και τα 2 φυσιολογικα ειναι. Εδω παραθετουμε τι ειναι νομιμο και τι οχι.
Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Οργισμένος
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Τέταρτη επανάληψη του αναπάντητου προς το παρόν ερωτήματος.
Ποιος/ποια/ποιο θα απαντήσει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σαν να υποστηρίζουν πως επιτρέπεται ο φόνος επειδή σε περίπτωση πολέμου σου δίνουν την άδεια να πυροβολάς τούρκους.οι τύποι έχουν ξεσκίσει την λογική
Εννοεί ότι μπορείς να μαγαρίσεις ανήλικο και να τη γλιτώσεις αν το παντρευτείς αν κατάλαβα καλά.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:03Ο γάμος είναι μια κοινωνική σύμβαση για να καλύπτεται η γυναίκα, όχι ο άντρας. Οι κωλάρες των γυναικών είναι που καλύπτονται από την νομική σύμβαση του γάμου.Fata_Morgana έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 14:27Η συνεύρεση θα έπρεπε να απαγορεύεται αν ο ενήλικος είναι μεγαλύτερος των 18-20. Και ο γάμος θα έπρεπε να απαγορεύεται γενικά. Αλλά είπαμε νόμοι πατριαρχικοί που καλύπτονται κώλους ανδρώνε.
Από κει και πέρα ιστορικά ο γάμος ήταν βασικά συμβόλαιο μεταξύ του πατέρα και του γαμπρού για αλλαγή κυριότητας της νύφης, με τις προστασίες για τη γυναίκα να μπαίνουν πολύ αργότερα όταν σαν κοινωνία αποφασίσαμε ότι παραήταν λολ ο σύζυγος να έχει αποκλειστική bangmaid χωρίς οικονομική αυτονομία που να μπορεί να παρατήσει στους πέντε δρόμους ότι ώρα γουστάρει χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες, που το λες και πατριαρχία.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Είσαι σίγουρος ότι το θέμα αφορά σε "μαγάρισμα" ανηλίκου;Stalker έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:21Εννοεί ότι μπορείς να μαγαρίσεις ανήλικο και να τη γλιτώσεις αν το παντρευτείς αν κατάλαβα καλά.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:03Ο γάμος είναι μια κοινωνική σύμβαση για να καλύπτεται η γυναίκα, όχι ο άντρας. Οι κωλάρες των γυναικών είναι που καλύπτονται από την νομική σύμβαση του γάμου.Fata_Morgana έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 14:27
Η συνεύρεση θα έπρεπε να απαγορεύεται αν ο ενήλικος είναι μεγαλύτερος των 18-20. Και ο γάμος θα έπρεπε να απαγορεύεται γενικά. Αλλά είπαμε νόμοι πατριαρχικοί που καλύπτονται κώλους ανδρώνε.
Από κει και πέρα ιστορικά ο γάμος ήταν βασικά συμβόλαιο μεταξύ του πατέρα και του γαμπρού για αλλαγή κυριότητας της νύφης, με τις προστασίες για τη γυναίκα να μπαίνουν πολύ αργότερα όταν σαν κοινωνία αποφασίσαμε ότι παραήταν λολ ο σύζυγος να έχει αποκλειστική bangmaid χωρίς οικονομική αυτονομία που να μπορεί να παρατήσει στους πέντε δρόμους ότι ώρα γουστάρει χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες, που το λες και πατριαρχία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει η φράση εφαρμοσμένη σεξουαλικότητα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
για μένα φυσιολογικό είναι μόνο το δεύτερο. Νομιμα είβναι και τα δυο αλλά βλέπω οπτι πολλοί θεωρούν παράνομο το δεύτερο.'Οργισμένος έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:13και τα 2 φυσιολογικα ειναι. Εδω παραθετουμε τι ειναι νομιμο και τι οχι.
Βέβαια οτι είναι μη φυσιολογικό δεν είναι και παράνομο έτσι και αλλιώς. Μπορεί κάποιος να κάνει σεξ με ένα ψόφιο κοτόπουλο και δεν είναι παράνομο.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ψάξε για θέσεις της κοινότητας στο θέμα της ανήλικης συναινετικής σεξεργασίας και όχι μόνον.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:27Εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει η φράση εφαρμοσμένη σεξουαλικότητα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Αυτό το ευφάνταστο σύντομο διήγημα δεν συνέβαινε βέβαια ποτέ και πουθενά. Ο άντρας φορτωνόταν με την υποχρέωση να παρέχει τα πάντα στην σύζυγό του. Σύζυγοι που παρατούσαν τις συζύγους τους αντιμετωπίζονταν από όλην την κοινωνία ως παρίες, θα έπρεπε να μεταναστεύσουν κρυφά για να την βγάλουν καθαρή. Στην καλύτερη περίπτωση θα γλύτωναν την ζωή τους.Stalker έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:21Εννοεί ότι μπορείς να μαγαρίσεις ανήλικο και να τη γλιτώσεις αν το παντρευτείς αν κατάλαβα καλά.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:03Ο γάμος είναι μια κοινωνική σύμβαση για να καλύπτεται η γυναίκα, όχι ο άντρας. Οι κωλάρες των γυναικών είναι που καλύπτονται από την νομική σύμβαση του γάμου.Fata_Morgana έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 14:27
Η συνεύρεση θα έπρεπε να απαγορεύεται αν ο ενήλικος είναι μεγαλύτερος των 18-20. Και ο γάμος θα έπρεπε να απαγορεύεται γενικά. Αλλά είπαμε νόμοι πατριαρχικοί που καλύπτονται κώλους ανδρώνε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αποδέξου ότι είπες μαλακία. Τουλάχιστον αντιλήφθηκες πως επιτρέπεται ο γάμος μεταξύ ανηλίκων. Η τωρινή σου θέση είναι ότι επιτρέπεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενώ επιτρέπεται σε όλες τις περιπτώσεις.
Από το 2000 ως το 2022 έγιναν 31.657 γάμοι μεταξύ ανηλίκων. Είναι αυτές οι εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, βλέπεις.
Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για νόμιμους γάμους με άδεια του κράτους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
άντρας 34 χρόνων που λιγουρεύεται 16χρονη είναι παιδόφιλος.- είτε σας αρέσει είτε όχιhellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 13:31Για να καταλάβετε πόσο άνετα δίνουν άδεια τα δικαστήρια, από πάνω μου μένει φίλη και γειτόνισσά που παντρεύτηκε τον δάσκαλο που είχε στο δημοτικό. Όταν παντρεύτηκαν αυτή ήταν 16 και ο δάσκαλος 34. Είναι ακόμη παντρεμένοι. Πριν λίγες εβδομάδες πάντρεψε την κόρη της.
Επαναλαμβάνω, δεν παντρεύτηκε απλώς όντας ανήλικη, παντρεύτηκε άντρα 18 χρόνια μεγαλύτερό της, που ήταν δάσκαλός της στο δημοτικό.
Πήγαν απλώς με τους γονείς της στο δικαστήριο και υπέγραψαν ένα χαρτί. Αυτό και τίποτα άλλο.
