Από ότι καταλαβαίνω, για μένα μόνο η λευχαιμία στο πρώτο παιδάκι είναι τεκμηριωμένη διάγνωση.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:37Εγώ είδα καρδιακά, λευκαιμία και τέτοια. Και σε όλα αυτά η κληρονομικότητα παίζει ρόλο.AlienWay έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:34Το εξήγησε ο γιατρός παραπάνω. Τα παιδιά δεν είχαν κληρονομήσει συγκεκριμένη ασθένεια. Το καθένα νοσηλεύτηκε για διαφορετικούς λόγους.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:32
Αυτό πάλι τί μαλακία είναι; Η κάθε γέννα έχει τα ποσοστά ξεχωριστά από τις άλλες γέννες. Μπορεί να κάνεις πέντε παιδιά και να είναι και τα πέντε με σύνδρομο ντάουν, γιατί σε κάθε γέννα σου τυχαίνει το 20% ξέρω'γω που σου αναλογεί, λόγω ηλικίας. (τυχαίο ποσοστό, δεν ξέρω γονιδιακά τί παίζει με τους συγκεκριμένους).
Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας - Εισέπνευσε τοξικό αέριο
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Εμένα η λογική μου λέει ότι αν δε θέλουν παιδιά θα έκαναν εκτρώσεις και σίγουρα δε θα έκαναν τρία, για να τα σκοτώνουν μετά. Αν μη τι άλλο είναι πολυέξοδη διαδικασία. Δηλαδή μπήκε η άλλη στη διαδικασία να κυοφορήσει 9 μήνες επί τρία, να τα ταΐζει να τα ποτίζει, για να τα σκοτώνει. wtf είναι οριακά εκτός σφαίρας φαντασίας ακόμα και για τον πιο πειραγμένο εγκέφαλο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:39Από ότι καταλαβαίνω, για μένα μόνο η λευχαιμία στο πρώτο παιδάκι είναι τεκμηριωμένη διάγνωση.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:37Εγώ είδα καρδιακά, λευκαιμία και τέτοια. Και σε όλα αυτά η κληρονομικότητα παίζει ρόλο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν έχω τις γνώσεις για να στηρίξω την άποψη ότι τα φαινόμενα ισοδυναμούν με τριπλό τζακπότ όπως υποστηρίζουν ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:37Εγώ είδα καρδιακά, λευκαιμία και τέτοια. Και σε όλα αυτά η κληρονομικότητα παίζει ρόλο.AlienWay έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:34Το εξήγησε ο γιατρός παραπάνω. Τα παιδιά δεν είχαν κληρονομήσει συγκεκριμένη ασθένεια. Το καθένα νοσηλεύτηκε για διαφορετικούς λόγους.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:32
Αυτό πάλι τί μαλακία είναι; Η κάθε γέννα έχει τα ποσοστά ξεχωριστά από τις άλλες γέννες. Μπορεί να κάνεις πέντε παιδιά και να είναι και τα πέντε με σύνδρομο ντάουν, γιατί σε κάθε γέννα σου τυχαίνει το 20% ξέρω'γω που σου αναλογεί, λόγω ηλικίας. (τυχαίο ποσοστό, δεν ξέρω γονιδιακά τί παίζει με τους συγκεκριμένους).
Αλλά σέβομαι την άποψή τους. Αλλωστε αυτό που επιθυμούν είναι η διερεύνηση/εξήγηση του αινίγματος, ακόμη και στην περίπτωση που πρόκειται για κάποιο αχαρτογράφητο γονίδιο. Γι αυτό και ανέφερα ότι τα ερωτήματα προκύπτουν με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα που κατέχει η επιστήμη.
Οπως επίσης δείχνω εμπιστοσύνη στην άποψη του γιατρού του φόρουμ, τον οποίο παραθέτω.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 20:52
Το πρώτο διαγνώστηκε όντως με λευχαιμία. Η οποία αντιμετωπιστηκε καλά ως φαίνεται.
