Η μαχητικότητα των νησιωτών μας.
- blackpaint
Re: Η μαχητικότητα των νησιωτών μας.
Οι ματατζηδες στο μεταξυ, στριμωγμενοι στο λιμανι, ειναι στην πιο ευαλωτη στιγμη τους. Αν θελανε οι ντοπιοι τους πεταγανε στη θαλασσα.
- blackpaint
Αναρωτιεμαι εαν οι δεξιοι υπερμαχοι της ελευθερης οπλοκατοχης θα ηταν ευχαριστημενοι με τους χιωτες οπλισμενους με ημιαυτοματα τυφεκια μαχης. Οττο, για πες.
Μέχρι στιγμής έχω δει 2 βίντεο με μπάχαλα των ματ. Περιμένω να δω πόσοι θα τιμωρηθούν ή θα βγούν σε διαθεσιμότητα.
Θα με κάνετε αναρχοκουμούνι στα γεράματα.
Θα με κάνετε αναρχοκουμούνι στα γεράματα.
Δεξιοίblackpaint έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:48Αναρωτιεμαι εαν οι δεξιοι υπερμαχοι της ελευθερης οπλοκατοχης θα ηταν ευχαριστημενοι με τους χιωτες οπλισμενους με ημιαυτοματα τυφεκια μαχης. Οττο, για πες.

Άντε και είναι από σκάγια.Nandros έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:42Σε 2-3 μεριές της κλούβας είναι και σημάδια από σκάγια. Ψάξτο στο νετ.
Δεν έγραψα για τραυματισμό μπάτσων από σφαίρες, αλλά για ανταλλαγή πυρών.
Είδα ένα βίντεο που κάποιος έδειχνε στο καλάμι του μια τρύπα και λίγο αίμα και στο άλλο χέρι μια σφαίρα. Σφαίρα χωρίς παραμόρφωση και τόσο επιφανειακή που την έβγαλε μόνος του; Κάτι μου βρωμάει.
Μια άλλη σφαίρα έδειχνε ένας άλλος.
Ότι δεν είναι σημαδια από παλιότερα σκηνικά, πως στο διάολο το ξέρεις;
Μας έχετε φάει τη ζωή, άντε κάντε παραπέρα δρακουλες
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
θα τα χρειαστουνε σε λιγο ... μολις σκασει κανενα κρουσμα στη Μοριαblackpaint έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:48Αναρωτιεμαι εαν οι δεξιοι υπερμαχοι της ελευθερης οπλοκατοχης θα ηταν ευχαριστημενοι με τους χιωτες οπλισμενους με ημιαυτοματα τυφεκια μαχης. Οττο, για πες.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ορίστε, εγώ.blackpaint έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:48Αναρωτιεμαι εαν οι δεξιοι υπερμαχοι της ελευθερης οπλοκατοχης θα ηταν ευχαριστημενοι με τους χιωτες οπλισμενους με ημιαυτοματα τυφεκια μαχης. Οττο, για πες.
Συνεπεστατος...
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Η αστυνομία είναι υποττείθεται επαγγελματίες και δεν δρα εκδικητικά ακόμα και αν τις προηγούμενες μέρες φάγαν σκάγια.Nandros έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:42Σε 2-3 μεριές της κλούβας είναι και σημάδια από σκάγια. Ψάξτο στο νετ.
Είδα ένα βίντεο που κάποιος έδειχνε στο καλάμι του μια τρύπα και λίγο αίμα και στο άλλο χέρι μια σφαίρα. Σφαίρα χωρίς παραμόρφωση και τόσο επιφανειακή που την έβγαλε μόνος του; Κάτι μου βρωμάει.
Δες το βίντεο στις προηγούμενες σελιδές.
Επίσης
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ite-video/
Παράκουσαν λέει εντολές και κάναν μαύρους στο ξύλο πολίτες. Πες μου τώρα αν κάποιο συγγενικό πρόσωπο ττων πολιτών τους την μπουμπουνούσε από κάνα μπαλκόνι, γιατί στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι πιθανώς ίσως και να άφησαν κάνα κουσούρι σε αυτόν που τις έφαγε, θα είχε άδικο;
Ναι έτσι υποτίθεταιnyxtovios έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:54Η αστυνομία είναι υποττείθεται επαγγελματίες και δεν δρα εκδικητικά ακόμα και αν τις προηγούμενες μέρες φάγαν σκάγια.Nandros έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:42Σε 2-3 μεριές της κλούβας είναι και σημάδια από σκάγια. Ψάξτο στο νετ.
Επίσης
Παράκουσαν λέει εντολές και κάναν μαύρους στο ξύλο πολίτες. Πες μου τώρα αν κάποιο συγγενικό πρόσωπο ττων πολιτών τους την μπουμπουνούσε από κάνα μπαλκόνι, γιατί στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι πιθανώς ίσως και να άφησαν κάνα κουσούρι σε αυτόν που τις έφαγε, θα είχε άδικο;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
τα τουφεκια δεν σταματανε επιδημιες.nostromos έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:50θα τα χρειαστουνε σε λιγο ... μολις σκασει κανενα κρουσμα στη Μοριαblackpaint έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:48Αναρωτιεμαι εαν οι δεξιοι υπερμαχοι της ελευθερης οπλοκατοχης θα ηταν ευχαριστημενοι με τους χιωτες οπλισμενους με ημιαυτοματα τυφεκια μαχης. Οττο, για πες.
σε μενα το λες...?blackpaint έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:59τα τουφεκια δεν σταματανε επιδημιες.nostromos έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:50θα τα χρειαστουνε σε λιγο ... μολις σκασει κανενα κρουσμα στη Μοριαblackpaint έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:48Αναρωτιεμαι εαν οι δεξιοι υπερμαχοι της ελευθερης οπλοκατοχης θα ηταν ευχαριστημενοι με τους χιωτες οπλισμενους με ημιαυτοματα τυφεκια μαχης. Οττο, για πες.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Πολύ θα γουσταρα να τους άφηναν λίγες μέρες ακόμη.
Είμαι υπέρμαχος της τάξης και της ηθικής,που έλεγε και μια ψυχή,αλλά εδώ η αστυνομία λειτούργησε ξεκάθαρα εναντίον του δικαίου των Ελλήνων πολιτών των νησιών.
Δίκαια λοιπόν έπαθαν ότι έπαθαν και τους άξιζαν ακόμη παραπάνω.
Οι αριστεροί που κοιτάνε να επωφεληθούν για κομματικους λόγους απλά επιβεβαιώνουν το ποσό προδότες και ανθελληνες είναι.
Είμαι υπέρμαχος της τάξης και της ηθικής,που έλεγε και μια ψυχή,αλλά εδώ η αστυνομία λειτούργησε ξεκάθαρα εναντίον του δικαίου των Ελλήνων πολιτών των νησιών.
Οι αριστεροί που κοιτάνε να επωφεληθούν για κομματικους λόγους απλά επιβεβαιώνουν το ποσό προδότες και ανθελληνες είναι.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και θα σου απαντήσουν οι μπάτσοι που έφαγαν ξύλο στο ξενοδοχείο: Και αν κάναμε τις πόρτες κόσκινο από τις σφαίρες πριν τις σπάσουν;nyxtovios έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:54Η αστυνομία είναι υποττείθεται επαγγελματίες και δεν δρα εκδικητικά ακόμα και αν τις προηγούμενες μέρες φάγαν σκάγια.Nandros έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:42Σε 2-3 μεριές της κλούβας είναι και σημάδια από σκάγια. Ψάξτο στο νετ.
Επίσης
Γάμησε τα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κάτσε λίγο. Εσύ δεν ήσουν που ελεγες στηρίζω τη βία των μπατσαιων έναντι αριστερών;stergiosbik έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:00Πολύ θα γουσταρα να τους άφηναν λίγες μέρες ακόμη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κραυγη αγωνιας των Νησιωτων για τον υπερτουρισμο
από Portia » 16 Ιουν 2024, 14:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 140 Προβολές
-