"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 16:55

Alien666 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 16:53
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Δεκ 2019, 16:45
Alien666 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 16:26

Σύμφωνα με τη μέση Ελληνίδα, ο φεμινισμός είναι ένας, ο σημερινός είναι το ίδιο με τον παλιό, ωστόσο αν κάποια φεμινίστρια έχει υστερικές απόψεις "δεν είναι αυτό φεμινισμός".
Η υπεράσπιση της υστερικής φεμινιστικής άποψης, σαφώς και δεν είναι φεμινισμός.

Όπως δεν είναι -ισμός οποιουδήποτε τύπου η υπεράσπιση των υστερικών.

Αυτό καθιστά αυτομάτως την κάθε ιδεολογική προσέγγιση έρμαιο της οποιασδήποτε ψυχοπαθολογίας, που χρησιμοποιεί την ιδεολογία ως χώρο έκφρασης της.
Η διαφορά είναι ότι η υστερική ψυχοπαθολογία έχει γίνει μετεξέλιξη των παλαιότερων κυμάτων. Δεν αποτελεί εξαίρεση, γιατί είναι ένα κύμα από μόνη της. Αλλιώς, χαίρω πολύ, το 80% του σύγχρονου πληθυσμού είμαστε φεμινιστές δευτέρου κύματος.
Οι περισσότερες Ελληνίδες είναι φεμινίστριες εκεί που τις συμφέρει και δεν είναι φεμινίστριες εκεί όπου δεν τις συμφέρει

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 31 Δεκ 2019, 16:58

ΓΑΛΗ έγραψε:
Alien666 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 16:50

Μπορώ να σου παραθέσω βίντεο και άρθρα δυτικών γυναικών που είναι αντιφεμινίστριες. Στην Ελλάδα υπάρχουν τέτοιες;
Αν ως φεμινίστριες ορίζονται τα σούργελα του συντάγματος, ναι. :lol:

Προσωπικώς, δηλώνω καθαρά αντι σ' αυτή τη φάση.

Και δεν πιστεύω ότι είμαι μόνη.
Εσύ το έχεις ψάξει το θέμα, το έχεις αναλύσει κλπ.

Εγώ είμαι γραμμένος στο "προχωράμε" την ομάδα της Καλογεροπούλου (φεμινίστρια του παρόντος κύματος).

Ξέρεις τι της λένε οι Ελληνίδες αυτηνής; Οτι είναι αγάμητη, ότι έχει συμπλέγματα και ότι εκφράζει ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ απόψεις. Και ότι εξευτελίζει τον φεμινισμό.

Την ίδια στιγμή όμως, που όλες οι απόψεις της είναι copy-paste από φεμινιστικά άρθρα του εξωτερικού. Επομένως πώς προσωποποιούν σε ένα άτομο, απόψεις που εκφράζονται από όλο το σύγχρονο κύμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 31 Δεκ 2019, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Δεκ 2019, 16:59

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 16:52
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Δεκ 2019, 16:47
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 16:44
Τα σοσιαλ μέντια δεν εκφράζουν απόψεις του κοινού αλλά απόψεις των διαμορφωτών γνώμης ΠΡΟΣ το κοινό ..
Με φοβερή επιτυχία, δε λέω. :lol:
Άσχετο αυτό :D

Όταν ψάχνω για γκόμενα , επικοινωνώ με την μέση Ελληνίδα και τις απόψεις η νοοτροπία που αυτή έχει
Δεν ψάχνομαι σε εξειδικευμένα γκρουπ γυναικών σαν τις φεμινίστριες της πλατείας Συντάγματος ..
Απολύτως σχετικό αυτό γιατί δεν έχει να κάνει με τις δικές σου έρευνες αλλά με την απαξίωση του θεσμικού λόγου.

Είναι άλλο η εξουσία που έχει κοινωνική αποδοχή και άλλο η ανοχή στο χ ή ψ θεσμικό φρούτο. Αυτό κάποια στιγμή, θα σαπίσει και θα πέσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 17:01

Alien666 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 16:58
ΓΑΛΗ έγραψε:
Alien666 έγραψε:

Μπορώ να σου παραθέσω βίντεο και άρθρα δυτικών γυναικών που είναι αντιφεμινίστριες. Στην Ελλάδα υπάρχουν τέτοιες;

Εγώ είμαι γραμμένος στο "προχωράμε" την ομάδα της Καλογεροπούλου (φεμινίστρια του παρόντος κύματος).

Ξέρεις τι της λένε οι Ελληνίδες αυτηνής; Οτι είναι αγάμητη, ότι έχει συμπλέγματα και ότι εκφράζει ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ απόψεις. Και ότι εξευτελίζει τον φεμινισμό.

Την ίδια στιγμή όμως, που όλες οι απόψεις της είναι copy-paste από φεμινιστικά άρθρα του εξωτερικού. Επομένως πώς προσωποποιούν σε ένα άτομο, απόψεις που εκφράζονται από όλο το σύγχρονο κύμα;
Άρα οι περισσότερες απλές Ελληνίδες θεωρούν τις γυναίκες που έχουν τέτοιες απόψεις ότι έχουν τις ιδιότητες που ανέφερες προηγουμένως ..

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 31 Δεκ 2019, 17:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Δεκ 2019, 15:19

Ουσιαστικώς λέω ότι ο βιαστής είναι ένας μαλάκας που μόνον μέσω βίας μπορεί να το παίξει επιβήτορας.

Αν θεωρείς δικαιολογία το παραπάνω, πάω πάσο.
:o
!!
Δεν υπάρχουν περιπτώσεις που δεν βιάζει ο διαταραγμένος ψευτόμαγκας αλλά ο ισχυρός ; (και με κοινωνικά κριτήρια ισορροπημένος)

Περιπτώσεις που δεν είχαν ανάγκη επιβεβαίωσης ή πείνας αλλά απλώς άρπαξαν και πήραν κάτι με την βία επειδή τους άρεσε απλώς επειδή ήταν βολικό ή ο μόνος τρόπος ή λόγω κάποιου σαδισμού.

Υποβιβάζεις πολύ τον βιασμό. Του αφαιρείς το σατανικό στοιχείο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Δεκ 2019, 17:01

Alien666 έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Alien666 έγραψε:

Ξέρεις τι τις λένε οι Ελληνίδες αυτηνής; Οτι είναι αγάμητη, ψυχοπαθής και ότι εκφράζει ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ απόψεις. Και ότι εξευτελίζει τον φεμινισμό.

Αν οι απόψεις της κυρίας είναι κόπυ πάστε :D για ποιο λόγο να πάρει κάποιος στα σοβαρά τη δική της υπόσταση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 31 Δεκ 2019, 17:03

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 17:01

Άρα οι περισσότερες απλές Ελληνίδες θεωρούν τις γυναίκες που έχουν τέτοιες απόψεις ότι έχουν τις ιδιότητες που ανέφερες προηγουμένως ..
Με τη διαφορά ότι θεωρούν πως πρόκειται για προσωπικές απόψεις και ότι αυτές που τις εκφέρουν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις τύπου "Λουκά".

Και ότι δεν έχουν σχέση με τον φεμινισμό.

Αγνοούν το γεγονός ότι σύσσωμο το τριτοτέταρτο κύμα εκφράζει αυτές τις απόψεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 17:04

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Δεκ 2019, 16:59
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 16:52
ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Δεκ 2019, 16:47

Με φοβερή επιτυχία, δε λέω. :lol:
Άσχετο αυτό :D

Όταν ψάχνω για γκόμενα , επικοινωνώ με την μέση Ελληνίδα και τις απόψεις η νοοτροπία που αυτή έχει
Δεν ψάχνομαι σε εξειδικευμένα γκρουπ γυναικών σαν τις φεμινίστριες της πλατείας Συντάγματος ..
Απολύτως σχετικό αυτό γιατί δεν έχει να κάνει με τις δικές σου έρευνες αλλά με την απαξίωση του θεσμικού λόγου.

Είναι άλλο η εξουσία που έχει κοινωνική αποδοχή και άλλο η ανοχή στο χ ή ψ θεσμικό φρούτο. Αυτό κάποια στιγμή, θα σαπίσει και θα πέσει.
Κάθε λαός η κοινωνία σε διαφορετικό χρόνο και τόπο έχει τον δικό της κώδικα ερωτικής επικοινωνίας φλερτ τρόποι σεξουαλικής επικοινωνίας κλπ
Και αυτό δεν αλλάζει εύκολα με την εισαγωγή ξενόφερτων κινημάτων τα οποία είναι τελείως ξένα με την νοοτροπία του συγκεκριμένου λαού η κοινωνίας στον συγκεκριμένο τόπο και χρόνο ..

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 31 Δεκ 2019, 17:05

Ξέρεις τι τις λένε οι Ελληνίδες αυτηνής; Οτι είναι αγάμητη, ψυχοπαθής και ότι εκφράζει ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ απόψεις. Και ότι εξευτελίζει τον φεμινισμό.

[/quote]

Και εγώ είμαι γραμμένη σε αυτό. Γελοιότητες και εμπόριο. Μερικές φορές λέει και κάποια σωστά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Θάλεια
Phorum.gr user: Θάλεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Θάλεια » 31 Δεκ 2019, 17:05

:fp:
stargazer έγραψε:
31 Δεκ 2019, 16:51
Otto Weininger έγραψε:
31 Δεκ 2019, 16:42
Καμάκι, ανοιχτοί ασύρματοι που όλοι ακούνε. Το στρατόπεδο του μπλακι.
Παράλληλα όμορφες αλλά και έξυπνες γυναίκες να βαράν σκοπιές σε υπόστεγα.

Αν το ήξερα, θα έπαιρνα αναβολή μέχρι να πάω μαζί με αυτόν.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Δεκ 2019, 17:07

Μπίστης έγραψε:
Υποβιβάζεις πολύ τον βιασμό. Του αφαιρείς το σατανικό στοιχείο.
Αυτό συμβαίνει επειδή θεωρώ μέγιστη παπαριά και την έμφαση στο σατανικό στοιχείο του κάθε καρβελάκια, που την είδε ψαγμένος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 17:08

Alien666 έγραψε:
31 Δεκ 2019, 17:03
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Με τη διαφορά ότι θεωρούν πως πρόκειται για προσωπικές απόψεις και ότι αυτές που τις εκφέρουν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις τύπου "Λουκά".

Και ότι δεν έχουν σχέση με τον φεμινισμό.

Αγνοούν το γεγονός ότι σύσσωμο το τριτοτέταρτο κύμα εκφράζει αυτές τις απόψεις.
Και για πιο λόγο η μέση Ελληνίδα να την ενδιαφέρει το τι απόψεις εκφράζει το τρίτο η τέταρτο κύμα φεμινισμού ;
Όταν ΔΕΝ έχει ανάγκη λόγω συνθηκών να υιοθετήσει τέτοιες απόψεις (τα κινήματα κερδίζουν η χάνουν έδαφος σε μια κοινωνία λόγω των αναγκών αυτής της κοινωνίας για το να αποδεχθούν η να απαρνηθουν τις ιδέες αυτων των κινημάτων .Ιστορικές συνθήκες ..)

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 31 Δεκ 2019, 17:09

ΓΑΛΗ έγραψε:
Alien666 έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Αν οι απόψεις της κυρίας είναι κόπυ πάστε :D για ποιο λόγο να πάρει κάποιος στα σοβαρά τη δική της υπόσταση;
Γιατί υπάρχει κόσμος που δεν το έχει ψάξει παραέξω (μπορεί γιατί δεν ξέρει καλά την αγγλική γλώσσα, μπορεί απλώς να μην ασχολείται). Ετσι νομίζουν ότι αυτά που λέει τα κατεβάζει από την κούτρα της.

Να τη

Ζούμε σε ένα σύστημα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Δεκ 2019, 17:09

Naida έγραψε:
31 Δεκ 2019, 17:05

Και εγώ είμαι γραμμένη σε αυτό. Γελοιότητες και εμπόριο. Μερικές φορές λέει και κάποια σωστά.
[/quote]

Τι επιρροή έχει στην ελληνική κοινωνία στη μεση Ελληνίδα ; :D

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Δεκ 2019, 17:12

Επ' ευκαιρία, τσέκαρα το όνομα Καλογεροπούλου γιατί δεν μου έλεγε κάτι συγκεκριμένο και απλώς ελπίζω να μην εννοείτε την μέγιστη Μαρία.

Ρισπέκτ λέμε. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 31 Δεκ 2019, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών