Σήκωσα χέρι

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ανέστης_35
Phorum.gr user: Ανέστης_35

Re: Σήκωσα χέρι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανέστης_35 » 16 Νοέμ 2022, 06:22

aLiCat έγραψε:
15 Νοέμ 2022, 15:49
enaon έγραψε:
15 Νοέμ 2022, 14:57
aLiCat έγραψε:
15 Νοέμ 2022, 14:53
ok, εξαιρουμένης μιας περιπτώσεως. :smt047

δεν καταλαβα τι εννοείς, μπορείς να δώσεις ενα χειροπιαστό παράδειγμα;
Βρε παιδί μου, να παίζουν ρόλους.
Σε ταινίες. Πολεμικές, π.χ. :)

☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Νοέμ 2022, 20:57

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
15 Νοέμ 2022, 23:43
Naida έγραψε:
15 Νοέμ 2022, 21:52
Εγώ δεν κατάλαβα, πως την χτύπησες;
Στο χέρι και την έσπρωξα .
Έλα εντάξει, νομίζω υπερβάλεις για εξιλέωση.
Εκτός και αν την έζαψες γερά στο χέρι και δεν ήταν το κλασικό τιναγμα που κάνουμε όταν ο άλλος μας κουνάει το χέρι μες την μούρη. Εγώ πχ το δαγκώνω κιόλας το χέρι. Επίσης σπρωξιά με σπρωξιά έχει διαφορά. Άλλο κάνε πέρα να περάσω, κάνε πέρα να διαβώ και άλλο σε σπρώχνω να πέσεις πριν σε αρχίσω στις κλωτσιές πχ.
επίσης τραγική η στάση σου με την ζημιά σου και τραγική η στάση της με τις προσβολές της .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 16 Νοέμ 2022, 21:02

Naida έγραψε:
16 Νοέμ 2022, 20:57
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
Naida έγραψε:
15 Νοέμ 2022, 21:52
Εγώ δεν κατάλαβα, πως την χτύπησες;
Εκτός και αν την έζαψες γερά στο χέρι και δεν ήταν το κλασικό τιναγμα που κάνουμε όταν ο άλλος μας κουνάει το χέρι μες την μούρη. Εγώ πχ το δαγκώνω κιόλας το χέρι. Επίσης σπρωξιά με σπρωξιά έχει διαφορά. Άλλο κάνε πέρα να περάσω, κάνε πέρα να διαβώ και άλλο σε σπρώχνω να πέσεις πριν σε αρχίσω στις κλωτσιές πχ.
επίσης τραγική η στάση σου με την ζημιά σου και τραγική η στάση της με τις προσβολές της .
Δεν είναι απαραίτητα κακό. Εξαρτάται σε ποια φάση επάνω το κάνεις.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 16 Νοέμ 2022, 21:10

Αγις έγραψε:
15 Νοέμ 2022, 12:14
ΔΕΝ χτυπαμε ποτε γυναικες κ για κανενα λογο
σκεφτειτε την υγεια σας - ειναι σκληροκοκκαλες κ φορανε επικινδυνα αξεσουαρ οπως σκουλαρικια
υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να καταστρεψουμε δαχτυλα η τενοντες

σε περιπτωση που επιτεθουν καλυψη κ αμυνες - αποφυγες να διαλυθουν τα χερια τους η να χασουν ισορροπια κ να τσακιστουν
+ 1

Ο πόνος θα έρθει πάντα μέσω της άμυνας και πότε δε χτυπάμε γυναίκα.

Εκτός και αν επιτεθεί κρατώντας κάτι επικίνδυνο ή αν η σωματική της δομή θυμίζει άντρα.

Εξαιρούνται και οι φάσεις που είναι σε αμόκ διότι κινδυνεύεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Νοέμ 2022, 21:13

sharp έγραψε:
16 Νοέμ 2022, 21:02
Naida έγραψε:
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:

Στη φάση που ο άλλος θα μου κουνήσει εμένα το δάχτυλο του και θα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το προσωπο μου.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 16 Νοέμ 2022, 21:15

Otto Weininger έγραψε:
16 Νοέμ 2022, 21:10
Αγις έγραψε:
σκεφτειτε την υγεια σας - ειναι σκληροκοκκαλες κ φορανε επικινδυνα αξεσουαρ οπως σκουλαρικια

σε περιπτωση που επιτεθουν καλυψη κ αμυνες - αποφυγες να διαλυθουν τα χερια τους η να χασουν ισορροπια κ να τσακιστουν
+ 1

Εκτός και αν επιτεθεί κρατώντας κάτι επικίνδυνο ή αν η σωματική της δομή θυμίζει άντρα.

Έτσι ακριβώς. Οι γυναίκες που κάνουν εξετάσεις για οστεοπενία και οστεοπόρωση είναι σκληροκοκκαλες. Οι άντρες είναι αλαφροκόκκαλοι και πρέπει να προσέχουν. Ειδικά αν αναλογιστούμε και την σωματική υπέροχη των γυναικών.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 16 Νοέμ 2022, 21:18

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
15 Νοέμ 2022, 11:01
Όπως έχω γράψει Ερωτευμένος με την κολλητή μου χρόνια είμαι κολλημένος με την κοπέλα η οποία με βλέπει όχι φιλικά αλλά αδερφικά .
Εδώ και δύο έτη το έχουμε λύσει και είμαστε φίλοι , εγώ προσπαθώ να μην ζηλεύω τους γκόμενους της όσο γίνεται και να φλερτάρω με άλλες με κάποια επιτυχία , και αυτή να μην έχει απαιτήσεις σχέσης ή γυναίκας που είχε κάποτε χωρίς να έχουμε τίποτα ερωτικό ( μετακίνηση με το αυτοκίνητο κλπ - ή έστω το κόβω όταν πηγαίνει να το κάνει αν και όχι πάντα με μεγάλη επιτυχία ) .
Λοιπόν είμαστε σε σπίτι φίλου την Κυριακή το βράδυ και εγώ κατανάλωνα αλκοόλ από το μεσημέρι , ταβέρνα έπειτα κοκτέιλ και εκεί τσίπουρο και μετά κρασί , είμαστε εγώ αυτή ο φίλος μου και μία ακόμα κοπέλα . Εγώ είμαι αρκετά πιεσμένος αυτόν τον μήνα , αρχικά για κάποια προβλήματα της μητέρας μου και σε δεύτερο για τα οικονομικά ( τα οποία επηρεάζουν και την ψυχολογία της μητέρας μου ενώ δεν κάνει ) , και σε ακόμα μικρότερο βαθμό για μία ερωτική απογοήτευση . Λοιπόν στο ρεπό έπινα για να χαλαρώσω . Εκεί που πίνω ρίχνω το ποτήρι με το κρασί και κάνω μούσκεμα το τραπέζι , και ( γενικά δεν φημίζομαι για την νοικοκυροσύνη μου ) πρωταρχική μου έννοια ήταν να σώσω όσα τσιγάρα δικά μου και του φίλου μου μπορούσαν να σωθούν και όταν έσωσα καμία πέντε από τα δύο πακέτα άναψα ένα και άραξα - δεν βοήθησα την δεύτερη κοπέλα η οποία αμέσως καθάρισε το τραπέζι - αλλά ΔΕΝ το έκανα επειδή το θεωρώ κακό ή επειδή ήταν κοπέλες εκεί , το έκανα επειδή έχω μάθει να μην κάνω καμιά εργασία στο σπίτι μου . Πόσο μάλλον σουρωμένος .
Η φίλη μου έπειτα από δέκα λεπτά πήρε τον ρόλο του δικηγόρου της δεύτερης κοπέλας και μου λέει ότι είμαι αδικαιολόγητος που ενώ το έριξα όχι μόνο δεν κουνήθηκα να φέρω χαρτί αλλά έκανα και τσιγάρο .
Της εξήγησα λοιπόν με όμορφο τρόπο ότι αφού σηκώθηκε πρώτα η κοπέλα , εγώ περισσεύω , και επειδή έριξα και το μπουκάλι με το κρασί μετέπειτα , μπορώ να καλέσω ένα ταξί να μας φέρει άλλο μίας και δεν έχουμε άλλο . Άρχισε μονόλογο ότι δεν έχουν να κάνουν όλα με αυτά και ότι είμαι άχρηστος και μπέμπης κλπ και κουνούσε τα χέρια . Εγώ σιγά σιγά από μέσα μου έβραζα επειδή ο άχρηστος μπέμπης επί αρκετό καιρό αποτελούσε τον κύριο προμηθευτή τσιγάρων και ποτών της και τον προσωπικό της σωφέρ . Μαλώνουμε λεκτικά και πετάει είναι “ φίλε είσαι για την πούτσα ” . Όλα θόλωσαν . Σηκώνομαι και όπως είχε το χέρι να ανεβοκατεβαίνει και να κράζει της το τινάζω , τρώει και μία σπρωξιά και φεύγω από την μπαλκονόπορτα ( ημιόροφος ) .
Ακούω να λέει “ το είδες με χτύπησε ” κλπ και σταμάτησα για δευτερόλεπτα πριν στρίψω στο στενό . Τελικά ήρθαν από πίσω μου όλοι με φώναζε η φίλη μου να επιστρέψω να το λύσουμε .
Μιλήσαμε λίγο αλλά δεν γνωρίζω αν θα είμαστε ξανά όπως πριν και κυρίως τρόμαξα με τον εαυτό μου καθώς εκείνη την στιγμή ένιωσα μία τρομερή επιθυμία να μην της χτυπήσω το χέρι αλλά να της κατεβάσω τα μούτρα . Πάντα όποτε μάλωνα με άτομο του αντιθέτου φύλου ξεσπούσα στα αντικείμενα ( ας πούμε είμαι τυχερός που ακόμα δεν έχει ανοίξει ο αερόσακος στο τιμόνι και έχω σπάσει την ντίζα από λεβιέ ταχυτήτων και ήρθε το πήρε η οδική ) . Εδώ και δύο μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ και χτυπάω τον εαυτό μου . Νομίζω ότι λίγη σημασία έχει που την χτύπησα στο χέρι - όπου και να την χτυπούσα , το αποτέλεσμα είναι το ίδιο . Την χτύπησα .
Ναι ρε φίλε, την σακάτεψες.

Ξεκόλλα γιατί πας σβουριχτός για μουνοδουλίαση βαριάς μορφής.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 16 Νοέμ 2022, 21:20

Αγις έγραψε:

Τα παιδιά δέρνουν ακόμη χειρότερα από τις γυναίκες. Αν ένα παιδί αποπειραθεί να σε δείρει, καλό είναι να τρέξεις και να κλειδωθείς σε χώρο όπου υπάρχει νερό πόσιμο και τουαλέτα. Μην προσπαθήσεις να το αντιμετωπίσεις γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σε τραυματίσει θανάσιμα.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 16 Νοέμ 2022, 21:22

Naida έγραψε:
16 Νοέμ 2022, 21:13
sharp έγραψε:
Naida έγραψε:

Στη φάση που ο άλλος θα μου κουνήσει εμένα το δάχτυλο του και θα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το προσωπο μου.
Φάση πολλά υποσχόμενη, μού αρέσει.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 16 Νοέμ 2022, 21:22

Gherschaagk έγραψε:
16 Νοέμ 2022, 21:15
Otto Weininger έγραψε:
Αγις έγραψε:

+ 1

Έτσι ακριβώς. Οι γυναίκες που κάνουν εξετάσεις για οστεοπενία και οστεοπόρωση είναι σκληροκοκκαλες. Οι άντρες είναι αλαφροκόκκαλοι και πρέπει να προσέχουν. Ειδικά αν αναλογιστούμε και την σωματική υπέροχη των γυναικών.
Δεν σκέφτηκα ποτέ το κόκκαλο αλλά τα κιλά.
Ένας άντρας κοντός ή/και αδύνατος δεν έχει και ιδιαίτερη τύχη απέναντι σε μια γυναίκα ψηλή και τροφαντή, ειδικά αν δεχτεί και 2-3 χτυπήματα αρχικά έχοντας τα χέρια κάτω.

Σε καθε περίπτωση μην υποτιμάτε μια βίαιη γυναίκα, θα βρεθείτε προ δυσάρεστης εκπλήξεως.

Έχω ξαναπεί, πως όταν πριν χρόνια ο προπονητής μου τότε με έβαλε να κάνω στις κοπέλες αυτοάμυνα, όταν με ρώτησε μια " θα μπορούμε κάποια στιγμή να αντιμετωπίσουμε κάθε άντρα που θα μας επιτεθεί; ", της απάντησα "ας φτάσουμε πρώτα να μπορείς να αντιμετωπίσεις μια φίλη σου που θα επιτεθεί και μετά βλέπουμε για άντρα".

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 16 Νοέμ 2022, 21:23

Naida έγραψε:
16 Νοέμ 2022, 21:13
sharp έγραψε:
Naida έγραψε:

Αυτό θεωρείται επίθεση βασικά. Δεν είναι κάτι απλό

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 16 Νοέμ 2022, 21:24

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε:
15 Νοέμ 2022, 21:44
Δεν γίνεται να ξεκόψεις τόσο εύκολα με άτομο που πέθανε ο παππούς σου και σηκώθηκε πέντε η ώρα το πρωί να είναι μαζί σου πέντε ώρες σε μία παραλία να σου κάνει παρέα ενώ πίνεις τσίπουρο σε πλαστικό και είσαι έτοιμος να πλαντάξεις .
Κοψε τα τσίπουρα

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 16 Νοέμ 2022, 21:28

Otto Weininger έγραψε:
16 Νοέμ 2022, 21:22
Gherschaagk έγραψε:
16 Νοέμ 2022, 21:15
Otto Weininger έγραψε:

+ 1

Δεν σκέφτηκα ποτέ το κόκκαλο αλλά τα κιλά.
Ένας άντρας κοντός ή/και αδύνατος δεν έχει και ιδιαίτερη τύχη απέναντι σε μια γυναίκα ψηλή και τροφαντή, ειδικά αν δεχτεί και 2-3 χτυπήματα αρχικά έχοντας τα χέρια κάτω.

Σε καθε περίπτωση μην υποτιμάτε μια βίαιη γυναίκα, θα βρεθείτε προ δυσάρεστης εκπλήξεως.

Έχω ξαναπεί, πως όταν πριν χρόνια ο προπονητής μου τότε με έβαλε να κάνω στις κοπέλες αυτοάμυνα, όταν με ρώτησε μια " θα μπορούμε κάποια στιγμή να αντιμετωπίσουμε κάθε άντρα που θα μας επιτεθεί; ", της απάντησα "ας φτάσουμε πρώτα να μπορείς να αντιμετωπίσεις μια φίλη σου που θα επιτεθεί και μετά βλέπουμε για άντρα".
Δεν λέει αυτό my friend. Λέει πως είμαστε πιο βίαιες και πιο επικίνδυνες από εσάς. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Και το κάνει επί σκοπού γιατί είναι ένας κακιασμένος μπάρμπας που ξερνάει χολή κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Νοέμ 2022, 21:32

sharp έγραψε:
16 Νοέμ 2022, 21:22

Φάση πολλά υποσχόμενη, μού αρέσει.
Εχμ, δεν θα το έλεγα.

Que Sera, Sera...

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 16 Νοέμ 2022, 21:34

γενικά όταν πίνεις και την ακούς καλά, νιώθεις πως η συγκεκριμένη μερα/βραδια είναι συγκλονιστική, πως πρέπει όλα να γίνουν τώρα, και το αύριο δεν έχει καμιά σημασία, κάθε δευτερόλεπτο που βιώνεις είναι μοναδικό, και πρέπει να κάνεις κάτι γι αυτό, με αποτέλεσμα είτε να περάσεις πράγματικα καλά, να γινείς πιο τολμηρός,πιο περιπετειώδης, έξω από τα βαρετά συνηθισμένα της καθημερινότητας, είτε να στέλνεις γελοία κλαψιάρικα μηνύματα στην πρώην σου, και να φερεσε σκατενια στους άλλους επειδή τώρα θα δούνε τον πραγματικό σου εαυτό, και κριντζι παπαριες που θα τις μετανιώσεις με το πρώτο φως της μέρας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 16 Νοέμ 2022, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών