Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 05:33
Γιατι μπορει να ειμαι συνεχεια βραχνιασμενος; Ξεκινησε πριν ενα μηνα με πονολαιμο. Ο πονολαιμος περασε σε λιγες μερες, αλλα εμεινε το βραχνιασμα.
Να ανακεφαλαιωσουμε. Τον Οκτωβρη ειχα φιλησει μια κοπελα του επαγγελματος. Μετα απο καποιες ωρες ή ισως την επομενη μερα, ενιωσα πονο και καψιμο στο στομα και γον λαιμο και βραχνιασε η φωνη μου, δλδ επρεπε να καθαρισω το λαιμο μου απ το υγρο για να μιλησω κανονικα. Σε λιγες μερες ο πονος απ στομα υποχωρησε αλλα εμεινε το βραχνιασμα. Επισης στεγνωνει ο λαιμος και αν μιλησω λιγα λεπτα βραχνιαζει και σπαει η φωνη.
Πηγα στο ικα, μου ειπαν δε βλεπουν τιποτα, να παω σε νοσοκομειο για λαρυγγοσκοπηση. Ραντεβου υπαρχουν του Αγιου Πουτσου. Κλεινω απογευματινο στον Ευαγγελισμο στην επιμελητρια. Σκαω το πενηνταευρω. Κλασικη συριζοφατσα η κυρια, της λεω τα συμπτωματα, μου κανει λαρυγγοσκοπηση και ξεκιναει η πλακα. "Δε βλεπω κατι, ποιες νοτες δε μπορειτε να πειτε;" Δεν ειμαι τραγουδιστης της λεω, εχω το προβλημα που σας εξηγησα. Μου λεει δε βλεπω τιποτα, να πατε σε λογοθεραπευτη να σας βοηθησει να χρησιμοποιειτε καλυτερα τη φωνη σας. Και χαμογελαει ειρωνικα. Την κοιταω αποσβολωμενος. Της λεω το προβλημα το εχω απο τον Οκτωβριο, ξεκινησε ξαφνικα, τι σχεση εχει ο λογοθεραπευτης; Ξερω οτι υπαρχει καποια καλλιεργεια που μπορειτε να κανετε με δειγμα απο το λαιμο. Μου λεει και να σας στειλω για καλλιεργεια δε θα δειξει τιποτα, να πατε σε λογοθεραπευτη. Με χαμογελακι παλι. Ευχαριστω για το τιποτα της λεω και φευγω.
Κλασικη αλητεια. Μου αρνουνται την περιθαλψη.