ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 11:47
stavmanr έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 11:37
Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτοί που πετούν πέτρες στον Έβρο είναι μετανάστες, όπως δεν είμαι σίγουρος ότι αυτοί που πετούν πέτρες και μολότοφ στις διαδηλώσεις είναι διαδηλωτές.
Επειδή στη συγκεκριμένη φάση, το θέμα είναι οι μετανάστες του Έβρου, αν δεν είσαι σίγουρος ότι είναι μετανάστες τότε δεν θα πρέπει να αντιδράσεις αν χρησιμοποιηθεί εναντίον τους η βία που είναι θεμιτή σε
παράνομους που επιχειρούν απόπειρα εισβολής με αμιγώς επιθετική διάθεση.
Η βία δεν είναι για την ιδεολογία σου θεμιτή, αλλά κυρίως και πρωτίστως επιθυμητή. Είναι είδος φετίχ. Ένας μυστηριακός αυτοσκοπός. Μία στάση ζωής.
Δεν υπάρχει θέμα που να μην το γυρίζεις στα κουμπούρια και τα παλούκια.
Στον πολιτισμό μας, τον ελληνικό, η βία είναι το έσχατο μέσο και ταυτόχρονα κλιμακώνεται μέχρι το σημείο που δεν είναι πλέον απαραίτητη.
Η γνώμη μου είναι ότι τα μπολντ αρκούν για να εκληφθούν ως εισβολείς ακόμη και αν είναι "μετανάστες".
Απλώς το επισημαίνω για να δείξω πόσο αντιφατικές είναι οι απόψεις σας. Παίζετε μονίμως σε ένα ασαφές πλαίσιιο, χωρίς να μπορείτε να υποστηρίξετε με σαφήνεια τι ακριβώς πρέπει να γίνει σε φάσεις που χρειάζονται άμεσοι χειρισμοί.
Φυσικά και οι "αντιφάσεις" λύνονται κατά τη Γαλή όταν απλώνεις τις ριπές ενός οπλοπολυβόλου στον ορίζοντα.
Πες μου, αληθινά, δεν ρίγησες από ολοκλήρωση μόνο που έφτιαξες την εικόνα αυτή στο νου σου;
Αλήθεια, όταν οι έλληνες οπλισμένοι
στρατιωτικοί συνελήφθησαν επειδή εισέβαλαν στο τουρκικό έδαφος γιατί συγκινήθηκες και ζητούσες την επιείκεια; Εκεί δεν έπρεπε να εκτελεστούν στα σύνορα σύμφωνα με την λογική της Γαλής και το ελληνικό και τουρκικό δίκαιο;
Και γράφεις για αντιφάσεις των άλλων...