και είναι ένα καλό παράδειγμα για το τι σημαίνει δυναμική σε μια σχέση, αν δεν γίνεται κατανοητό και έτσι τότε δεν θα γίνει ποτέ
το γεγονός ότι είναι ακόμα μαζί δεν αλλάζει την πραγματικότητα
σπάνια κάποιος δηλώνει δημόσια με περηφάνια ότι είναι αηδιαστική ύπαρξη, συγχαρητήρια
αναρωτιέμαι πόσο τελειωμένη πρέπει να είναι μια γυναίκα για να χαρακτηρίζει ένα κορίτσι 15χρονο ξέκωλο αντί να επικεντρώνεται στο τι οδήγησε σε αυτή την συμπεριφορά
Ναι αλλα γιατι ο συγκεκριμενος την παντρευτηκε αφου σε 2-3 χρονια θα ειχε αναποφευκτα σιτεψει;

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Η μαλακία που δέρνει το ακατοίκητο του κάθε ξέκωλου, τί άλλο;decadent έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:59άντρας 34 χρόνων που λιγουρεύεται 16χρονη είναι παιδόφιλος.- είτε σας αρέσει είτε όχιhellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 13:31Για να καταλάβετε πόσο άνετα δίνουν άδεια τα δικαστήρια, από πάνω μου μένει φίλη και γειτόνισσά που παντρεύτηκε τον δάσκαλο που είχε στο δημοτικό. Όταν παντρεύτηκαν αυτή ήταν 16 και ο δάσκαλος 34. Είναι ακόμη παντρεμένοι. Πριν λίγες εβδομάδες πάντρεψε την κόρη της.
Επαναλαμβάνω, δεν παντρεύτηκε απλώς όντας ανήλικη, παντρεύτηκε άντρα 18 χρόνια μεγαλύτερό της, που ήταν δάσκαλός της στο δημοτικό.
Πήγαν απλώς με τους γονείς της στο δικαστήριο και υπέγραψαν ένα χαρτί. Αυτό και τίποτα άλλο.
και είναι ένα καλό παράδειγμα για το τι σημαίνει δυναμική σε μια σχέση, αν δεν γίνεται κατανοητό και έτσι τότε δεν θα γίνει ποτέ
το γεγονός ότι είναι ακόμα μαζί δεν αλλάζει την πραγματικότητασπάνια κάποιος δηλώνει δημόσια με περηφάνια ότι είναι αηδιαστική ύπαρξη, συγχαρητήρια
αναρωτιέμαι πόσο τελειωμένη πρέπει να είναι μια γυναίκα για να χαρακτηρίζει ένα κορίτσι 15χρονο ξέκωλο αντί να επικεντρώνεται στο τι οδήγησε σε αυτή την συμπεριφορά
Και φυσικά η αντιμετώπιση της ξέκωλης συμπεριφοράς από τους κηδεμόνες και το γενικότερο φεμ στάιλε, που παίζει σε τέρμα πατριαρχικά πλαίσια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Επειδή εγώ δεν μετράω την πραγματικότητα με βάση τι μου αρέσει, παιδόφιλος δεν μπορεί να είναι γιατί η 16χρονη δεν είναι παιδί ούτε νομικά ούτε με κανέναν άλλον ορισμό. Επειδή εσένα δεν σου αρέσει η πραγματικότητα, τον ονομάζεις παιδόφιλο. Δεν είναι θέμα τι σου αρέσει, πρέπει να το συνειδητοποιήσεις αυτό.
Όπως είπα πιο πίσω στο νήμα, ούτε τώρα θα με έλκυε σεξουαλικά μια 16χρονη ούτε όταν ο ίδιος ήμουν 16 χρονών με έλκυε. Αυτό δεν κάνει την 16χρονη παιδί με κάποιον μαγικό τρόπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
16 χρονη που λιγουρευεται 35 χρονο -τι ειναι ;decadent έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 15:59άντρας 34 χρόνων που λιγουρεύεται 16χρονη είναι παιδόφιλος.- είτε σας αρέσει είτε όχιhellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 13:31Για να καταλάβετε πόσο άνετα δίνουν άδεια τα δικαστήρια, από πάνω μου μένει φίλη και γειτόνισσά που παντρεύτηκε τον δάσκαλο που είχε στο δημοτικό. Όταν παντρεύτηκαν αυτή ήταν 16 και ο δάσκαλος 34. Είναι ακόμη παντρεμένοι. Πριν λίγες εβδομάδες πάντρεψε την κόρη της.
το γεγονός ότι είναι ακόμα μαζί δεν αλλάζει την πραγματικότητασπάνια κάποιος δηλώνει δημόσια με περηφάνια ότι είναι αηδιαστική ύπαρξη, συγχαρητήρια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09