Καλημέρα.ksk έγραψε: ↑27 Νοέμ 2023, 23:52Σχετικά με την μίξη ο penrose σου κάνει;...επειδή θεωρησα αυτονόητα αυτά που είπα και αυταπόδεικτα...
http://physics4u.gr/blog/2011/10/30/ύ-ό/
Σχετικά με το μετεικασμα... χρησιμοποιείται κυρίως από τον εγκέφαλο για τα δικά του τρικ ...
https://aesop.iep.edu.gr/node/21010
Σχετικά με το δισδιάστατο...βιολογία α λυκείου...αλλά και
https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/ep ... aseis.html
Λες ότι ο μικρόκοσμος δεν έχει καμία επίδραση στον μακρόκοσμο...αλλά επάνω στον μικρόκοσμο δομείται.
Η μνήμη καλε μου Δέλτα κάνει πολύ περισσοτεραόχι μόνο ανασύρει εγγεγραμμένες πληροφορίες για τον σχηματισμό της αντίληψης αλλά και βοηθάει να συμπληρώνονται στοιχεία σε κάθε ερέθισμα που δεχόμαστε από το περιβάλλον.
Τωρα για τις σεληνιακές φάσεις τα λέει όλα η παρατήρηση...διαφορετικές φάσεις στο βόρειο ημισφαίριο από το νότιο...
Λες να έχει αδελφούλα;
————
Δεν θέλω να γλύτωσω από αυτήν την ψευδαισθηση πραγματικότητας...είναι πολύ ωραιότερη και όντως μέσα στην αταξία η φαινομενική αυτή τάξη δημιούργησε τον κόσμο - Κόσμημα.
Κατ' αρχάς, θα επαναλάβω το πόσο δύσκολο -και άκαιρο- είναι να συζητάμε, με μορφή αλληλογραφίας (φόρουμ γαρ) και να χρησιμοποιούμε "μισές φράσεις", υπονοούμενα αντί νοούμενα ή φράσεις που επιδέχονται περισσότερες από μία ερμηνεία και προτάσεις που μπορούν να διαβαστούν "και έτσι και αλλιώς".
Αυτή η τακτική των Σιβυλλικών εκφράσεων, των διφορούμενων φράσεων, των "ήξεις-αφίξεις" προτάσεων, κάνει πολύ δύσκολη την ανταλλαγή απόψεων και την συζήτηση μέσω ενός φόρουμ. Όπου η απουσία της φωνής και του τόνου της, κάνει τα πράγματα ακόμα δυσκολότερα.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτήν την τακτική σε μια συζήτηση σε φόρουμ.
Όπου χρειάζεται να αναπτύξεις τη άποψή σου με όσο το δυνατόν περισσότερη σαφήνεια για να μπορέσει ο άλλος να τοποθετηθεί.
Όταν γράφεις μισόλογα, τότε με αναγάζεις να μαντέψω τι εννοείς...
Έχω δουλειά τώρα...
Θα επανέλθω αργότερα με διεκρινήσεις και παραδείγματα μισόλογων και Σιβυλλικών προτάσεων.