Μάααααλιστα.
Τι το συζητάμε τότε; αγάπη κ ποιοτική ζωή για όλους! Case closed.
Μάααααλιστα.
Πρέπει να πετύχεις την ώρα τους. Αν μία γάτα θέλει να κοιμηθεί, ακόμη και αν της βάλεις φωτάκι και την κρεμάσεις από το ταβάνι δεν θα αντιδράσει. Εγώ με τον ένα δικό μου, τον πιο μικρό, έχω πλέον συγχρονισθεί. Μετά από συνεχή και ενδελεχή παρατήρηση, έχω διαπιστώσει ότι όλως τυχαίως πάει και ξαπλώνει στην επιφάνεια που θέλω να χρησιμοποιήσω, 30" πριν ξεκινήσω. Στην αρχή σκεφτόμουν ότι είναι συμπτώσεις, μετά ότι είναι σατανιασμένο και τελικώς έκανα κάτι λογικό, μέσω της προσπάθειας αποπροσανατολισμού. Έτσι όταν θέλω να κάνω κάτι στο καθιστικό, ανοίγω πρώτα το συρτάρι με τα σεντόνια. Σε χρόνο μηδέν η γάτα βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα, τεντώνεται στο κέντρο του κρεβατιού και περιμένει εκεί για κανένα τέταρτο. Με το που εμφανίζεται ψιλοεκνευρισμένη, αφήνω ένα σταχτοδοχείο και ένα ποτήρι στο γραφείο. Τότε πηδάει πάνω στο γραφείο και αράζει -όλως τυχαίως- πάνω στο πληκτρολόγιο. Τότε, πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα και αλλάζω σεντόνια. Ε, φαντάσου αυτό το σκηνικό σε παραλλαγές. Είμαστε σε φάση 6-3, δηλαδή νικάω μεν αλλά στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια. Σε μια τέτοια φάση, όταν μου στρώθηκε στη μέση του δωματίου πριν σφουγγαρίσω, σκέφτηκα να τη χρησιμοποιήσω ως σφουγγαρίστρα αφού παριστάνει ότι αυτό θέλει, αλλά μάλλον έπιασε κάτι περίεργο στο βλέμμα μου γιατί σηκώθηκε κι έφυγε. Με λίγα λόγια, θεωρητικοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις μια γάτα, υπάρχουν πολλοί. Το θέμα είναι ποιος θα πλύνει τη σφουγγαρίστρα.enaon έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 13:47παντως εγώ τις βλέπω, βλέπω και την σκούπα ρομπότ που έχω και με έχει σώσει από την τρίχα τους, και οκ, καλα τα λασερ που εχει η σκούπα, αλλά αν ειναι να επεμβαίνουμε στην φύση των ζώων, να το κάνουμε σωστά. Μία γάτα θα μπορούσε να προγραμματιστεί πολύ καλύτερα απο την σκούπα να κάνει δουλειές, είναι πολύ πιο ικανός μηχανισμός, φτάνει στα ράφια, παντού βασικά φτάνουν. Τις χαραμίζουμε που περιοριζόμαστε στην στείρωση νομίζω.
Οι άλλες ποιές είναι ;don't speak έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 15:20Εγώ είμαι αυτή με τα γυαλιά που μασουλάει και λέει τράβα
Τρώω κιόλας τώρα.
Μερακλης
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Θυμήστε μου τι λένε για τις γυναίκες με τις πολλές γάτες (ή σκύλους)enaon έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 12:49έχω κήπο μεγάλο και πάνε και έρχονται κατα βούληση, δεν είναι δικές μου με την έννοια του το λέμε. Ήρθε μία πριν 1.5 χρόνο, μετά έκανε μωρά, μετά εγώ θυμήθηκα ότι νόμιζα πως οι γάτες δεν κάνουν αγέλες γιατί είναι ζηλιάρες οπότε νόμιζα θα φύγουν, μετά με βγάλανε ηλίθιο και τώρα υπολογίζω ότι σε 1 χρόνο θα μου την πέσουν οι γείτονες, είμαι στα 12 θηλυκά πλέον, τα 6 είναι ημερών, αλλά θα μεγαλώσουν.