Έκανε ανακοπή μες στο νοσοκομείο.
Το δεύτερο έπαθε ανακοπή. Και αποδόθηκε εκ των υστέρων σε αγενεσια του φλεβοκομβου. Δεν είναι αντικειμενική η ιστολογική εξέταση. Είναι το τι βλέπει ο παθολογοανατομος στο μικροσκόπιο και μαζί με τον ιατροδικαστή πρέπει να εξηγήσουν την ανακοπή..
Το τρίτο παιδί εμφάνισε προβλήματα 7 μέρες μετά τον θάνατο του δεύτερου σε ηλικία 9 ετών. 9 χρόνια δεν είχε εμφανίσει κάτι.
Έκανε κι αυτό ανακοπή μες στο νοσοκομείο. Επανήλθε, μπήκε στη ΜΕΘ , του έμειναν νοητικά προβλήματα, μες στη ΜΕΘ δεν έκανε καμία αρρυθμια...μπήκε βηματοδότης....κ πέθανε μετά μες στο θάλαμο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Μα σε κάθε περίπτωση, αν ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για τέρμα ψυχιατρική κατάσταση.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:41Εμένα η λογική μου λέει ότι αν δε θέλουν παιδιά θα έκαναν εκτρώσεις και σίγουρα δε θα έκαναν τρία, για να τα σκοτώνουν μετά. Αν μη τι άλλο είναι πολυέξοδη διαδικασία. Δηλαδή μπήκε η άλλη στη διαδικασία να κυοφορήσει 9 μήνες επί τρία, να τα ταΐζει να τα ποτίζει, για να τα σκοτώνει. wtf είναι οριακά εκτός σφαίρας φαντασίας ακόμα και για τον πιο πειραγμένο εγκέφαλο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:39Από ότι καταλαβαίνω, για μένα μόνο η λευχαιμία στο πρώτο παιδάκι είναι τεκμηριωμένη διάγνωση.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:37
Εγώ είδα καρδιακά, λευκαιμία και τέτοια. Και σε όλα αυτά η κληρονομικότητα παίζει ρόλο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Και σου εξηγώ ότι όλα αυτά μπορεί να είναι κάλλιστα γενετικό λαχείο.AlienWay έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:42Δεν έχω τις γνώσεις για να στηρίξω την άποψη ότι τα φαινόμενα ισοδυναμούν με τριπλό τζακπότ όπως υποστηρίζουν ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:37Εγώ είδα καρδιακά, λευκαιμία και τέτοια. Και σε όλα αυτά η κληρονομικότητα παίζει ρόλο.
Αλλά σέβομαι την άποψή τους. Αλλωστε αυτό που επιθυμούν είναι η διερεύνηση/εξήγηση του αινίγματος, ακόμη και στην περίπτωση που πρόκειται για κάποιο αχαρτογράφητο γονίδιο. Γι αυτό και ανέφερα ότι τα ερωτήματα προκύπτουν με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα που κατέχει η επιστήμη.
Οπως επίσης δείχνω εμπιστοσύνη στην άποψη του γιατρού του φόρουμ, τον οποίο παραθέτω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 20:52
Το πρώτο διαγνώστηκε όντως με λευχαιμία. Η οποία αντιμετωπιστηκε καλά ως φαίνεται.
Το δεύτερο έπαθε ανακοπή. Και αποδόθηκε εκ των υστέρων σε αγενεσια του φλεβοκομβου. Δεν είναι αντικειμενική η ιστολογική εξέταση. Είναι το τι βλέπει ο παθολογοανατομος στο μικροσκόπιο και μαζί με τον ιατροδικαστή πρέπει να εξηγήσουν την ανακοπή..
Το τρίτο παιδί εμφάνισε προβλήματα 7 μέρες μετά τον θάνατο του δεύτερου σε ηλικία 9 ετών. 9 χρόνια δεν είχε εμφανίσει κάτι.
Έκανε κι αυτό ανακοπή μες στο νοσοκομείο. Επανήλθε, μπήκε στη ΜΕΘ , του έμειναν νοητικά προβλήματα, μες στη ΜΕΘ δεν έκανε καμία αρρυθμια...μπήκε βηματοδότης....κ πέθανε μετά μες στο θάλαμο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Ναι. Θεωρητικά. Αλλά πρέπει να βρούμε ποιο λαχείο. Και γιατί κληρώνει σε συγκεκριμένες μέρες.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:48Και σου εξηγώ ότι όλα αυτά μπορεί να είναι κάλλιστα γενετικό λαχείο.AlienWay έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:42Δεν έχω τις γνώσεις για να στηρίξω την άποψη ότι τα φαινόμενα ισοδυναμούν με τριπλό τζακπότ όπως υποστηρίζουν ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:37
Εγώ είδα καρδιακά, λευκαιμία και τέτοια. Και σε όλα αυτά η κληρονομικότητα παίζει ρόλο.
Οπως επίσης δείχνω εμπιστοσύνη στην άποψη του γιατρού του φόρουμ, τον οποίο παραθέτω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Φεβ 2022, 20:52
Αλλιώς ας πούμε φταιγαν τα γουνιδια και να κλείσει η υπόθεση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αφου υποτιθεται οτι εγινε γενετικος ελεγχος και δεν βρεθηκε κανενα γονιδιακο προβλημα και στους 2 που θα μπορουσε να ειχε κληρονομηθει στα παιδια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:50
Ναι. Θεωρητικά. Αλλά πρέπει να βρούμε ποιο λαχείο. Και γιατί κληρώνει σε συγκεκριμένες μέρες.
Αλλιώς ας πούμε φταιγαν τα γουνιδια και να κλείσει η υπόθεση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
αν είναι ακριβείς και το θυμήθηκαν τώρα θέλουν ξύλοΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:36Επιπλέον αν είναι ακριβεις η πληροφοριες από τους γιατρούς στα νοσοκομεία, όπως το ότι σκέφτονταν λέει να βάλουν κάμερες στο δωμάτιο γιατί τα επεισόδια συνέβαιναν όταν δεν υπήρχε παρακολουθηση...ε είναι μια περίεργη κατάσταση.
- Cecily Anne
Ρε σοβαρά τώρα. Το πρώτο είναι θεωρητικά γενετικό ζήτημα, άστο. Το δεύτερο και το τρίτο δεν σου κάνει εντύπωση ότι είναι σε κοινή σφαίρα; Επίσης γράφεις ότι το τρίτο 9 χρόνια δεν είχε παρουσιάσει τίποτα, ενώ ξέρεις πολύ καλά πόσα περιστατικά "που δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα" μένουν στον τόπο από ανωμαλίες στην καρδιά. Είναι μία καλή ηλικία τα 9 να ξεκινήσει να παρουσιάζει θέματα αδιάγνωστο ζήτημα. Τεσπα. Εγώ βλέπω έναν κοινό παρονομαστή που δε βλέπετε, γιατί θεωρείτε ότι είναι αστείο το ποσοστό για να συμβεί. Ο δικός μου εγκέφαλος δεν μπορεί να δικαιολογήσει κάτι άλλο. Δεν είναι θάνατοι αμέλειας και αδιαφορίας, γιατί πνίγηκαν ξέρω'γω, όταν δεν κοίταζες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:50Ναι. Θεωρητικά. Αλλά πρέπει να βρούμε ποιο λαχείο. Και γιατί κληρώνει σε συγκεκριμένες μέρες.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:48Και σου εξηγώ ότι όλα αυτά μπορεί να είναι κάλλιστα γενετικό λαχείο.AlienWay έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:42
Δεν έχω τις γνώσεις για να στηρίξω την άποψη ότι τα φαινόμενα ισοδυναμούν με τριπλό τζακπότ όπως υποστηρίζουν ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Οπως επίσης δείχνω εμπιστοσύνη στην άποψη του γιατρού του φόρουμ, τον οποίο παραθέτω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Οι γιατροί;nowhere έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:53αν είναι ακριβείς και το θυμήθηκαν τώρα θέλουν ξύλοΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:36Επιπλέον αν είναι ακριβεις η πληροφοριες από τους γιατρούς στα νοσοκομεία, όπως το ότι σκέφτονταν λέει να βάλουν κάμερες στο δωμάτιο γιατί τα επεισόδια συνέβαιναν όταν δεν υπήρχε παρακολουθηση...ε είναι μια περίεργη κατάσταση.
Δεν είναι τσιφλίκι τους το νοσοκομείο φίλε. Δεν ξέρω καν αν είναι νόμιμο αυτό και τι διαδικασίες απαιτούνται.
- EKPLIKTIKOS
Τσιφλίκι τους δεν είναι, αλλά αν υποψιάζονται κακοποίηση δεν είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:56Οι γιατροί;nowhere έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:53αν είναι ακριβείς και το θυμήθηκαν τώρα θέλουν ξύλοΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:36Επιπλέον αν είναι ακριβεις η πληροφοριες από τους γιατρούς στα νοσοκομεία, όπως το ότι σκέφτονταν λέει να βάλουν κάμερες στο δωμάτιο γιατί τα επεισόδια συνέβαιναν όταν δεν υπήρχε παρακολουθηση...ε είναι μια περίεργη κατάσταση.
Δεν είναι τσιφλίκι τους το νοσοκομείο φίλε. Δεν ξέρω καν αν είναι νόμιμο αυτό και τι διαδικασίες απαιτούνται.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Αν δεν κάνω λάθος , μπήκε βηματοδότης στο τελευταίο παιδί. Κ πάλι πέθανε.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:54Ρε σοβαρά τώρα. Το πρώτο είναι θεωρητικά γενετικό ζήτημα, άστο. Το δεύτερο και το τρίτο δεν σου κάνει εντύπωση ότι είναι σε κοινή σφαίρα; Επίσης γράφεις ότι το τρίτο 9 χρόνια δεν είχε παρουσιάσει τίποτα, ενώ ξέρεις πολύ καλά πόσα περιστατικά "που δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα" μένουν στον τόπο από ανωμαλίες στην καρδιά. Είναι μία καλή ηλικία τα 9 να ξεκινήσει να παρουσιάζει θέματα αδιάγνωστο ζήτημα. Τεσπα. Εγώ βλέπω έναν κοινό παρονομαστή που δε βλέπετε, γιατί θεωρείτε ότι είναι αστείο το ποσοστό για να συμβεί. Ο δικός μου εγκέφαλος δεν μπορεί να δικαιολογήσει κάτι άλλο. Δεν είναι θάνατοι αμέλειας και αδιαφορίας, γιατί πνίγηκαν ξέρω'γω, όταν δεν κοίταζες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:50Ναι. Θεωρητικά. Αλλά πρέπει να βρούμε ποιο λαχείο. Και γιατί κληρώνει σε συγκεκριμένες μέρες.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:48
Και σου εξηγώ ότι όλα αυτά μπορεί να είναι κάλλιστα γενετικό λαχείο.
Ο κοινός παρονομαστής είναι πως τρία μικρά αδέρφια πέθαναν. Οκ δε χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να κάνει τη σκέψη της γενετικής ανωμαλίας. Είναι πολύ λογικό.
Αλλά μέχρι τώρα δεν τεκμηριώνεται τίποτα τέτοιο.
Δε μίλησε κανείς για αμέλεια και αδιαφορία.
- Cecily Anne
Ναι αυτό σου εξηγώ ακριβώς. Η αμέλεια και αδιαφορία θα είχε περισσότερη λογική από αυτό που λέτε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 12:00Αν δεν κάνω λάθος , μπήκε βηματοδότης στο τελευταίο παιδί. Κ πάλι πέθανε.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:54Ρε σοβαρά τώρα. Το πρώτο είναι θεωρητικά γενετικό ζήτημα, άστο. Το δεύτερο και το τρίτο δεν σου κάνει εντύπωση ότι είναι σε κοινή σφαίρα; Επίσης γράφεις ότι το τρίτο 9 χρόνια δεν είχε παρουσιάσει τίποτα, ενώ ξέρεις πολύ καλά πόσα περιστατικά "που δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα" μένουν στον τόπο από ανωμαλίες στην καρδιά. Είναι μία καλή ηλικία τα 9 να ξεκινήσει να παρουσιάζει θέματα αδιάγνωστο ζήτημα. Τεσπα. Εγώ βλέπω έναν κοινό παρονομαστή που δε βλέπετε, γιατί θεωρείτε ότι είναι αστείο το ποσοστό για να συμβεί. Ο δικός μου εγκέφαλος δεν μπορεί να δικαιολογήσει κάτι άλλο. Δεν είναι θάνατοι αμέλειας και αδιαφορίας, γιατί πνίγηκαν ξέρω'γω, όταν δεν κοίταζες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:50
Ναι. Θεωρητικά. Αλλά πρέπει να βρούμε ποιο λαχείο. Και γιατί κληρώνει σε συγκεκριμένες μέρες.
Ο κοινός παρονομαστής είναι πως τρία μικρά αδέρφια πέθαναν. Οκ δε χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να κάνει τη σκέψη της γενετικής ανωμαλίας. Είναι πολύ λογικό.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Δεν ξέρω τι υποψιάζονταν. Μπορεί να ήθελαν να δουν πως ξεκινάει όλο αυτό. Αν έχει κάποιο trigger που δεν εμφανιζόταν όταν το εξέταζαν.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:57Τσιφλίκι τους δεν είναι, αλλά αν υποψιάζονται κακοποίηση δεν είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:56Οι γιατροί;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πεθάνεις από αδιαφορία. Πόσο μάλλον 3 παιδιά σε 3 χρόνια.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 12:01Ναι αυτό σου εξηγώ ακριβώς. Η αμέλεια και αδιαφορία θα είχε περισσότερη λογική από αυτό που λέτε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 12:00Αν δεν κάνω λάθος , μπήκε βηματοδότης στο τελευταίο παιδί. Κ πάλι πέθανε.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Φεβ 2022, 11:54
Ρε σοβαρά τώρα. Το πρώτο είναι θεωρητικά γενετικό ζήτημα, άστο. Το δεύτερο και το τρίτο δεν σου κάνει εντύπωση ότι είναι σε κοινή σφαίρα; Επίσης γράφεις ότι το τρίτο 9 χρόνια δεν είχε παρουσιάσει τίποτα, ενώ ξέρεις πολύ καλά πόσα περιστατικά "που δεν έχουν παρουσιάσει τίποτα" μένουν στον τόπο από ανωμαλίες στην καρδιά. Είναι μία καλή ηλικία τα 9 να ξεκινήσει να παρουσιάζει θέματα αδιάγνωστο ζήτημα. Τεσπα. Εγώ βλέπω έναν κοινό παρονομαστή που δε βλέπετε, γιατί θεωρείτε ότι είναι αστείο το ποσοστό για να συμβεί. Ο δικός μου εγκέφαλος δεν μπορεί να δικαιολογήσει κάτι άλλο. Δεν είναι θάνατοι αμέλειας και αδιαφορίας, γιατί πνίγηκαν ξέρω'γω, όταν δεν κοίταζες.
Εγώ δε λέω κάτι συγκεκριμένο. Λέω πως πρέπει να βρεθεί η αιτία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ζάκυνθος: μητέρα κακοποιούσε τα δυο ανήλικα παιδιά της επί τρία χρόνια
από talaipwros » 08 Απρ 2024, 00:17 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
09 Απρ 2024, 13:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην «εντατική» τρία νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας
από Βίνγκιλοτ » 18 Απρ 2024, 13:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-