sys3x έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 12:08
Το ότι έχασαν την εξουσία γλυκέ μου δεν αποτελεί απόδοση δικαιοσύνης, έχουν διαχειριστεί δις τα οποία έχουμε χρεωθεί εμείς για λογαριασμό επιλογών του τραπεζικού συστήματος από τα οποία έχουν φάει πολλά εκατομμύρια οι ίδιοι οι πολιτικοί και δεν έχει δώσει λόγο στην δικαιοσύνη κανένας, ούτε η δικαιοσύνη τους τον ζήτησε θα μου πεις, δεκτόν. Μην με αρχίσεις άμα έχεις στοιχεία στον εισαγγελέα πληζ, πρόσθεση αφαίρεση στο δημοτικό κάναμε. Το επί προσωπικού έχει να κάνει με την επιλεκτική τύφλωση αγαπητέ και την ευλαβική προσκόλληση στο αγαπημένο σας κώμα, κατά την μη ταπεινή μου γνώμη κάνεις άνθρωπος που είναι καλά στα μυαλά του ή που δεν υποστηρίζει στενά προσωπικά συμφέροντα δεν έχει λόγο να στηρίζει με τόσο ζήλο κανένα ελληνικό κοινοβουλευτικό μόρφωμα ή κόμμα, κυρίως και ειδικά μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει. Η σοβαροφάνεια αγαπητέ μου κολλάει επίσης στον εμπλουτισμένο με ψυχραιμία λόγο σου, ο οποίος θα ήταν άξιος θαυμασμού εδώ μέσα ΕΆΝ ΔΕΝ υπέκρυπτε κομματική στήριξη σε κάθε του έκφανση, στο χωριό μου αυτό το λέμε σοβαροφάνεια.
Αυτά, καλημέρα σας.
Κάποια στιγμή πρέπει να αποδεχθείς ότι οι απόψεις σου δεν αποτελούν θέσφατα και ότι έχουν οι άλλοι δικαίωμα να διατηρούν διαφορετικές. Αν θυμάμαι καλά, εσύ κάποια στιγμή στήριζες Καζάκη ή κάτι παρεμφερές, ε για μένα δεν είναι καλά στα μυαλά του όποιος έχει τέτοιες απόψεις, έτσι πάνε αυτά.
Τα περί αγαπημένου κόμματος κλπ, τα ακούω βερεσέ, χίλιες φορές είχα γράψει εναντίον της Ν.Δ. όταν διαφωνούσα μαζί της, λ.χ. την αντιμνημονιακή περίοδο Σαμαρά ή επί του ολετήρα Καραμανλή του Β', οπότε οι εξυπνακισμοί, οι προσβολές και τα τσουβαλιάσματα σε άλλη παραλία.
Αν θεωρείς ότι δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη κλπ, είναι δικαίωμά σου, μπορεί και εγώ εν μέρει να συμφωνώ, είτε σου (μας) αρέσει όμως ή όχι, οι επιλογές είναι της εκάστοτε πλειοψηφίας.