νταξ σουβ μου, πάω μπάσο.

νταξ σουβ μου, πάω μπάσο.
με ένα νικ μπαίνω. σοβαρέψου κάποια στιγμή. έστω σε αυτό το νήμα.sys3x έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:56Είναι ανάλογα με ποιο νικ μπαίνεις ψηλέ.the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:53κάθομαι και διαβάζω το νήμα και αναρωτιέμαι γιατί μετά λένε τρολλ την Γενιά της Αμαρτίας
Τι έχει αυτό το νήμα δηλαδή;the comet the course the tail έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 00:03με ένα νικ μπαίνω. σοβαρέψου κάποια στιγμή. έστω σε αυτό το νήμα.sys3x έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:56Είναι ανάλογα με ποιο νικ μπαίνεις ψηλέ.the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:53κάθομαι και διαβάζω το νήμα και αναρωτιέμαι γιατί μετά λένε τρολλ την Γενιά της Αμαρτίας
Μαλλον πηγε για υπνο ενω πριν 10 λεπτα ηταν μεσα.Ουτε αυτο πρεπει να ναι τυχαιο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οι τραγοπαπάδες όλοι το ίδιο είναι δυστυχώςsys3x έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 00:08Έτερον εκάτερον.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 00:05Και οι ορτόντοξοι καλά αρκίδια είναι
Βρες παπά και πες μου αν βγαζεις ακρη με δαυτους
Και άκρη μιά χαρά μπορείς να βγάλεις, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, αν είναι το ίδιο τότε έχεις απόλυτο δίκιο.
Προσπαθώ να το δω θετικά και να βγάλω κάτι καλόΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:58Η θρησκεία τώρα σοβαρά, πρέπει να είσαι ευλαβής για να λες ότι μόνο να τον αποτρέψει από αυτοκτονικές σκέψεις μπορείAlien666 έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:54Χωρίς φάρμακα, το μόνο που μπορεί να κάνει η θρησκεία επί του θέματος στον πιστό (αν το καταφέρει κιόλας) είναι να τον αποτρέψει από τις αυτοκτονικές σκέψεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:44
Ανάλογα ποιον δρόμο θα διαλέξεις κάποιον ρόλο παίζει και η θρησκεία
η χριστιανική θρησκεία είναι υπερεγωτική μπορεί να σε γεμίσει πολλά κομπλεξ-ενοχές-αμαρτίες και αίσθηση αναξιότητας
Καταλαβαίνω ότι εννοείς τον ψυχικό πόνο πάντως. Απλά αυτό δεν μπορείς όπως λες να το μεταφέρεις στον άλλον να το εμπεδώσει. Ουσιαστικά πας σε φυσιοπαθολογικά συμπτώματα. (και ναι η στύση είναι σημαντικό σύμπτωμα)
Γιατί διαφορετικά, μπορεί αυτός να ταλαιπωρηθεί για κάνα δυο χρόνια (που θα τα χάσει εντωμεταξύ από τη ζωή του) και όταν παρέλθει η αρρώστια με φυσικό τρόπο, θα λέει "ο Θεός με βοήθησε".
Αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει.
Ο χριστιανισμός γαμάει πολλούς καταθλιπτικούς γιατί είναι η θρησκεία της ενοχής και του αυτομαστιγώματος
Αυτά τα απόλυτα...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 00:12Οι τραγοπαπάδες όλοι το ίδιο είναι δυστυχώςsys3x έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 00:08Έτερον εκάτερον.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 00:05
Και οι ορτόντοξοι καλά αρκίδια είναι
Και άκρη μιά χαρά μπορείς να βγάλεις, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, αν είναι το ίδιο τότε έχεις απόλυτο δίκιο.
Εγώ έχω τη Χάρι μη βλέπεις εμένα
Δε μου αρέσει το νικ σουAlien666 έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 00:12Προσπαθώ να το δω θετικά και να βγάλω κάτι καλόΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:58Η θρησκεία τώρα σοβαρά, πρέπει να είσαι ευλαβής για να λες ότι μόνο να τον αποτρέψει από αυτοκτονικές σκέψεις μπορείAlien666 έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:54
Χωρίς φάρμακα, το μόνο που μπορεί να κάνει η θρησκεία επί του θέματος στον πιστό (αν το καταφέρει κιόλας) είναι να τον αποτρέψει από τις αυτοκτονικές σκέψεις.
Γιατί διαφορετικά, μπορεί αυτός να ταλαιπωρηθεί για κάνα δυο χρόνια (που θα τα χάσει εντωμεταξύ από τη ζωή του) και όταν παρέλθει η αρρώστια με φυσικό τρόπο, θα λέει "ο Θεός με βοήθησε".
Ο χριστιανισμός γαμάει πολλούς καταθλιπτικούς γιατί είναι η θρησκεία της ενοχής και του αυτομαστιγώματος. Και αυτό είναι η δικλείδα ότι η θρησκεία θεωρεί την αυτοκτονία αμάρτημα.
Το γεγονός αυτό βέβαια δεν αναιρεί αυτο που λες, διότι στα πρώτα στάδια κυρίως όπου το μυαλό προσπαθεί να βρει τρόπο να κάνει τον καταθλιπτικό να κατηγορεί τον εαυτό του, είναι πιθανό να πιαστεί από αυτά που αυτός θεωρεί αμαρτίες.
Μπορεί βέβαια μέσα στην απόγνωση των μετέπειτα σταδίων να ελπίζει σε κάποιο θαύμα (και από αυτή την άποψη, έχει κάτι να ελπίζει). το κατά πόσο βοηθά αυτό, έχει να κάνει με τα επί μέρους στοιχεία της προσωπικότητας (αν δηλαδή εστιάσει στην αυτοτιμωρία ή στην ελπίδα ότι θα το ξεπεράσει).
Εννοείται ότι αυτός που θα αποφύγει τα φάρμακα και θα αρκεστεί μονάχα στην πίστη του, είναι άξιος της μοίρας του, είναι υπεύθυνος για οτιδήποτε επακολουθήσει και καλά να πάθει.
Στην καλύτερη περίπτωση θα του πάρει πολλαπλάσιο χρόνο να το ξεπεράσει και μετά θα λέει ότι τον έσωσε ο Θεός.
Μπλου μου, αν θεωρήσουμε εξαρχής ότι οι γέροντες και οι πνευματικοί όντως μπορούν να θεραπεύουν με την θεία χάρη κτλ τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να καταλάβεις, πρέπει όμως, ότι δεν μπορούν να θεραπεύσουν όλες τις καταστάσεις, επαναλαμβάνω αν θεωρήσουμε εξαρχής ότι μπορούν.bluerose έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 00:14Γιατί βρεΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 00:05Και οι ορτόντοξοι καλά αρκίδια είναι
Όλοι τα ίδια λένε. Λόγια του ευαγγελίου που είναι στάνταρ
Απλά έχουν κι αυτοί το χαρακτήρα τους που πρέπει να ταιριάζει με το δικό σου,για να βρεις λιμάνι
Άλλοι επίσης έχουν περισσότερο Χάρη,άλλη λιγότερο
Στην εποχή μας έχουμε αφθονία φωτισμένων γερόντων
1. Ο κάθε Αμαρτωλός έχει τη Χάριbluerose έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 00:14Γιατί βρεΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 00:05Και οι ορτόντοξοι καλά αρκίδια είναι
Όλοι τα ίδια λένε. Λόγια του ευαγγελίου που είναι στάνταρ
Απλά έχουν κι αυτοί το χαρακτήρα τους που πρέπει να ταιριάζει με το δικό σου,για να βρεις λιμάνι
Άλλοι επίσης έχουν περισσότερο Χάρη,άλλη λιγότερο
Στην εποχή μας έχουμε αφθονία φωτισμένων γερόντων
Ένας σωστός παπάς θα σου πει ότι θες ψυχίατρο αν ποτέ πετύχεις σωστό τράγοAlien666 έγραψε: ↑30 Δεκ 2019, 00:12Προσπαθώ να το δω θετικά και να βγάλω κάτι καλόΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:58Η θρησκεία τώρα σοβαρά, πρέπει να είσαι ευλαβής για να λες ότι μόνο να τον αποτρέψει από αυτοκτονικές σκέψεις μπορείAlien666 έγραψε: ↑29 Δεκ 2019, 23:54
Χωρίς φάρμακα, το μόνο που μπορεί να κάνει η θρησκεία επί του θέματος στον πιστό (αν το καταφέρει κιόλας) είναι να τον αποτρέψει από τις αυτοκτονικές σκέψεις.
Ο χριστιανισμός γαμάει πολλούς καταθλιπτικούς γιατί είναι η θρησκεία της ενοχής και του αυτομαστιγώματος. Και αυτό είναι η δικλείδα ότι η θρησκεία θεωρεί την αυτοκτονία αμάρτημα.
Το γεγονός αυτό βέβαια δεν αναιρεί αυτο που λες, διότι στα πρώτα στάδια κυρίως όπου το μυαλό προσπαθεί να βρει τρόπο να κάνει τον καταθλιπτικό να κατηγορεί τον εαυτό του, είναι πιθανό να πιαστεί από αυτά που αυτός θεωρεί αμαρτίες.
Μπορεί βέβαια μέσα στην απόγνωση των μετέπειτα σταδίων να ελπίζει σε κάποιο θαύμα (και από αυτή την άποψη, έχει κάτι να ελπίζει). το κατά πόσο βοηθά αυτό, έχει να κάνει με τα επί μέρους στοιχεία της προσωπικότητας (αν δηλαδή εστιάσει στην αυτοτιμωρία ή στην ελπίδα ότι θα το ξεπεράσει).
Εννοείται ότι αυτός που θα αποφύγει τα φάρμακα και θα αρκεστεί μονάχα στην πίστη του, είναι άξιος της μοίρας του, είναι υπεύθυνος για οτιδήποτε επακολουθήσει και καλά να πάθει.
Στην καλύτερη περίπτωση θα του πάρει πολλαπλάσιο χρόνο να το ξεπεράσει και μετά θα λέει ότι τον έσωσε ο Θεός.