κωλο θα δινουν ολες, θα φοβουνται επιπλοκες στην εγκυμοσυνη!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Και η συζυγος μου που περασε Η1Ν1 της εδωσε αρχικα αντιβιωση για να προλαβει καποιες επιπλοκες που μπορει να δημιουργησει μετα ο ιος, μετα πηρε ταμιφλου αναγκαστικα (δεν ηθελε να παρει, της δημιουργει παρενεργειες) και εκοψε την αντιβιωση.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Λοιπον στον Σκαβενιτη της περιοχης μου ενα φορτηγο πηγε το πρωι με προμηθειες ρυζιων μακαρονιων κλπ και πλεον στο ραφι παιζουν μονο μερικα μπαριλα που εχουν 1,5 ευω το πακετο. Περιμενουν εντος της ημερας αλλα δυο φορτηγα για να ξαναγεμισουν τα ραφια....
Τουλάχιστον όταν τους φύγει η κάψα θα τα κάνουν καμια δωρεά ή θα τα φάει ο κάδος.
Ζωα, μοσχάρια, αμοιβάδες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όντως αλλά πολλοί ιοί και μεταξύ αυτών η γρίπη σε όλες τις παραλλαγές της μπορούν δευτερογενώς ανοίξουν το δρόμο για μια βακτηριακή λοίμωξη. Τότε (και αυτό είναι κάτι που φαίνεται τουλάχιστον πέντε μέρες μετά, στην περίπτωσή του μικρού την έβδομη μέρα) προφανώς χρειάζεσαι αντιβιωτικά.
Δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβω πώς η 29χρονη αγγλικού του συνδυάζει πίστη στην Αγιουρβέδα με τη συμβουλή "πάρε μια κουταλιά αντιβίωση" στον παραμικρό πυρετούλη αλλά είμαι σίγουρος ότι κάνει κορυφαία γαμήσια.
Μακράς διαρκείας, καλύτερα, χωρίς να χρειάζονται μαγείρεμα, κάλλιστα. Και νερό στην άκρη.
Σε κάποιες χώρες του κόσμου τα κρούσματα είναι τόσα που οι αρχές λαμβάνουν έκτακτα μέτρα. Στην Βόρεια Ιταλία ολόκληρες πόλεις μπαίνουν σε καραντίνα ενώ στο Ιράν οι αρχές ανακοίνωσαν πως ακυρώνουν τις μουσουλμανικές προσευχές της Παρασκευής στα τζαμιά και στους δρόμους της χώρας.
εντελώς προβλέψιμα για κάποιον που έχει μελετήσει τόσο εκτενώς τους Ελ ΚΑΙ σήμερα το πρωί βρήκα άπειρη ποικιλία και ποσότητα στο ψυγείο με το Σούσι, που κανονικά εξαφανίζονται σε νανοσεκόντ 

Ρε συ με ληξη σε ενα δυο χρονια θα φαγωθουν, δεν ειναι αυτο το θεμα.
- hellegennes
Και ότι τους είχαν τελειώσει τα μακαρόνια που αγόρασαν τότε με τα CC.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Dwarven Blacksmith
Δε μπορώ μου έχει φάει τ αυτιά η Κάρεν του γραφείου, όλη τη μέρα λαιβ ενημέρωση και φαν φακτς για τον CoviD-19. Δε τα λέει σε μένα αλλά εγώ είμαι παράπλευρη απώλεια. Θα παραδοθω για καραντίνα.

Και μα σκεφτείς πως ο Κορονοιος όταν ξεκίνησε θεωρήθηκε ως θέμα μόνο της Κίνας.Teros έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 15:09Σε κάποιες χώρες του κόσμου τα κρούσματα είναι τόσα που οι αρχές λαμβάνουν έκτακτα μέτρα. Στην Βόρεια Ιταλία ολόκληρες πόλεις μπαίνουν σε καραντίνα ενώ στο Ιράν οι αρχές ανακοίνωσαν πως ακυρώνουν τις μουσουλμανικές προσευχές της Παρασκευής στα τζαμιά και στους δρόμους της χώρας.
Teros έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 15:36Και μα σκεφτείς πως ο Κορονοιος όταν ξεκίνησε θεωρήθηκε ως θέμα μόνο της Κίνας.Teros έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 15:09Σε κάποιες χώρες του κόσμου τα κρούσματα είναι τόσα που οι αρχές λαμβάνουν έκτακτα μέτρα. Στην Βόρεια Ιταλία ολόκληρες πόλεις μπαίνουν σε καραντίνα ενώ στο Ιράν οι αρχές ανακοίνωσαν πως ακυρώνουν τις μουσουλμανικές προσευχές της Παρασκευής στα τζαμιά και στους δρόμους της χώρας.
ξέχασες να αλλάξεις λογαριασμό

γενικώς όποιος τύπος αμφιβάλλει για την ύπαρξη συριζομποτ, εδώ είναι το θρεντ

Έλα ντε,που συμβαίνουν όλες αυτές οι πολεμικές καταστάσεις και δεν το πήρα χαμπάρι ;stergiosbik έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 12:18Τι αδεια σουπερ μαρκετ λετε ρε;
Εδω ειναι ολα γεματα απ'οτι μου ειπε η γυναικα μου και υπηρχε ο φυσιολογικος κοσμος οταν πηγε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-