Δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά. Σε ρώτησα κάτι και μου απάντησες με μια φθηνή μαλακία. Αν δεν θες να συμμετέχεις στον διάλογο, απλά δέξου ότι τα πράγματα είναι όπως τα λέω και να το λήξουμε εκεί. Αλλιώς απάντα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 00:26ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ αν πιστεύεις ότι οι γυναίκες που τρώνε μπουνίδια και τις βιάζουν είναι ισάριθμες με τους άντρες που τρώνε μπουνίδια και τους βιάζουν.
Τι πιο απλό;
"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μέχρι τον 21ο αιώνα σχεδόν καμμία χώρα δεν είχε νομοθεσία σχετική με βιασμό αντρών. Για τους νομοθέτες του κόσμου κάτι τέτοιο δεν υφίστατο καν. Δειλά-δειλά άρχισαν τα τελευταία 20 χρόνια να νομοθετούν κάποιες χώρες σχετικά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 00:29Μια απορία
Αν με μεθύσει μια γυναίκα , προκειμένου να με εκμεταλλευτεί σεξουαλικά , όπως οι κόρες του Λωτ τον πατέρα τους , αυτός είναι βιασμός ενός άνδρα από γυναίκα ;
Αν όχι
Αν μεθύσω εγώ μια γυναίκα και κάνω σεξ μαζί της , αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως βιασμός ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
εννοείται ότι εσύ παίζεις την κολοκυθιά με κενές περιεχομένου ερωτήσεις και αποφεύγεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ ν' απαντήσειςhellegennes έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 00:29Δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά. Σε ρώτησα κάτι και μου απάντησες με μια φθηνή μαλακία. Αν δεν θες να συμμετέχεις στον διάλογο, απλά δέξου ότι τα πράγματα είναι όπως τα λέω και να το λήξουμε εκεί. Αλλιώς απάντα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 00:26ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ αν πιστεύεις ότι οι γυναίκες που τρώνε μπουνίδια και τις βιάζουν είναι ισάριθμες με τους άντρες που τρώνε μπουνίδια και τους βιάζουν.
Τι πιο απλό;
σε στόμωσε η ερωτησή μου γιαυτό και γαμώ τα τρολ λότζικ: να αποδεχτώ τις θέσεις επειδή έτσι. παράτα μας βραδιάτικα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Επειδή κάτι ειπώθηκε πιο πριν για μπουνιες και διάφορα μυϊκής δύναμης εδώ παρέθεσα περίπτωση βιασμού που είναι άσχετη με την διάφορα μυϊκής δύναμηςhellegennes έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 00:31Μέχρι τον 21ο αιώνα σχεδόν καμμία χώρα δεν είχε νομοθεσία σχετική με βιασμό αντρών. Για τους νομοθέτες του κόσμου κάτι τέτοιο δεν υφίστατο καν. Δειλά-δειλά άρχισαν τα τελευταία 20 χρόνια να νομοθετούν κάποιες χώρες σχετικά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 00:29Μια απορία
Αν με μεθύσει μια γυναίκα , προκειμένου να με εκμεταλλευτεί σεξουαλικά , όπως οι κόρες του Λωτ τον πατέρα τους , αυτός είναι βιασμός ενός άνδρα από γυναίκα ;
Αν όχι
Αν μεθύσω εγώ μια γυναίκα και κάνω σεξ μαζί της , αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως βιασμός ;
Είναι βιασμός αυτό η όχι ;
- hellegennes
Για τους ερευνητές είναι και πλέον για κάποιες χώρες επίσης είναι. Στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου όμως όχι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 00:34Επειδή κάτι ειπώθηκε πιο πριν για μπουνιες και διάφορα μυϊκής δύναμης εδώ παρέθεσα περίπτωση βιασμού που είναι άσχετη με την διάφορα μυϊκής δύναμηςhellegennes έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 00:31Μέχρι τον 21ο αιώνα σχεδόν καμμία χώρα δεν είχε νομοθεσία σχετική με βιασμό αντρών. Για τους νομοθέτες του κόσμου κάτι τέτοιο δεν υφίστατο καν. Δειλά-δειλά άρχισαν τα τελευταία 20 χρόνια να νομοθετούν κάποιες χώρες σχετικά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 00:29Μια απορία
Αν όχι
Είναι βιασμός αυτό η όχι ;
Αυτά με τις μπουνιές και την δύναμη είναι μπεμπεκίστικες μαλακίες. Ο βιασμός είναι θέμα θέλησης. Το μέσο είναι αδιάφορο. Αυτός που δεν μπορεί να βιάσει με την ωμή επιβολή δύναμης, βιάζει είτε με παρέα είτε με εκβιασμό είτε με κάποιον άλλον τρόπο: ψυχολογική βία, απειλή, όπλο, αιφνιδιασμό + χτύπημα, μέθη, απάτη, επιβολή εξουσίας, φυσικό περιορισμό (δέσιμο), κ.α.
Το ότι ο βιασμός είναι μια πράξη που συμβαίνει απλώς με την άσκηση μυϊκής δύναμης είναι ένας σεξιστικός αναχρονισμός που δεν έχει βάση στην πραγματικότητα. Ο καθένας μπορεί να βιάσει κάποιον αν θέλει, άσχετα με την συσχέτιση μυϊκής δύναμης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΑΝ είναι αληθινή, τότε από τη στιγμή που παίχτηκε αυτό:Naida έγραψε: ↑27 Δεκ 2019, 10:45Σε αυτή την περίπτωση αν είναι αληθινή, υπηρξε συνέναιση;foscilis έγραψε: ↑27 Δεκ 2019, 10:27Ακούμε προσεκτικά γιατί πρόκειται για survivor:
Ήμουν 24, νομίζω, σ’ ένα πάρτι στο Ακρωτήρι, δεν θυμάμαι πώς και τι, έπρεπε να φοράμε τιρκουάζ, και όλο το βράδυ, τα ποτά ήταν δωρεάν. Γνώρισα κάποιον, γνωστός γνωστών, είχα πιει, φιλιόμασταν, θυμάμαι την Αδερφή μου στο τέλος να με τραβάει να φύγουμε, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, μιλήσαμε μες στην εβδομάδα, ήθελε να κανονίσουμε για Σάββατο βράδυ. Ήμουν μικρή. Είπε ότι το σπίτι φίλου του είναι άδειο κι έχει τα κλειδιά, είπε ότι ο ίδιος δεν θέλει να πιει πάλι, λέω προτιμώ να βγω, λέει αλήθεια είναι κομμάτια, να πάω ν’ αράξουμε, λέω ότι δεν θέλω καθόλου, επιμένει, επιμένω, λέει τότε ΟΚ, άλλη φορά, λέω εντάξει, δεν ήταν μακριά, θα πάω. Μένει κι αυτός κοντά, είπαμε, γνωστός γνωστών, έρχεται να με πάρει και πάμε. Και καθόμαστε στο ξένο σπίτι. Και δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Και αρχίζει να με πιέζει να πηδηχτούμε. Προσπαθούσε να με πείσει για ώρες. Παρακαλούσα να μ’ αφήσει να φύγω, αλλά δεν ούρλιαζα. Δεν ήθελα να φανώ μη-πολιτισμένη. Κι ας με απείλησε ότι ή θα κάνω κάτι εγώ με τη θέλησή μου, ή θα μου το κάνει εκείνος. Κι έκανα. Με γύρισε σπίτι, είπε ότι θα με πάρει τηλέφωνο, κλείστηκα στο δωμάτιό μου κι έκλαιγα. –Και με πήρε τηλέφωνο λίγες μέρες μετά, να ξαναβγούμε. Δεν το πίστευα.
είναι ξεκάθαρα περίπτωση βιασμού, χωρίς καμμία θολούρα ή ασάφεια. Δεν τίθεται θέμα σχεδόν συναίνεσης.με απείλησε ότι ή θα κάνω κάτι εγώ με τη θέλησή μου, ή θα μου το κάνει εκείνος. Κι έκανα.
Υ.Γ: Όποιος πραγματικά νομίζει ότι οι γυναίκες δεν είναι ικανές να διαπράξουν βιασμό, είναι τραγικά αφελής.
Να μας πει μια Γιαπωνεζούλα ότι αγαπάει τις πούτσες;
-
πότε ήταν η τελευταία φορά που διάβασες για γυναίκα βιαστή ρε μάστορα; Γιατί εγώ θυμάμαι μόνο μια περίπτωση πριν καμιά 20αριά χρόνια που είχε βγει το βιάγκρα και δεν νομίζω ο βιασμένος να έκανε καν μήνυση
Καλά.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 01:55πότε ήταν η τελευταία φορά που διάβασες για γυναίκα βιαστή ρε μάστορα; Γιατί εγώ θυμάμαι μόνο μια περίπτωση πριν καμιά 20αριά χρόνια που είχε βγει το βιάγκρα και δεν νομίζω ο βιασμένος να έκανε καν μήνυση
-
\ξεκίνα και εσύ αγώνα να πηγαίνουμε τις γκόμενες μέσα για βιασμό αν δεν έχουν ζητήσει πρώτα από τον άντρα ρητή συναίνεση ότι θέλει να κάνει σεξΓιάννης έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 02:05Καλά.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 01:55πότε ήταν η τελευταία φορά που διάβασες για γυναίκα βιαστή ρε μάστορα; Γιατί εγώ θυμάμαι μόνο μια περίπτωση πριν καμιά 20αριά χρόνια που είχε βγει το βιάγκρα και δεν νομίζω ο βιασμένος να έκανε καν μήνυση
Όπως είπα ήδη προηγουμένως: Τραγικά αφελής.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 02:11\ξεκίνα και εσύ αγώνα να πηγαίνουμε τις γκόμενες μέσα για βιασμό αν δεν έχουν ζητήσει πρώτα από τον άντρα ρητή συναίνεση ότι θέλει να κάνει σεξΓιάννης έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 02:05Καλά.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 01:55
πότε ήταν η τελευταία φορά που διάβασες για γυναίκα βιαστή ρε μάστορα; Γιατί εγώ θυμάμαι μόνο μια περίπτωση πριν καμιά 20αριά χρόνια που είχε βγει το βιάγκρα και δεν νομίζω ο βιασμένος να έκανε καν μήνυση
- hellegennes
100% believable ότι συνέβη αυτό και η γκόμενα δεν λέει μαλακίες. Κι αν συνέβη και δεν το κατήγγειλε αμέσως στην αστυνομία είναι η ίδια εγκληματίας.
Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 01:55πότε ήταν η τελευταία φορά που διάβασες για γυναίκα βιαστή ρε μάστορα; Γιατί εγώ θυμάμαι μόνο μια περίπτωση πριν καμιά 20αριά χρόνια που είχε βγει το βιάγκρα και δεν νομίζω ο βιασμένος να έκανε καν μήνυση
Καλά, τώρα λες χοντρές μαλακίες. Ο βιασμός πρώτα απ' όλα είναι πράξη που διώκεται αυτεπάγγελτα, τι μήνυση και παπαριές; Αν εσύ θυμάσαι μόνο μία περίπτωση, εγώ θυμάμαι δεκάδες.
Φυσικά ο βιασμός είναι σπάνιο πράγμα. Ευτυχώς. Οπότε γενικά είναι δύσκολο να θυμάμαι πολλά περιστατικά που να αφορούν οποιονδήποτε βιασμό. Εννοείται πως οι περισσότεροι βιασμοί ανδρών από γυναίκες -ή και από άλλους άνδρες- δεν καταγγέλλονται και γι' αυτό φταίει μέσα σε άλλα και η νομοθεσία και οι δομές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είπαμε, ΑΝ.hellegennes έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 02:43100% believable ότι συνέβη αυτό και η γκόμενα δεν λέει μαλακίες. Κι αν συνέβη και δεν το κατήγγειλε αμέσως στην αστυνομία είναι η ίδια εγκληματίας.
(Κάνε κάτι με τα quote tags σου ρε μάστορα, τα βίασες - και χωρίς ρητή συναίνεση κιόλας...)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιούλ 2024, 16:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Άλμπαν βιαστής.
από Kauldron » 21 Μάιος 2024, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μάιος 2024, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-