οκ τότε, σε βάζω αρχείο
"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- blackpaint
και να σκεφτεις πως οταν εγραφα τη λεξη σαλαμολογοτεχνη, σκεφτομουνα ενα λιγδιαρικο πασαλειμα της γλωσσας, μια εκφραστικη τυριλα που δεν κρυβεται πισω απο ελληνοπρεπη ψευδωνυμα, και εν τελει γινεται γελοια καταφανης με ολισθηματα οπως η λεξη κοινοτυπιες. Εξ ονυχος τον λεοντα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 20:10Άσε ρε Λουδοβίκε των υποσαχάριων που θα μιλήσεις εσύ για μικροαστισμό. Αυτού του είδους τις υποτιμητικές εργασιακές αναφορές τις κάνουν μόνον καλομαθημένοι φλούφληδες με επίσης έτοιμα λεφτά από μπαμπαδομαμάδες, που το παίζουν φιλάνθρωποι και τύποι με καθαρά μικροαστικές αναφορές, που θεωρούν εργασιακή καταξίωση την ασφάλεια του δημόσιου. Αν βάλεις και τις δύο κατηγορίες στην ελεύθερη αγορά, θα βελάξουν.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 19:07
δεν εχει να κανει με την οποια ταπεινοτητα του επαγγελματος, αλλα με τη μικροαστιλα, τον συντηρητισμο και τον κομπλεξισμο που κυριολεκτικα ενσαρκωνει ο συγκεκριμενος χρηστης, προιον της κοινωνικης του ταξης και της ετοιμης δουλειας, που φανταζεται τον εαυτο του εγγραμματο και καλλιεργημενο, κι εχει ο θρασσος να μου κουναει το δαχτυλο και την ενοχλητικοτητα να τριβεται διαρκως στη μαγγουρα μου.
Αλλα ειδατε ολοι σας αυτο που θελετε να δειτε, την "περιφρονηση της νεας αριστερας για τα ταπεινα επαγγελματα".
Σουργελα, ε σουργελα.
Δημητρούλη - Τρούλη είχε περσόνα ο ΚουμανταρέαςΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 20:19Οκ, ο μπλάκι είναι ο δημητρούλης της ιστορίας κι εσύ ο πονεμένος προλετάριος.Namrail έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 16:18Λοιπόν οσοι χρησιμοποιησαν πληθυντικό για να απευθυνθούν σε όσους (λες και είναι πολλοι) δήθεν την έπεσαν στον χέλι για το επάγγελμα του, ειναι καραγκιόζηδες.
Δύο άτομα ανέφεραν το επάγγελμα του χέλι, ο μπλακπειντ και εγώ. Προσωπικά, χρησιμοποίησα τη φράση "περηφανε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ" που όσες φορές και αν τη διαβάσει κάποιος, ακόμα και αν αυτός ο κάποιος είναι διανοητικά καθυστερημένος και τρόφιμος του ΠΙΚΠΑ, προσβλητική ή απαξιωτική δεν γίνεται να τη βρει.
Οπότε αφήστε τις πουστιες με τις γενικές τοποθετήσεις και τη χρήση του πληθυντικού και άμα έχετε να πείτε κάτι, να το κάνετε με την ανάλογη παράθεση στις περσόνες που απευθύνεστε.
Αντρικά και όχι πουστικα.
Αμφότεροι κλασσική περίπτωση αν και με διαφορετικές τάσεις.

ο πονεμένος μου είπε δεν είν αριστερός
ρε θα σε είχα κάνει από τομεάρχη κλητήρα, την ξεφτίλισες την αριστερά λαμόγιοblackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 20:23και να σκεφτεις πως οταν εγραφα τη λεξη σαλαμολογοτεχνη, σκεφτομουνα ενα λιγδιαρικο πασαλειμα της γλωσσας, μια εκφραστικη τυριλα που δεν κρυβεται πισω απο ελληνοπρεπη ψευδωνυμα, και εν τελει γινεται γελοια καταφανης με ολισθηματα οπως η λεξη κοινοτυπιες. Εξ ονυχος τον λεοντα.
Αλλα ειδατε ολοι σας αυτο που θελετε να δειτε, την "περιφρονηση της νεας αριστερας για τα ταπεινα επαγγελματα".
Σουργελα, ε σουργελα.
Τα σούργελα του συντάγματος και οι συνήθεις ευαισθητοποιημένοι που συγκλονίστηκαν από το μήνυμα τους, κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά διεθνώς, ακόμη και από τους πιο φανατικούς συντηρητικούς.Highlander έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 00:37
Πολύ θα θέλατε να έχουν σταματήσει τα κινήματα αυτά, αλλά για κακή σας τύχη συνεχίζουν ισχυρότερα από ποτέ το εκπολιτιστικό τους έργο και γι αυτό αφρίζετε διεθνώς μιλώντας για αριστεροπροοδευτική παράνοια που θα διαφθείρει τις αξίες μας!!11!11
Οπότε, δεν αφρίζουμε. Στηρίζουμε ολοθέρμως.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- blackpaint
https://lifeme.gr/manos-dimitroylisAthos έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 20:25Δημητρούλη - Τρούλη είχε περσόνα ο ΚουμανταρέαςΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 20:19Οκ, ο μπλάκι είναι ο δημητρούλης της ιστορίας κι εσύ ο πονεμένος προλετάριος.Namrail έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 16:18Λοιπόν οσοι χρησιμοποιησαν πληθυντικό για να απευθυνθούν σε όσους (λες και είναι πολλοι) δήθεν την έπεσαν στον χέλι για το επάγγελμα του, ειναι καραγκιόζηδες.
Δύο άτομα ανέφεραν το επάγγελμα του χέλι, ο μπλακπειντ και εγώ. Προσωπικά, χρησιμοποίησα τη φράση "περηφανε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ" που όσες φορές και αν τη διαβάσει κάποιος, ακόμα και αν αυτός ο κάποιος είναι διανοητικά καθυστερημένος και τρόφιμος του ΠΙΚΠΑ, προσβλητική ή απαξιωτική δεν γίνεται να τη βρει.
Οπότε αφήστε τις πουστιες με τις γενικές τοποθετήσεις και τη χρήση του πληθυντικού και άμα έχετε να πείτε κάτι, να το κάνετε με την ανάλογη παράθεση στις περσόνες που απευθύνεστε.
Αντρικά και όχι πουστικα.
Αμφότεροι κλασσική περίπτωση αν και με διαφορετικές τάσεις.
ο πονεμένος μου είπε δεν είν αριστερός

Αγορίνα μου, κράτα τους λογοτεχνίζοντες πειραματισμούς για άλλο κοινό. Εδώ δεν πείθεις.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 20:23και να σκεφτεις πως οταν εγραφα τη λεξη σαλαμολογοτεχνη, σκεφτομουνα ενα λιγδιαρικο πασαλειμα της γλωσσας, μια εκφραστικη τυριλα που δεν κρυβεται πισω απο ελληνοπρεπη ψευδωνυμα, και εν τελει γινεται γελοια καταφανης με ολισθηματα οπως η λεξη κοινοτυπιες. Εξ ονυχος τον λεοντα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 20:10Άσε ρε Λουδοβίκε των υποσαχάριων που θα μιλήσεις εσύ για μικροαστισμό. Αυτού του είδους τις υποτιμητικές εργασιακές αναφορές τις κάνουν μόνον καλομαθημένοι φλούφληδες με επίσης έτοιμα λεφτά από μπαμπαδομαμάδες, που το παίζουν φιλάνθρωποι και τύποι με καθαρά μικροαστικές αναφορές, που θεωρούν εργασιακή καταξίωση την ασφάλεια του δημόσιου. Αν βάλεις και τις δύο κατηγορίες στην ελεύθερη αγορά, θα βελάξουν.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 19:07
δεν εχει να κανει με την οποια ταπεινοτητα του επαγγελματος, αλλα με τη μικροαστιλα, τον συντηρητισμο και τον κομπλεξισμο που κυριολεκτικα ενσαρκωνει ο συγκεκριμενος χρηστης, προιον της κοινωνικης του ταξης και της ετοιμης δουλειας, που φανταζεται τον εαυτο του εγγραμματο και καλλιεργημενο, κι εχει ο θρασσος να μου κουναει το δαχτυλο και την ενοχλητικοτητα να τριβεται διαρκως στη μαγγουρα μου.
Σουργελα, ε σουργελα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πονεμένος δεν είμαι με την καμία. Αλλοι πονάνε. Επίσης, μακάρι να ήμουν "κλασική περίπτωση" για να νιώθει άνετα ο μέσος όρος στον οποίο ανήκετε , αλλά δεν είμαι. Για αυτό και εμφανίζονται κόμπλεξικα συνδρομα, από καιρό σε καιρό.
Τέλος οι αναφορές στον "Δημητρούλη", επιχειρούν έμμεση συσχέτιση με τη γνωστή παραπληγική περσόνα; Διότι αν είναι ετσι (και χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο κανενός), τότε είναι ατυχείς αναφορές.
Δηνητρακηδες σε περίσσια, έχει παράγει και μέσα στο πχωρουμ αλλά και στη ζωη, ένας συγκεκριμένος συγγενικος της δεξιάς χώρος. Αυτός προσελκύει κατά βάση τους παραπληγες αυτού του ντουνιά.
- hellegennes
Νομίζω ότι προτιμάει το δικό μου, το «καλή μου χορεύτρια».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ο χαρακτηρισμός "δημητρούλης" ή "δημητρούλες" με πεζό ή κεφαλαίο, είναι όρος που χρησιμοποιώ για τις τσιρλίντερς του Δημητρά. Την εγγενή ή επίκτητη πάθηση της εν λόγω ευάλωτης κατηγορίας, δεν θέλω να την προσδιορίσω.Namrail έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 20:33Πονεμένος δεν είμαι με την καμία. Αλλοι πονάνε. Επίσης, μακάρι να ήμουν "κλασική περίπτωση" για να νιώθει άνετα ο μέσος όρος στον οποίο ανήκετε , αλλά δεν είμαι. Για αυτό και εμφανίζονται κόμπλεξικα συνδρομα, από καιρό σε καιρό.
Τέλος οι αναφορές στον "Δημητρούλη", επιχειρούν έμμεση συσχέτιση με τη γνωστή παραπληγική περσόνα; Διότι αν είναι ετσι (και χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο κανενός), τότε είναι ατυχείς αναφορές.
Δηνητρακηδες σε περίσσια, έχει παράγει και μέσα στο πχωρουμ αλλά και στη ζωη, ένας συγκεκριμένος συγγενικος της δεξιάς χώρος. Αυτός προσελκύει κατά βάση τους παραπληγες αυτού του ντουνιά.
Για τα υπόλοιπα, ουδέν σχόλιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το "ουδέν σχόλιο", είναι η πιο σωστή επιλογή.
- Dwarven Blacksmith
Πλάκα είχε το έργο "Επιτυχημένοι πρώην εργαζόμενοι που με σκληρή δουλειά έγιναν εκατομμυριούχοι και υποκλίνονται στην εργατιά" εναντίον "αναρχοκομμουνιστές ψηλομύτες διάδοχοι αριστοκρατών ραντιέρηδων" και σήμερα.
Τρέξτε να προλάβετε όμως, καμια χιλιάρα προβολές ακόμα φέτος.
Τρέξτε να προλάβετε όμως, καμια χιλιάρα προβολές ακόμα φέτος.

Πιθανόν. Στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, λέει το είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οι προαναφερθέντες βέβαιαhellegennes έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 20:03Οι προαναφερθέντες χρήστες;Athos έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 20:02δεν ξέρω τι αληθινοί είναι, αλλά εδώ και κάτι χρόνια είναι ουρά του Πήζοντα του Βλάκι του Γενιά και του Σουβλατζήhellegennes έγραψε: ↑04 Ιαν 2020, 16:28Αληθινοί αριστεροί όπως ο Beria, ο Alexandroso και ο Βάτραχος δεν θα μιλούσαν ποτέ υποτιμητικά για οποιοδήποτε επάγγελμα.
στο δίπλα νήμα που ο Βλάκι σολάρει Τριπολιτσά, ήρθε κανένας να τον βάλει στη θέση του ; παπαπα κοκοκο οι κολαούζοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οικονόμου: Ίσως είναι καλύτερη περίπτωση να είσαι νεκρός από το να είσαι σε καροτσάκι
από Eθνικοκοινωνιστης » 10 Μαρ 2025, 15:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιούλ 2024, 16:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Άλμπαν βιαστής.
από Kauldron » 21 Μάιος 2024, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μάιος 2024, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είσαι αφελής αν είσαι πάντα καλά ή είσαι πάντα καλά αν είσαι αφελής;
από Filosofos555 » 23 Ιαν 2025, 00:04 » σε Φιλοσοφία - 0 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-