Τι σχολή είναι αυτή; Όμιλος "σκέφτομαι και γράφω";Ορέστης 35 έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 23:30Εν τω μεταξυ ειχα ασκηση πως περασα το σκ και δεν ασχοληθηκα καθολου. Καποιοι εδω μεσα με εριξαν ψυχολογικα αποκαλωντας με τεμπελη που την παιζει. Πριν εκανα και εξτρα ασκησεις δικες μου.
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Επίσης στις χαϊλάιτς στιγμές μου σήμερα είναι όταν μου έπεσε το κινητό και είδα όλη τη ζωή μου να περνά μπροστά από τα μάτια μου. Όσο σκληρό κι αν είναι πρέπει να πάρω θήκη. Είναι λεπτό και γλιστράει σαν χέλι το άτιμο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Περιπου οπως ειναι η πραγματικη ζωη δλδ.Namrail έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 23:37Το πρόβλημα δεν είναι ότι μοιάζουν απίστευτα, αλλά ότι δεν είναι ενδιαφέροντα, ιμχο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 23:27Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι αυτα που γραφω φαινονται υπερβολικα απιστευτα; Τιποτε αλλο;
Για την ποιοτητα γραφης τι εχεις να σχολιασεις; Θα μπορουσα να γραψω ενα διηγημα ή δεν εχω λογοτεχνικο ταλεντο;
Πολλαν σοβαραν τους παιρνεις εδω μεσα..καλαμαρα!Ορέστης 35 έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 23:30Εν τω μεταξυ ειχα ασκηση πως περασα το σκ και δεν ασχοληθηκα καθολου. Καποιοι εδω μεσα με εριξαν ψυχολογικα αποκαλωντας με τεμπελη που την παιζει. Πριν εκανα και εξτρα ασκησεις δικες μου.

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Σωστά. Αλλά δεν είναι η πραγματική ζωη, είναι μια αποτυχημένα δραματοποιημενη εκδοχή της.Ορέστης 35 έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 23:45Περιπου οπως ειναι η πραγματικη ζωη δλδ.Namrail έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 23:37Το πρόβλημα δεν είναι ότι μοιάζουν απίστευτα, αλλά ότι δεν είναι ενδιαφέροντα, ιμχο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 23:27
Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι αυτα που γραφω φαινονται υπερβολικα απιστευτα; Τιποτε αλλο;
Για την ποιοτητα γραφης τι εχεις να σχολιασεις; Θα μπορουσα να γραψω ενα διηγημα ή δεν εχω λογοτεχνικο ταλεντο;
Και που κατα τη γνωμη σου θα ειχε ενδιαφερον να οδηγησω αυτη την δραματοποιημενη εκδοχη της πραγματικοτητας, ωστε να γλιτωσω τον ηρωα απο τον φαυλο κυκλο της γκρινιας και της μιζεριας;Namrail έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 23:53Σωστά. Αλλά δεν είναι η πραγματική ζωη, είναι μια αποτυχημένα δραματοποιημενη εκδοχή της.
Αυτό θα το βρεις, αν καταφέρεις να βγάλεις πρώτα τον εαυτό σου από τη μιζέρια.Και εκεί δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 23:57Και που κατα τη γνωμη σου θα ειχε ενδιαφερον να οδηγησω αυτη την δραματοποιημενη εκδοχη της πραγματικοτητας, ωστε να γλιτωσω τον ηρωα απο τον φαυλο κυκλο της γκρινιας και της μιζεριας;
το γράψιμο βοηθάει οπότε είσαι σε καλό δρόμο. Επίσης βάλτον να ξεκινήσει ζωγραφική, ή σχέδιο
Ψεν του αρεσει να απομονωνεται συνεχεια. Θελει να ειναι κοντα σε φοιτητριες.Nero έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 00:02Ορέστης 35 έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 23:57Και που κατα τη γνωμη σου θα ειχε ενδιαφερον να οδηγησω αυτη την δραματοποιημενη εκδοχη της πραγματικοτητας, ωστε να γλιτωσω τον ηρωα απο τον φαυλο κυκλο της γκρινιας και της μιζεριας;
το γράψιμο βοηθάει οπότε είσαι σε καλό δρόμο. Επίσης βάλτον να ξεκινήσει ζωγραφική, ή σχέδιο
Tι παραξενη μερα! Παρα τη διαρρηξη, πηγα στο μαθημα μου οχι πολυ φουντωμενος.
Φευγοντας σκεφτηκα το εξης σεναριο και θα ηθελα τη γνωμη σας, ειδικα των γυναικων.
Ενας αντρας και μια νεα κοπελα περπατουν μαζι. Λιγη αμηχανη σιωπη. Τη ρωταει για τις εκδρομες που εχει πει οτι πηγαινει. Εκεινη του λεει οτο το Σαββατο θα παει στη Θεσσαλονικη. Αυτος ειχε παει στη Θεσσαλονικη οταν ηταν 10 ετων για λιγες ωρες, αλλα της λεει οτι εχει παει και ειναι πολυ ωραια πολη. Εκεινη τον ρωταει πως ειναι δηλαδη. Αυτος σκεφτεται, ωχ την πουτσισαμε, της λεει οτι εχει το λιμανι και οτι γυρω απ το λιμανι εχει πολλα μαγαζια και καφετεριες και γενικα ολη η πολη ειναι μαζεμενη εκει και, πιο διπλα υπαρχει και ο λευκος πυργος. Προσθετει οτι η Θεσσαλονικη ειναι διασημη για τη νυχτερινη ζωη της. Εσυ, τον ρωταει χαμογελαστα, τι κανεις τα βραδια, πηγαινεις σε μπαρ; Θεωρωντας οτι δεν καταλαβε καλα, ο ντροπαλος αντρας της απανταει οτι οι θεσσαλονικεις βγαινουν και πηγαινουν σε μπαρ και αλλα μαγαζια γενικως. Εκεινη κοιταζοντας κατω ντροπαλα του λεει οτι δεν εχει τιποτα να κανει τα βραδια, και απλα πεφτει για υπνο.
Παυση. Ενας μικρος κομβος του πολυσυμπαντος. Πολλα μικρα τυχαια γεγονοτα, μια εξοδος σε σινεμα που πραγματοποιηθηκε ή οχι, μια στιγμη δισταγμου εξω απο μια καφετερια σε μια μοναχικη βολτα, μια δειλη απαντηση σε μια προσωπικη ερωτηση, ενα μπουκαλι αλκοολ που εμεινε στο ψυγειο, μια μικρη δοση εγκλωβισμενου αγχους...
Δεν βγαινεις με τους φιλους σου; Δεν εχω φιλους στην Αθηνα θα απαντουσε προφανως η κοπελα απο την ξενη πολη. Η απογοητευση για το οτι δεν εχει τι να κανει τα βραδια ηταν φανερη. Το ιδιο και το οτι διακριτικα ειχε ερθει πιο κοντα του τις τελευταιες μερες. Θα μπορουσαμε ενα βραδυ να βγουμε παρεα θα μπορουσε να της προτεινει. Αυτο θα εσπαγε την βαρεμαρα και των δυο τους. Ειχε μισοκαβλωσει οσο μιλουσαν.
Ναι, ουτε εγω πολυβγαινω τα βραδια. Συνηθως καθομαι ολη μερα σπιτι και μπαινω στο ιντερνετ. Χαριτωμενα γελια. Αλλαγη θεματος. Πως σου φαινεται η Αθηνα σαν πολη; Εχει ωραια μουσεια και βουνα αλλα εχει και πολλους κλεφτες. Εχουν κλεψει πολλους συμφοιτητες μου. Μμμμ οντως. Εχει πολυ εγκληματικοτητα. Απο εδω πηγαινεις; Εγω παω απο εκει. Καληνυχτα!
Φευγοντας σκεφτηκα το εξης σεναριο και θα ηθελα τη γνωμη σας, ειδικα των γυναικων.
Ενας αντρας και μια νεα κοπελα περπατουν μαζι. Λιγη αμηχανη σιωπη. Τη ρωταει για τις εκδρομες που εχει πει οτι πηγαινει. Εκεινη του λεει οτο το Σαββατο θα παει στη Θεσσαλονικη. Αυτος ειχε παει στη Θεσσαλονικη οταν ηταν 10 ετων για λιγες ωρες, αλλα της λεει οτι εχει παει και ειναι πολυ ωραια πολη. Εκεινη τον ρωταει πως ειναι δηλαδη. Αυτος σκεφτεται, ωχ την πουτσισαμε, της λεει οτι εχει το λιμανι και οτι γυρω απ το λιμανι εχει πολλα μαγαζια και καφετεριες και γενικα ολη η πολη ειναι μαζεμενη εκει και, πιο διπλα υπαρχει και ο λευκος πυργος. Προσθετει οτι η Θεσσαλονικη ειναι διασημη για τη νυχτερινη ζωη της. Εσυ, τον ρωταει χαμογελαστα, τι κανεις τα βραδια, πηγαινεις σε μπαρ; Θεωρωντας οτι δεν καταλαβε καλα, ο ντροπαλος αντρας της απανταει οτι οι θεσσαλονικεις βγαινουν και πηγαινουν σε μπαρ και αλλα μαγαζια γενικως. Εκεινη κοιταζοντας κατω ντροπαλα του λεει οτι δεν εχει τιποτα να κανει τα βραδια, και απλα πεφτει για υπνο.
Παυση. Ενας μικρος κομβος του πολυσυμπαντος. Πολλα μικρα τυχαια γεγονοτα, μια εξοδος σε σινεμα που πραγματοποιηθηκε ή οχι, μια στιγμη δισταγμου εξω απο μια καφετερια σε μια μοναχικη βολτα, μια δειλη απαντηση σε μια προσωπικη ερωτηση, ενα μπουκαλι αλκοολ που εμεινε στο ψυγειο, μια μικρη δοση εγκλωβισμενου αγχους...
Δεν βγαινεις με τους φιλους σου; Δεν εχω φιλους στην Αθηνα θα απαντουσε προφανως η κοπελα απο την ξενη πολη. Η απογοητευση για το οτι δεν εχει τι να κανει τα βραδια ηταν φανερη. Το ιδιο και το οτι διακριτικα ειχε ερθει πιο κοντα του τις τελευταιες μερες. Θα μπορουσαμε ενα βραδυ να βγουμε παρεα θα μπορουσε να της προτεινει. Αυτο θα εσπαγε την βαρεμαρα και των δυο τους. Ειχε μισοκαβλωσει οσο μιλουσαν.
Ναι, ουτε εγω πολυβγαινω τα βραδια. Συνηθως καθομαι ολη μερα σπιτι και μπαινω στο ιντερνετ. Χαριτωμενα γελια. Αλλαγη θεματος. Πως σου φαινεται η Αθηνα σαν πολη; Εχει ωραια μουσεια και βουνα αλλα εχει και πολλους κλεφτες. Εχουν κλεψει πολλους συμφοιτητες μου. Μμμμ οντως. Εχει πολυ εγκληματικοτητα. Απο εδω πηγαινεις; Εγω παω απο εκει. Καληνυχτα!
Τύπε, έναν Ταντρίδη, τι τον έχεις;Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 23:10Tι παραξενη μερα! Παρα τη διαρρηξη, πηγα στο μαθημα μου οχι πολυ φουντωμενος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ε και συ ρε τύπε, σταμάτα να την παίζεις και γίνε τεμπέλης σκέτο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 23:30Εν τω μεταξυ ειχα ασκηση πως περασα το σκ και δεν ασχοληθηκα καθολου. Καποιοι εδω μεσα με εριξαν ψυχολογικα αποκαλωντας με τεμπελη που την παιζει. Πριν εκανα και εξτρα ασκησεις δικες μου.
Dein Herz, meine Gier
Τι φάση είναι η τύπισσα;
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση highlights του νέου κανονισμού αντιπυρικής προστασίας
από foscilis » 28 Μαρ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 804 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
05 Ιουν 2024, 13:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μαλάκω της ημέρας
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 23 Μάιος 2023, 12:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 45 Απαντήσεις
- 3226 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Φεβ 2025, 20:51
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 5311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Νοέμ 2024, 15:22
-