωσης και τα αντικαταθλιπτικα κανουν καλη δουλεια εχω χρονια να παρουσιασω μειζον καταθλιπτικο επιεσοδιο.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 17 Ιούλ 2018, 19:52

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 17:48
για να μην το ξεχασω αριστη η τοποθετηση του Αγι περι αντιθετων συναισθηματων ενος θηλαιου οταν αυτη εκφραζει εντονα αρνητικα συναισθηματα για εναν ανδρα
Ο Υπερκούλ έγραψε δύο πολυ δυνατά μηνύματα - οπως προανέφερα - στις αμέσως προηγούμενες σελίδες .
Θετοντάς τα '' ωμα'' με ενδιαφέρει μόνο η ανατροφή - εκπαίδευση των Ανιψιών - ο 17 χρονος πηγαίνει σφαίρα - ο 6 χρονος συμπληρωσε την βασική και θεμελιώδη και προχωράει του 3 χρονου βαπτιστήρα - για να μην είναι θυματα - ελεγχόμενοι - ευκολου χειρισμού κ αγοραστές κοινωνικών παραμυθιων.΄.
Οι υπόλοιποι προβλημά τους ας κάνουν τα κουμάντα τους- και τα θύματα χρειάζονται :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 17 Ιούλ 2018, 19:56

Αλοιμονο σε αυτες που εχουν Αγιδες για συζυγους και πατεραδες. :011:

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 17 Ιούλ 2018, 20:21

plouf έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 19:56
Αλοιμονο σε αυτες που εχουν Αγιδες για συζυγους και πατεραδες. :011:
Σκεπτόμουν πριν χρόνια - για να βγαίνει κανα εξτραδάκι- να προσποιούμαι τον λευκοιπποτη - προοδευτικό - φουλ εξτρα αισθηματία - λυπημένο κουτάβι στυλ χωρίς εμπειριες :a040: αλλά μου πέρασε σε δευτερόλεπτα - δεν θα επειθα - δεν αξιζει - το κάνουν αλλοι πολυ καλύτερα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 17 Ιούλ 2018, 21:38

plouf έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 19:45
Ορέστης 35 έγραψε:

Oρεστη εχεις παει σε ψυχιατρο?Το Abilify βοηθα στα προβληματα συγκεντρωσης και τα αντικαταθλιπτικα κανουν καλη δουλεια εχω χρονια να παρουσιασω μειζον καταθλιπτικο επιεσοδιο.
Χαιρομαι για σενα αλλα δε βλεπω το συσχετισμο με αυτο που εξιστορησα.

ταγματασφαλιτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ταγματασφαλιτης » 17 Ιούλ 2018, 21:42

Ορέστης 35 έγραψε:
17 Ιούλ 2018, 17:19

Μας ζηλευεις γιατι εισαι παντρεμενος.

πριν απο λιγο εγραψες οτι εισαι ανεπαγκελτος και ζεις με τη μαμα σου
τι να σου ζηλεψει;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές