https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... bacco.htmlGoBack έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 15:41Για τον εγκεφαλο μου φαινεται λογικο,ολοι ξερουμε απο εναν που χαζεψε απο το μπαφο
Αυτο με τα πνευμονια δεν παιζει με τιποτα
Χασις και εξαρτηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Χασις και εξαρτηση
Aυτοι αναπαραγουν μια παλια ερευνα.Εδω σε αυτη τα λενε αλλιως,οτι ναι μεν εχουν καρκινογονες ουσιες με το κιλο αλλα στην πραξη δεν βλεπουν καταστροφη.Κόκκορας έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 19:11https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... bacco.html
In view of the above findings, a null association between marijuana use and lung cancer is somewhat surprising since marijuana smoke contains known carcinogens in amounts comparable to those found in tobacco smoke (49). While the generally smaller amounts of marijuana that are regularly smoked compared to tobacco might appear to explain the null association of marijuana with lung cancer, the absence of a dose-response relationship between marijuana use and lung cancer, in contrast to the strong dose-response relationship noted for tobacco (16), would argue against this explanation. A more likely explanation is a tumor-suppressant effect of THC and other cannabinoids evident in both cell culture systems and animal models of a variety of cancers, as reviewed by Bifulco et al. (57). These anti-tumoral effects (anti-mitogenic, pro-apoptotic and anti-angiogenetic) could possibly counteract the tumor-initiating or tumor-promoting effects of the carcinogens within the smoke of cannabis.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4302404/
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Κόκκορας
βιβλιογραφικη ειναι,δεν ειναι αυτοτελη ερευνα,ρεζουμε παλιων ερευνων
βαριεμαι να το ψαξω,απο wiki ηταν το link αλλα μια και το ψαξες λιγο,να το δουμε το σεντονακι..
βαριεμαι να το ψαξω,απο wiki ηταν το link αλλα μια και το ψαξες λιγο,να το δουμε το σεντονακι..
3 τσιγάρα τη μέρα δεν είναι τίποτα. Εγώ είχα φίλο (ναυτικό) που όταν ερχόταν στο χωριό για διακοπές έφερνε από κιλό και πάνω (για ένα μήνα). Έτσι και τον πιάνανε αυτόν θα τον πηγαιναν μέσα για διακίνηση ενώ δεν πουλούσε πουθενά, ήταν καθαρά για προσωπική χρήση.
Και όμως μέσα στο πλοίο άντεχε να μην καπνίσει για.μηνες (γιατί δουλεύει σε φορτηγά).
Και όμως μέσα στο πλοίο άντεχε να μην καπνίσει για.μηνες (γιατί δουλεύει σε φορτηγά).
Γενικα πιστευω οτι ειναι δυσκολες οι ερευνες πανω στο συγκεκριμενο θεμα.Εγω απλα εχω κρατησει οτι το κανονικο τσιγαρο προκαλει σιγουρα αρκετους καρκινους ενω η φουντα ειναι ακομα αμφιλεγομενη και στη δινουν πλεον και για φαρμακευτικους λογους

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Κόκκορας
αυτο που πρεπει να κρατησεις οτι η κανναβη ειναι ψυχοτροπη ουσια,που δρα στο κεντρικο νευρικο συστημα ,με οτι αυτο συνεπαγεται
αν δεν υπαρχουν βεβαιοτητες για αλλες δρασεις της(αλλα ισχυρες υποψιες/ενδειξεις) ειναι γιατι δεν υπαρχουν τα τεραστια δειγματα,που εχουμε στην περιπτωση τσιγαρου κ αλκοολ.
- Λίνο Βεντούρα
Ναι ειπαμε οτι πολλοι χαζεψαν τελειως(εχοντας βεβαια ροπη προς την ηλιθιοτητα ετσι και αλλιως).Κόκκορας έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 21:08αυτο που πρεπει να κρατησεις οτι η κανναβη ειναι ψυχοτροπη ουσια,που δρα στο κεντρικο νευρικο συστημα ,με οτι αυτο συνεπαγεται
αν δεν υπαρχουν βεβαιοτητες για αλλες δρασεις της(αλλα ισχυρες υποψιες/ενδειξεις) ειναι γιατι δεν υπαρχουν τα τεραστια δειγματα,που εχουμε στην περιπτωση τσιγαρου κ αλκοολ.
Παντως αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε ενα πακετο τσιγαρα τη μερα και ενα στριφτο κανναβης θα διαλεγα το δευτερο με κλειστα τα ματια.
Πρωτα απο ολα να ρωτησω το ανακατεμα χασις και καπνου απο τσιγαρο θεωρειται σαν μπαφο η οχι?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αγαπητέ zteo. Ψυχανεμίζομαι ότι το νήμα σου αφορά εσένα κι όχι κάποιον φίλο σου. Η συμβουλή μου είναι να κόψεις το χασίσι. Είτε το ανακατεύεις με καπνό είτε με κοπριά πάλι χασίσι είναι. Κόψ' το μαχαίρι.
Αγαπητέ εγώ αυτό το δηλητήριο δεν το έβαλα και δεν θα το βάλω στον οργανισμό μου.Απλα είμαι ανίδεος με τις επιπτώσεις που έχει και με το εάν κάνει εξάρτηση.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 09:21Αγαπητέ zteo. Ψυχανεμίζομαι ότι το νήμα σου αφορά εσένα κι όχι κάποιον φίλο σου. Η συμβουλή μου είναι να κόψεις το χασίσι. Είτε το ανακατεύεις με καπνό είτε με κοπριά πάλι χασίσι είναι. Κόψ' το μαχαίρι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
καλά, σιγά το δηλητήριο, μην υπερβάλλετε. Περισσότερο δηλητήριο απο το τσιγάρο, δεν υπάρχει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχω σοβαρή εξάρτηση από τον Χριστό
από Zundapp » 23 Ιούλ 2024, 15:25 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
23 Ιούλ 2024, 15:25
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
05 Μάιος 2023, 13:35
-
-
Νέα δημοσίευση Βόλος: «Τα πρόβατα έφαγαν 300 κιλά χασίς και πρασινάδα, πηδούσαν πιο ψηλά απ’ τα κατσίκια»
από taliban » 21 Σεπ 2023, 20:34 » σε Ζώα & άνθρωπος - 27 Απαντήσεις
- 1522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
24 Σεπ 2023, 10:27
-