ποιο sequel?
Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
-
Re: Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
-
αυτό δεν ειναι το σύγχρονο λάιφ στάιλ για εύπορους αυτό ήταν από πάντα
Ακρως ρεαλιστικο

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
αν εβλεπα εκει το παιδι μου, θα του ψωνιζα απο τη λαικη μεχρι να μεγαλωσει, να δουλεψει και να βγαλει δικα του λεφτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Κ από μια φαπα, πρωι-μεσημερι-βραδυ.
Το ενοχλητικό δεν είναι οι τιμές.
Έχουν; Τα παίρνουν. Κανένα πρόβλημα.
Είναι όμως η ζωή τους έτσι; Είναι γιαυτους καθημερινότητα;
Ή μαζεύουν για να πάρουν ένα ακριβό πράγμα κ μετά κοιμούνται χωρίς να το βγάλουν μέχρι να μη τους χωράει πια ή μέχρι να γεμίσει τρύπες;
Το θέμα είναι ότι το θεωρούν τόσο σπουδαίο κ απασχολεί το μυαλό τους. Τους απασχολεί, το τι θα φορέσουν κ το πόσο θα στοιχίσει, παραπάνω αποσο αξίζει όλο αυτό. Ποιος το μαθαίνει αυτό στα παιδιά;
Τιναφτοι; Τπτ γιουτιουμπερζ με πολλά βιουζ κ σαμπσκραιμπζ, κτλ;
Δε νομίζω τα παιδιά που είναι η ζωή τους έτσι, να ασχολούνται τόσο. Είναι η καθημερινότητα. Απλώς, ζουν έτσι.
Αυτά εδώ είναι για λυπηση...
Πραγματικά λυπάμαι κ ελπίζω κάποια στιγμή να δώσουν αξία σε άλλα πράγματα...
Αλλά πάνω απολα εύχομαι να μη φάω τπτ τέτοιο στη μάπα... θα πέσει φαπα.
φυσικα δεν ειναι ζητημα οι τιμεςCustom_F έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 09:20
Κ από μια φαπα, πρωι-μεσημερι-βραδυ.
Το ενοχλητικό δεν είναι οι τιμές.
Έχουν; Τα παίρνουν. Κανένα πρόβλημα.
Είναι όμως η ζωή τους έτσι; Είναι γιαυτους καθημερινότητα;
Ή μαζεύουν για να πάρουν ένα ακριβό πράγμα κ μετά κοιμούνται χωρίς να το βγάλουν μέχρι να μη τους χωράει πια ή μέχρι να γεμίσει τρύπες;
Το θέμα είναι ότι το θεωρούν τόσο σπουδαίο κ απασχολεί το μυαλό τους. Τους απασχολεί, το τι θα φορέσουν κ το πόσο θα στοιχίσει, παραπάνω αποσο αξίζει όλο αυτό. Ποιος το μαθαίνει αυτό στα παιδιά;
Τιναφτοι; Τπτ γιουτιουμπερζ με πολλά βιουζ κ σαμπσκραιμπζ, κτλ;
Δε νομίζω τα παιδιά που είναι η ζωή τους έτσι, να ασχολούνται τόσο. Είναι η καθημερινότητα. Απλώς, ζουν έτσι.
Αυτά εδώ είναι για λυπηση...
Πραγματικά λυπάμαι κ ελπίζω κάποια στιγμή να δώσουν αξία σε άλλα πράγματα...
Αλλά πάνω απολα εύχομαι να μη φάω τπτ τέτοιο στη μάπα... θα πέσει φαπα.
το ζητημα ειναι οτι νομιζουν πως κανουν κατι σπουδαιο αγοραζοντας ακριβα πραγματα με λεφτα που δεν εχουν βγαλει απο μονα τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ειλικρινά, πιστεύετε ότι ανακαλύψατε τον τρόπο να αποφύγετε αυτήν την νοοτροπία και ότι αν ψωνίσετε φτηνά ρούχα για τα παιδιά ή τους ρίξετε φάπες θα στρώσουν; 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να ανακαλύψεις τον τρόπο θα πρέπει να σου τύχει, να εφαρμόσεις τον τρόπο κ να πετύχει.
Την αντίδρασή μας είπαμε, η οποία κιόλας είναι σε ένα φόρουμ, ξαφνικά, πάνω στην έκπληξή μας. Όταν το ζεις είναι διαφορετικά.
Εγώ τουλάχιστον δε δίνω φαπες. Ούτε κ θα έδινα για κάτι τέτοιο.
Όσο για φτηνά ρούχα. Πάλι καλά, παίρνουμε ρούχα κ που είναι χρήσιμα κ που απλώς μας αρέσουν, στο μπάτζετ που μπορούμε να διαθέσουμε. Μέχρι εκεί.
Με ενδιαφέρει όμως το πώς θα το αντιμετωπιζες εσύ, γιατί εγώ φαπες μπορεί να μην έδινα, αλλά θα θόλωνα κ δεν θα ήξερα πως θα ήταν καλύτερα να το αντιμετωπίσω. Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό άλλωστε.
Ναι, αυτό. Δηλαδή θα περίμενες να διοχετεύουν το χαρτζιλίκι σε κάποιο παιχνίδι ή κάποια ασχολία τις ηλικίας (κινητό, μουσικό όργανο, ποδήλατο, playstation, φτιαγμένο PC). Αλλά έφηβοι που να στήνονται στο Σύνταγμα να επιδείξουν τα ρούχα; Μοιάζει σα να χουν λύσει όλα τα προβλήματά τους σε βαθμό βαρεμάρας.
Εγώ μάλλον ήμουν τυχερή και δεν είχα τέτοια προβλήματα. Και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα από το πλήθος των νεαρών. Από την όποια όμως εμπειρία έχω από τα παιδιά των γνωστών μου, αυτό που ξέρω είναι ότι συνήθως το πρόβλημα ξεκινά από τις ανάγκες/νοοτροπία των γονιών και όχι των παιδιών και δεν "σκάει" ξαφνικά στην εφηβεία.
Στην εφηβεία, κατά τη γνώμη μου, πρωτεύοντα ρόλο παίζει η παρέα και το κατά πόσον επηρεάζεται το παιδί από το στυλ και τα πρότυπα της παρέας. Είναι η πρώτη του "αγέλη" εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οπότε, αφού οι γνωστοί σου είναι έτσι, δεν είχαν πρόβλημα με αυτή τη συμπεριφορά για να μου έλεγες πως το αντιμετώπισαν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 10:38Εγώ μάλλον ήμουν τυχερή και δεν είχα τέτοια προβλήματα. Και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα από το πλήθος των νεαρών. Από την όποια όμως εμπειρία έχω από τα παιδιά των γνωστών μου, αυτό που ξέρω είναι ότι συνήθως το πρόβλημα ξεκινά από τις ανάγκες/νοοτροπία των γονιών και όχι των παιδιών και δεν "σκάει" ξαφνικά στην εφηβεία.
Στην εφηβεία, κατά τη γνώμη μου, πρωτεύοντα ρόλο παίζει η παρέα και το κατά πόσον επηρεάζεται το παιδί από το στυλ και τα πρότυπα της παρέας. Είναι η πρώτη του "αγέλη" εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος.
Τα δικά μου δεν ειχαν μέχρι τώρα θέμα. Ότι τους έπαιρνα, το φορούσαν. Καμία φορά ίσως ήθελαν κάποιον ήρωα ή προτιμούσαν κάποιο άλλο χρώμα.
Την εφηβεία φοβάμαι. Κ τις παρέες.
Ότι δε μπορώ να ελέγξω, με φοβίζει.
Βλέποντας κ κάνοντας.
Μα και το συγκεκριμένο βίντεο, εφηβάκια δείχνει και όχι πιτσιρίκια. Τα πιτσιρίκια ελέγχονται, σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον. Ήδη έχουν παίξει θέματα, αναφορικά με κινητά, φέισμπουκ κλπ και είναι σαφές ότι μετράει πολύ και η αντιμετώπιση/οπτική των γονέων σε τέτοια θέματα.Custom_F έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 10:43Οπότε, αφού οι γνωστοί σου είναι έτσι, δεν είχαν πρόβλημα με αυτή τη συμπεριφορά για να μου έλεγες πως το αντιμετώπισαν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Δεκ 2019, 10:38Εγώ μάλλον ήμουν τυχερή και δεν είχα τέτοια προβλήματα. Και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα από το πλήθος των νεαρών. Από την όποια όμως εμπειρία έχω από τα παιδιά των γνωστών μου, αυτό που ξέρω είναι ότι συνήθως το πρόβλημα ξεκινά από τις ανάγκες/νοοτροπία των γονιών και όχι των παιδιών και δεν "σκάει" ξαφνικά στην εφηβεία.
Τα δικά μου δεν ειχαν μέχρι τώρα θέμα. Ότι τους έπαιρνα, το φορούσαν. Καμία φορά ίσως ήθελαν κάποιον ήρωα ή προτιμούσαν κάποιο άλλο χρώμα.
Την εφηβεία φοβάμαι. Κ τις παρέες.
Ότι δε μπορώ να ελέγξω, με φοβίζει.
Βλέποντας κ κάνοντας.
Αναφορικά με τους γνωστούς, θα σου πω ότι έπεσα και σε φάσεις που οι γονείς είχαν βρεθεί σε κανονικό αδιέξοδο και ότι όντως σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει τοίχος, που δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με "διάλογο" τη συγκεκριμένη στιγμή και ότι τα αγόρια είναι πολύ πιο επιρρεπή σε ακρότητες απ' ό,τι τα κορίτσια. Το σίγουρο είναι ότι συνήθως υπάρχει συμβατότητα στα τούβλα που έκτισαν αυτόν τον τοίχο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
04 Ιουν 2023, 20:14
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγχρονο και αποτελεσματικό Πυροσβεστικό Σώμα.Ελλάδα 2.0
από Μαδουραίος » 05 Απρ 2024, 08:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
05 Απρ 2024, 09:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον σύγχρονο πόλεμο δεν κρύβεται τίποτα...εκτός κι αν έχεις ομπρέλα.
από Evritis » 15 Δεκ 2024, 11:12 » σε Τεχνολογία - 8 Απαντήσεις
- 435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
20 Δεκ 2024, 10:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν καλά να τα λεει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από talaipwros » 07 Ιουν 2024, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-