Θες να μου εξηγήσεις λίγο σε ποια ακριβώς αξιοπρέπεια έχει κάποιος από εσάς τους φορουμικούς ασέξουαλ δικαίωμα; Μήπως την αξιοπρέπεια που ξεχειλίζει από τον λόγο σας όταν αποτυγχάνετε να παραμείνετε αξιοπρεπείς μιλώντας συλλήβδην για καργιόλες;Βλήμα έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 21:33Λεγεών, δεν είναι λίγο σεξιστικό το ότι θεωρείς ότι για να έχει δικαίωμα κάποιος στην αξιοπρέπεια θα πρέπει να έχει την σεξουαλική έγκριση μίας γυναίκας; Και το μόνο που λέμε είναι ότι κάποιες καργιόλες λένε ψέμματα για το τι πέρασαν στα χέρια ανδρών. Όχι όλες, κάποιες. Η Amber Herd δεν θεωρείς να πούμε ότι είναι καργιόλα; Ψάχνεις καθόλου τις ιστορίες που κρίνεις ή φοβάσαι ότι οι καργιόλες είναι πολύ πιο πραγματικές από τον Άγιο Βασίλη και θα βγεις από το ιδεολογικό comfort zone σου; Ακόμα και να γίνει αυτό μην το μοιραστείς με την πάρτη μας, αλλά μερικές φορές τα πράγματα είναι "1+1=2"
Αντιλαμβάνομαι τον λόγο που δεν με πιστεύεις. Ίσως να μην το πίστευα κι εγώ αν το διάβαζα, αλλά δεν θα το εξωτερίκευα, θα κρατούσα μια πισινή για την μικρή περίπτωση ο τύπος που το έγραψε να λέει αλήθεια. Αν ήταν γυναίκα που έλεγε "έχω βιαστεί", δεν θα την αντιμετώπιζες με τον ίδιο τρόπο, έτσι δεν είναι;
Δεν ξέρω ρε συ Γραφικέ ή ποιος άλλος διπροδιαγραμμένος είσαι, μου θυμίζετε κάτι αιώνιες γεροντοκόρες ή "άτυχες" που κάθονται στο διπλανό τραπέζι όπως πίνω τον καφέ μου και μιλάνε μόνο για "ψεύτες" και "μαλάκες" και "που χάθηκαν οι άντρες", πολύ χαμένες στον μικρόκοσμο τους και εστιασμένες στο πως θα ήθελαν να είναι ο ιδανικός άντρας που δεν θα καταφέρουν να βρουν, με συνέπεια να μπλέκουν με κόσμο στον οποίο κάνουν attribute χαρακτηριστικά που ποτέ δεν (θα) είχε, απλά με την ελπίδα.
Τέλος, αν μου έλεγες ότι είχες βιαστεί, θα σε πίστευα. Είμαι από τους λίγους χρήστες εδώ μέσα, και μπορείς να πας σε παλιά τόπικς να δεις, που έχει μιλήσει ξεκάθαρα για την ύπαρξη βιασμού και των δύο φύλων. Την στιγμή που διάφοροι χρήστες θα πουν "άξιος" ή "μα τι μαλάκας" όταν βγαίνουν τα νέα για έφηβους που καταγγέλουν βιασμό από δασκάλες τους (είναι οι ίδιοι που βάζουν φωτογραφίες από κοντές φούστες και κοντάρια στις παρελάσεις, btw), έχω πει την άποψη μου ουκ ολίγες φορές ότι ενήλικα άτομα που την βρίσκουν με ανώριμους δεκαπεντάχρονους ή δεκαπεντάχρονες έχουν σοβαρό πρόβλημα. Επίσης έχω βρεθεί μάρτυρας σε absence hearing συναδέλφου που βιάστηκε και έκανε μία προσπάθεια να επιστρέψει, και μετά από εκείνη την ημέρα δεν γύρισε ξανά στην δουλειά λόγω του σοκ. Ο καθένας το βιώνει διαφορετικά.
Οπότε ναι, θα σε πίστευα. Αλλά δεν είπες αυτό. Είπες ότι πριν 13-14 χρόνια απέφευγες κάποια "καργιόλα" με την οποία δεν έγινε ποτέ κάτι, και μία μέρα στα καλά του καθουμένου η "καργιόλα" ήρθε στον τόπο εργασίας σου και σε κατηγόρησε δημοσίως ότι είσαι βιαστής. Ή κάτι τέτοιο βγαίνει από τα συμφραζόμενα. Από την προσωπική μου εμπειρία, η ιστορία σου έχει κενά, και σου το λέω ευθέως πως δεν την πιστεύω. Είναι δική σου απόφαση το τι θα μοιραστείς, και κανείς δεν σου ζητάει να πεις περισσότερα.