Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
ouranio toxo

Re: Σας λέει τίποτα το σύγχρονο lifestyle για εύπορους;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouranio toxo » 28 Δεκ 2019, 00:24

GoBack έγραψε:
28 Δεκ 2019, 00:21
Δεν ξερω βεβαια αν εχεις δει το sequel που βγαινει μαζι με τη γυναικα του

ποιο sequel?

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 28 Δεκ 2019, 00:26

Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 28 Δεκ 2019, 00:31

Cloud87 έγραψε:
23 Ιαν 2019, 10:54
Κουστούμια, ακριβές τουαλέτες, ακριβά αυτοκίνητα, πάρτυ, καλό φαγητό, ποτό, πόρνες, ξεφάντωμα μέχρι το πρωί κτλπ. Σας αρέσουν όλα αυτά; ή θα θέλατε να περνάτε έτσι το χρόνο σας; ή θα θέλατε κάτι πιο ποιοτικό;
αυτό δεν ειναι το σύγχρονο λάιφ στάιλ για εύπορους αυτό ήταν από πάντα

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 28 Δεκ 2019, 00:34

ouranio toxo έγραψε:
28 Δεκ 2019, 00:31
Ακρως ρεαλιστικο :lol:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Δεκ 2019, 08:31

Bipsco έγραψε:
27 Δεκ 2019, 23:39
αν εβλεπα εκει το παιδι μου, θα του ψωνιζα απο τη λαικη μεχρι να μεγαλωσει, να δουλεψει και να βγαλει δικα του λεφτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 28 Δεκ 2019, 09:20

Ασέβαστος έγραψε:
28 Δεκ 2019, 08:31
Bipsco έγραψε:
αν εβλεπα εκει το παιδι μου, θα του ψωνιζα απο τη λαικη μεχρι να μεγαλωσει, να δουλεψει και να βγαλει δικα του λεφτα.
Κ από μια φαπα, πρωι-μεσημερι-βραδυ.

Το ενοχλητικό δεν είναι οι τιμές.
Έχουν; Τα παίρνουν. Κανένα πρόβλημα.
Είναι όμως η ζωή τους έτσι; Είναι γιαυτους καθημερινότητα;
Ή μαζεύουν για να πάρουν ένα ακριβό πράγμα κ μετά κοιμούνται χωρίς να το βγάλουν μέχρι να μη τους χωράει πια ή μέχρι να γεμίσει τρύπες;

Το θέμα είναι ότι το θεωρούν τόσο σπουδαίο κ απασχολεί το μυαλό τους. Τους απασχολεί, το τι θα φορέσουν κ το πόσο θα στοιχίσει, παραπάνω αποσο αξίζει όλο αυτό. Ποιος το μαθαίνει αυτό στα παιδιά;

Τιναφτοι; Τπτ γιουτιουμπερζ με πολλά βιουζ κ σαμπσκραιμπζ, κτλ;
Δε νομίζω τα παιδιά που είναι η ζωή τους έτσι, να ασχολούνται τόσο. Είναι η καθημερινότητα. Απλώς, ζουν έτσι.
Αυτά εδώ είναι για λυπηση...
Πραγματικά λυπάμαι κ ελπίζω κάποια στιγμή να δώσουν αξία σε άλλα πράγματα...
Αλλά πάνω απολα εύχομαι να μη φάω τπτ τέτοιο στη μάπα... θα πέσει φαπα.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Δεκ 2019, 09:31

Custom_F έγραψε:
28 Δεκ 2019, 09:20

Κ από μια φαπα, πρωι-μεσημερι-βραδυ.

Το ενοχλητικό δεν είναι οι τιμές.
Έχουν; Τα παίρνουν. Κανένα πρόβλημα.
Είναι όμως η ζωή τους έτσι; Είναι γιαυτους καθημερινότητα;
Ή μαζεύουν για να πάρουν ένα ακριβό πράγμα κ μετά κοιμούνται χωρίς να το βγάλουν μέχρι να μη τους χωράει πια ή μέχρι να γεμίσει τρύπες;

Το θέμα είναι ότι το θεωρούν τόσο σπουδαίο κ απασχολεί το μυαλό τους. Τους απασχολεί, το τι θα φορέσουν κ το πόσο θα στοιχίσει, παραπάνω αποσο αξίζει όλο αυτό. Ποιος το μαθαίνει αυτό στα παιδιά;

Τιναφτοι; Τπτ γιουτιουμπερζ με πολλά βιουζ κ σαμπσκραιμπζ, κτλ;
Δε νομίζω τα παιδιά που είναι η ζωή τους έτσι, να ασχολούνται τόσο. Είναι η καθημερινότητα. Απλώς, ζουν έτσι.
Αυτά εδώ είναι για λυπηση...
Πραγματικά λυπάμαι κ ελπίζω κάποια στιγμή να δώσουν αξία σε άλλα πράγματα...
Αλλά πάνω απολα εύχομαι να μη φάω τπτ τέτοιο στη μάπα... θα πέσει φαπα.
φυσικα δεν ειναι ζητημα οι τιμες

το ζητημα ειναι οτι νομιζουν πως κανουν κατι σπουδαιο αγοραζοντας ακριβα πραγματα με λεφτα που δεν εχουν βγαλει απο μονα τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Δεκ 2019, 09:34

Ειλικρινά, πιστεύετε ότι ανακαλύψατε τον τρόπο να αποφύγετε αυτήν την νοοτροπία και ότι αν ψωνίσετε φτηνά ρούχα για τα παιδιά ή τους ρίξετε φάπες θα στρώσουν; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 28 Δεκ 2019, 09:43

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Δεκ 2019, 09:34
Ειλικρινά, πιστεύετε ότι ανακαλύψατε τον τρόπο να αποφύγετε αυτήν την νοοτροπία και ότι αν ψωνίσετε φτηνά ρούχα για τα παιδιά ή τους ρίξετε φάπες θα στρώσουν; :lol:
Για να ανακαλύψεις τον τρόπο θα πρέπει να σου τύχει, να εφαρμόσεις τον τρόπο κ να πετύχει.
Την αντίδρασή μας είπαμε, η οποία κιόλας είναι σε ένα φόρουμ, ξαφνικά, πάνω στην έκπληξή μας. Όταν το ζεις είναι διαφορετικά.
Εγώ τουλάχιστον δε δίνω φαπες. Ούτε κ θα έδινα για κάτι τέτοιο.
Όσο για φτηνά ρούχα. Πάλι καλά, παίρνουμε ρούχα κ που είναι χρήσιμα κ που απλώς μας αρέσουν, στο μπάτζετ που μπορούμε να διαθέσουμε. Μέχρι εκεί.

Με ενδιαφέρει όμως το πώς θα το αντιμετωπιζες εσύ, γιατί εγώ φαπες μπορεί να μην έδινα, αλλά θα θόλωνα κ δεν θα ήξερα πως θα ήταν καλύτερα να το αντιμετωπίσω. Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό άλλωστε.

νύχτα έγραψε:

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 28 Δεκ 2019, 09:49

Bipsco έγραψε:
:o Τι συγκέντρωση είναι αυτή;
SpoilerShow
SpoilerShow
Ζόρια τα πράγματα όταν σε λίγα χρόνια θα πρέπει να δουλεύουν και να δίνουν ένα μηνιάτικο για παπούτσια.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 28 Δεκ 2019, 09:55

Ασέβαστος έγραψε:
28 Δεκ 2019, 09:31
φυσικα δεν ειναι ζητημα οι τιμες

το ζητημα ειναι οτι νομιζουν πως κανουν κατι σπουδαιο αγοραζοντας ακριβα πραγματα με λεφτα που δεν εχουν βγαλει απο μονα τους.
Ναι, αυτό. Δηλαδή θα περίμενες να διοχετεύουν το χαρτζιλίκι σε κάποιο παιχνίδι ή κάποια ασχολία τις ηλικίας (κινητό, μουσικό όργανο, ποδήλατο, playstation, φτιαγμένο PC). Αλλά έφηβοι που να στήνονται στο Σύνταγμα να επιδείξουν τα ρούχα; Μοιάζει σα να χουν λύσει όλα τα προβλήματά τους σε βαθμό βαρεμάρας.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Δεκ 2019, 10:38

Custom_F έγραψε:
28 Δεκ 2019, 09:43
Με ενδιαφέρει όμως το πώς θα το αντιμετωπιζες εσύ, γιατί εγώ φαπες μπορεί να μην έδινα, αλλά θα θόλωνα κ δεν θα ήξερα πως θα ήταν καλύτερα να το αντιμετωπίσω. Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό άλλωστε.
Εγώ μάλλον ήμουν τυχερή και δεν είχα τέτοια προβλήματα. Και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα από το πλήθος των νεαρών. Από την όποια όμως εμπειρία έχω από τα παιδιά των γνωστών μου, αυτό που ξέρω είναι ότι συνήθως το πρόβλημα ξεκινά από τις ανάγκες/νοοτροπία των γονιών και όχι των παιδιών και δεν "σκάει" ξαφνικά στην εφηβεία.

Στην εφηβεία, κατά τη γνώμη μου, πρωτεύοντα ρόλο παίζει η παρέα και το κατά πόσον επηρεάζεται το παιδί από το στυλ και τα πρότυπα της παρέας. Είναι η πρώτη του "αγέλη" εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 28 Δεκ 2019, 10:43

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Δεκ 2019, 10:38
Custom_F έγραψε:
Εγώ μάλλον ήμουν τυχερή και δεν είχα τέτοια προβλήματα. Και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα από το πλήθος των νεαρών. Από την όποια όμως εμπειρία έχω από τα παιδιά των γνωστών μου, αυτό που ξέρω είναι ότι συνήθως το πρόβλημα ξεκινά από τις ανάγκες/νοοτροπία των γονιών και όχι των παιδιών και δεν "σκάει" ξαφνικά στην εφηβεία.

Στην εφηβεία, κατά τη γνώμη μου, πρωτεύοντα ρόλο παίζει η παρέα και το κατά πόσον επηρεάζεται το παιδί από το στυλ και τα πρότυπα της παρέας. Είναι η πρώτη του "αγέλη" εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος.
Οπότε, αφού οι γνωστοί σου είναι έτσι, δεν είχαν πρόβλημα με αυτή τη συμπεριφορά για να μου έλεγες πως το αντιμετώπισαν.

Τα δικά μου δεν ειχαν μέχρι τώρα θέμα. Ότι τους έπαιρνα, το φορούσαν. Καμία φορά ίσως ήθελαν κάποιον ήρωα ή προτιμούσαν κάποιο άλλο χρώμα.
Την εφηβεία φοβάμαι. Κ τις παρέες.
Ότι δε μπορώ να ελέγξω, με φοβίζει.
Βλέποντας κ κάνοντας.

νύχτα έγραψε:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Δεκ 2019, 10:58

Custom_F έγραψε:
28 Δεκ 2019, 10:43
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Δεκ 2019, 10:38
Custom_F έγραψε:

Οπότε, αφού οι γνωστοί σου είναι έτσι, δεν είχαν πρόβλημα με αυτή τη συμπεριφορά για να μου έλεγες πως το αντιμετώπισαν.

Τα δικά μου δεν ειχαν μέχρι τώρα θέμα. Ότι τους έπαιρνα, το φορούσαν. Καμία φορά ίσως ήθελαν κάποιον ήρωα ή προτιμούσαν κάποιο άλλο χρώμα.
Την εφηβεία φοβάμαι. Κ τις παρέες.
Ότι δε μπορώ να ελέγξω, με φοβίζει.
Βλέποντας κ κάνοντας.
Μα και το συγκεκριμένο βίντεο, εφηβάκια δείχνει και όχι πιτσιρίκια. Τα πιτσιρίκια ελέγχονται, σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον. Ήδη έχουν παίξει θέματα, αναφορικά με κινητά, φέισμπουκ κλπ και είναι σαφές ότι μετράει πολύ και η αντιμετώπιση/οπτική των γονέων σε τέτοια θέματα.

Αναφορικά με τους γνωστούς, θα σου πω ότι έπεσα και σε φάσεις που οι γονείς είχαν βρεθεί σε κανονικό αδιέξοδο και ότι όντως σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει τοίχος, που δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με "διάλογο" τη συγκεκριμένη στιγμή και ότι τα αγόρια είναι πολύ πιο επιρρεπή σε ακρότητες απ' ό,τι τα κορίτσια. Το σίγουρο είναι ότι συνήθως υπάρχει συμβατότητα στα τούβλα που έκτισαν αυτόν τον τοίχο. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών