Τον σκότωσε, τον παράτησε, αφέθηκε ελεύθερος

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Τον σκότωσε, τον παράτησε, αφέθηκε ελεύθερος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 24 Φεβ 2020, 11:17

vatraxos έγραψε:
24 Φεβ 2020, 11:00
stavmanr έγραψε:
24 Φεβ 2020, 10:56

Στο ποινικό δίκαιο δεν διαχωρίζεται η ανθρωποκτονία με ταχύτητα 200χλμ από την αντίστοιχη με ταχύτητα 5 χλμ. Ο φόνος είναι απλά φόνος. Εκείνο που ξεχωρίζει είναι ο "επικίνδυνος ελιγμός" που δείχνει ότι ο οδηγός πιθανόν να επιδίωξε να χτυπήσει το θύμα.

Οι παραβάσεις και τα εγκλήματα δικάζονται χωριστά. Ο συγκεκριμένος θα δικαστεί μεταξύ άλλων πιθανών ξεχωριστά για: έγκλημα από αμέλεια και παράλειψη, ανασφάλιστο όχημα, υπέρβαση ορίου ταχύτητας.
Κρίνεται και η ταχύτητα.
Δεν υπάρχει τέτοιο κριτήριο στο Π.Δ., το οποίο αναφέρεται σε επικίνδυνους ελιγμούς.
Ο ελιγμός δεν υποδεικνύει άμεση πρόθεση (άμεσο δόλο) αλλά ενδεχόμενο. Δηλαδή, κάνω ελιγμούς γνωρίζοντας ότι μπορεί να προκαλέσω θανατηφορο ατύχημα αλλά επιλέγω να οδηγήσω κατ' αυτό τον τρόπο. Ο ενδεχόμενος δόλος μετατρέπει το αδίκημα σε κακούργημα.
Οι περιπτώσεις που προβλέπονται για να χαρακτηριστεί το έγκλημα:

"1. Όποιος κατά τη συγκοινωνία στους δρόμους ή στις πλατείες:

α) οδηγεί όχημα μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος ή χρήσης ναρκωτικών ουσιών ή λόγω σωματικής ή πνευματικής εξάντλησης, ή β) οδηγεί όχημα σε εθνικές ή περιφερειακές οδούς αντίστροφα στο ρεύμα της εκάστοτε κατεύθυνσης ή σε πεζοδρόμους, πεζοδρόμια ή πλατείες, ή οδηγεί όχημα που είναι τεχνικά ανασφαλές ή με ανασφαλή τρόπο φορτωμένο ή προβαίνει κατά την οδήγηση σε επικίνδυνους ελιγμούς ή μετέχει σε αυτοσχέδιους αγώνες, τιμωρείται, αν δεν προβλέπονται βαρύτερες κυρώσεις σε άλλες διατάξεις:

αα) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα, ββ) με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους αν από την πράξη προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, γγ) με κάθειρξη έως δέκα έτη αν η πράξη είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη ή προκάλεσε βλάβη σε κοινωφελείς εγκαταστάσεις, δδ) με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών αν η πράξη είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου. Αν προκλήθηκε ο θάνατος μεγάλου αριθμού ανθρώπων, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ισόβια κάθειρξη.

2. Όποιος στις περιπτώσεις της προηγούμενης παραγράφου οδηγεί επικίνδυνα από αμέλεια και από την πράξη του αυτή προέκυψε κοινός κίνδυνος για ξένα πράγματα ή για άνθρωπο, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.
"

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Φεβ 2020, 11:23

Το έχει ήδη αναφέρει ο vatraxos. Ο τύπος πάει για τη σίγουρη δεκαετία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 24 Φεβ 2020, 11:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Φεβ 2020, 11:06
vatraxos έγραψε:
stavmanr έγραψε:

Στο ποινικό δίκαιο δεν διαχωρίζεται η ανθρωποκτονία με ταχύτητα 200χλμ από την αντίστοιχη με ταχύτητα 5 χλμ. Ο φόνος είναι απλά φόνος. Εκείνο που ξεχωρίζει είναι ο "επικίνδυνος ελιγμός" που δείχνει ότι ο οδηγός πιθανόν να επιδίωξε να χτυπήσει το θύμα.

