είχε τη γκόμενα δίπλα...vantono έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:50Επίσης, για αλλη μια φορά αδυνατώ να κατανοήσω την όλη φάση του "αρπάζω ενα τιμονι -και μαλιστα ενος σπορ πολυτελους αυτοκινήτου- είτε μεθυσμένος είτε νηφάλιος, το τελικιάζω αδιαφορώντας για τις συνέπειες και οποιον πάρει ο χάρος (κι ας ειμαι κι εγω)". Τιστομπούτσο, πόσο μικρά πουλάκια να έχουν καποιοι άνθρωποι ρε πουστη μου? Τί βρίσκουν σε ολο αυτο, απορω. Τι να πω, ισως και να μην το καταλαβαίνω γιατι ποτέ μου δεν συμπάθησα τη γρήγορη οδήγηση.
Τον σκότωσε, τον παράτησε, αφέθηκε ελεύθερος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τον σκότωσε, τον παράτησε, αφέθηκε ελεύθερος
Πιθανόν.
Ο θύτης επικαλείται "ισχυρό σοκ" που αποτελεί μία εύλογη δικαιολογία εγκατάλειψης του θύματος (ότι δηλαδή δεν είχε συνείδηση για να αντιδράσει σωστά εκείνη τη στιγμή).
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ουτε εγω το ξερω αυτό, αλλά κανονικά θα έπρεπε!
Ναι πράγματι, μπορουσε να ηταν μεθυσμενος και να γυρισε σπιτι του, να ξεμέθυσε, να εριξε κι εναν υπνο και να πηγε μετά να παρουσιαστει νηφάλιος με τον δικηγορο παραμάσχαλα.
Ναι.
Ακόμα πιο συγκλονιστικό να είσαι πάνω από 25 και να τα κάνεις αυτά. Μιλάμε για επικών διαστάσεων κωλόπαιδα. Σε έναν ιδανικό κόσμο το πρόβλημα θα λυνόταν βρίσκοντας όλες όσες τους έκατσαν και εκτελώντας τις. Ή έστω απλά να τις στειρώσουν. Να μην περάσει αυτό στην επόμενη γενιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 24 Φεβ 2020, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Θα έκανα ταγκ τον μέγα έθναρο τωρα, αν δεν ηταν τοσο σοβαρό το νήμα και το θέμα γενικότερα.Nero έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:51είχε τη γκόμενα δίπλα...vantono έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:50Επίσης, για αλλη μια φορά αδυνατώ να κατανοήσω την όλη φάση του "αρπάζω ενα τιμονι -και μαλιστα ενος σπορ πολυτελους αυτοκινήτου- είτε μεθυσμένος είτε νηφάλιος, το τελικιάζω αδιαφορώντας για τις συνέπειες και οποιον πάρει ο χάρος (κι ας ειμαι κι εγω)". Τιστομπούτσο, πόσο μικρά πουλάκια να έχουν καποιοι άνθρωποι ρε πουστη μου? Τί βρίσκουν σε ολο αυτο, απορω. Τι να πω, ισως και να μην το καταλαβαίνω γιατι ποτέ μου δεν συμπάθησα τη γρήγορη οδήγηση.
Νομικό τερτίπι της δικηγόρου του, προφανώς.
Και την ίδια στιγμή οι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι εμφανίστηκε η δικηγόρος του και ζήτησε τη δικογραφία χωρίς να δηλώσει ποιόν πελάτη εκπροσωπεί.
Έτσι για να αντιλαμβανόμαστε πόση παραπληροφόρηση τρώμε.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Κι εγώ πιστεύω ότι αξιολογείται στο δικαστήριο, έστω και άτυπα προκειμένου να φάει μεγαλύτερη ποινή. Κάτι τέτοιοι τακτικισμοι συχνά εκνευρίζουν τους δικαστές.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- vantono
foscilis έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:53Ναι.
Ακόμα πιο συγκλονιστικό να είσαι πάνω από 25 και να τα κάνεις αυτά. Μιλάμε για επικών διαστάσεων κωλόπαιδα. Σε έναν ιδανικό κόσμο το πρόβλημα θα λυνόταν βρίσκοντας όλες όσες τους έκατσαν και εκτελώντας τις. Ή έστω απλά να τις στειρώσουν. Να μην περάσει αυτό στην επόμενη γενιά.

- EKPLIKTIKOS
vantono έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:50Εν τω μεταξύ διάβασα καπου για τον συγκεκριμένο ότι έχει άλλα τρία αυτοκινητα στην κατοχη του (πολυτελή ή μη, δεν ξερω) και αναρωτιέμαι αν και αυτά τα έχει ανασφάλιστα. Επίσης, για αλλη μια φορά αδυνατώ να κατανοήσω την όλη φάση του "αρπάζω ενα τιμονι -και μαλιστα ενος σπορ πολυτελους αυτοκινήτου- είτε μεθυσμένος είτε νηφάλιος, το τελικιάζω αδιαφορώντας για τις συνέπειες και οποιον πάρει ο χάρος (κι ας ειμαι κι εγω)". Τιστομπούτσο, πόσο μικρά πουλάκια να έχουν καποιοι άνθρωποι ρε πουστη μου? Τί βρίσκουν σε ολο αυτο, απορω. Τι να πω, ισως και να μην το καταλαβαίνω γιατι ποτέ μου δεν συμπάθησα τη γρήγορη οδήγηση.
Και ο μηχανόβιος εν τω μεταξύ gsxr ειχε απ'οτι ακουσα, τον ορισμό της σκοτώστρας, αλλα εν προκειμένω ηταν πλήρως νομότυπος απ'οσο ξέρω, με κράνος, εξοπλισμο κτλ, και οδηγουσε στη δεξιά λωρίδα. Ε, ηταν να γινει το κακό.
Νομίζω οτι το ατύχημα έγινε με αλλη μηχανή, με ενα tiger, όχι το gsxr. Οχι οτι αλλάζει κατι. Όπως εγινε το τροχαίο και με πενηνταρι παπι να ηταν, ιδια καταληξη θα είχε. Το μόνο του λαθος ηταν οτι βγηκε στη Βουλιαγμένης, βραδυ, με δίκυκλο. Που ολοι ξερουμε τι μαλακες κυκλοφορουν.
Κατα τη γνωμη μου δε θα αλλαξει τιποτα, ακομα κ 30 χρονια να φαει. Υπάρχει αυτη η νοοτροπία πίσω απο το τιμόνι, του πηγαίνω σα να ειμαι μόνος μου στον δρομο. Δε μου κάνει καμια εντύπωση που εφυγε, ούτε είναι κανενα ξεχωριστό τερας. Απλα τράβηξε την αδιαφορία στα ακρα. Εκει που ο μεσος Ελ απλα θα παρκαρει στη ραμπα, θα σταματησει οπου γουσταρει, θα στέλνει μηνύματα στο messenger, ολα αυτα εχουν την ιδια αφετηρία με την εγκατάλειψη τροχαίου και τις κόντρες στους δρομους: την αδιαφορια για τους άλλους.
ακόμα και αν έλεγε "τον πάτησα γιατί έχει πλάκα να πατάς κόσμο μουχαχαχαχα" πάλι δεν θα έμπαινε μέσα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
vantono έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:50Επίσης, για αλλη μια φορά αδυνατώ να κατανοήσω την όλη φάση του "αρπάζω ενα τιμονι -και μαλιστα ενος σπορ πολυτελους αυτοκινήτου- είτε μεθυσμένος είτε νηφάλιος, το τελικιάζω αδιαφορώντας για τις συνέπειες και οποιον πάρει ο χάρος (κι ας ειμαι κι εγω)". Τιστομπούτσο, πόσο μικρά πουλάκια να έχουν καποιοι άνθρωποι ρε πουστη μου? Τί βρίσκουν σε ολο αυτο, απορω. Τι να πω, ισως και να μην το καταλαβαίνω γιατι ποτέ μου δεν συμπάθησα τη γρήγορη οδήγηση.
adrenaline junkies at the expense των θυμάτων βέβαια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Προσπαθώ να μην εφαρμόσω κρίση, Βάτραχε.vatraxos έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:54Νομικό τερτίπι της δικηγόρου του, προφανώς.
Και την ίδια στιγμή οι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι εμφανίστηκε η δικηγόρος του και ζήτησε τη δικογραφία χωρίς να δηλώσει ποιόν πελάτη εκπροσωπεί.
Έτσι για να αντιλαμβανόμαστε πόση παραπληροφόρηση τρώμε.
Θεωρώ ότι το δικαστήριο έχει τη σοφία να κρίνει αν ικανοποιούνται οι συνθήκες ή όχι.
και τη βεβαιότητα ότι δε θα τιμωρηθείς.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 12:00
Κατα τη γνωμη μου δε θα αλλαξει τιποτα, ακομα κ 30 χρονια να φαει. Υπάρχει αυτη η νοοτροπία πίσω απο το τιμόνι, του πηγαίνω σα να ειμαι μόνος μου στον δρομο. Δε μου κάνει καμια εντύπωση που εφυγε, ούτε είναι κανενα ξεχωριστό τερας. Απλα τράβηξε την αδιαφορία στα ακρα. Εκει που ο μεσος Ελ απλα θα παρκαρει στη ραμπα, θα σταματησει οπου γουσταρει, θα στέλνει μηνύματα στο messenger, ολα αυτα εχουν την ιδια αφετηρία με την εγκατάλειψη τροχαίου και τις κόντρες στους δρομους: την αδιαφορια για τους άλλους.
Η δικαιοσύνη συμμορφώνει, δεν τιμωρεί.foscilis έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 12:15και τη βεβαιότητα ότι δε θα τιμωρηθείς.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 12:00
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε λέω για τη δικαιοσύνη. Αναφέρομαι στο ότι όλα αυτά είναι τροχαίες παραβάσεις που τρως αμέσως πρόστιμο ή κάποια άλλη διοικητική ποινή, αλλά κανείς δεν ασχολείται. Μόνο τρομερά περιορισμένα, αν τους πεις "πηγαίντε εκεί και γράφτε όσους έχουν υπερβολική για 2 ώρες". Μπορεί στη διαδρομή για "εκεί" να πηγαίνουν παράλληλα με οδηγούς που έχουν υπερβολική ταχύτητα, να έχουν και οι ίδιοι, να περάσουν 252 παρκαρισμένα σε ράμπες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαστε η ΝΔ.Αφεθηκε ελευθερος αστυνομικος που σε 2 χρονια σκοτωσε 2 ανθρωπους (το ενα παιδι)
από Μαδουραίος » 03 Νοέμ 2024, 12:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
03 Νοέμ 2024, 17:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση 17χρονος γύφτος τραυμάτισε σοβαρά αστυνομικό αλλά αφέθηκε ελεύθερος
από Vardos » 24 Μαρ 2025, 11:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
24 Μαρ 2025, 14:23
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 1102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
06 Αύγ 2023, 19:11