panos291 έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 15:00
Thor έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 14:41
panos291 έγραψε: ↑03 Φεβ 2020, 18:13
Έστω ότι παραβλεπουμε το εξωφρενικό, να θεωρείται ότι όλο το σύμπαν ήταν κάποτε μια..κουκιδα.
Τι θα προκαλούσε μια έκρηξη?
Τι υπήρχε πιο πριν?
Που βρέθηκε η κουκίδα?
Απ'οπου και να το πιάσεις είναι κουφό, και προσωπικά πιστεύω ότι αν αυτή την θεωρία την είχαν επινοήσει οπαδοί κάποιας θρησκείας και όχι επιστήμονες, θα τους είχαν πάρει με τα γιαούρτια και θα τους έφτιαχναν memes στο ίντερνετ.
γιατι μια μαυρη τρυπα,τι νομιζεις οτι ειναι;
Δεν είμαι φυσικός. Εάν δεν κάνω λάθος, ή βαρύτητα ενός αντικειμένου εξαρτάται από την μάζα του και από ότι γνωρίζω οι μαύρες τρύπες ρουφάνε ότι είναι κοντά τους. Δεν έχω ακούσει ποτέ για έκρηξη μαύρης τρύπας, και το λογικό μου φαίνεται ότι όσο περισσότερη μάζα καταπίνει, τόσο πιο δυνατή να γίνεται.
η νοβα και η σουπερ νοβα,τι νομιζεις οτι ειναι;
Εκρηξεις μαυρων τρυπων.
Διορθωση.
Οχι ακριβως,αλλα οταν ενας αστερας καταρρεει,ενα σταδιο της εξελιξης του ειναι,αναλογα με τη μαζα του,και η εκρηξη.
Στη συνεχεια μπορει να καταληξει σε πολσαρ ή και μαυρη τρυπα ή πλανητικο νεφελωμα κ.τ.λ.
Δεν γνωριζουμε που μπορει να καταληξει μια μαυρη τρυπα,γιατι απαιτειται παρα πολυς χρονος στην εξελιξη της.
Δεν αποκλειεται δηλαδη και η εκρηξη της.
Καπως ετσι φανταζονται καποιοι οτι εγινε και με το Συμπαν μας.
Ηταν καποτε μια λευκη τρυπα,η οποια ενωνοταν με μια μαυρη στην αλλη ακρη της,η οποια προκαλεσε αυτη την ''εκρηξη''.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Thor την 04 Φεβ 2020, 15:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.