Οι παραβάσεις και τα εγκλήματα δικάζονται χωριστά. Ο συγκεκριμένος θα δικαστεί μεταξύ άλλων πιθανών ξεχωριστά για: έγκλημα από αμέλεια και παράλειψη, ανασφάλιστο όχημα, υπέρβαση ορίου ταχύτητας.
Κρίνεται και η ταχύτητα. Ο ελιγμός δεν υποδεικνύει άμεση πρόθεση (άμεσο δόλο) αλλά ενδεχόμενο. Δηλαδή, κάνω ελιγμούς γνωρίζοντας ότι μπορεί να προκαλέσω θανατηφορο ατύχημα αλλά επιλέγω να οδηγήσω κατ' αυτό τον τρόπο. Ο ενδεχόμενος δόλος μετατρέπει το αδίκημα σε κακούργημα.
Εδώ έχω μια απορία. Ξέρω ότι αυτό που κρίνει το βαθμό του εγκλήματος είναι ο δόλος αλλά αυτό επίσης συνεπάγεται ένα στοχευμένο θύμα. Στις περιπτώσεις τέτοιων δυστυχημάτων, μπορεί να στοιχειοθετηθεί δόλος ή μπορεί να θεωρηθεί κακούργημα λόγω εγκληματικής αμέλειας;
Δες λίγο το διαχωρισμό της αμέλειας
Ενσυνείδητη αμέλεια υπάρχει, όταν ο δράστης προέβλεψε το αποτέλεσμα της πράξης του αλλά πίστεψε ότι δε θα επέλθει (π.χ. οδηγώ μεθυσμένος. Ξέρω ότι όταν οδηγεί κανείς μεθυσμένος μπορεί να προκαλέσει ατύχημα, πιστεύω όμως ότι δε θα μου συμβεί εμένα γιατί είμαι καλός οδηγός.). Δύσκολη είναι η διάκριση της ενσυνείδητης αμέλειας από τον ενδεχόμενο δόλο.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE ... E%B9%CE%B1

Και δες τη διαφορά μεταξύ ενδεχόμενοι δόλου και ενσυνείδητης αμέλειας
Ο ενδεχόμενος δόλος: χαρακτηρίζεται η πρόθεση του δράστη όταν αυτός προβλέπει το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της πράξης του, δεν το επιδιώκει αλλά το αποδέχεται ή ελπίζει απλώς ότι δε θα συμβεί (π.χ. χτυπώ κάποιον στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο. Σκοπός μου είναι να τον τραυματίσω. Ξέρω ότι ενδέχεται να τον σκοτώσω, αλλά ελπίζω απλά ότι μόνο θα τον τραυματίσω.).
Ο ενδεχόμενος δόλος είναι το πιο δύσκολο είδος δόλου να οριστεί και να διακριθεί από την αμέλεια. Ενδεχόμενος δόλος δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση «ενδέχεται να υπάρχει δόλος», κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο στο τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου. Η ύπαρξη δόλου οφείλει να αποδειχθεί στο δικαστήριο πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας, όπως και η τέλεση της πράξης εν γένει από τον κατηγορούμενο, προκειμένου ο τελευταίος να κριθεί ένοχος. Ενδεχόμενος δόλος σημαίνει ότι ο δράστης προέβλεψε το ενδεχόμενο αποτέλεσμα. Αν ο δράστης προέβλεψε ότι η πράξη του μπορεί γενικώς να επιφέρει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αλλά πίστεψε (όχι απλά ήλπιζε) ότι το αποτέλεσμα αυτό δε θα επέλθει, τότε έδρασε από (ενσυνείδητη) αμέλεια (π.χ. γνωρίζω ότι οδηγώντας μεθυσμένος μπορεί να τρακάρω και να σκοτώσω άλλους, αλλά πίστεψα ότι επειδή είμαι καλός οδηγός είμαι σε θέση να το αποφύγω).
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CF ... E%BF%CF%82

Τρέχα γύρευε
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 24 Φεβ 2020, 11:30

stavmanr έγραψε:
24 Φεβ 2020, 11:17
vatraxos έγραψε:
stavmanr έγραψε:

Κρίνεται και η ταχύτητα.
Δεν υπάρχει τέτοιο κριτήριο στο Π.Δ., το οποίο αναφέρεται σε επικίνδυνους ελιγμούς.
Ο ελιγμός δεν υποδεικνύει άμεση πρόθεση (άμεσο δόλο) αλλά ενδεχόμενο. Δηλαδή, κάνω ελιγμούς γνωρίζοντας ότι μπορεί να προκαλέσω θανατηφορο ατύχημα αλλά επιλέγω να οδηγήσω κατ' αυτό τον τρόπο. Ο ενδεχόμενος δόλος μετατρέπει το αδίκημα σε κακούργημα.

α) οδηγεί όχημα μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος ή χρήσης ναρκωτικών ουσιών ή λόγω σωματικής ή πνευματικής εξάντλησης, ή β) οδηγεί όχημα σε εθνικές ή περιφερειακές οδούς αντίστροφα στο ρεύμα της εκάστοτε κατεύθυνσης ή σε πεζοδρόμους, πεζοδρόμια ή πλατείες, ή οδηγεί όχημα που είναι τεχνικά ανασφαλές ή με ανασφαλή τρόπο φορτωμένο ή προβαίνει κατά την οδήγηση σε επικίνδυνους ελιγμούς ή μετέχει σε αυτοσχέδιους αγώνες, τιμωρείται, αν δεν προβλέπονται βαρύτερες κυρώσεις σε άλλες διατάξεις:

αα) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα, ββ) με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους αν από την πράξη προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, γγ) με κάθειρξη έως δέκα έτη αν η πράξη είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη ή προκάλεσε βλάβη σε κοινωφελείς εγκαταστάσεις, δδ) με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών αν η πράξη είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου. Αν προκλήθηκε ο θάνατος μεγάλου αριθμού ανθρώπων, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ισόβια κάθειρξη.

2. Όποιος στις περιπτώσεις της προηγούμενης παραγράφου οδηγεί επικίνδυνα από αμέλεια και από την πράξη του αυτή προέκυψε κοινός κίνδυνος για ξένα πράγματα ή για άνθρωπο, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.
"
Κι όμως αξιολογείται και η ταχύτητα.

Παράδειγμα: Κατά τη διάρκεια ελιγμών για να ξεπαρκάρει κάποιος το όχημά του, (άρα με μικρή ταχύτητα), χτυπάει ένα πιτσιρίκι που δεν έχει δει.

Είναι το ίδιο με έναν που τρέχει με 200 και χτυπάει ένα μηχανάκι;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 24 Φεβ 2020, 11:31

Πολύ σωστά τα γράφει ο Βάτραχος για τον ενδεχόμενο δόλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 24 Φεβ 2020, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 24 Φεβ 2020, 11:31

Ήθελα απλά να αναφέρω ότι ένας απο τους λόγους που είμαι κατά της οπλοφορίας στην Ελλάδα είναι οι επικίνδυνοι οδηγοί.

Αρκετές φορές μου έχει περάσει από το μυαλό στο δρόμο, πως αν είχα όπλο θα κυνηγούσα κάποιους ώστε να τους ρίξω.

Ειδικά στην παραλιακή. Να περνάνε ξυστά από δίπλα σου με τέτοια ταχύτητα που το αυτοκίνητο μου να κουνιέται από τον αέρα σαν βάρκα που την χτύπησε κύμα στα πλαγια.

Let them make the first mistake. We make the last move.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 24 Φεβ 2020, 11:35

vatraxos έγραψε:
24 Φεβ 2020, 11:30
stavmanr έγραψε:
24 Φεβ 2020, 11:17
vatraxos έγραψε:

Κρίνεται και η ταχύτητα.

"
Κι όμως αξιολογείται και η ταχύτητα.

Παράδειγμα: Κατά τη διάρκεια ελιγμών για να ξεπαρκάρει κάποιος το όχημά του, (άρα με μικρή ταχύτητα), χτυπάει ένα πιτσιρίκι που δεν έχει δει.

Είναι το ίδιο με έναν που τρέχει με 200 και χτυπάει ένα μηχανάκι;
Σε ό,τι αφορά το έγκλημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης, ναι. Καί στις δύο περιπτώσεις έχουμε παράβαση του Κ.Ο.Κ. (δεν έλεγξε την ασφάλεια της κυκλοφορίας ο ένας, δεν έλεγξε την ταχύτητά του ο άλλος) που προκάλεσε ατύχημα. Σε κάθε ατύχημα, αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις βλάβης οχήματος ή της ενσυνείδητης ή και ζωτικής λειτουργίας του ανθρώπου (πχ. καρδιακό επεισόδιο), έχουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ταυτόχρονη παραβίαση του ΚΟΚ.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 24 Φεβ 2020, 11:36

Otto Weininger έγραψε:
24 Φεβ 2020, 11:31
Ήθελα απλά να αναφέρω ότι ένας απο τους λόγους που είμαι κατά της οπλοφορίας στην Ελλάδα είναι οι επικίνδυνοι οδηγοί.

Αρκετές φορές μου έχει περάσει από το μυαλό στο δρόμο, πως αν είχα όπλο θα κυνηγούσα κάποιους ώστε να τους ρίξω.

Ειδικά στην παραλιακή. Να περνάνε ξυστά από δίπλα σου με τέτοια ταχύτητα που το αυτοκίνητο μου να κουνιέται από τον αέρα σαν βάρκα που την χτύπησε κύμα στα πλαγια.
είναι και ένας από τους λόγους που πρέπει να είσαι κατά της αστυνομίας στην Ελλάδα. Μιλάμε οι άνθρωποι σε κάθε περιπολία βλέπουν ξύνοντας τ' αρχίδια τους τουλάχιστον 100.000 ευρώ σε πρόστιμα και καμιά τριανταριά χρόνια φυλακή, αν δεν κάνουν και οι ίδιοι άλλα τόσα.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 24 Φεβ 2020, 11:38

Μα για αυτό γίνονται όλα αυτά , όσο δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, τόσο χειρότερο κτήνος γίνεται ο Έλληνας .

Βασίζεσαι στο φιλότιμο του άλλου , γιατί απο αστυνομία δεν .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 24 Φεβ 2020, 11:39

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Φεβ 2020, 10:48
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
24 Φεβ 2020, 10:44
foscilis έγραψε:
24 Φεβ 2020, 10:43
Επίσης απορώ από πού κι ως πού πιθανολογείται ότι κάποιος με τη συνήθεια να οδηγεί ανασφάλιστα αγωνιστικά αυτοκίνητα με 200 μέσα στην πόλη δεν πιθανολογείται ότι θα ξανακάνει κάτι ανάλογο.
πολύ σωστά
Υποθέτω ότι θα του έχει αφαιρεθεί η άδεια. Αν είχε.
και να είχε και να του αφαιρέθηκε, τι τον εμποδίζει να ξαναοδηγήσει;
τίποτα απολύτως
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Φεβ 2020, 11:43

foscilis έγραψε:
24 Φεβ 2020, 11:36
Otto Weininger έγραψε:
24 Φεβ 2020, 11:31

είναι και ένας από τους λόγους που πρέπει να είσαι κατά της αστυνομίας στην Ελλάδα. Μιλάμε οι άνθρωποι σε κάθε περιπολία βλέπουν ξύνοντας τ' αρχίδια τους τουλάχιστον 100.000 ευρώ σε πρόστιμα και καμιά τριανταριά χρόνια φυλακή, αν δεν κάνουν και οι ίδιοι άλλα τόσα.
Σ' αυτά που βλέπουν, αν δεν παίζουν θανατηφόρα περιστατικά και βαριές σωματικές βλάβες, δεν παίζει και φυλακή.
Τριετής φυλάκιση, σημαίνει αναστολή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 24 Φεβ 2020, 11:43

Νομίζω πως η εγκατάλειψη του θύματος επιδεινώνει την κατηγορία και όχι τόσο η ταχύτητα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 24 Φεβ 2020, 11:44

ST48410 έγραψε:
24 Φεβ 2020, 01:21
Εν τω μεταξύ αυτό με την παρέλευση του αυτοφώρου έχει γίνει συνήθεια. Ήθελα να ήξερα αν λαμβάνεται ως επιβαρυντικός παράγοντας στην εξέταση της υπόθεσης στο δικαστήριο. Δηλαδή κάλλιστα αυτός μπορεί να ήταν και μεθυσμένος και πλέον να μην ανιχνεύεται (?)
:+1: Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το αυτόφωρο και το 24ωρο. Τείνει να λειτουργεί για χαζοπαιχνιδάκι μεταξύ κατηγορούμενων και αρχών.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 24 Φεβ 2020, 11:49

vagabondo έγραψε:
24 Φεβ 2020, 11:43
Νομίζω πως η εγκατάλειψη του θύματος επιδεινώνει την κατηγορία και όχι τόσο η ταχύτητα.
Η εγκατάλειψη τιμωρείται ξεχωριστά (άρθρο 306) και τρως μέχρι 10 χρόνια, όχι τουλάχιστον.

Και εδώ ο νόμος έχει γίνει αυστηρότερος. Ο παλιός έλεγε να εγκαταλείπεις "με πρόθεση" (γι' αυτό το στάνταρ παραμύθι λέει "ήμουν σοκαρισμένος").

Γενικά αυτός πήγε με πολύ καλή ιστορία δεδομένου του προηγούμενου ποινικού κώδικα, αλλά με τον τωρινό δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα. Αρκεί η άλλη πλευρά να το κυνηγήσει και να μην το αφήσει στους μαλάκες δικαστές.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 24 Φεβ 2020, 11:50

Εν τω μεταξύ διάβασα καπου για τον συγκεκριμένο ότι έχει άλλα τρία αυτοκινητα στην κατοχη του (πολυτελή ή μη, δεν ξερω) και αναρωτιέμαι αν και αυτά τα έχει ανασφάλιστα. Επίσης, για αλλη μια φορά αδυνατώ να κατανοήσω την όλη φάση του "αρπάζω ενα τιμονι -και μαλιστα ενος σπορ πολυτελους αυτοκινήτου- είτε μεθυσμένος είτε νηφάλιος, το τελικιάζω αδιαφορώντας για τις συνέπειες και οποιον πάρει ο χάρος (κι ας ειμαι κι εγω)". Τιστομπούτσο, πόσο μικρά πουλάκια να έχουν καποιοι άνθρωποι ρε πουστη μου? Τί βρίσκουν σε ολο αυτο, απορω. Τι να πω, ισως και να μην το καταλαβαίνω γιατι ποτέ μου δεν συμπάθησα τη γρήγορη οδήγηση.
Και ο μηχανόβιος εν τω μεταξύ gsxr ειχε απ'οτι ακουσα, τον ορισμό της σκοτώστρας, αλλα εν προκειμένω ηταν πλήρως νομότυπος απ'οσο ξέρω, με κράνος, εξοπλισμο κτλ, και οδηγουσε στη δεξιά λωρίδα. Ε, ηταν να γινει το κακό.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών