"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δημοκράτης

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 28 Δεκ 2019, 03:24

hellegennes έγραψε:
28 Δεκ 2019, 02:43
Γιάννης έγραψε:
28 Δεκ 2019, 01:37
Naida έγραψε:
27 Δεκ 2019, 10:45
ΑΝ είναι αληθινή, τότε από τη στιγμή που παίχτηκε αυτό:

είναι ξεκάθαρα περίπτωση βιασμού, χωρίς καμμία θολούρα ή ασάφεια. Δεν τίθεται θέμα σχεδόν συναίνεσης.
100% believable ότι συνέβη αυτό και η γκόμενα δεν λέει μαλακίες. Κι αν συνέβη και δεν το κατήγγειλε αμέσως στην αστυνομία είναι η ίδια εγκληματίας.

Δημοκράτης έγραψε:
28 Δεκ 2019, 01:55
πότε ήταν η τελευταία φορά που διάβασες για γυναίκα βιαστή ρε μάστορα; Γιατί εγώ θυμάμαι μόνο μια περίπτωση πριν καμιά 20αριά χρόνια που είχε βγει το βιάγκρα και δεν νομίζω ο βιασμένος να έκανε καν μήνυση

Καλά, τώρα λες χοντρές μαλακίες. Ο βιασμός πρώτα απ' όλα είναι πράξη που διώκεται αυτεπάγγελτα, τι μήνυση και παπαριές; Αν εσύ θυμάσαι μόνο μία περίπτωση, εγώ θυμάμαι δεκάδες.

Φυσικά ο βιασμός είναι σπάνιο πράγμα. Ευτυχώς. Οπότε γενικά είναι δύσκολο να θυμάμαι πολλά περιστατικά που να αφορούν οποιονδήποτε βιασμό. Εννοείται πως οι περισσότεροι βιασμοί ανδρών από γυναίκες -ή και από άλλους άνδρες- δεν καταγγέλλονται και γι' αυτό φταίει μέσα σε άλλα και η νομοθεσία και οι δομές.
ποια είναι τα δεκάδες περιστατικά βιασμού ρε φίλε; Καταρχάς πριν το Βιάγκρα παίζει να ήταν και αδύνατο να βιάσει γυναίκα άντρα.
Δεν ξέρω αν ο βιασμός διώκεται αυτεπάγγελτα στο ΗΒ πάντως δεν ξέρω και πολλούς που θα τον έβαζαν κάτω 2 ξανθιές και μετά θα πήγαιναν στην αστυνομία για καταγγελία
Η είδηση ήταν αυτή
https://www.tanea.gr/1998/12/14/world/d ... i-biagkra/

στο google πάντως 2 περιπτώσεις βγάζει για βιασμό αντρών
https://www.google.com/search?sxsrf=ACY ... 24&bih=462

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 28 Δεκ 2019, 03:26

Δημοκράτης έγραψε:
28 Δεκ 2019, 03:24
Καταρχάς πριν το Βιάγκρα παίζει να ήταν και αδύνατο να βιάσει γυναίκα άντρα.
16 χρονών είσαι; Ξέρεις πώς δουλεύει το ανθρώπινο σώμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 28 Δεκ 2019, 03:45

hellegennes έγραψε:
28 Δεκ 2019, 03:26
Δημοκράτης έγραψε:
28 Δεκ 2019, 03:24
Καταρχάς πριν το Βιάγκρα παίζει να ήταν και αδύνατο να βιάσει γυναίκα άντρα.
16 χρονών είσαι; Ξέρεις πώς δουλεύει το ανθρώπινο σώμα;
α εσένα σου κάνει κούκου χωρίς να σ' αρέσει οκ :smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 28 Δεκ 2019, 04:19

Οκέι, είσαι 14, όχι 16. Όταν καταλάβεις πώς λειτουργεί η ανθρώπινη ανατομία τα ξαναλέμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Δεκ 2019, 08:22

EKPLIKTIKOS έγραψε:
27 Δεκ 2019, 23:22
Οι βιασμοί ειναι κακο πράγμα κ καλό ειναι να μη βιάζει κανείς κανεναν :102:
ειδικα τη λογικη.

χμ, εδω που τα λεμε, αυτες που τραγουδανε ειναι οι βιαστ..εεμ, .. βιαστριες. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 28 Δεκ 2019, 08:49

Ασέβαστος έγραψε:
28 Δεκ 2019, 08:22
EKPLIKTIKOS έγραψε:
27 Δεκ 2019, 23:22
Οι βιασμοί ειναι κακο πράγμα κ καλό ειναι να μη βιάζει κανείς κανεναν :102:
ειδικα τη λογικη.

χμ, εδω που τα λεμε, αυτες που τραγουδανε ειναι οι βιαστ..εεμ, .. βιαστριες. :003:
Βασικά τίθεται το ερώτημα ότι το πολιτικά μυνήματα θέλουν να περάσουν η που αποσκοπούν σε επίπεδο εντυπώσεων αυτές οι εκδηλώσεις και ποιος τις οργανώνει και χρηματοδοτεί και με τι πιθανά οφέλη ..

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Δεκ 2019, 08:54

Γιάννης έγραψε:
28 Δεκ 2019, 01:45
Ασέβαστος έγραψε:
27 Δεκ 2019, 12:05
Ίφιδα έγραψε:
27 Δεκ 2019, 11:34

Μια χαρά μπορούμε. Χαπακι βιασμού και στραπον ή άλλα αντικείμενα. Αν θέλαμε, θα μπορούσαμε πιστεύω
με αυτον τον τροπο, μπορει και να το κανετε αλλα να μην το μαθαινουμε ποτε. :p2:
Αν ποτέ σου συμβεί με αυτόν τον τρόπο, θα το μάθεις. Θα σε ενημερώσει ο κώλος σου το επόμενο πρωί. Και θα συνεχίσει να σε ενημερώνει για τις επόμενες εννιά μέρες.
αν το αντικειμενο που θα χρησιμοποιηθει ειναι ισο η μικροτερο απο μια συνηθη κουραδα, πως θα γινει αντιληπτο;

ειναι συνομωσια σας λεω. μας βιαζουνε στον υπνο μας τα θηλεα, το νου σας. :c020:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Δεκ 2019, 09:30

Νομίζω ότι έχει ξεφύγει το θέμα.

Οι κοπελιές δεν "καταγγέλουν" τους πραγματικούς βιασμούς αλλά την γενικότερη υποτιμητική αντιμετώπιση των γυναικών από τους άντρες.
Θα επιμένω στη λέξη "πραγματικοί" γιατί είναι άλλο ο ψυχολογικός και άλλο ο σωματικός βιασμός.

Και το συγκεκριμένο δρώμενο, όπως και όλα τα σχετικά, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επιθετική κλάψα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 28 Δεκ 2019, 09:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Δεκ 2019, 09:30

Οι κοπελιές δεν "καταγγέλουν" τους πραγματικούς βιασμούς αλλά την γενικότερη υποτιμητική αντιμετώπιση των γυναικών από τους άντρες.
Θα επιμένω στη λέξη "πραγματικοί" γιατί είναι άλλο ο ψυχολογικός και άλλο ο σωματικός βιασμός.

Και το συγκεκριμένο δρώμενο, όπως και όλα τα σχετικά, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επιθετική κλάψα.

.και προσπαθούν μέσω της καλλιέργειας συλλογικής ευθύνης και ενόχων σε όλη την ανδρική κοινωνία να καλλιεργήσουν κάποιες ιδέες και απόψεις που βολεύουν ίσως κάποιους ;

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 28 Δεκ 2019, 09:38

Και ειδικά σήμερα δεν υπάρχει καμία υποτίμηση του γυναικείου φύλλου και ούτε υπσρχουν άτομα η φορείς που να τάσσονται υπέρ του βιασμού των γυναικών
Ειδικά σε συντηρητικούς κύκλους

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Δεκ 2019, 09:43

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
28 Δεκ 2019, 09:37
ΓΑΛΗ έγραψε:

.και προσπαθούν μέσω της καλλιέργειας συλλογικής ευθύνης και ενόχων σε όλη την ανδρική κοινωνία να καλλιεργήσουν κάποιες ιδέες και απόψεις που βολεύουν ίσως κάποιους ;
Έχω ήδη γράψει ότι αυτά τα δρώμενα εκπροσωπούν κυρίως κάτι πολύ ευρύτερο από μια καταγγελία για τη βία που ασκούν οι άντρες στις γυναίκες. Δεν υπάρχει κάποια θετική ή έστω λογική προσέγγιση των πραγμάτων, μόνον μια "τυφλή" επιθετικότητα, που επιτυγχάνει το αντίθετο από αυτό που -θεωρητικώς- στοχεύει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Δεκ 2019, 09:45

Κι ελπίζω να μην πεταχτεί κάποιος και γράψει κάτι του τύπου "δηλαδή τι εννοείς, ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχει αντρική βία και δεν γίνονται βιασμοί;"...
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Δεκ 2019, 09:46

Ούτε να το επαναλάβει για πλακίτσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 28 Δεκ 2019, 09:48

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Δεκ 2019, 09:43
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
28 Δεκ 2019, 09:37
ΓΑΛΗ έγραψε:

Έχω ήδη γράψει ότι αυτά τα δρώμενα εκπροσωπούν κυρίως κάτι πολύ ευρύτερο από μια καταγγελία για τη βία που ασκούν οι άντρες στις γυναίκες. Δεν υπάρχει κάποια θετική ή έστω λογική προσέγγιση των πραγμάτων, μόνον μια "τυφλή" επιθετικότητα, που επιτυγχάνει το αντίθετο από αυτό που -θεωρητικώς- στοχεύει.
Που αποσκοπούν οι ..χρηματοδότες και διοργανωτές τέτοιων εκδηλώσεων :D

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Δεκ 2019, 09:56

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
28 Δεκ 2019, 09:48
Που αποσκοπούν οι ..χρηματοδότες και διοργανωτές τέτοιων εκδηλώσεων :D
Σε ένα χάος όπου η ακτιβιστική αντιβία θα θεωρείται ως ειρηνική τάση διευθέτησης όλων των πραγμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών