Θα τρελαθούμε, ο Κουτσούμπας «εθνικιστής»

Άμα συνεχίσει να δίνει κώλο ο Μητσοτάκης στους Τούρκους, βλέπω να ψηφίζω ΚΚΕ.

Εναντια στην αξιολογηση δημοσιων υπαλληλων, γιατρων, νοσηλευτων. Αυτοι οι λαικιστες σας αρεσουν.
ελα ρε, ειχες συμμαθητη τον psi;Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Δεκ 2019, 14:32
Ενας συμμαθητης μου κανει τετοια ερευνα. Σχεδιαζε απο μικρος οπλα μαζικης καταστροφης. Μαλιστα εχω σε σδ πρωιμα σχεδια του.
Πονηρούλη....BlackMountain έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 12:50Καλησπέρα σας
Αναγνώστης του φόρουμ, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να θέσω ένα ερώτημα επί του ζητήματος.
Το γεγονός ότι η Ελλάδα ανήκει στη ζώνη του Ευρώ και έχει οφειλές απέναντι σε ΔΝΤ και ΕΚΤ, δεν αποτελεί λόγο για τους πιστωτές μας ώστε να αποτρέψουν ενδεχόμενη σύρραξη; Θέλω να πω, πως θα πληρώσει η Ελλάδα τις δόσεις της σε μία τέτοια περίπτωση; Επίσης, το ευρώ σαν νόμισμα, πόσο πιθανό είναι να μείνει ανεπηρέαστο από μία σύγκρουση μιας χώρας της οποίας αποτελεί νόμισμα; Μπορεί η απάντηση να είναι εξαιρετικά απλή τύπου "καθόλου" αλλά μπορεί και να μην είναι.
Ολα έχουν το κόστος τους. Ακόμη και σε μία πολεμική σύγκρουση, είναι απίθανο η Ελλάδα να καταστραφεί όπως επί γερμανικής κατοχής και να χαθούν όλα τα δάνεια. Ασφαλώς σε περίπτωση πολέμου πληρωμές δανείων δεν θα γίνονται γιά κάποιο διάστημα, αλλά θα ξαναρχίσουν κάποια στιγμή. Αυτό έχει ένα κόστος βέβαια γιά τους δανειστές, άλλα μεγάλο είναι και το κόστος να έλθουν σε ένοπλη σύγκρουση με την Τουρκία. Το πιό είναι μεγαλύτερο δεν μπορεί να το πεί κανείς εύκολα, άλλωστε αλλιώς το σταθμίζει μία χώρα και αλλιώς μιά άλλη.BlackMountain έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 12:50Καλησπέρα σας
Αναγνώστης του φόρουμ, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να θέσω ένα ερώτημα επί του ζητήματος.
Το γεγονός ότι η Ελλάδα ανήκει στη ζώνη του Ευρώ και έχει οφειλές απέναντι σε ΔΝΤ και ΕΚΤ, δεν αποτελεί λόγο για τους πιστωτές μας ώστε να αποτρέψουν ενδεχόμενη σύρραξη; Θέλω να πω, πως θα πληρώσει η Ελλάδα τις δόσεις της σε μία τέτοια περίπτωση; Επίσης, το ευρώ σαν νόμισμα, πόσο πιθανό είναι να μείνει ανεπηρέαστο από μία σύγκρουση μιας χώρας της οποίας αποτελεί νόμισμα; Μπορεί η απάντηση να είναι εξαιρετικά απλή τύπου "καθόλου" αλλά μπορεί και να μην είναι.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δεν θα έπαιρναν θέση οι διεθνείς οργανισμοί, όπως δεν παίρνουν και τώρα θέση στην οριοθέτηση Τουρκίας - Αιγύπτου. Η ΑΟΖ καθορίζεται σε συμφωνία με τις παρακείμενες χώρες.Μηχανικός έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 21:23Να κάνω και εγώ μια ερώτηση.
Γιατί τόσα χρόνια δεν καθορίσαμε την ΑΟΖ με την Κύπρο, και να έχουμε δώσει επίσημα και νόμιμα της συντεταγμένες στους διεθνείς οργανισμούς;
Γιατί δεν το κάνουμε έστω τώρα, για να αναγκάσουμε τους διεθνείς οργανισμούς να πάρουν θέση ποιος είναι ο σωστός καθορισμός, της Ελλάδας-Κύπρου ή της Τουρκίας-Λιβύης;
Διότι αυτό θέλει πολιτική βούληση και αρχίδια. Μόλις την καθορίσεις ο Τούρκος θα βγάλει πλοία ώστε να την ακυρώσει στην πράξη. Τι θα γινόταν τότε;Μηχανικός έγραψε: ↑16 Δεκ 2019, 21:23Να κάνω και εγώ μια ερώτηση.
Γιατί τόσα χρόνια δεν καθορίσαμε την ΑΟΖ με την Κύπρο, και να έχουμε δώσει επίσημα και νόμιμα της συντεταγμένες στους διεθνείς οργανισμούς;
Γιατί δεν το κάνουμε έστω τώρα, για να αναγκάσουμε τους διεθνείς οργανισμούς να πάρουν θέση ποιος είναι ο σωστός καθορισμός, της Ελλάδας-Κύπρου ή της Τουρκίας-Λιβύης;
Εκτός από τα αρχίδια, θέλει και στρατιωτική δύναμη.
Δεν διαφωνω. Η στρατιωτική δύναμη όμως δεν πέφτει από τον ουρανό, είναι αποτέλεσμα πολιτικής βούλησης και στόχευσης. Σε κάθε περίπτωση στα Ίμια δεν ήταν η έλλειψη "στρατιωτικής δύναμης" που καθόρισε την έκβαση αλλά κάτι άλλο
Έχεις ακούσει για τον πόλεμο του Βόρειου Ατλαντικού ανάμεσα στην Ισλανδία και την Βρεττανία;