Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 13 Ιουν 2018, 12:00

Μπίστης έγραψε:
13 Ιουν 2018, 11:55
Σαρακατσανος έγραψε:
13 Ιουν 2018, 11:54

Αυτό ήταν , δυστυχώς , το επίτευγμα του τσίπρα χθες. Παρέσχε το δικαίωμα τόσο σε κάθε << τσοπανέφσκι>> αυτής της χώρας όσο και σε άτομα πιο συγκροτημένα να στηρίξουν χρυσή αυγή χωρίς καμία ενοχή.
Εσύ δεν θες ούτε να διαμαρτυρόμαστε ...

δε φταιει ο τσιπρας γιαυτο, αλλα το πασοκ και κυριως η νδ που σκυλευαν το συμφερον της χωρας και την ειρηνικη συζευξη στην περιοχη για λιγα ψηφαλακια και εθνικοπατριωτικες κορωνες, αυτοι εκκολαψαν το αυγο του φιδιου επι τοσα χρονια

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 13 Ιουν 2018, 12:06

Σαρακατσανος έγραψε:
sys3x έγραψε:
13 Ιουν 2018, 11:46
Μαλάκες θα πάρει κανένα 15% στις επόμενες εκλογές η χρυσή αυγή και μετά τι θα λένε οι κάμερον αυτού του τόπου; για τον λαό και τις επιλογές του; δεν υπάρχει κανενός είδους δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο, στο τέλος θα τα κάνουν όλα πουτάνα οι φασίστες ρε μαλάκες! Ξεκολλάτε από τα σκατοκόμματα σας. Λίγη κοινή λογική το κέρατο μου.

Αυτό ήταν , δυστυχώς , το επίτευγμα του τσίπρα χθες. Παρέσχε το δικαίωμα τόσο σε κάθε << τσοπανέφσκι>> αυτής της χώρας όσο και σε άτομα πιο συγκροτημένα να στηρίξουν χρυσή αυγή χωρίς καμία ενοχή.
Ο Τσιπρας εκανε οτι εκανε. Γιατι να στηριξει καποιος Χρυση αυγη γιαυτο;
και οχι αν δεν κανει (οτι θεωρει σωστο) το κομμα που υποστηριζει ο καθενας ; :smt017

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 13 Ιουν 2018, 12:08

kameron έγραψε:
sys3x έγραψε:
13 Ιουν 2018, 11:41

Κάτσε ρε μάστορα, τα κόμματα τι ευθύνες πήραν για την χρεοκοπία της χώρας; Το δικαστικό σύστημα της Ισλανδίας της Ιρλανδίας κτλ έβαλε μπόλικους μέσα, στην Ελλάδα έχεις ολόκληρο κόμμα σαν την ΝΔ που μετά από όλα αυτά χρωστάει και 200 μύρια από δω και από κει και σφυρίζεις κλέφτικα, για σοβαρευτείτε λιγάκι, η σοβαροφάνεια δεν έχει καμία σχέση με την σοβαρότητα, άντε σας παρακαλώ πολύ.
Δεν αντιλαμβάνομαι τα σχόλια επί προσωπικού, το κόμματα προφανώς πήραν την πολιτική ευθύνη και έχασαν πολλούς ψηφοφόρους και την εξουσία. Από εκεί και πέρα, εξίσου προφανώς πρέπει να υπάρχει συνέχεια στην πολιτική ζωή, αν αύριο ας πούμε το δικαστικό σύστημα επιβάλλει τη διάλυση λ.χ. της Ν.Δ., θα υπάρξει αμέσως νέος κομματικός σχηματισμός που θα καλύψει το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο (κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά). Επίσης, ουδείς εμποδίζει εσένα, εμένα και άλλους 100 να στήσουν νέο κόμμα με διαφορετικές προτεραιότητες και ευαισθησίες. Στο τέλος, ο κόσμος κάνει την επιλογή του ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα.
Το ότι έχασαν την εξουσία γλυκέ μου δεν αποτελεί απόδοση δικαιοσύνης, έχουν διαχειριστεί δις τα οποία έχουμε χρεωθεί εμείς για λογαριασμό επιλογών του τραπεζικού συστήματος από τα οποία έχουν φάει πολλά εκατομμύρια οι ίδιοι οι πολιτικοί και δεν έχει δώσει λόγο στην δικαιοσύνη κανένας, ούτε η δικαιοσύνη τους τον ζήτησε θα μου πεις, δεκτόν. Μην με αρχίσεις άμα έχεις στοιχεία στον εισαγγελέα πληζ, πρόσθεση αφαίρεση στο δημοτικό κάναμε. Το επί προσωπικού έχει να κάνει με την επιλεκτική τύφλωση αγαπητέ και την ευλαβική προσκόλληση στο αγαπημένο σας κώμα, κατά την μη ταπεινή μου γνώμη κάνεις άνθρωπος που είναι καλά στα μυαλά του ή που δεν υποστηρίζει στενά προσωπικά συμφέροντα δεν έχει λόγο να στηρίζει με τόσο ζήλο κανένα ελληνικό κοινοβουλευτικό μόρφωμα ή κόμμα, κυρίως και ειδικά μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει. Η σοβαροφάνεια αγαπητέ μου κολλάει επίσης στον εμπλουτισμένο με ψυχραιμία λόγο σου, ο οποίος θα ήταν άξιος θαυμασμού εδώ μέσα ΕΆΝ ΔΕΝ υπέκρυπτε κομματική στήριξη σε κάθε του έκφανση, στο χωριό μου αυτό το λέμε σοβαροφάνεια.
Αυτά, καλημέρα σας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 13 Ιουν 2018, 12:11

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
13 Ιουν 2018, 12:06
Σαρακατσανος έγραψε:
sys3x έγραψε:
Μαλάκες θα πάρει κανένα 15% στις επόμενες εκλογές η χρυσή αυγή και μετά τι θα λένε οι κάμερον αυτού του τόπου; για τον λαό και τις επιλογές του; δεν υπάρχει κανενός είδους δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο, στο τέλος θα τα κάνουν όλα πουτάνα οι φασίστες ρε μαλάκες! Ξεκολλάτε από τα σκατοκόμματα σας. Λίγη κοινή λογική το κέρατο μου.

και οχι αν δεν κανει (οτι θεωρει σωστο) το κομμα που υποστηριζει ο καθενας ; :smt017
Γτ ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει κάνει πουτανα κ ο λαός είναι αγράμματος που ούτως η αλλιώς έβγαλε τον ΣΥΡΙΖΑ , το επόμενο λάθος ΕΙναι η χα.
~~¥~~

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 13 Ιουν 2018, 12:14

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
Σαρακατσανος έγραψε:
sys3x έγραψε:

Ίσως, επειδή πολλοί απ' τους αναποφάσιστους θα σκεφτούν "ο Αλέξης τα σκάτωσε, ο Κυριάκος διαμαρτύρεται με ύφος 'άει χάσου, μυρμηγκάκι', οι υπόλοιποι είναι ανύπαρκτοι, ενώ αυτά 'καλά παιδιά' σκέφτονται όπως εγώ και το φωνάζουν". Εντάξει, αν κάτσει κανείς να το καλοσκεφτεί θα δει ότι στην πραγματικότητα συμφωνούν το πολύ σε ένα 2-3% των θέσεών τους, σε αυτά που λένε για χάιδεμα αυτιών μόνο, αλλά ποιος ασχολείται μωρέ τώρα με τις βασικές τους θέσεις και απόψεις, αφού τα λένε καλά οι άνθρωποι...

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 13 Ιουν 2018, 12:14

lyna έγραψε:
13 Ιουν 2018, 12:11
YouOnlyLiveOnce έγραψε:
Σαρακατσανος έγραψε:

Γτ ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει κάνει πουτανα κ ο λαός είναι αγράμματος που ούτως η αλλιώς έβγαλε τον ΣΥΡΙΖΑ , το επόμενο λάθος ΕΙναι η χα.
Αυτό ακριβώς ρε μαλάκες. Αυτό ακριβώς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Σαρακατσανος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαρακατσανος » 13 Ιουν 2018, 12:16

Μπίστης έγραψε:
13 Ιουν 2018, 11:55
Σαρακατσανος έγραψε:

Εσύ δεν θες ούτε να διαμαρτυρόμαστε ...
Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις...
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 13 Ιουν 2018, 12:16

sys3x έγραψε:
13 Ιουν 2018, 12:08
kameron έγραψε:
sys3x έγραψε:
13 Ιουν 2018, 11:41

Κάτσε ρε μάστορα, τα κόμματα τι ευθύνες πήραν για την χρεοκοπία της χώρας; Το δικαστικό σύστημα της Ισλανδίας της Ιρλανδίας κτλ έβαλε μπόλικους μέσα, στην Ελλάδα έχεις ολόκληρο κόμμα σαν την ΝΔ που μετά από όλα αυτά χρωστάει και 200 μύρια από δω και από κει και σφυρίζεις κλέφτικα, για σοβαρευτείτε λιγάκι, η σοβαροφάνεια δεν έχει καμία σχέση με την σοβαρότητα, άντε σας παρακαλώ πολύ.
Δεν αντιλαμβάνομαι τα σχόλια επί προσωπικού, το κόμματα προφανώς πήραν την πολιτική ευθύνη και έχασαν πολλούς ψηφοφόρους και την εξουσία. Από εκεί και πέρα, εξίσου προφανώς πρέπει να υπάρχει συνέχεια στην πολιτική ζωή, αν αύριο ας πούμε το δικαστικό σύστημα επιβάλλει τη διάλυση λ.χ. της Ν.Δ., θα υπάρξει αμέσως νέος κομματικός σχηματισμός που θα καλύψει το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο (κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά). Επίσης, ουδείς εμποδίζει εσένα, εμένα και άλλους 100 να στήσουν νέο κόμμα με διαφορετικές προτεραιότητες και ευαισθησίες. Στο τέλος, ο κόσμος κάνει την επιλογή του ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα.
Το ότι έχασαν την εξουσία γλυκέ μου δεν αποτελεί απόδοση δικαιοσύνης, έχουν διαχειριστεί δις τα οποία έχουμε χρεωθεί εμείς για λογαριασμό επιλογών του τραπεζικού συστήματος από τα οποία έχουν φάει πολλά εκατομμύρια οι ίδιοι οι πολιτικοί και δεν έχει δώσει λόγο στην δικαιοσύνη κανένας, ούτε η δικαιοσύνη τους τον ζήτησε θα μου πεις, δεκτόν. Μην με αρχίσεις άμα έχεις στοιχεία στον εισαγγελέα πληζ, πρόσθεση αφαίρεση στο δημοτικό κάναμε. Το επί προσωπικού έχει να κάνει με την επιλεκτική τύφλωση αγαπητέ και την ευλαβική προσκόλληση στο αγαπημένο σας κώμα, κατά την μη ταπεινή μου γνώμη κάνεις άνθρωπος που είναι καλά στα μυαλά του ή που δεν υποστηρίζει στενά προσωπικά συμφέροντα δεν έχει λόγο να στηρίζει με τόσο ζήλο κανένα ελληνικό κοινοβουλευτικό μόρφωμα ή κόμμα, κυρίως και ειδικά μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει. Η σοβαροφάνεια αγαπητέ μου κολλάει επίσης στον εμπλουτισμένο με ψυχραιμία λόγο σου, ο οποίος θα ήταν άξιος θαυμασμού εδώ μέσα ΕΆΝ ΔΕΝ υπέκρυπτε κομματική στήριξη σε κάθε του έκφανση, στο χωριό μου αυτό το λέμε σοβαροφάνεια.
Αυτά, καλημέρα σας.

:smt023:blm:

Άβαταρ μέλους
Σαρακατσανος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαρακατσανος » 13 Ιουν 2018, 12:22

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
Σαρακατσανος έγραψε:
sys3x έγραψε:

Γιατί η πρόσφατη μνήμη σε κάθε άνθρωπο είναι πολύ πιο ισχυρή . Όταν ο μέσος πολίτης δεν έχει βιώσει τη ναζιστική κοσμοθεωρία εν τοις πράγμασι χωρίς να έχει καλή σχέση με τη μελέτη και ζει την τόσο εύκολη παράδοση ενός συστατικού στοιχείου του έθνους-κράτους σου, δεν υφίσταται γι'αυτόν δίλημμα.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 13 Ιουν 2018, 12:23

shrike έγραψε:
13 Ιουν 2018, 12:14

Ίσως, επειδή πολλοί απ' τους αναποφάσιστους θα σκεφτούν "ο Αλέξης τα σκάτωσε, ο Κυριάκος διαμαρτύρεται με ύφος 'άει χάσου, μυρμηγκάκι', οι υπόλοιποι είναι ανύπαρκτοι, ενώ αυτά 'καλά παιδιά' σκέφτονται όπως εγώ και το φωνάζουν". Εντάξει, αν κάτσει κανείς να το καλοσκεφτεί θα δει ότι στην πραγματικότητα συμφωνούν το πολύ σε ένα 2-3% των θέσεών τους, σε αυτά που λένε για χάιδεμα αυτιών μόνο, αλλά ποιος ασχολείται μωρέ τώρα με τις βασικές τους θέσεις και απόψεις, αφού τα λένε καλά οι άνθρωποι...
Ναι καπως ετσι ειναι (το '12 ηταν ενα 2-3%,τωρα πια εχει μεγαλωσει πολυ το ποσοστο γιατι οσο παει μαθαινουν και αλλα και συνεχιζουν να συμφωνουν και να λενε καλα τα λενε οι ανθρωποι , η δεν πειραζει το ενα η το αλλο γιατι καλα τα λενε κατα τα αλλα οι ανθρωποι,τελως παντων εκτος θεματος)
Αλλα γιατι να ριξω το φταιξιμο και σε αυτο στον Τσιπρα και οχι στην νδ
που δεν εκανε οτι θα ηθελα/περιμενα; και αντιστοιχα σε κινημα αλλαγης; ποταμι κτλ;
στο οποιο κομμα θα υποστηριζα τελως παντων πριν στραφω στην χα.

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 13 Ιουν 2018, 12:25

Λοιπόν, μην ακούσω κόμπλεξ Έλλην πατριώτη κ αριστερό να μου κάνει παρατήρηση που θα λέω Μακεδόνα τον σκοπιανό ...
θα πέσει φάπα
~~¥~~

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 13 Ιουν 2018, 12:26

Σαρακατσανος έγραψε:
13 Ιουν 2018, 12:22
YouOnlyLiveOnce έγραψε:
Σαρακατσανος έγραψε:

Γιατί η πρόσφατη μνήμη σε κάθε άνθρωπο είναι πολύ πιο ισχυρή . Όταν ο μέσος πολίτης δεν έχει βιώσει τη ναζιστική κοσμοθεωρία εν τοις πράγμασι χωρίς να έχει καλή σχέση με τη μελέτη και ζει την τόσο εύκολη παράδοση ενός συστατικού στοιχείου του έθνους-κράτους σου, δεν υφίσταται γι'αυτόν δίλημμα.

δεν χρειαζεται μνημη ουτε μαθημα ιστοριας για αυτο εφοσον η ιστορια επαναλαμβανεται, οι ναζουλες μεχρι προτινος και Οοοοοοοολα αυτα τα χρονια κρυβονταν μεσα στη νδ χαιδευονταν και επωαζονταν απο τους Καρατζαφερηδες, Ψωμιαδηδες, Αδωνοβοριδηδες κλπ.
και οι αρχηγοι σας τί εκαναν; σφυριζαν αδιαφορα αρκει στο τελος της ημερας να γεμιζει το σακι με τα ψηφαλακια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 13 Ιουν 2018, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 13 Ιουν 2018, 12:28

sys3x έγραψε:
13 Ιουν 2018, 12:08

Αυτά, καλημέρα σας.
Κάποια στιγμή πρέπει να αποδεχθείς ότι οι απόψεις σου δεν αποτελούν θέσφατα και ότι έχουν οι άλλοι δικαίωμα να διατηρούν διαφορετικές. Αν θυμάμαι καλά, εσύ κάποια στιγμή στήριζες Καζάκη ή κάτι παρεμφερές, ε για μένα δεν είναι καλά στα μυαλά του όποιος έχει τέτοιες απόψεις, έτσι πάνε αυτά.
Τα περί αγαπημένου κόμματος κλπ, τα ακούω βερεσέ, χίλιες φορές είχα γράψει εναντίον της Ν.Δ. όταν διαφωνούσα μαζί της, λ.χ. την αντιμνημονιακή περίοδο Σαμαρά ή επί του ολετήρα Καραμανλή του Β', οπότε οι εξυπνακισμοί, οι προσβολές και τα τσουβαλιάσματα σε άλλη παραλία.

Αν θεωρείς ότι δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη κλπ, είναι δικαίωμά σου, μπορεί και εγώ εν μέρει να συμφωνώ, είτε σου (μας) αρέσει όμως ή όχι, οι επιλογές είναι της εκάστοτε πλειοψηφίας.

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 13 Ιουν 2018, 12:29

Σαρακατσανος έγραψε:
13 Ιουν 2018, 12:22

Ναι απολυτα σωστο και αυτο! Απλα μαλλον δεν εγραψα σωστα αυτο που ηθελανα πω.
Ας πουμε οτι δεν μου αρεσει γενικα ο Τσιπρας και ψηφιζω Μητσοτακη και νδ.
Τωρα με το συγκεκριμενο θεμα περιμενω να κανει κατι ο Μητσοτακης
προταση μομφης,να παραιτηθουν ολοι οι βουλευτες,να ζητησει δημοψηφισμα,εκλογες
(η οτιδηποτε θεωρησω οτι εκανε οντως κατι και δεν εμεινε σε δηλωσεις και λογια).
Τελικα δεν το κανει και στρεφομαι στην χα , θα φταει ο Τσιπρας γιαυτο η ο Μητσοτακης ; :smt017

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 13 Ιουν 2018, 12:31

omg kai 3 lol έγραψε:
13 Ιουν 2018, 12:26

δεν χρειαζεται μνημη ουτε μαθημα ιστοριας για αυτο εφοσον η ιστορια επαναλαμβανεται, οι ναζουλες μεχρι προτινος και Οοοοοοοολα αυτα τα χρονια κρυβονταν μεσα στη νδ χαιδευονταν και επωαζονταν απο τους Καρατζαφερηδες, Ψωμιαδηδες, Αδωνοβοριδηδες κλπ.
και οι αρχηγοι σας τί εκαναν; σφυριζαν αδιαφορα αρκει στο τελος της ημερας να γεμιζει το σακι με τα ψηφαλακια...
:goodpost:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών