Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας - Εισέπνευσε τοξικό αέριο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Φεβ 2022, 09:17

Πτολεμαίος έγραψε:
21 Φεβ 2022, 21:45

Θα σπεκουλαρουμε όσο θέλουμε Εμπεδοκλη. Νοήμονα όντα είμαστε τα σαπιενς και έχουμε κάθε δικαίωμα να ξεψαχνιζουμε όλες τις πιθανότητες που θα γεννήσει η κούτρα μας.
Πόσο μάλλον για μια γυναίκα που σε ερώτηση "τι έχετε να πείτε για τον θάνατο 3 παιδιών" απάντησε....
"Μεγάλη ατυχία... Νταξ"

Βαλε την συνέντευξη τους, κλείσε τον ήχο τελείως και μην κοιτάς την επικεφαλίδα κατω, βλέπε μόνο τα πρόσωπα των γονιών. Δείχνουν για γονείς που έχασαν 3 παιδιά; Περισσότερο σε συνέντευξη κοσμικού ζευγαριού παραπέμπει.
Θα μου πεις "δεν θρηνούν όλοι το ίδιο" και θα συμφωνήσω. Έχω όμως και γω το δικαίωμα να υποπτευθω τη μάνα (κυρίως) χωρίς να δώσω λογαριασμό σε κανέναν.
δεν ξερω αν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα απο τη συνεντευξη.

θυμησου τη συνεντευξη εκεινου που εχασε ολη την οικογενεια του απο την πορσε του βακακη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 22 Φεβ 2022, 09:38

Ξέρουμε αν η μάνα ειναι απο Λαμία;
Ασέβαστος έγραψε:
22 Φεβ 2022, 09:17
Πτολεμαίος έγραψε:

Θα σπεκουλαρουμε όσο θέλουμε Εμπεδοκλη. Νοήμονα όντα είμαστε τα σαπιενς και έχουμε κάθε δικαίωμα να ξεψαχνιζουμε όλες τις πιθανότητες που θα γεννήσει η κούτρα μας.
Πόσο μάλλον για μια γυναίκα που σε ερώτηση "τι έχετε να πείτε για τον θάνατο 3 παιδιών" απάντησε....
"Μεγάλη ατυχία... Νταξ"

Βαλε την συνέντευξη τους, κλείσε τον ήχο τελείως και μην κοιτάς την επικεφαλίδα κατω, βλέπε μόνο τα πρόσωπα των γονιών. Δείχνουν για γονείς που έχασαν 3 παιδιά; Περισσότερο σε συνέντευξη κοσμικού ζευγαριού παραπέμπει.
Θα μου πεις "δεν θρηνούν όλοι το ίδιο" και θα συμφωνήσω. Έχω όμως και γω το δικαίωμα να υποπτευθω τη μάνα (κυρίως) χωρίς να δώσω λογαριασμό σε κανέναν.

θυμησου τη συνεντευξη εκεινου που εχασε ολη την οικογενεια του απο την πορσε του βακακη.
σωστό αυτό. Μετα απο ένα χρόνο μάλιστα πήγε και παντρεύτηκε μια απο τις μεγαλύτερες ρουφήχτρες των μεγάρων.
Τελος πάντων το θέμα είναι στο ανθρωποκτονιών και δε πάει εκεί τυχαία.
Μακάρι να βγώ εγω ο παρανοϊκός που σκέφτομαι τι πρέπει στα (πιθανά) σκουπίδια και όχι να έφυγε το παιδάκι απο χέρι παρανοϊκού.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 22 Φεβ 2022, 10:46

Ασέβαστος έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:

"Μεγάλη ατυχία... Νταξ"

Μιλάμε για μία μάνα που έχασε τρία παιδιά, και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα σοβαρό στοιχείο εναντίον της. Και ποια είναι η αντίδραση του κόσμου εντός και εκτός φόρουμ; Την καλούν να αυτοκτονήσει και τη βρίζουν. Έ, λίγο ντροπή τους.

Θυμάμαι άλλη μία ιστορία στην περιοχή, στο Αίγιο με κάποιον τύπο που δημοσιογράφος επιπέδου Τατιάνας και Ζήνας, τέως βουλευτού της ΝΔ στο νομό, οδήγησε στην αυτοκτονία ένα πατέρα που όπως αποδείχθηκε κατηγορείτο άδικα. Αγαπητέ Ασέβαστε μπορείς να ενημερώσεις την αρένα.

Για αυτό σκασμός. Δεν είστε ούτε γνώστες, ούτε δικαστές.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 22 Φεβ 2022, 10:54

Ερμής έγραψε:
22 Φεβ 2022, 09:38
Μακάρι να βγώ εγω ο παρανοϊκός που σκέφτομαι τι πρέπει στα (πιθανά) σκουπίδια και όχι να έφυγε το παιδάκι απο χέρι παρανοϊκού.
και ρωτάω.αν τα πιθανά σκουπίδια τελικά δεν βγουν σκουπίδια θα είσαι οκ με τον εαυτό σου?πόσο δύσκολο είναι να περιμένετε να κατηγορηθεί κάποιος για κάτι?

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 22 Φεβ 2022, 11:06

Εμπεδοκλής έγραψε:
22 Φεβ 2022, 10:46

Ας μαζέψουν τότε πρώτα τα ΜΜΕ ευρείας κατανάλωσης γιατί ο κόσμος λογικό είναι να νομίζει ότι καθίσταται δικαστής και γνώστης όταν βγαίνουν κ μιλάνε ανοιχτά για δολοφονία. Εκτός αν όντως έχουν τέτοια στοιχεία. Δε μιλάμε για ανύπαρκτα βοθροσαιτ τώρα αλλά για πρώτο θέμα κτλ

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 22 Φεβ 2022, 11:08

nowhere έγραψε:
22 Φεβ 2022, 10:54
Ερμής έγραψε:
και ρωτάω.αν τα πιθανά σκουπίδια τελικά δεν βγουν σκουπίδια θα είσαι οκ με τον εαυτό σου?πόσο δύσκολο είναι να περιμένετε να κατηγορηθεί κάποιος για κάτι?
Δε νομιζω οτι υπαρχει λογικος ανθρωπος που να μην ευχεται να μην κρυβεται η μανα και ο πατερας πισω απο τους θανατους αυτων των παιδιων.
Τετοιο ενδεχομενο θα εκανε αυτη την τραγωδια ασυλληπτη.
Ομως δεν μπορουμε να λεμε οτι δεν υπαρχουν καποιες ενδειξεις που δεν φαινονται και τοσο φυσιολογικες.
Αυτες ομως δεν αποτελουν αποδειξεις,ουτε αρκουν για να καταδικασουμε τους γονεις.
Αυτη ειναι δουλεια της αστυνομιας και φαινεται οτι κατι δεν της καθεται καλα στην ολη υποθεση και το ψαχνει εξονυχιστικα.
Ευχομαι να ΜΗΝ κρυβονται οι γονεις απο πισω.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 22 Φεβ 2022, 11:18

nowhere έγραψε:
22 Φεβ 2022, 10:54
Ερμής έγραψε:
ξαναλέω, μακάρι να βγω εγω ο μλκς στα λόγια παρά κάποιοι άλλοι διεστραμμένοι στην πραξη.
Σε αυτό που λες στο δευτερο σκέλος έχεις δίκιο. Δε μπορώ, άνθρωπος είμαι, μόλις ακούω κάτι και έχει σχέση με παιδί ξεφεύγω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 22 Φεβ 2022, 11:21

