Γατάκι
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Γατάκι
αρχισε να σκαβεις...
Συγχαρητήρια για το νέο μέλος της οικογένειας! Ένας νέος έρωτας γεννήθηκε!
Για όνομα βάλε ψηφοφορία.
Για όνομα βάλε ψηφοφορία.
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Και με σύριγγα μπορείς να το ταΐζεις. Δίνε του 10 ml 4 φορές τη μέρα για αρχή, μετά μπορείς σταδιακά να αυξάνεις την ποσότητα αν δεις ότι δε χορταινει. Εγώ έχω μεγαλώσει έτσι γατάκια περίπου της ίδιας ηλικίας και ακόμα μικρότερα (στην αρχή θυμάμαι δεν μπορούσαν να περπατήσουν καθόλου).
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Ναι οκ, την δεύτερη φορά δεν μου τα σπάσε έφαγε πολύ πιο εύκολα, άρα πάω να του πάρω γάλα άνευ.Νταρνάκας έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 07:34Και με σύριγγα μπορείς να το ταΐζεις. Δίνε του 10 ml 4 φορές τη μέρα για αρχή, μετά μπορείς σταδιακά να αυξάνεις την ποσότητα αν δεις ότι δε χορταινει. Εγώ έχω μεγαλώσει έτσι γατάκια περίπου της ίδιας ηλικίας και ακόμα μικρότερα (στην αρχή θυμάμαι δεν μπορούσαν να περπατήσουν καθόλου).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μην είναι λαιτ το γάλα. Μου είχε πει κτηνίατρος να βάζω και λίγη κρέμα γάλακτος, γιατί το γατίσιο γάλα είναι πιο παχύ από το αγελαδινό. Περί λακτόζης δεν ξέρω, αλλά υπάρχουν και φυτικές κρέμες γάλακτος.
Άμα του δίνω σκέτη κρέμα από τη σύριγγα;don't speak έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 08:08Μην είναι λαιτ το γάλα. Μου είχε πει κτηνίατρος να βάζω και λίγη κρέμα γάλακτος, γιατί το γατίσιο γάλα είναι πιο παχύ από το αγελαδινό. Περί λακτόζης δεν ξέρω, αλλά υπάρχουν και φυτικές κρέμες γάλακτος.
.
.
μεγιά το νέο γατόνι.
αξιολάτρευτο είναι.
αξιολάτρευτο είναι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δεν ξέρω. Μια λαιτ θα έχει 15%λιπαρά. Αραίωσέ την με γάλα, λογικά θα θέλει και υγρά εκτός και πίνει νερό.sys3x έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 08:14Άμα του δίνω σκέτη κρέμα από τη σύριγγα;don't speak έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 08:08Μην είναι λαιτ το γάλα. Μου είχε πει κτηνίατρος να βάζω και λίγη κρέμα γάλακτος, γιατί το γατίσιο γάλα είναι πιο παχύ από το αγελαδινό. Περί λακτόζης δεν ξέρω, αλλά υπάρχουν και φυτικές κρέμες γάλακτος.
Ως προς την ούρηση μου είχαν πει να περνάω το πουλάκι του με βρεγμένο βαμβάκι διότι η μάνα τα γλύφει εκεί για να ουρήσουν.
Βρήκα αυτό, ίσως βοηθάει.
http://www.sigmalive.com/archive/lifest ... ses/486466
Πάρε ίσως γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας από το σούπερ αντί πρώτης βρεφικής ηλικίας.
Για να κάνει διάρροια με το αγελαδινό, μάλλον φταίει και το ελαφρύ στα λιπαρά του.
Μαλακίες, βήγκαν θα το κάνω.don't speak έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 08:38Δεν ξέρω. Μια λαιτ θα έχει 15%λιπαρά. Αραίωσέ την με γάλα, λογικά θα θέλει και υγρά εκτός και πίνει νερό.sys3x έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 08:14Άμα του δίνω σκέτη κρέμα από τη σύριγγα;don't speak έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 08:08Μην είναι λαιτ το γάλα. Μου είχε πει κτηνίατρος να βάζω και λίγη κρέμα γάλακτος, γιατί το γατίσιο γάλα είναι πιο παχύ από το αγελαδινό. Περί λακτόζης δεν ξέρω, αλλά υπάρχουν και φυτικές κρέμες γάλακτος.
Ως προς την ούρηση μου είχαν πει να περνάω το πουλάκι του με βρεγμένο βαμβάκι διότι η μάνα τα γλύφει εκεί για να ουρήσουν.
Βρήκα αυτό, ίσως βοηθάει.
http://www.sigmalive.com/archive/lifest ... ses/486466
Πάρε ίσως γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας από το σούπερ αντί πρώτης βρεφικής ηλικίας.
Για να κάνει διάρροια με το αγελαδινό, μάλλον φταίει και το ελαφρύ στα λιπαρά του.

.
.
Εντωμεταξύ χωρίς λακτόζη έχει μόνο με 1,5% λιπαρά δεν έχει πλήρες.
.
.
- YouOnlyLiveOnce
Αν και δεν εχω ιδεα το γαλα σε σκονη 1ης η 2ης βρεφικης ηλικιας
μου φαινεται πιο σωστο.Παντως στο πετ σοπ που παω για τροφη των πουλιων μου εχω δει
γαλα για μωρα γατακια σε κουτι,σκονη ειναι λογικα και το αραιωνεις. Ρωτα ξανα και την γατου της πολυκατοικιας.
Ρεεεε συ ειναι πανεμορφο
Μπραβο σου που ασχοληθηκες
μου φαινεται πιο σωστο.Παντως στο πετ σοπ που παω για τροφη των πουλιων μου εχω δει
γαλα για μωρα γατακια σε κουτι,σκονη ειναι λογικα και το αραιωνεις. Ρωτα ξανα και την γατου της πολυκατοικιας.
Ρεεεε συ ειναι πανεμορφο

Μπραβο σου που ασχοληθηκες

επίσης, πρέπει να του μάθεις να πιάνει και ποντίκια 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ρε παλιο-μπίμπη, είδα τον τίτλο του νήματος και σκέφτηκα "ωχ, σε ποιον την λέει πάλι αυτός;".
Σύριγγα ή μπουκαλάκι πλαστικό, δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα, από αυτά που είχαν παλιά στα φαρμακεία και βάζανε γλυκερίνες και τα ρέστα.
Αυτό το δεύτερο (λέω, αν κυκλοφορούν ακόμα, έχω χρόνια να δω) είναι πιο βολικό για τάισμα. Έχω ταΐσει διάφορα γατάκια, ένα σκυλάκι, και 2 λαγουδάκια με τέτοιο πράγμα, πριν χρόνια. Για τις πρώτες μέρες βέβαια, ίσα για να ορθοποδήσουν.
Α, και επειδή δεν ξέρω αν σου κόβει και πολύ, να το πω καλού-κακού. Αν χρησιμοποιήσεις σύριγγα, χωρίς τη βελόνα, έτσι;
Σύριγγα ή μπουκαλάκι πλαστικό, δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα, από αυτά που είχαν παλιά στα φαρμακεία και βάζανε γλυκερίνες και τα ρέστα.
Αυτό το δεύτερο (λέω, αν κυκλοφορούν ακόμα, έχω χρόνια να δω) είναι πιο βολικό για τάισμα. Έχω ταΐσει διάφορα γατάκια, ένα σκυλάκι, και 2 λαγουδάκια με τέτοιο πράγμα, πριν χρόνια. Για τις πρώτες μέρες βέβαια, ίσα για να ορθοποδήσουν.
Α, και επειδή δεν ξέρω αν σου κόβει και πολύ, να το πω καλού-κακού. Αν χρησιμοποιήσεις σύριγγα, χωρίς τη βελόνα, έτσι;
Με εφοδίασε η γατού ρε λέμε με σέο, κομπλέ αρχίζει και χαμπαριάζει, τρώει το ζωντανό. Λαγουδάκια και λες εμένα μπίμπη ρε γατάκι. (:shrike έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 10:02Ρε παλιο-μπίμπη, είδα τον τίτλο του νήματος και σκέφτηκα "ωχ, σε ποιον την λέει πάλι αυτός;".
Τέσπα έχω μεγαλώσει πολλά γατάκια αλλά όσα ήταν τόσο μωρά είχανε και γατομάνα γι αυτό σας έχω ζαλίσει τα ούμπαλα, πάμε καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 13 Ιουν 2018, 10:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γατάκι με σπασμένο πόδι ... πάει μόνο του στον κτηνίατρο και ζητά βοήθεια !
από tanipteros » 12 Μαρ 2024, 16:00 » σε Ζώα & άνθρωπος - 58 Απαντήσεις
- 3305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
18 Μαρ 2024, 22:26
-
-
- 38 Απαντήσεις
- 852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
09 Μάιος 2024, 18:10