Σκωπτικό χιούμορ ήταν βρε...το γνωρίζω!Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 13:59Αντί να με βάζεις σε κόπο να τα ανεβάσω από το κινητό δεν το ψάχνεις μόνος σου;
OPEN THE BORDERS
Re: OPEN THE BORDERS
Με στρασάκια, καρδούλες και λίγο παρφουμαρισμένα;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Το ξέρω μάστορα. Ξέρω ότι όλο και κάτι παραπάνω έχεις ψάξει από τη στιγμή που έχεις ψάξει τις τιμές των εισιτηρίων. Παραθέτω εσένα αλλά πάει σε όλους αυτούς που περιμένουν να ενημερωθούν από τα τοτέμ που κάνουν φόλοου στο Twitter και να φάνε ότι κλαπαρχιδιά τους ταΐσουν...
Re: ILLEGAL IMMIGRANTS GET THE FUCK OUTTA HERE
Το κατάλαβα απο την πρώτη στιγμη που ο ####@ ανέφερε για βιασμούς και που θα το καταλήξει η Naida

Εγω το καταλήγω εκεί που πάει.nemo έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 14:06Το κατάλαβα απο την πρώτη στιγμη που ο ####@ ανέφερε για βιασμούς και που θα το καταλήξει η NaidaNaida έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 14:01Δύσκολο όπως πχ στην Ρόδο; αν είναι από Άγγλους; Γερμανούς; Αμερικανούς; να υπολογίζω σε βοήθεια;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 13:39
Δύσκολο να είναι από Έλληνες. Δεν ζούσαν οι Έλληνες με sex slaves...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Από εμένα ναι. Έχω ξυλοφορτώνει μεθυσμένο αγγελάκι, λίγο μαυρούλικο βέβαια, που χούφτωσε συνοδευόμενη κοπέλα.
Όμως μην φοβάσαι. Έχει περάσει καιρός και έχει παραγραφεί.
Μπράβο ρε, και τώρα ποιος θα μου την επιβλέπει που έχουμε εξετάσεις;Otto Weininger έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 13:04Done.Naida έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 11:44Βάλε με ιγκνορ.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 11:42Naida το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να γίνει και εδω ανεκτη η αδιαβαθμιτη ασχετοσύνη σου.
Αρκετά με την ηλιθιότητα σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εχεις πλάκαΕμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 14:10Από εμένα ναι. Έχω ξυλοφορτώνει μεθυσμένο αγγελάκι, λίγο μαυρούλικο βέβαια, που χούφτωσε συνοδευόμενη κοπέλα.Naida έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 14:01Δύσκολο όπως πχ στην Ρόδο; αν είναι από Άγγλους; Γερμανούς; Αμερικανούς; να υπολογίζω σε βοήθεια;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 13:39

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα Αλβανός ήταν ο φίλος της που την πασαρε και στον άλλο.
Γιατί η κοπέλα ήταν προοδευτικια , δεν είχε θέμα να έχει σχέση με Αλβανούς.....
Τεσπά, αν είναι νομοτελειακά να γίνουν πχ 100 βιασμοί από λάθρο, η θεία δικαιοσύνη πιστευω θα συμφωνούσε αυτοί να μην έχουν ως θύματα οσες αγωνίζονται εναντίον των λάθρο.
Αυτό είναι όλο το ζουμί.
Όπως αν είναι να πεθάνουν 10 άνθρωποι από τροχαία, δικαιότερο θα ήταν να σκοτώνονταν όσοι τρέχουν ή οδηγούν μεθυσμένοι παρά οι προσεκτικοί οδηγοί.
Δικιαοτερο λέω, όχι ευκταιο
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
λέρωσες τα χέρια σου αφεντικό; Δεν έβαλες τον τσετσένο να τον δείρει;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 14:10Από εμένα ναι. Έχω ξυλοφορτώνει μεθυσμένο αγγελάκι, λίγο μαυρούλικο βέβαια, που χούφτωσε συνοδευόμενη κοπέλα.Naida έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 14:01Δύσκολο όπως πχ στην Ρόδο; αν είναι από Άγγλους; Γερμανούς; Αμερικανούς; να υπολογίζω σε βοήθεια;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 13:39
Η Νάιδα έμπλεξε τα χαρτιά με τα εισιτήρια του μετρό.
Αλλά δεν είναι κακή ιδέα.
Μπορούμε να βγάλουμε και μηνιαία με φρη πρόσβαση σε όλες τις χώρες και 50 λεπτά επιβάρυνση για Γερμανία, που είναι σπέσιαλ διαδρομή.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τώρα τι να σου απαντήσω; τίποτα.Prepon έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 14:13Μα Αλβανός ήταν ο φίλος της που την πασαρε και στον άλλο.
Γιατί η κοπέλα ήταν προοδευτικια , δεν είχε θέμα να έχει σχέση με Αλβανούς.....
Τεσπά, αν είναι νομοτελειακά να γίνουν πχ 100 βιασμοί από λάθρο, η θεία δικαιοσύνη πιστευω θα συμφωνούσε αυτοί να μην έχουν ως θύματα οσες αγωνίζονται εναντίον των λάθρο.
Αυτό είναι όλο το ζουμί.
Όπως αν είναι να πεθάνουν 10 άνθρωποι από τροχαία, δικαιότερο θα ήταν να σκοτώνονταν όσοι τρέχουν ή οδηγούν μεθυσμένοι παρά οι προσεκτικοί οδηγοί.
Δικιαοτερο λέω, όχι ευκταιο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Κατ' αρχάς τα παιδιά δεν είναι Τσετσένοι. Είναι παλιννοστούντες Έλληνες. Κατά δεύτερον, δεν είμαι και οδοντογλυφίδα. Ένα μαυρούτσικο μεθυσμένο αγγλάκι μπορώ να το δείρω και μόνος μου.Nero έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 14:14λέρωσες τα χέρια σου αφεντικό; Δεν έβαλες τον τσετσένο να τον δείρει;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 14:10Από εμένα ναι. Έχω ξυλοφορτώνει μεθυσμένο αγγελάκι, λίγο μαυρούλικο βέβαια, που χούφτωσε συνοδευόμενη κοπέλα.
Διαφωνώ

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Και εγένετο Ελλάς | OPEN TV
από Γράφων » 22 Μαρ 2024, 14:54 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 3 Απαντήσεις
- 478 Προβολές
-