Εχω ξαναγραψει για δικη μου περιπτωση οπου η συμπεριφορα μιας μανας ανετρεψε οτι ειχα ποτε δει και φανταστει για μια μανα.
Μιλαμε για παλαβη γυναικα,ενας απο τους πιο πονηρους και κακους ανθρωπους που εχω γνωρισει,αλλα ποτε δεν φανταζομουν οτι μια μανα θα συμπεριφεροταν ετσι.
Η πεθερα του κολλητου ειχε και μια αλλη κορη η οποια δυστυχως νοσησε απο καρκινο στα 32 της και πεθανε μεσα σε 5 μηνες.
Την κοπελα την ξεραμε πολυ καλα και καναμε και καποια παρεα.
Εξαιρετικος ανθρωπος.
Στο τελευταιο σταδιο και οταν εφτασε η ωρα να "φυγει",οι γιατροι της εδιναν 2-3 24ωρα ζωης,αυτη η γαμημενη η μανα τι εκανε λετε;
Πηγε η καριολα να φτιαξει μαλλι και νυχι για να ειναι περιποιημενη στην κηδεια του παιδιου της!!!
Το χωραει ανθρωπου νους αυτο ρε;
Οταν μου το ειπε αυτο ο κολλητος οταν βγηκαμε για καφε λιγες μερες μετα την κηδεια κοντεψα να τον πλακωσω γιατι δεν της εσπασε τα μουτρα.
Απο τα νευρα μου εβαλα τα κλαμματα.Δεν μπορουσα να το χωνεψω με τιποτα και ουτε ακομη μπορω.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 22 Φεβ 2022, 11:22

EKPLIKTIKOS έγραψε:
22 Φεβ 2022, 11:06
Εμπεδοκλής έγραψε:
22 Φεβ 2022, 10:46

Ας μαζέψουν τότε πρώτα τα ΜΜΕ ευρείας κατανάλωσης γιατί ο κόσμος λογικό είναι να νομίζει ότι καθίσταται δικαστής και γνώστης όταν βγαίνουν κ μιλάνε ανοιχτά για δολοφονία. Εκτός αν όντως έχουν τέτοια στοιχεία. Δε μιλάμε για ανύπαρκτα βοθροσαιτ τώρα αλλά για πρώτο θέμα κτλ
Τα ΜΜΕ είναι μέσα μαζικής αποβλάκωσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη ασχολούνται με τη δολοφονία της άλλης από τον πιλότο άντρα της. Με τι να ασχοληθούν; Με το ότι ο επόμενος λογαριασμός θα έρθει διπλός;

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 22 Φεβ 2022, 11:22

Ασέβαστος έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:

"Μεγάλη ατυχία... Νταξ"

Συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε. Εδώ δεν ξέρουμε για τον Δουρη 100%, θα ξέρουμε για αυτούς;
Τις υποψίες μας όμως και τις θεωρίες μας μπορούμε να τις κάνουμε από την στιγμή που ζούμε σε εποχή άκρατης πληροφορίας και που ουσιαστικά δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τέτοιες σοβαρές ειδήσεις που μας σπαμαρονται συνέχεια.

Και ο Εμπεδοκλής δεν έχει άδικο. Τουλάχιστον όσον αφορά τους αφορισμούς για υποθέσεις που δεν έχουν εξιχνιαστει. Πάντα φυλάμε μια πισινή, που ισχύει όμως και vice versa (να υποπτευομαστε δηλαδή και τους γονείς πχ ενώ όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην είναι).

Δεν είναι αφορισμος όμως το να εικαζεις μήπως και είναι οι γονείς.

Παρόμοια περίπτωση σαν του Υπατιου γνωρίζω και γω με έναν που έχασε γυναίκα-κόρη σε ατύχημα στη θάλασσα. Ο άνθρωπος αυτός ξαναφτιαξε τη ζωή του σχετικά γρηγορα και πολλοί έλεγαν "μα καλά, αναίσθητος είναι";
Τον άκουσα με τ'αυτια μου να λέει "αν δεν το έκανα αυτό, θα είχα σαλέψει, ήταν ο μόνος τρόπος" και φυσικά εμείς οι απ' έξω δεν μπορούμε να πούμε κάτι.

Φυσικά το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στην Πάτρα. Κρατάω βέβαια και τις επιφυλάξεις μου.

Εμένα η "ένσταση" μου όσον αφορά τη θεωρία ότι τα εγκλήματα τα έκαναν οι γονείς είναι η εξης:
Αν όντως η μητέρα πάσχει από Μυνχαουζεν δια αντιπροσώπου, είναι ποτέ δυνατόν να πάσχει και ο πατέρας; Ταυτόχρονα δηλαδή και οι 2;
Αν ήταν μονογονεικη οικογένεια (μόνο μάνα και παιδιά) θα είχε μεγαλύτερο πάτημα η εγκληματική πιθανότητα. Τώρα όμως;

Τι να πω. Πολύ δύσκολη περίπτωση και εύχομαι να λάμψει η αλήθεια.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 22 Φεβ 2022, 11:27

Ο λόγος που διερευνάται η υπόθεση είναι γιατί σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σαν να πέτυχαν οι γονείς το τζακ ποτ στο τζόκερ τρεις φορές.

Αυτές είναι οι πιθανότητες με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχει η επιστήμη.

Λογικό λοιπόν να διαταχθεί διερεύνηση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 22 Φεβ 2022, 11:32

AlienWay έγραψε:
22 Φεβ 2022, 11:27
Ο λόγος που διερευνάται η υπόθεση είναι γιατί σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σαν να πέτυχαν οι γονείς το τζακ ποτ στο τζόκερ τρεις φορές.

Αυτό πάλι τί μαλακία είναι; Η κάθε γέννα έχει τα ποσοστά ξεχωριστά από τις άλλες γέννες. Μπορεί να κάνεις πέντε παιδιά και να είναι και τα πέντε με σύνδρομο ντάουν, γιατί σε κάθε γέννα σου τυχαίνει το 20% ξέρω'γω που σου αναλογεί, λόγω ηλικίας. (τυχαίο ποσοστό, δεν ξέρω γονιδιακά τί παίζει με τους συγκεκριμένους).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 22 Φεβ 2022, 11:34

Cecily Anne έγραψε:
22 Φεβ 2022, 11:32
AlienWay έγραψε:

Αυτό πάλι τί μαλακία είναι; Η κάθε γέννα έχει τα ποσοστά ξεχωριστά από τις άλλες γέννες. Μπορεί να κάνεις πέντε παιδιά και να είναι και τα πέντε με σύνδρομο ντάουν, γιατί σε κάθε γέννα σου τυχαίνει το 20% ξέρω'γω που σου αναλογεί, λόγω ηλικίας. (τυχαίο ποσοστό, δεν ξέρω γονιδιακά τί παίζει με τους συγκεκριμένους).
Το εξήγησε ο γιατρός στη σελίδα 3 του νήματος. Τα παιδιά δεν είχαν κληρονομήσει συγκεκριμένη ασθένεια. Το καθένα νοσηλεύτηκε για διαφορετικούς λόγους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 22 Φεβ 2022, 11:36

Cecily Anne έγραψε:
AlienWay έγραψε:

Ναι, με βασική διαφορά ότι εδώ δεν έχουμε κάποια κοινή διάγνωση . Τουλάχιστον με τα ως τώρα δεδομένα.
Επιπλέον αν είναι ακριβεις η πληροφοριες από τους γιατρούς στα νοσοκομεία, όπως το ότι σκέφτονταν λέει να βάλουν κάμερες στο δωμάτιο γιατί τα επεισόδια συνέβαιναν όταν δεν υπήρχε παρακολουθηση...ε είναι μια περίεργη κατάσταση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 22 Φεβ 2022, 11:37

AlienWay έγραψε:
22 Φεβ 2022, 11:34
Cecily Anne έγραψε:
AlienWay έγραψε:

Το εξήγησε ο γιατρός παραπάνω. Τα παιδιά δεν είχαν κληρονομήσει συγκεκριμένη ασθένεια. Το καθένα νοσηλεύτηκε για διαφορετικούς λόγους.
Εγώ είδα καρδιακά, λευκαιμία και τέτοια. Και σε όλα αυτά η κληρονομικότητα παίζει ρόλο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών