Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρ
Ο james brown είναι το ίδιο θλιβερό ανθρωποειδές που κάνει συχνά πυκνά λογαριασμούς για να εκφράσει την εγκεφαλική του παράλυση, ο ίδιος που έλεγε ότι οι Φιλιππινεζες έφταιγαν που τις έσφαξε εκείνος ο Κύπριος, ο ίδιος που δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει τον μισογυνισμο του και την απέχθειά του για οποιονδήποτε άντρα κατάφερε να κρατήσει γυναίκα, δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον συντονιστή Beria, Spiros252
Alien666, σύμφωνα με τον δικό σου ορισμό για τους mgtow και βλέποντας το πως χαρακτηρίζει ο τζέιμς τις γυναίκες και την έλλειψη σ3βασμου απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό, τον κατατάσσεις στους mgtow ή στους μισογύνιδες; Με ενδιαφερει
Alien666, σύμφωνα με τον δικό σου ορισμό για τους mgtow και βλέποντας το πως χαρακτηρίζει ο τζέιμς τις γυναίκες και την έλλειψη σ3βασμου απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό, τον κατατάσσεις στους mgtow ή στους μισογύνιδες; Με ενδιαφερει
Re: Είναι το mgtow και το red pill ιδεολόγημα ορθές απαντήσεις στην παράνοια του φεμινισμού; Τί πρέπει να κάνουν οι άντρ
Έχουμε διαφορετική αντίληψη για την ευθύνη. Η απαγορευση του διαζυγίου δεν φέρει υπευθυνότητα.Parrot έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:06ΟΚ, σίγουρα θα υπήρχαν ειδικές δομές, μην πάει το μυαλό σου σε μονάδες τύπου ορφανοτροφείου.Ίφιδα έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:01Δηλαδή θεωρείς ότι ένα παιδί θα ήταν πιο ευτυχισμένο στο ψυχρό περιβάλλον της πολιτείας απ το να είναι παιδί χωρισμένων γονιων που το αγαπανε; Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τετοιο, πιστεύω να το καταλαβαίνεις αυτό.
Επίσης με ποιον τρόπο θα μπορούσε να ελέγχεται ο γάμος απ την Πολιτεία; Τι εννοείς στενότερα πλαισια;
Ερχόμαστε πάλι στο γεγονός ότι ο Πλάτωνας δεν είχε ιδέα από οικογένεια και παιδιά
Όταν λέω στενότερα πλαίσια, εννοώ η κοινωνία και η πολιτεία να ξαναβρεί το πλαίσιο εκείνο,
το οποίο θα φέρνει τους γονείς ή ένα νιόπαντρο ζευγάρι προ των ευθυνών τους και θα τους απαγορεύει
να διαλύσουν τα δεσμά του γάμου ιδίως αν υπάρχουν παιδιά.
Επίσης, θα μπορούσε κάθε οικογένεια με παιδιά, να εποπτεύεται από τις κατά τόπους εισαγγελικές αρχές,
να επισκέπτονται το σπίτι τακτικά επιθεωρητές/παιδοψυχίατροι και να έχουν επαυξημένες αρμοδιότητες
και δικαιοδοσίες.
Το άλλο που λες για στενότερη εποπτεία από επιθεωρητές παιδοψυχιατρους είναι λογικό αλλά και πάλι βάση ποιων στοιχείων θα κρινουν; Παράδειγμα, το να κρίνεις αν ένα παιδί ζει σ3 καθαρό περιβάλλον και δεν εχ3ι μώλωπες είναι εύκολο, αλλά δεν είναι μόνο αυτά που κάνουν ευτυχισμένο ένα παιδί. Θεωρώ πολύ δύσκολο να κρίνει κάποιος τρίτος μια κατάσταση αν δεν ζει μαζί με την οικογένεια.
Δεν αντιλέγω έτσι που το παραθέτεις.Ίφιδα έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:41Έχουμε διαφορετική αντίληψη για την ευθύνη. Η απαγορευση του διαζυγίου δεν φέρει υπευθυνότητα.
Το άλλο που λες για στενότερη εποπτεία από επιθεωρητές παιδοψυχιατρους είναι λογικό αλλά και πάλι βάση ποιων στοιχείων θα κρινουν; Παράδειγμα, το να κρίνεις αν ένα παιδί ζει σ3 καθαρό περιβάλλον και δεν εχ3ι μώλωπες είναι εύκολο, αλλά δεν είναι μόνο αυτά που κάνουν ευτυχισμένο ένα παιδί. Θεωρώ πολύ δύσκολο να κρίνει κάποιος τρίτος μια κατάσταση αν δεν ζει μαζί με την οικογένεια.
Μια καλή λύση τότε, θα ήταν η εκπαίδευση απ' το σχολείο.
Εκεί που κάνουν σήμερα στα παιδιά πλύση εγκεφάλου για την αναρχία και την αθεΐα,
θα μπορούσε να γινόταν η κατάλληλη εκπαίδευση και αγωγή για την επάξια ανάληψη,
όταν ενηλικιωθούν, καθηκόντων γονέων. Και γενικότερης αγωγής που θα έπλαθε
διαφορετικους ανθρώπους απ' ότι σήμερα.
Κι ερχόμαστε για ακόμα φορά στον θείο Πλάτωνα.

Δεν ισχύει αυτό και το ξέρεις
Αν μεγαλώναμε οι δύο μας σαν αδερφια κι εσένα σου αγόραζαν κούκλες κι εμένα τζιάιτζο ποιος νομίζεις θα γούσταρε περισσότερο τον στρατο;hellegennes έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:12Αυτό με τα πρότυπα δεν έχει τόση σημασία, γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για τίποτα, γιατί όλοι σε κοινωνίες μεγαλώνουμε και μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να ρίξουμε την ευθύνη για τις επιλογές μας στον τρόπο που μας μεγάλωσαν.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο τρόπος που μας μεγάλωσαν δεν επηρεάζει τις επιλογές μας. Την ευθύνη όμως την διατηρούμε ακέραια, από όταν μπορούμε να αποφασίζουμε μόνοι μας και να κάνουμε τις επιλογές μας.
Δεν ζητάω βοήθεια από κανέναν ατενσιοχορακο, σ έχω άνετα, για την ακρίβεια δεν είσαι καν αντίπαλος, ο μόνος που πούλησε μούρη εδώ μέσα εισαι εσυ τη στιγμή που το μόνο θηλυκό που έχεις πάρει είν η παλάμη σου. Απλώς βρωμίζεις το φόρουμ, ξερνας χολή γιατί είναι το μόνο που έχεις, δεν προσφέρεις τίποτα στη συζήτηση, κωλοτριβεσαι γύρω μου ελπίζοντας να είμαι άνεργη, άσχημη κι αμορφωτη, μητσοκολλιακο, και ενημερώνω τους υπεύθυνους μήπως θέλουν να καθαρίσουν το φόρουμ τους και σε στείλουν στο φυσικό σου περιβάλλον, τα σκουπίδια. Την προηγούμενη φορά σ έστειλε η Γκερ αν θυμάσαι, εκείνη ήταν ονλάιν και θα το εκανε ευχαρίστως αν ήταν εδωjames brown έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:42
το μόνο ανθρωποειδές είσαι εσύ που πουλάς μούρη χωρίς να πείθεις κάνενα
σίγουρα είσαι άνεργη
και ανόητη που πνίγεται σε μια κουταλια νερό
τώρα σα γυναίκα που είσαι καταλαβαίνω ότι ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ
δεν εκπλήσομαι
μίλα με τους μπλε χαπακωμένους αμόρφωτη
Άντε ξεφορτωσου μας τωρα
Δεν θέλω να προβώ σε χαρακτηρισμό αλλου μέλους, ωστόσο οι μισογύνηδες είναι και αυτοί ένα υποσύνολο του mgtow, όταν απέχουν από τις μόνιμες δεσμεύσεις λόγω επιλογής.Ίφιδα έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:33Ο james brown είναι το ίδιο θλιβερό ανθρωποειδές που κάνει συχνά πυκνά λογαριασμούς για να εκφράσει την εγκεφαλική του παράλυση, ο ίδιος που έλεγε ότι οι Φιλιππινεζες έφταιγαν που τις έσφαξε εκείνος ο Κύπριος, ο ίδιος που δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει τον μισογυνισμο του και την απέχθειά του για οποιονδήποτε άντρα κατάφερε να κρατήσει γυναίκα, δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον συντονιστή Beria, Spiros252
Οι ίνσελ είναι κι αυτοί μισογύνηδες αλλά τα βάζουν με τις γυναίκες γιατί δεν τους κάθονται.
Ο δεύτερος ορισμός ( το κομμάτι του lifestyle που έχει παρεκτραπεί από την αρχική διατύπωση) αφορά αυτούς που ανάγουν την επιλογή που κάνουν ως προς τις σχέσεις, σε ιδεολογία. Που σημαίνει ότι θέλουν συμμάχους, θέλουν να υποστηρίξουν τις θέσεις τους δημόσια, θέλουν να διαφωνήσουν, να πείσουν κλπ.
Αυτός που απέχει καθαρά από επιλογή χωρίς να εκφράζει ιδεολογία, μπορεί να είναι μισογύνης, μπορεί και όχι. Αλλά κι ένας που δεν είναι μισογύνης μπορεί να απέχει χωρίς να το κάνει θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 31 Ιαν 2020, 01:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Έχεις ένα μάθημα, τα θρησκευτικά (τα οποία δεν διδάσκονται και σωστά) έναντι δυο άθεων μαθημάτων,
φυσικής και βιολογίας.
Ποιά θα επικρατήσουν άραγε στο μυαλό του νέου;
Και αν συμπριλάβεις και την περίπτωση και τα υπόλοιπα μαθήματα να διδάσκονται
από καθηγητές που εμφορούνται απ' τον κομμουνισμό, τότε κλαύτα χαράλαμπε!
Η εκπαίδευση απ το σχολείο είναι μια πολύ καλη λυση, όχι πως θεωρώ την αθεΐα κακό χαρακτηριστικό γονέα αλλά δε θα τα χαλάσουμε εκεί.Parrot έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:51
Δεν αντιλέγω έτσι που το παραθέτεις.
Εκεί που κάνουν σήμερα στα παιδιά πλύση εγκεφάλου για την αναρχία και την αθεΐα,
Όπως και τα υποχρεωτικά μαθήματα γονέων είναι καλή λύση, εννοώ ενηλίκων, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Επίσης το κράτος θα μπορούσε να παρέχει σύμβουλο γάμου
Όσα είπες βέβαια δεν τα είπε ο Πλάτωνας

Ευχαριστώ όλους, σχεδον, για την ωραία συζήτηση. Καλο σας βραδυ

- hellegennes
Νομίζω ότι τα επιχειρήματα αυτού του τύπου δίνουν αδικαιολόγητα πολύ βάρος και σημασία στην επίδραση που μπορεί να έχει το τι παιχνίδι θα παίξω σαν παιδί με το τι θα γουστάρω σαν ενήλικας και τι επιλογές θα κάνω. Δεν διαμορφώνουν τα παιχνίδια τις επιλογές και τον χαρακτήρα μας. Πάνω σ' αυτήν την λανθασμένη θεώρηση βασίστηκε όλο το χέιτ των περασμένων δεκαετιών στα βίαια βιντεοπαιχνίδια και παλιότερα στα κόμικς.
Στην τελική, εσύ όταν ήσουν παιδί γούσταρες όλα τα παιχνίδια που σου έφερναν; Θα έπαιζες με το κάθε τι, αδιαμαρτύρητα; Όταν βγαίνατε για ψώνια, δεν διάλεγες ποτέ εσύ τα παιχνίδια σου;
Κι εδώ πού τα λέμε, δεν θυμάμαι ποτέ να μου έπαιρναν μπάλες αλλά μ' αρέσει το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Τα περισσότερα παιχνίδια μου ήταν αυτοκινητάκια, ζωάκια και δεινόσαυροι. Παρ' όλα αυτά δεν οδηγώ, δεν έγινα κτηνοτρόφος και ούτε ποτέ ήθελα να γίνω, δεν ήθελα να κάνω κανένα επάγγελμα που σχετίζεται με ζώα και ούτε έγινα παλαιοντολόγος, να ξεθάβω οστά.
Ίσως, λέω ίσως, τα παιχνίδια μας να μην παίζουν τόσο ρόλο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κατα βάθος είσαι πολύ ΠΑΣΟΚ.Ίφιδα έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 01:04Η εκπαίδευση απ το σχολείο είναι μια πολύ καλη λυση, όχι πως θεωρώ την αθεΐα κακό χαρακτηριστικό γονέα αλλά δε θα τα χαλάσουμε εκεί.Parrot έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 00:51
Δεν αντιλέγω έτσι που το παραθέτεις.
Όπως και τα υποχρεωτικά μαθήματα γονέων είναι καλή λύση, εννοώ ενηλίκων, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Επίσης το κράτος θα μπορούσε να παρέχει σύμβουλο γάμου
Όσα είπες βέβαια δεν τα είπε ο Πλάτωνας
Ευχαριστώ όλους, σχεδον, για την ωραία συζήτηση. Καλο σας βραδυ
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Μέχρι τώρα νικάνε τα θρησκευτικά στην Ελλάδα, πολύ δυστυχώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ναι, αλλά ένα κόλλημα με το Jurassic Park το έχεις όμως.hellegennes έγραψε: ↑31 Ιαν 2020, 01:16Νομίζω ότι τα επιχειρήματα αυτού του τύπου δίνουν αδικαιολόγητα πολύ βάρος και σημασία στην επίδραση που μπορεί να έχει το τι παιχνίδι θα παίξω σαν παιδί με το τι θα γουστάρω σαν ενήλικας και τι επιλογές θα κάνω. Δεν διαμορφώνουν τα παιχνίδια τις επιλογές και τον χαρακτήρα μας. Πάνω σ' αυτήν την λανθασμένη θεώρηση βασίστηκε όλο το χέιτ των περασμένων δεκαετιών στα βίαια βιντεοπαιχνίδια και παλιότερα στα κόμικς.
Στην τελική, εσύ όταν ήσουν παιδί γούσταρες όλα τα παιχνίδια που σου έφερναν; Θα έπαιζες με το κάθε τι, αδιαμαρτύρητα; Όταν βγαίνατε για ψώνια, δεν διάλεγες ποτέ εσύ τα παιχνίδια σου;
Κι εδώ πού τα λέμε, δεν θυμάμαι ποτέ να μου έπαιρναν μπάλες αλλά μ' αρέσει το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Τα περισσότερα παιχνίδια μου ήταν αυτοκινητάκια, ζωάκια και δεινόσαυροι. Παρ' όλα αυτά δεν οδηγώ, δεν έγινα κτηνοτρόφος και ούτε ποτέ ήθελα να γίνω, δεν ήθελα να κάνω κανένα επάγγελμα που σχετίζεται με ζώα και ούτε έγινα παλαιοντολόγος, να ξεθάβω οστά.
Ίσως, λέω ίσως, τα παιχνίδια μας να μην παίζουν τόσο ρόλο;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Οι φεμινίστριες δεν αγωνίζονται για να πηγαίνουν οι γυναίκες στρατό, διότι η θητεία δεν σου μαθαίνει τίποτα.
- hellegennes
Όχι γιατί ήθελαν να μου παίρνουν δεινόσαυρους όμως. Επειδή εγώ ζητούσα δεινόσαυρους. Οι γονείς μου δεν πετούσαν και την σκούφια τους. Μην σου πω ότι έκλαιγαν όταν μετά το Τζουράσικ Παρκ έλεγα πως ήθελα να σπουδάσω στην Αμερική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ισότητα μεταξύ των φύλων σημαίνει να μπορεί κάποιος να γίνει ότι θέλει. Ο σκοπός δεν είναι τα άτομα που παίζουν σκάκι να είναι μοιρασμένα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Περισσότερες γυναίκες έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παρά άνδρες. Αυτό μετράει περισσότερο από την συμμετοχή σε αθλήματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πήγαν στην Ουγγαρία να κάνουν αντιφα καφρίλες
από Golden Age » 31 Ιαν 2024, 13:25 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno