Κλείσιμο phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Κλείσιμο phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 08 Ιουν 2018, 00:59

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:10
Στα πμ είχα πολλές χρηστικές πληροφορίες που δεν αντέγραψα κάπου αλλού, και στο τέλος έκατσα πάνω στο παγωτό
Me too. Και φαντάζομαι πολλοί άλλοι.

Το κυριότερο όμως: υπήρχαν πολλά αριστουργηματικά ποιήματά μου που είχα γράψει με έμπνευση της στιγμής και τώρα χάθηκαν για πάντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 08 Ιουν 2018, 01:00

Ερμής έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:15
Το μαγαζάκι μας εδώ είναι τέλειο κ θα γίνει καλύτερο.
Οξύμωρον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 08 Ιουν 2018, 01:07

Αγις έγραψε:
07 Ιουν 2018, 22:35
Χάθηκε η γνώση οπως με τις βιβλιοθήκες Αλεξάνδρειας κ Περγάμου .
Τρίτωσε το κακό .
:a040:
Κοίτα, δεν είμαι ο Αϊνστάιν. Δεν είμαι ούτε μια φλούδα από το μικρό του νύχι. Αλλά 5 μαλακίες που έχω γράψει και έχω αφιερώσει κόπο και χρόνο για να τις γράψω, μπορεί για μένα να έχουν σημασία. Μπορεί η ζωή μου να είναι το πιο ασήμαντο του ασήμαντου πράγματος στο σύμπαν. Αλλά για μένα έχει αξία. Έχω το δικαίωμα να νιώθω ότι έχει αξία. Είναι το μόνο ουσιαστικό δικαίωμα που έχω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 08 Ιουν 2018, 02:38

hellegennes έγραψε:
08 Ιουν 2018, 01:07
Αγις έγραψε:
Τρίτωσε το κακό .
Κοίτα, δεν είμαι ο Αϊνστάιν. Δεν είμαι ούτε μια φλούδα από το μικρό του νύχι. Αλλά 5 μαλακίες που έχω γράψει και έχω αφιερώσει κόπο και χρόνο για να τις γράψω, μπορεί για μένα να έχουν σημασία. Μπορεί η ζωή μου να είναι το πιο ασήμαντο του ασήμαντου πράγματος στο σύμπαν. Αλλά για μένα έχει αξία. Έχω το δικαίωμα να νιώθω ότι έχει αξία. Είναι το μόνο ουσιαστικό δικαίωμα που έχω.
Ακόμα έχουν ως μια ξεθωριασμένη γλυκεια ανάμνηση
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ » 08 Ιουν 2018, 04:57

vantono έγραψε:
07 Ιουν 2018, 11:08
τι πρεμούρα ειναι αυτη ξαφνικά για το αν είναι/ήταν ασφαλή ή όχι τα πμ σας? Γενικά μπορειτε να αντιληφθείτε οτι δεν ειναι και κατι το εντελώς φυσιολογικο η ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων μεταξύ ατομων με ψευδώνυμα, έτσι? Ειναι και ύποπτο. Το φυσιολογικο θα ηταν να ανταλλαξετε εως το πολύ 3-5 πμ με ενα ατομο-περσονα που βλεπεις οτι υπάρχει ενδιαφερον αμοιβαίο (ειτε με τη φιλικη έννοια, ειτε με την άλλη) και απο κει και περα να ανταλλαξετε σοσιαλς (ινστα, φβ, βαιμπερ κτλ) και να μιλατε μεταξυ σας επωνυμα χωρις να εχετε μεσάζοντα ενα ράντομ φορουμ.
Αν τυχον οι διαχειριστες μπορουσαν να εχουν προσβαση στα πμ(οπως συζητανε και τα παιδια παραπανω τωρα) και ειδαν οργια εκει μέσα και καταλαβαν οτι εχουν γινει η παιδική χαρά του ποινικού,λογικό να εκλεισε εν μία νυκτί το πχορουμ (που για μενα έτσι ακριβως έγινε, δε μου το βγαζεις απ το μυαλο πλέον).
Οπως και να χει, μην το αναλυετε και τοσο πολυ, δεν υπαρχει κανενας λογος για συστηματικη (σχεδον σε καθημερινη βάση) ανταλλαγή πμ μεταξύ ατομων με ψευδώνυμα. Ισως και εδω θα επρεπε να μπει ενα πλαφόν, μην εχουμε τα ίδια ξαφνικα.
:goodpost:
Πάνας έγραψε:
07 Ιουν 2018, 11:13
Ερμής έγραψε:
07 Ιουν 2018, 11:10
Πάνας έγραψε:
07 Ιουν 2018, 11:02

Καλύτερα να μην λέμε ό,τι θέλουμε, θα πρέπει να ξέρεις τον κωδικό του για να τον επαναφέρεις... έτσι δεν είναι; Αν έχεις τον κωδικό γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία;
τώρα όμως που "έκλεισε" και κωδικό να σου αλλάξει και να μπει ως "Πανας", που θα το καταλάβεις; :wink
vantono έγραψε:
07 Ιουν 2018, 11:08
τι πρεμούρα ειναι αυτη ξαφνικά για το αν είναι/ήταν ασφαλή ή όχι τα πμ σας? Γενικά μπορειτε να αντιληφθείτε οτι δεν ειναι και κατι το εντελώς φυσιολογικο η ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων μεταξύ ατομων με ψευδώνυμα, έτσι? Ειναι και ύποπτο.
ξεχνάς οτι κάποιοι απο εμάς εδώ, γνωριζόμαστε προσωπικά πολλά χρόνια.
Αυτό προϋποθέτει άτομα κουτσομπόλιδες νο λάιφ..... αυτοί βαριόντουσαν να μπουν να φτιάξουν την αναζήτηση.
Αφελής και μη λογική σκέψη:
Το να είναι κάποιος τεμπέλης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι και περίεργος/κουτσομπόλης ή και πρόθυμος λόγω συμφέροντος, για να ψάξει τα πμ.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις

And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead

Άβαταρ μέλους
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ » 08 Ιουν 2018, 04:59

Ερμής έγραψε:
07 Ιουν 2018, 12:09
Naida έγραψε:
07 Ιουν 2018, 12:05
Ερμής έγραψε:
07 Ιουν 2018, 11:50
μην ακούω τα αφιλοκερδώς και ευχαριστούμε και τέτοια. Πολλά χρόνια πριν κλείσει, κάποιοι είχαμε προσφερθεί να συνεισφέρουμε οικονομικά αν χρειαζόταν και λίγους μήνες πριν το κλείσιμο είχα αναφέρει Δημόσια οτι κάποιοι είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε όλο το κόστος και τη διαχείριση προκειμένου να μην κλείσει.
Αν ήταν αυτό το θέμα θα μπορούσαν να μας το δώσουν παρέα με τα "χρέη" του. Εννοείται οτι αυτοί δεν ήταν οι λόγοι.

Δε γούσταραν να το δώσουν βρε αδερφέ. Δικό τους δημιούργημα ήταν.Ούτε να ήθελαν να περάσει η βάση δεδομένων σε άλλον και να τραβιούνται γιατί και πάλι θα τους βρίζατε. Και προσωπικά ούτε εγώ θα το ήθελα να πάει σε άλλα χέρια.
Να ενημερώσουν οτι σε ένα μήνα θα κλείσει τότε για να μπορέσουμε άλλοι να σώσουμε κάποια κείμενα, να διαγράψουμε κάποια άλλα, να συνεννοηθούμε τι θα κάνουμε στην τελική οι υπόλοιποι χρήστες.
Ας πρόσεχες. :003:

omg kai 3 lol έγραψε:
07 Ιουν 2018, 16:28
η ουσια ειναι οτι καποιοι χρηστες μαλακιζονταν αποτι φαινεται στα pm και φοβουνται τωρα που δεν εχουν προσβαση σε αυτα οτι θα εχει ενδεχομενως προσβαση καποιος αλλος
:g030:

Ερμής έγραψε:Ευτυχώς ένα πουλάκι μου είχε σφυρίξει οτι θα κλείσει και είχαμε προλάβει κάπως να οργανωθούμε. Ακόμη και αν δεν ήθελαν να το δώσουν έπρεπε να ειδοποιήσουν, απο τη στιγμή που το κάνεις αιφνιδιαστικά, αυτομάτως μπαίνουν σκέψεις οτι έγινε εκ του πονηρού.
Καλά σε είχα καταλάβει για κλικαδόρο. :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ την 08 Ιουν 2018, 05:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ » 08 Ιουν 2018, 05:01

Αγις έγραψε:
Τρίτωσε το κακό .
:003:

Naida έγραψε:
07 Ιουν 2018, 21:35
Nero έγραψε:
07 Ιουν 2018, 20:55
Naida έγραψε:
07 Ιουν 2018, 20:47
Για ποιο λόγο;
Πρώτα απ'όλα γιατί αφιερώσαμε χρόνο απ τη ζωή μας εκεί μέσα. έχει ειπωθεί πολλές φορές στο νήμα ότι υπήρχαν άτομα που αφιέρωσαν χρόνο-χρόνια συμβάλλοντας σε ορισμένα νήματα. Μπορεί να το θεωρείς ηλίθιο,ανούσιο κλπ κλπ αλλά το έκαναν,αυτοί ακόμα περισσότερο αλλά ακόμα και όσιι μαλακίζονταν στο περι ανέμων άξιζαν λίγο σεβασμό

Ακόμα αν θες στο πχορουμ έγραφαν άτομα μεγάλη ηλικίας. Σκέψου ότι για τον κύριο Βησσαρίωνα πχ το πχορουμ μπορεί να ήταν η μόνη του διασκέδαση. Δεν είναι σωστό που έμειναν στο αέρα

Αν κάποιος έγραφε κάτι σοβαρό μετά από μελέτη κτλ κτλ το θεωρώ εντελώς χαζό να μην έχει κρατήσει ενα μπακ απ και να μπορεί να την αναμεταδώσει τη πληροφορία τπυ.Δε φταίει ο χ,ψ αντμιν που αποφάσισε να κλείσει το τσαρδί του. Σχετικά με τους μεγαλύτερους ανθρώπους κτλ που αναφέρεσαι ναι το κατανοώ ότι ίσως ήταν η μόνη διασκέδαδη ωστόσο όπως βρήκε το προηγούμενο με μια αναζήτηση θα βρει και τούτο.
Τα υπόλοιπα που αφορούν πιμια κτλ που είχατε μέσα πληφορίες ε εντάξει τώρα δεν ήταν και το icloud το πχορουμ. Έλεος. Διατηρείστε αυτά που θέλετε γιατί είστε σ' ένα χώρο φιλοξενούμενοι και όχι ιδιοκτήτες.
:goodpost:

Ο καθένας έγραφε το μακρύ του και το κοντό του, τις εμμονές του κτλ.
Τα πορίσματα σοβαρών μελετών δεν δημοσιεύονται σε ιντερνετικά φόρουμ (ή τουλάχιστον όχι μόνο, σε φόρουμ).
Ελάχιστες ήταν οι απόπειρες για σοβαρές δημοσιεύσεις και αυτές χάνονταν στο παρδαλό πλήθος των φορουμικών δημοσιεύσεων.

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 08 Ιουν 2018, 08:52

Ερμής έγραψε:Ευτυχώς ένα πουλάκι μου είχε σφυρίξει οτι θα κλείσει και είχαμε προλάβει κάπως να οργανωθούμε. Ακόμη και αν δεν ήθελαν να το δώσουν έπρεπε να ειδοποιήσουν, απο τη στιγμή που το κάνεις αιφνιδιαστικά, αυτομάτως μπαίνουν σκέψεις οτι έγινε εκ του πονηρού.
Επ, αυτό τώρα το πρόσεξα. Ερμή, σόρυ αλλά... παπάρια.

Το πουλάκι που σου το 'πε δεν υπάρχει περίπτωση να ήξερε κάτι, εκτός κι αν ήταν ένας από τους δύο εναπομείναντες διαχειριστές.
Οπότε, είτε ανήκει στους γνωστούς καταστροφολόγους που λένε κάθε 2-3 μέρες "θα πέσει κορεάτικο αεροπλάνο, θα πέσει κορεάτικο αεροπλάνο, θα πέσει κορεάτικο αεροπλάνο" και όταν τελικά πέσει μετά από 5 χρόνια νιώθουν περήφανοι που το πετύχανε, ή απλά υπέθεσε ότι θα κλείσει λόγω της αποχής των admins και έπεσε μέσα (πάλι από τύχη). Πληροφορίες πάντως αποκλείεται να είχε.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 08 Ιουν 2018, 08:53

Τι λες; Κι αν ήταν του Αρίστου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 08 Ιουν 2018, 08:56

hellegennes έγραψε:
08 Ιουν 2018, 08:53
Αναφέρομαι σε συνομωσιολόγους, τι σχέση έχει ο Αρίστος;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Ιουν 2018, 09:13

shrike έγραψε:
08 Ιουν 2018, 08:56
hellegennes έγραψε:
Κάσουαλ πρωινό τρόλλινγκ, καλημέρα παιδιά, σήμερα θα πήξετε από την ζέστη, καλά κάνετε όσο προλαβαίνετε.
:D:a035:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 08 Ιουν 2018, 09:19

sys3x έγραψε:
08 Ιουν 2018, 09:13
shrike έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Κάσουαλ πρωινό τρόλλινγκ, καλημέρα παιδιά, σήμερα θα πήξετε από την ζέστη, καλά κάνετε όσο προλαβαίνετε.
Μα, για την ζέστη το κάνουμε. Δεν ξες πόσο βοηθάνε οι πρωινές κρυάδες; :lol:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Ιουν 2018, 09:25

shrike έγραψε:
08 Ιουν 2018, 09:19
sys3x έγραψε:
08 Ιουν 2018, 09:13
shrike έγραψε:

Μα, για την ζέστη το κάνουμε. Δεν ξες πόσο βοηθάνε οι πρωινές κρυάδες; :lol:
Ωχμπαναήαμ δεν μας βλέπω καλά σήμερα. Με φαίνεται σήμερα θα ανοίξω το λάηφ σαπόρτ, παιδιά σήμερα νομίζω είναι η καταλληλότερη μέρα να κάνουμε μοντ τον Beria, μιλάω πολύ σοβαρά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 08 Ιουν 2018, 09:32

Καλά, τώρα. Αυτό που έχετε κολλήσει ότι τώρα που έκλεισε έχουν πρόσβαση στα ΠΜ είναι εντελώς κουφό.

Λέτε διαχειριστές επί 17 συναπτά έτη να μην ήξεραν πως να δουν τα ΠΜ άμα το ήθελαν ? :lol:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 08 Ιουν 2018, 09:34

Spiros252 έγραψε:
08 Ιουν 2018, 09:32
Καλά, τώρα. Αυτό που έχετε κολλήσει ότι τώρα που έκλεισε έχουν πρόσβαση στα ΠΜ είναι εντελώς κουφό.

Λέτε διαχειριστές επί 17 συναπτά έτη να μην ήξεραν πως να δουν τα ΠΜ άμα το ήθελαν ? :lol:
λεπτομέρειες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών