Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 02 Φεβ 2020, 23:38

Ορέστης 35 έγραψε:
02 Φεβ 2020, 23:30
Εν τω μεταξυ ειχα ασκηση πως περασα το σκ και δεν ασχοληθηκα καθολου. Καποιοι εδω μεσα με εριξαν ψυχολογικα αποκαλωντας με τεμπελη που την παιζει. Πριν εκανα και εξτρα ασκησεις δικες μου.
Τι σχολή είναι αυτή; Όμιλος "σκέφτομαι και γράφω";

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 02 Φεβ 2020, 23:43

Επίσης στις χαϊλάιτς στιγμές μου σήμερα είναι όταν μου έπεσε το κινητό και είδα όλη τη ζωή μου να περνά μπροστά από τα μάτια μου. Όσο σκληρό κι αν είναι πρέπει να πάρω θήκη. Είναι λεπτό και γλιστράει σαν χέλι το άτιμο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 02 Φεβ 2020, 23:45

Namrail έγραψε:
02 Φεβ 2020, 23:37
Ορέστης 35 έγραψε:
02 Φεβ 2020, 23:27
Namrail έγραψε:
02 Φεβ 2020, 23:06

Εντάξει, απλά δε διακρινεις την επιτηδευση και τη δραματοποίηση στα κείμενα του. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν το κάνει και ιδιαίτερα καλά (όπως ακριβώς του έγραψα)
Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι αυτα που γραφω φαινονται υπερβολικα απιστευτα; Τιποτε αλλο;

Για την ποιοτητα γραφης τι εχεις να σχολιασεις; Θα μπορουσα να γραψω ενα διηγημα ή δεν εχω λογοτεχνικο ταλεντο;
Το πρόβλημα δεν είναι ότι μοιάζουν απίστευτα, αλλά ότι δεν είναι ενδιαφέροντα, ιμχο.

Περιπου οπως ειναι η πραγματικη ζωη δλδ.

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 02 Φεβ 2020, 23:50

Ορέστης 35 έγραψε:
Εν τω μεταξυ ειχα ασκηση πως περασα το σκ και δεν ασχοληθηκα καθολου. Καποιοι εδω μεσα με εριξαν ψυχολογικα αποκαλωντας με τεμπελη που την παιζει. Πριν εκανα και εξτρα ασκησεις δικες μου.
Πολλαν σοβαραν τους παιρνεις εδω μεσα..καλαμαρα! :8)
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 02 Φεβ 2020, 23:53

Ορέστης 35 έγραψε:
02 Φεβ 2020, 23:45
Namrail έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
02 Φεβ 2020, 23:27

Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι αυτα που γραφω φαινονται υπερβολικα απιστευτα; Τιποτε αλλο;

Για την ποιοτητα γραφης τι εχεις να σχολιασεις; Θα μπορουσα να γραψω ενα διηγημα ή δεν εχω λογοτεχνικο ταλεντο;
Το πρόβλημα δεν είναι ότι μοιάζουν απίστευτα, αλλά ότι δεν είναι ενδιαφέροντα, ιμχο.

Σωστά. Αλλά δεν είναι η πραγματική ζωη, είναι μια αποτυχημένα δραματοποιημενη εκδοχή της.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 02 Φεβ 2020, 23:57

Namrail έγραψε:
02 Φεβ 2020, 23:53
Ορέστης 35 έγραψε:
Namrail έγραψε:

Σωστά. Αλλά δεν είναι η πραγματική ζωη, είναι μια αποτυχημένα δραματοποιημενη εκδοχή της.
Και που κατα τη γνωμη σου θα ειχε ενδιαφερον να οδηγησω αυτη την δραματοποιημενη εκδοχη της πραγματικοτητας, ωστε να γλιτωσω τον ηρωα απο τον φαυλο κυκλο της γκρινιας και της μιζεριας;

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 03 Φεβ 2020, 00:01

Αυτό θα το βρεις, αν καταφέρεις να βγάλεις πρώτα τον εαυτό σου από τη μιζέρια.Και εκεί δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 03 Φεβ 2020, 00:02

Ορέστης 35 έγραψε:
02 Φεβ 2020, 23:57
Namrail έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

Και που κατα τη γνωμη σου θα ειχε ενδιαφερον να οδηγησω αυτη την δραματοποιημενη εκδοχη της πραγματικοτητας, ωστε να γλιτωσω τον ηρωα απο τον φαυλο κυκλο της γκρινιας και της μιζεριας;

το γράψιμο βοηθάει οπότε είσαι σε καλό δρόμο. Επίσης βάλτον να ξεκινήσει ζωγραφική, ή σχέδιο

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 03 Φεβ 2020, 00:03

Namrail έγραψε:
03 Φεβ 2020, 00:01
Αυτό θα το βρεις, αν καταφέρεις να βγάλεις πρώτα τον εαυτό σου από τη μιζέρια.Και εκεί δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Να βγαλω τον εαυτο μου απ' την μιζερια του. Copy that. :wink

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 03 Φεβ 2020, 00:04

Nero έγραψε:
03 Φεβ 2020, 00:02
Ορέστης 35 έγραψε:
02 Φεβ 2020, 23:57
Namrail έγραψε:

το γράψιμο βοηθάει οπότε είσαι σε καλό δρόμο. Επίσης βάλτον να ξεκινήσει ζωγραφική, ή σχέδιο
Ψεν του αρεσει να απομονωνεται συνεχεια. Θελει να ειναι κοντα σε φοιτητριες.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 03 Φεβ 2020, 23:10

Tι παραξενη μερα! Παρα τη διαρρηξη, πηγα στο μαθημα μου οχι πολυ φουντωμενος.

Φευγοντας σκεφτηκα το εξης σεναριο και θα ηθελα τη γνωμη σας, ειδικα των γυναικων.

Ενας αντρας και μια νεα κοπελα περπατουν μαζι. Λιγη αμηχανη σιωπη. Τη ρωταει για τις εκδρομες που εχει πει οτι πηγαινει. Εκεινη του λεει οτο το Σαββατο θα παει στη Θεσσαλονικη. Αυτος ειχε παει στη Θεσσαλονικη οταν ηταν 10 ετων για λιγες ωρες, αλλα της λεει οτι εχει παει και ειναι πολυ ωραια πολη. Εκεινη τον ρωταει πως ειναι δηλαδη. Αυτος σκεφτεται, ωχ την πουτσισαμε, της λεει οτι εχει το λιμανι και οτι γυρω απ το λιμανι εχει πολλα μαγαζια και καφετεριες και γενικα ολη η πολη ειναι μαζεμενη εκει και, πιο διπλα υπαρχει και ο λευκος πυργος. Προσθετει οτι η Θεσσαλονικη ειναι διασημη για τη νυχτερινη ζωη της. Εσυ, τον ρωταει χαμογελαστα, τι κανεις τα βραδια, πηγαινεις σε μπαρ; Θεωρωντας οτι δεν καταλαβε καλα, ο ντροπαλος αντρας της απανταει οτι οι θεσσαλονικεις βγαινουν και πηγαινουν σε μπαρ και αλλα μαγαζια γενικως. Εκεινη κοιταζοντας κατω ντροπαλα του λεει οτι δεν εχει τιποτα να κανει τα βραδια, και απλα πεφτει για υπνο.

Παυση. Ενας μικρος κομβος του πολυσυμπαντος. Πολλα μικρα τυχαια γεγονοτα, μια εξοδος σε σινεμα που πραγματοποιηθηκε ή οχι, μια στιγμη δισταγμου εξω απο μια καφετερια σε μια μοναχικη βολτα, μια δειλη απαντηση σε μια προσωπικη ερωτηση, ενα μπουκαλι αλκοολ που εμεινε στο ψυγειο, μια μικρη δοση εγκλωβισμενου αγχους...

Δεν βγαινεις με τους φιλους σου; Δεν εχω φιλους στην Αθηνα θα απαντουσε προφανως η κοπελα απο την ξενη πολη. Η απογοητευση για το οτι δεν εχει τι να κανει τα βραδια ηταν φανερη. Το ιδιο και το οτι διακριτικα ειχε ερθει πιο κοντα του τις τελευταιες μερες. Θα μπορουσαμε ενα βραδυ να βγουμε παρεα θα μπορουσε να της προτεινει. Αυτο θα εσπαγε την βαρεμαρα και των δυο τους. Ειχε μισοκαβλωσει οσο μιλουσαν.

Ναι, ουτε εγω πολυβγαινω τα βραδια. Συνηθως καθομαι ολη μερα σπιτι και μπαινω στο ιντερνετ. Χαριτωμενα γελια. Αλλαγη θεματος. Πως σου φαινεται η Αθηνα σαν πολη; Εχει ωραια μουσεια και βουνα αλλα εχει και πολλους κλεφτες. Εχουν κλεψει πολλους συμφοιτητες μου. Μμμμ οντως. Εχει πολυ εγκληματικοτητα. Απο εδω πηγαινεις; Εγω παω απο εκει. Καληνυχτα!

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 03 Φεβ 2020, 23:13

Ορέστης 35 έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:10
Tι παραξενη μερα! Παρα τη διαρρηξη, πηγα στο μαθημα μου οχι πολυ φουντωμενος.

Φευγοντας σκεφτηκα το εξης σεναριο και θα ηθελα τη γνωμη σας, ειδικα των γυναικων.

Ενας αντρας και μια νεα κοπελα περπατουν μαζι. Λιγη αμηχανη σιωπη. Τη ρωταει για τις εκδρομες που εχει πει οτι πηγαινει. Εκεινη του λεει οτο το Σαββατο θα παει στη Θεσσαλονικη. Αυτος ειχε παει στη Θεσσαλονικη οταν ηταν 10 ετων για λιγες ωρες, αλλα της λεει οτι εχει παει και ειναι πολυ ωραια πολη. Εκεινη τον ρωταει πως ειναι δηλαδη. Αυτος σκεφτεται, ωχ την πουτσισαμε, της λεει οτι εχει το λιμανι και οτι γυρω απ το λιμανι εχει πολλα μαγαζια και καφετεριες και γενικα ολη η πολη ειναι μαζεμενη εκει και, πιο διπλα υπαρχει και ο λευκος πυργος. Προσθετει οτι η Θεσσαλονικη ειναι διασημη για τη νυχτερινη ζωη της. Εσυ, τον ρωταει χαμογελαστα, τι κανεις τα βραδια, πηγαινεις σε μπαρ; Θεωρωντας οτι δεν καταλαβε καλα, ο ντροπαλος αντρας της απανταει οτι οι θεσσαλονικεις βγαινουν και πηγαινουν σε μπαρ και αλλα μαγαζια γενικως. Εκεινη κοιταζοντας κατω ντροπαλα του λεει οτι δεν εχει τιποτα να κανει τα βραδια, και απλα πεφτει για υπνο.

Παυση. Ενας μικρος κομβος του πολυσυμπαντος. Πολλα μικρα τυχαια γεγονοτα, μια εξοδος σε σινεμα που πραγματοποιηθηκε ή οχι, μια στιγμη δισταγμου εξω απο μια καφετερια σε μια μοναχικη βολτα, μια δειλη απαντηση σε μια προσωπικη ερωτηση, ενα μπουκαλι αλκοολ που εμεινε στο ψυγειο, μια μικρη δοση εγκλωβισμενου αγχους...

Δεν βγαινεις με τους φιλους σου; Δεν εχω φιλους στην Αθηνα θα απαντουσε προφανως η κοπελα απο την ξενη πολη. Η απογοητευση για το οτι δεν εχει τι να κανει τα βραδια ηταν φανερη. Το ιδιο και το οτι διακριτικα ειχε ερθει πιο κοντα του τις τελευταιες μερες. Θα μπορουσαμε ενα βραδυ να βγουμε παρεα θα μπορουσε να της προτεινει. Αυτο θα εσπαγε την βαρεμαρα και των δυο τους. Ειχε μισοκαβλωσει οσο μιλουσαν.

Ναι, ουτε εγω πολυβγαινω τα βραδια. Συνηθως καθομαι ολη μερα σπιτι και μπαινω στο ιντερνετ. Χαριτωμενα γελια. Αλλαγη θεματος. Πως σου φαινεται η Αθηνα σαν πολη; Εχει ωραια μουσεια και βουνα αλλα εχει και πολλους κλεφτες. Εχουν κλεψει πολλους συμφοιτητες μου. Μμμμ οντως. Εχει πολυ εγκληματικοτητα. Απο εδω πηγαινεις; Εγω παω απο εκει. Καληνυχτα!
Τύπε, έναν Ταντρίδη, τι τον έχεις;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 03 Φεβ 2020, 23:14

Ορέστης 35 έγραψε:
Ε και συ ρε τύπε, σταμάτα να την παίζεις και γίνε τεμπέλης σκέτο.
Dein Herz, meine Gier

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 03 Φεβ 2020, 23:15

Feindflug έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:13
;
Πες κανα ινφο για θεσνικη να βοηθησω την κοπελα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 03 Φεβ 2020, 23:16

Ορέστης 35 έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:15
Feindflug έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:13
;
Πες κανα ινφο για θεσνικη να βοηθησω την κοπελα.
Τι φάση είναι η τύπισσα;
Dein Herz, meine Gier

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών