Αποφευγω τα πειρασμικα,με το που μπήκα βγήκα. Άσε καλύτερα ενδιαφέρον βρίσκω στα θρησκευτικαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:46Διάβασες το νήμα μου «Εξομολόγηση»;bluerose έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:41Δεν φτάνει η βόλτα στο ναόlonelyrider έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:29Πάντως τα ψυχοφάρμακα πρέπει να είναι η έσχατη λύση.
Δημιουργούν παρενέργειες και εθισμό. Φτιάχνουν κάτι και χαλάν κάτι άλλο.
Ού μπλέξεις.
Συμβουλή από έμπειρο ειδικό και μακριά από τσιγγουνιές για τέτοια θέματα και επίσης μια βόλτα και από ιερό ναό.
Θέλουν κατήχηση να μάθουν τι πιστεύουν
Εξομολόγηση και μετάνοια
Μετά θα αρχίσουν
Η κατήχηση μου άνοιξε τον ορίζοντα, απλά πριν έκανα την υπακοή και χαιρομουν να πηγαίνω σε προσκυνήματα
Θέλουν κατηχηση
Η κατάθλιψη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Η κατάθλιψη.
Σε έχασα λίγο εδώ, αυτό με το άβαταρ δεν το πολυκαταλαβαίνωbluerose έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:43Α πουλάκι μου και στο άβαταρ δλ τον ξερειςsys3x έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:38Όχι, δεν έτυχε.bluerose έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:36
Χριστός ετεχθη χρόνια πολλά
Κοίτα. Έχει άμεση σχέση το θέμα με τα εκκλησιαστικά
Έχω δει.....άγνωστες που ήρθαν γίναν καλά φύγανε...έχω δει που γίναν κι άλλαξαν ζωή στο πάτερ μου
Έχει άμεση σχέση παραπάνω από το μισό
Μπορεί να είναι και βιολογικό
ΥΓ Έχεις πάει στο Πατήρ Βαρνάβα; Όλη η νεολαία της πόλης πάει,δεν είχα τη τυχη
Κοίταξε, δε διαφωνώ ότι πολλοί έχουν βοηθηθεί κτλ, αλλά ας μην μπερδεύουμε τα πράματα.
Να τύχει να πας
Κι εγώ θα ήθελα να έπαιρνα λίγη από τη χάρη του,θα δούμε...Να πας.

Το μόνο που κατάλαβα βασικά είναι ότι μάλλον θέλεις το καλό μου και σε ευχαριστώ κιόλας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
κάθομαι και διαβάζω το νήμα και αναρωτιέμαι γιατί μετά λένε τρολλ την Γενιά της Αμαρτίας 

Χωρίς φάρμακα, το μόνο που μπορεί να κάνει η θρησκεία επί του θέματος στον πιστό (αν το καταφέρει κιόλας) είναι να τον αποτρέψει από τις αυτοκτονικές σκέψεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:44Ανάλογα ποιον δρόμο θα διαλέξεις κάποιον ρόλο παίζει και η θρησκείαAlien666 έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:39Αντε, ας πούμε ότι όσο πρόβλημα έχει ο καταθλιπτικός να φάει, άλλο τόσο έχει να αυνανιστεί, ώστε να το μεσιάσουμε.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:31
Μα το σεξ είναι ίσως πιο πρωταρχική ανάγκη και απ' το φαΐ αλλά ας μην το πάμε εκεί
είναι βιολογική ανάγκη για τους ψυχολόγους, όπως το φαί και το νερό
είναι ενόρμηση ζωής. το άλλο που λες είναι ψιλουποκειμενικό-υπαρξιακό και δεν προσφέρεται για διάγνωση ή για αντικειμενική γνώση της κατάστασης
Το άλλο που λέω δεν είναι καθόλου υποκειμενικό. Είναι αυτό που πρέπει να καταλάβει αυτός που δεν γνωρίζει ώστε να μη συγχέει την κατάθλιψη με τη στεναχώρια.
Δεν υπάρχει χειρότερη μπούρδα από αυτό που λένε στους καταθλιπτικούς "να μη στεναχωριούνται". Αμα επρόκειτο για στεναχώρια, δεν θα μιλούσαμε σήμερα για μάστιγα που θερίζει.
Κατά τ' άλλα, όση επίγνωση του θέματος έχει ένας emo-ποζεράς, άλλο τόση έχουν και κάποιοι προλαλήσαντες που ανακατεύουν τη θρησκεία.
η χριστιανική θρησκεία είναι υπερεγωτική μπορεί να σε γεμίσει πολλά κομπλεξ-ενοχές-αμαρτίες και αίσθηση αναξιότητας
Καταλαβαίνω ότι εννοείς τον ψυχικό πόνο πάντως. Απλά αυτό δεν μπορείς όπως λες να το μεταφέρεις στον άλλον να το εμπεδώσει. Ουσιαστικά πας σε φυσιοπαθολογικά συμπτώματα. (και ναι η στύση είναι σημαντικό σύμπτωμα)
Γιατί διαφορετικά, μπορεί αυτός να ταλαιπωρηθεί για κάνα δυο χρόνια (που θα τα χάσει εντωμεταξύ από τη ζωή του) και όταν παρέλθει η αρρώστια με φυσικό τρόπο, θα λέει "ο Θεός με βοήθησε".
Αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Είναι ανάλογα με ποιο νικ μπαίνεις ψηλέ.the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:53κάθομαι και διαβάζω το νήμα και αναρωτιέμαι γιατί μετά λένε τρολλ την Γενιά της Αμαρτίας
.
.
Το άβαταρ σου...πουλί δεν είναι η εικόνα;
Το καλό σου γιατί να μη το θελω;;
Οι χριστιανοί γενικά πρέπει να θέλουν και το καλό του εχθρού τους
Αυτό δεν είναι εύκολο
Μετά μπαίνεις στο νόημα
Εαν κάποιος σε αδικήσει, πχ, επειδή ξέρεις τι θα πάθει λόγο αμαρτίας,τον λυπασε
Κι από πάνω πρέπει να παρακαλάς να μη πάθει
Η λύση η δική μου είναι απόσταση κι απλά δε θέλω όχι μόνο το κακό, αλλά να μη το βρουν κι από άνωθεν
Αλλά απόσταση.
Εσύ τι μου φταις
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Η θρησκεία τώρα σοβαρά, πρέπει να είσαι ευλαβής για να λες ότι μόνο να τον αποτρέψει από αυτοκτονικές σκέψεις μπορείAlien666 έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:54Χωρίς φάρμακα, το μόνο που μπορεί να κάνει η θρησκεία επί του θέματος στον πιστό (αν το καταφέρει κιόλας) είναι να τον αποτρέψει από τις αυτοκτονικές σκέψεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:44Ανάλογα ποιον δρόμο θα διαλέξεις κάποιον ρόλο παίζει και η θρησκείαAlien666 έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:39
Αντε, ας πούμε ότι όσο πρόβλημα έχει ο καταθλιπτικός να φάει, άλλο τόσο έχει να αυνανιστεί, ώστε να το μεσιάσουμε.
Το άλλο που λέω δεν είναι καθόλου υποκειμενικό. Είναι αυτό που πρέπει να καταλάβει αυτός που δεν γνωρίζει ώστε να μη συγχέει την κατάθλιψη με τη στεναχώρια.
Δεν υπάρχει χειρότερη μπούρδα από αυτό που λένε στους καταθλιπτικούς "να μη στεναχωριούνται". Αμα επρόκειτο για στεναχώρια, δεν θα μιλούσαμε σήμερα για μάστιγα που θερίζει.
Κατά τ' άλλα, όση επίγνωση του θέματος έχει ένας emo-ποζεράς, άλλο τόση έχουν και κάποιοι προλαλήσαντες που ανακατεύουν τη θρησκεία.
η χριστιανική θρησκεία είναι υπερεγωτική μπορεί να σε γεμίσει πολλά κομπλεξ-ενοχές-αμαρτίες και αίσθηση αναξιότητας
Καταλαβαίνω ότι εννοείς τον ψυχικό πόνο πάντως. Απλά αυτό δεν μπορείς όπως λες να το μεταφέρεις στον άλλον να το εμπεδώσει. Ουσιαστικά πας σε φυσιοπαθολογικά συμπτώματα. (και ναι η στύση είναι σημαντικό σύμπτωμα)
Γιατί διαφορετικά, μπορεί αυτός να ταλαιπωρηθεί για κάνα δυο χρόνια (που θα τα χάσει εντωμεταξύ από τη ζωή του) και όταν παρέλθει η αρρώστια με φυσικό τρόπο, θα λέει "ο Θεός με βοήθησε".
Ο χριστιανισμός γαμάει πολλούς καταθλιπτικούς γιατί είναι η θρησκεία της ενοχής και του αυτομαστιγώματος
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Αχά, οκ τσεκ, θα μπορούσα να το πιάσω και μόνος μου, θενκς για την ξήγα.bluerose έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:57Το άβαταρ σου...πουλί δεν είναι η εικόνα;
Αυτό δεν είναι εύκολο
Μετά μπαίνεις στο νόημα
Η λύση η δική μου είναι απόσταση κι απλά δε θέλω όχι μόνο το κακό, αλλά να μη το βρουν κι από άνωθεν
Αλλά απόσταση.
Εσύ τι μου φταις
Και γω θέλω το καλό σου πάντως να ξες, αλήθεια όμως.
.
.
Μπηκαμε σφήνα τρεις
Η σουβλιτσα εγώ κι ο λονελι δεν είναι τυχαιο
Η θρησκεία αν είσαι κοντά, βοηθάει πολύ
Δεν είναι απλό όμως
Θέλει να είσαι κοντά
Η σουβλιτσα εγώ κι ο λονελι δεν είναι τυχαιο
Η θρησκεία αν είσαι κοντά, βοηθάει πολύ
Δεν είναι απλό όμως
Θέλει να είσαι κοντά
Σύσεξ, υπάρχουν πολλά νήματα και πολλά θέματα να ξεδιπλώσει κανείς εξυπνακίστικες κτλ ατάκες.
Νομίζω δεν χρειάζεται να με ξαναρωτήσεις κάτι άλλο. Βρε

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οι πρωτεστάντες είναι περισσότερο έτσι από τους χριστιανούς, οι ορθόδοξοι είναι πολύ πολύ πιο μαλακοί, πιστεύουν περισσότερο και πιο ουσιαστικά στην συγχώρεση.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:58Η θρησκεία τώρα σοβαρά, πρέπει να είσαι ευλαβής για να λες ότι μόνο να τον αποτρέψει από αυτοκτονικές σκέψεις μπορείAlien666 έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:54Χωρίς φάρμακα, το μόνο που μπορεί να κάνει η θρησκεία επί του θέματος στον πιστό (αν το καταφέρει κιόλας) είναι να τον αποτρέψει από τις αυτοκτονικές σκέψεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:44
Ανάλογα ποιον δρόμο θα διαλέξεις κάποιον ρόλο παίζει και η θρησκεία
Ο χριστιανισμός γαμάει πολλούς καταθλιπτικούς γιατί είναι η θρησκεία της ενοχής και του αυτομαστιγώματος
Απλά λέω.
.
.
Μου φτάνει να το θέλει ο Γέροντας μουsys3x έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 00:00Αχά, οκ τσεκ, θα μπορούσα να το πιάσω και μόνος μου, θενκς για την ξήγα.bluerose έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:57Το άβαταρ σου...πουλί δεν είναι η εικόνα;
Αυτό δεν είναι εύκολο
Μετά μπαίνεις στο νόημα
Αλλά απόσταση.
Εσύ τι μου φταις
Και γω θέλω το καλό σου πάντως να ξες, αλήθεια όμως.
Δε με νοιάζει αν το θέλει η πεθερά μα καθόλου
Αν τη σκανδαλιζω ας ψάξει να βρει γιατί ζηλεύει,ας πάει σε γεροντα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
23 Μαρ 2025, 08:35
-
- 245 Απαντήσεις
- 6488 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από νύχτα
11 Μάιος 2024, 19:28
-
-
Νέα δημοσίευση Τελευταίοι στους μισθούς στην Ευρώπη οι Έλληνες, πρώτοι στην κατάθλιψη.
από Frappezitis » 29 Δεκ 2024, 17:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 3702 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
04 Φεβ 2025, 05:37
-