Sex Toys

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Sex Toys

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 13 Μάιος 2019, 20:43

blackpaint έγραψε:
13 Μάιος 2019, 20:38
SuperRogue έγραψε:
13 Μάιος 2019, 20:13
blackpaint έγραψε:
13 Μάιος 2019, 19:54
τελικα, μερικοι αντρες νοιωθουν πιο απειλουμενοι απο τα σεξ τόυζ απ οτι οι γυναικες....
Απειλούμενοι... Να σου θυμίσω τι κάνει ο κτηνίατρος όταν ο ταύρος δεν μπορεί να αποδώσει μόνος του ?
Όλα αυτά περί "toyz" μου ακούγονται ευφημισμοί για το "παιδιά μας πήραν τα χρόνια και η κατάσταση χρειάζεται βοήθεια".
Μεταξύ μας μετά από μία ηλικία θέλει cardio και yoga το άθλημα.
Να αποδωσει ε; Κτηνιατρος ε; Αθλημα ε;
Ενδιαφερουσα ορολογια (και αναλογιες).
Δεν ειναι ολα τα παιχνιδακια υποκαταστατα του πεους παντως. Το μονο στο οποιο εγω παντως αναφερθηκα δεν ειναι. Πιο πολυ συμπληρωμα του πεους ειναι, γιατι οπως να το κανουμε, μονο ενα πεος εχουμε και με τα δαχτυλα ειναι αβολα μερικες φορες.
Υπαρχει επισης και η φετιχιστικη διασταση ενος αντικειμενου που χρησιμοποιειται σεξουαλικα, σαν μια συμβολικη/μυστικιστικη διασταση της χρησης. Αυτο ομως ειναι αλλη κουβεντα.
χεσε τους φιλε, κομπλεξικοι, να ψοφίσουν στο ιεραποστολικο.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 13 Μάιος 2019, 20:55

μίστερ μαξ έγραψε:
13 Μάιος 2019, 20:43

δεν ξερω, ανοιξα το νημα γιατι περιμενα να μιλησουν οι γυναικες για τους δονητες και τετοια που εχουν οχι αυτες αλλα οι φιλες τους. Ενταξει, δεν εξεπλαγην παντως, οι αντιδρασεις τυπου γκειτ κηπινγκ ειναι συνηθεις.
Δηλαδη SuperRogue εαν η κοπελα σου βγαλει κανα δονητη οταν ειστε στο κρεβατι και σου πει παιξε μαζι μου, θα νοιωσεις ασχημα;

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 13 Μάιος 2019, 20:56

vantono έγραψε:
13 Μάιος 2019, 17:31
Gherschaagk έγραψε:
13 Μάιος 2019, 15:08
LEONAS έγραψε:
13 Μάιος 2019, 14:41

Το βάζεις στο πουλί για να μην πνίγει στην θάλασσα
Σοβαρά. Τι κάνει;
αυτά που σου ειπαν οι προηγούμενοι,αλλα για το πεοδαχτύλιδο το κλασικό μιλάμε πάντα, απο σιλικόνη. Αυτό της δούρεξ μοιάζει με πουτσοσωσίβιο περισσοτερο.
:rofl::rofl:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Μάιος 2019, 21:00

blackpaint έγραψε:
13 Μάιος 2019, 17:41
μίστερ μαξ έγραψε:
13 Μάιος 2019, 17:37
blackpaint έγραψε:
13 Μάιος 2019, 17:35
αιντε σιγα σιγα πηρατε μπρος.
Αφορμη για το συγκεκριμενο ποστ ηταν το δωρο που εκανε η κολλητη της στην δικια μου: ενα μπατπλαγκ (με διαμαντακι, εγω θα της επαιρνα ενα με ουριτσα αλλα γουατεβερ). Δεν ξερω γιατι διαλεξε αυτο, υπαρχουν πιο απλες επιλογες για αρχη. Ακομα δεν το εχουμε χρησιμοποιησει, νομιζω πως την τρομαζει λιγο.
πρόσεχε μονο μηπως το διαμαντάκι ειναι αστικο υπονοουμενο.
οπως το βλεπω εγω, συμβολιζει την απαλλοτριωση του πλουτου και τον εξευτελισμο του χρηματος.
σωστός. Κανονικά θα έπρεπε να της το έπαιρνε και διπλό, σαν τα ρόλεξ που φορούσε ο Κάστρο στο ίδιο χέρι. Σαν λάφυρα απο την πλουτοκρατία.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 13 Μάιος 2019, 21:01

Το πεοδακτυλιο βγαίνει και με μοτερακι , μου έχουν πει :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 13 Μάιος 2019, 21:09

vantono έγραψε:
13 Μάιος 2019, 21:00
blackpaint έγραψε:
13 Μάιος 2019, 17:41
μίστερ μαξ έγραψε:
13 Μάιος 2019, 17:37

πρόσεχε μονο μηπως το διαμαντάκι ειναι αστικο υπονοουμενο.
οπως το βλεπω εγω, συμβολιζει την απαλλοτριωση του πλουτου και τον εξευτελισμο του χρηματος.
σωστός. Κανονικά θα έπρεπε να της το έπαιρνε και διπλό, σαν τα ρόλεξ που φορούσε ο Κάστρο στο ίδιο χέρι. Σαν λάφυρα απο την πλουτοκρατία.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 13 Μάιος 2019, 21:11

enterprise-psi έγραψε:
13 Μάιος 2019, 21:01
Κάπως έτσι θα μας καταστήσετε άχρηστες :011:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 13 Μάιος 2019, 21:15

μίστερ μαξ έγραψε:
13 Μάιος 2019, 19:07
Sex toys that are used in the anus can easily get lost as rectal muscles contract and can suck an object up and up, potentially obstructing the colon; to prevent this from occurring, it is recommended that individuals use sex toys with a flared base or a string.[6] However, the flared flange is not a foolproof method of preventing the plug from entering the rectum completely with the inability to retrieve it. This is uncomfortable and may require medical intervention. Butt plugs of excess diameter can, especially when inserted too rapidly and/or too forcefully, lead to sphincter tear, detachment or other rectal failure. Kegel exercises can help maintain normal, healthy sphincter function. When inserting a butt plug, one should be gentle, use plenty of lubrication, start with smaller sizes, and exercise patience. While medical data is sparse, some recommend not leaving a butt plug inserted for longer than two to three hours.[7][8]

https://en.wikipedia.org/wiki/Butt_plug#Risks

Χρησιμοποιείστε συνετά, και κάντε ενα ριβιου στο τέλος φίλε!

:smt005::smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 13 Μάιος 2019, 21:15

blackpaint έγραψε:
13 Μάιος 2019, 20:55
μίστερ μαξ έγραψε:

δεν ξερω, ανοιξα το νημα γιατι περιμενα να μιλησουν οι γυναικες για τους δονητες και τετοια που εχουν οχι αυτες αλλα οι φιλες τους. Ενταξει, δεν εξεπλαγην παντως, οι αντιδρασεις τυπου γκειτ κηπινγκ ειναι συνηθεις.
Δηλαδη SuperRogue εαν η κοπελα σου βγαλει κανα δονητη οταν ειστε στο κρεβατι και σου πει παιξε μαζι μου, θα νοιωσεις ασχημα;
Ναι και εγώ δεν εξεπλάγην που το έριξες στον πουριτανισμό και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις που το πάω. Τα βοηθήματα είναι για μία σχέση που ερωτικά χάνει λάδια και έχει πέσει η πίεση. Και βασικά αυτά που λέω δεν είναι αναλογίες: Το σεξ είναι άθλημα που θέλει αντοχή, ευκινησία, μηχανική πίεση από πλευρά του ταύρου που όταν πέσει χρειάζεται βοήθεια. Το να σε βλέπει η σύντροφος σου σαν ταύρο είναι από μόνο του φετιχιστικό. Μεταξύ μας, με δανικό πούτσο δεν γαμάς.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 13 Μάιος 2019, 21:44

SuperRogue έγραψε:
13 Μάιος 2019, 21:15
blackpaint έγραψε:
μίστερ μαξ έγραψε:

Ναι και εγώ δεν εξεπλάγην που το έριξες στον πουριτανισμό και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις που το πάω. Τα βοηθήματα είναι για μία σχέση που ερωτικά χάνει λάδια και έχει πέσει η πίεση. Και βασικά αυτά που λέω δεν είναι αναλογίες: Το σεξ είναι άθλημα που θέλει αντοχή, ευκινησία, μηχανική πίεση από πλευρά του ταύρου που όταν πέσει χρειάζεται βοήθεια. Το να σε βλέπει η σύντροφος σου σαν ταύρο είναι από μόνο του φετιχιστικό. Μεταξύ μας, με δανικό πούτσο δεν γαμάς.
εαν λοιπον η κοπελα σου βγαλει κανα δονητη οταν ειστε στο κρεβατι και σου πει παιξε μαζι μου θα νοιωσεις ασχημα δηλαδη, αυτο λες, θα νοιωθεις σαν να σου λεει πως εισαι ανεπαρκης;

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 13 Μάιος 2019, 22:46

μίστερ μαξ έγραψε:
13 Μάιος 2019, 17:30

Έχουμε ενα στραπον!

Koίτα χαρά
...Μαξ, σου 'χω κακά νέα.
Είτε το'χει η παρτενέρ σου,
οπότε το 'χει χρησιμοποιήσει σε όλους (και όλες) τους φίλους σας,
είτε το 'χεις εσύ, οπότε ξόδεψες ριάλια
για κάτι το οποίο σου είναι (σχεδόν) άχρηστο
- αν και φαντάζομαι μπορείς να το χρησιμοποιείς αν έχεις τη μέση σου και θες και να ανοίξεις φύλλο για τυλιχτό καττιμέρι

καληνυχτα να 'χεις

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 13 Μάιος 2019, 22:53

SuperRogue έγραψε:
13 Μάιος 2019, 21:15
blackpaint έγραψε:
μίστερ μαξ έγραψε:

Το βλεπεις απο εντελώς λάθος σκοπιά. Και εννοείται δεν είναι μόνο ο δονητής παιχνίδι ερωτικό. Υπάρχει μια ολόκληρη γκάμα ανεξερεύνητη :romance-hearteyes:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 13 Μάιος 2019, 22:58

enterprise-psi έγραψε:
13 Μάιος 2019, 21:01
Euro 6 τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 13 Μάιος 2019, 22:59

Μόνο ρεύμα, Τέσλα Μότορς και τέτοια :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 13 Μάιος 2019, 23:02

Χουργιατς έγραψε:
13 Μάιος 2019, 22:46
μίστερ μαξ έγραψε:
13 Μάιος 2019, 17:30

Έχουμε ενα στραπον!

Koίτα χαρά
...Μαξ, σου 'χω κακά νέα.
Είτε το'χει η παρτενέρ σου,
οπότε το 'χει χρησιμοποιήσει σε όλους (και όλες) τους φίλους σας,
είτε το 'χεις εσύ, οπότε ξόδεψες ριάλια
για κάτι το οποίο σου είναι (σχεδόν) άχρηστο
- αν και φαντάζομαι μπορείς να το χρησιμοποιείς αν έχεις τη μέση σου και θες και να ανοίξεις φύλλο για τυλιχτό καττιμέρι

καληνυχτα να 'χεις
Ήσουν που ήσουν λαλημένος, τώρα δεν βγαινει κανένα νοημα απο οσα λες. Μαζι με την συντροφο μου το αγοράσαμε και δεν εχει χρησιμοποιηθει αλλου. Και αχρηστο δεν είναι, κάνει την δουλεια του μια χαρά. :smt023
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών