"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
κι εμείς είχαμε ασύρματους μικρούς στη σκοπιά
αυτό που θυμάμαι όμως είναι πως πρώτον για να μιλήσεις έπρεπε να κρατάς πατημένο το κουμπί και δεύτερον για να ακουστείς έπρεπε να έχεις τον ασύρματο στο στόμα
τώρα πως γίνεται αυτή η έξυπνη εποπ να έκρυψε τον ασύρματο και αυτός να εξέπεμπε χωρίς να είναι πατημένος και μάλιστα ενώ ήταν σχετικά πιο μακριά να έπιασε τη συνομιλία και να μπόρεσαν να την ακούσουν και οι υπόλοιποι, δε ξέρω
μπορεί να έχει αλλάξει η τεχνολογία
αυτό που θυμάμαι όμως είναι πως πρώτον για να μιλήσεις έπρεπε να κρατάς πατημένο το κουμπί και δεύτερον για να ακουστείς έπρεπε να έχεις τον ασύρματο στο στόμα
τώρα πως γίνεται αυτή η έξυπνη εποπ να έκρυψε τον ασύρματο και αυτός να εξέπεμπε χωρίς να είναι πατημένος και μάλιστα ενώ ήταν σχετικά πιο μακριά να έπιασε τη συνομιλία και να μπόρεσαν να την ακούσουν και οι υπόλοιποι, δε ξέρω
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Σε εμας εστελναν ειδικοδυναμιτες με οπλα νιντζα. Μια νυχτα εκανα αλτ τις ει σε εναν που ξεξλυγστρουσε στο σκοταδι ενω ταυτοχρονα στη σκεπη ειχε ανεβει ο παρτενερ του μαυροντυμενος και χαμηλωνε αθορυβα μια αγχονη απο διαφανη πετονια στο λαιμο μου. Παραλιγο θα με στραγγαλιζε αλλα τελευταια στιγμη τον ειδα, επεσα κατω με την πλατη και τον πυροβολησα στο στομαχι ενω αμεσως γυρισα και πυροβολησα τον αλλο στο μηρο. Τιποτα δεν ειπωθηκε ή γραφτηκε για οσα εγιναν. Του ενος σιγουρα του εσπασα το οστο με τη ριπη ενω ο νιντζα μπορει και να πεθανε. Οι ανωτεροι αφησαν να εννοηθει οτι με συνεφερε να κρατησω το στομα μου κλειστο και οντως απο εκεινη τη νυχτα δεν ξαναεκανα βραδυνη σκοπιαblackpaint έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 19:33Εμεις ομως ειχαμε, οπως και γεματα οπλα. Ραμενες γεμιστηρες ειχαμε μονο στο ΚΕ. Στις μοναδες παντα με γεματα οπλα.
Μαλλον δεν υπηρετησαμε στο ιδιο οπλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 31 Δεκ 2019, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πεζικό υπηρέτησα 18 μήνες και έτσι και σου πετάξω το paybook με τις ασκήσεις και τις βολές παντός τύπου θα βυθιστείς στο έδαφος.blackpaint έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 19:33Εμεις ομως ειχαμε, οπως και γεματα οπλα. Ραμενες γεμιστηρες ειχαμε μονο στο ΚΕ. Στις μοναδες παντα με γεματα οπλα.
Μαλλον δεν υπηρετησαμε στο ιδιο οπλο.
Οπότε λες ότι σε αυτή την καραμάχιμη μονάδα (που δεν ήταν ΕΔ, αφού σας την πέφτανε) είχαν έλλειψη από σκοπούς και βάλανε γυναίκες με αρώματα να φυλάνε, άλλα με ανοιχτές γεμιστήρες πάντως. Και μετά αυτές πηγαίνανε στην σκοπιά με το ΙΧ. Μάλιστα....
Και αφού είχατε ασυρμάτους, πως και δεν ξέρεις πως δουλεύουν;
Δεν έχεις επιχείρημα;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είναι προφανές πως κάπου άκουσε κάποια παρόμοια φιδιά και την υιοθέτησε χωρίς να σκεφτεί τις ατέλειές τηςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 19:47κι εμείς είχαμε ασύρματους μικρούς στη σκοπιά
αυτά γίνονται μόνο στα κακής ποιότητας σίριαλ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
γίνονται και με τους κοκοέδες

θυμάται κανείς τον Αλεξανδρόσο με τον σνάηπερ από το ζεφύρι

Αν και δεν αναφερόμουν στα στρατιωτικά,πιστεύω θα σου απαντήσει στις παρατηρήσεις σου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 19:56είναι προφανές πως κάπου άκουσε κάποια παρόμοια φιδιά και την υιοθέτησε χωρίς να σκεφτεί τις ατέλειές τηςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 19:47κι εμείς είχαμε ασύρματους μικρούς στη σκοπιά
αυτά γίνονται μόνο στα κακής ποιότητας σίριαλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εμάς έδιναν ασύρματους στα περίπολα που επικοινωνουσαν υποτίθεται με.τον ασύρματο του αυδμ. Ηταν χαλασμένοι βέβαια, αλλά μας.τους έδιναν σαν αξεσουάρ. Μια φορά χρειάστηκε να επικοινωνήσουμε όντως με.τον αυδμ και φυσικά έπαιξε κινητό.
-
Όλα αυτά δεν γίνονται γιατί υπάρχει επιδημία βιασμών, γίνονται για άλλο λόγο, θέλουν να εμπνεύσουν ένα ευνουχισμένο φρόνημα στους νέους Έλληνες, ένα φρόνημα φρόνιμου καστράτου. Πανεύκολα μπορεί μια γυναίκα να χτυπήσει, να κλωτσήσει έναν επίδοξο βιαστή στα @@ ή να τον ψεκάσει με σπρέι πιπεριού.
Το όλο θέμα έχει τα χαρακτηριστικά ψυχολογικής επιχείρησης των ΗΠΑ/ΕΕ τύπου Φέμεν.
Το όλο θέμα έχει τα χαρακτηριστικά ψυχολογικής επιχείρησης των ΗΠΑ/ΕΕ τύπου Φέμεν.
- hellegennes
Κόμπλεξ κατωτερότητας λέγεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αναλογίζεστε μερικές φορές τι είδους μαλακίες τσαμπουνάτε; Ο εγκληματίας θα το σκεφτεί πριν κάνει ένα έγκλημα γιατί μπορεί να έχει συνέπειες; Είναι απορίας άξιον τότε που συμβαίνουν εγκλήματα.Namrail έγραψε: ↑31 Δεκ 2019, 12:42Και δεμένος να είναι, η γυναίκα θα το σκεφτεί δέκα φορές πριν τον στραποναρει χωρίς να το θέλει, διότι όταν λυθεί είναι πιθανό εκείνη να καταλήξει στην εντατική από τα μπουνιδια.
Ο άντρας όμως, βασιζόμενος και στη σωματική του δύναμη, θα το σκεφτεί λιγότερο πριν υποβάλλει τη γυναίκα σε κάτι που δε θελει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φορτουνάτος έγραψε: ↑01 Ιαν 2020, 16:36Όλα αυτά δεν γίνονται γιατί υπάρχει επιδημία βιασμών, γίνονται για άλλο λόγο, θέλουν να εμπνεύσουν ένα ευνουχισμένο φρόνημα στους νέους Έλληνες, ένα φρόνημα φρόνιμου καστράτου. Πανεύκολα μπορεί μια γυναίκα να χτυπήσει, να κλωτσήσει έναν επίδοξο βιαστή στα @@ ή να τον ψεκάσει με σπρέι πιπεριού.
...έφτασαν οι Απόκριες κιόλας, Μπλακ;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιούλ 2024, 16:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Άλμπαν βιαστής.
από Kauldron » 21 Μάιος 2024, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μάιος 2024, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-