Μερικοί βουτάνε κιόλας αλλά το ξανασκέφτονται μετά
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Otto Weininger
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γιατι γυριζουν πισω?
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
α, δεν έπρεπε να λάβουμε υποχρεωτικά θέση στην κόντρα Παρασκευαΐδη - Σκλάβου στα early naughties?Μαυροβασίλης έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 00:39γνωρίζεις την άποψή μου για τον ταυραμπάΑπολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 00:28όπως ο Πατριάρχης βλογά τα τουρκικά όπλαΜαυροβασίλης έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:58η διασκεδαστική στιγμή που οι μουφτήδες διδάσκουν πατριωτισμό στους ζαίους
https://www.iefimerida.gr/ellada/ebros- ... n-kai-oria
πάει και στους ΕΛΙΓΜΟΥΣ, βέβαια
- Otto Weininger
Την ίδια απορία έχω και εγώ. Ίσως σκέφτηκαν ότι έχουν αφήσει όλα τα ρούχα πίσω και θα πάνε από πνευμονία στο τέλος.
Ή μπορεί να ήταν δοκιμαστικό.
Λιγο απ ολα . Και πολυ εφτασαν , Κρυο νερο - μηδενικη ανωση- ρευμα . ( Και αν βγεις απεναντι τελικα γυμνος βρεγμενος πως βγαζεις την επομενη ωρα . )
Επίδειξη κάνουν.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 01:13Την ίδια απορία έχω και εγώ. Ίσως σκέφτηκαν ότι έχουν αφήσει όλα τα ρούχα πίσω και θα πάνε από πνευμονία στο τέλος.
Γυμνοί, χωρίς πορτοφόλι και χωρίς το κινητό τους θα πέρναγαν;
Το οτι εχεις την ιδια απορια δε σε προβληματιζει δηλαδη? Το ιδιο σανο με το "βαζουν τα παιδια τους πανω απ'τη φωτια για να κλαινε" ειναι.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 01:13Την ίδια απορία έχω και εγώ. Ίσως σκέφτηκαν ότι έχουν αφήσει όλα τα ρούχα πίσω και θα πάνε από πνευμονία στο τέλος.
- Μαυροβασίλης
τούρκου τχη;Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 01:08α, δεν έπρεπε να λάβουμε υποχρεωτικά θέση στην κόντρα Παρασκευαΐδη - Σκλάβου στα early naughties?

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Otto Weininger
Μα τα βάζουν πάνω από την φωτιά για να κλαίνε απο τον καπνό. Και τα χτυπούν και στο σώμα. Το είδαμε όλοι στο βίντεο.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 01:31Το οτι εχεις την ιδια απορια δε σε προβληματιζει δηλαδη? Το ιδιο σανο με το "βαζουν τα παιδια τους πανω απ'τη φωτια για να κλαινε" ειναι.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 01:13Την ίδια απορία έχω και εγώ. Ίσως σκέφτηκαν ότι έχουν αφήσει όλα τα ρούχα πίσω και θα πάνε από πνευμονία στο τέλος.
Όπως τα ξαπλωνανε στις γραμμές του τραίνου.
Ή όπως πήγαιναν να τα πετάξουν πάνω στους λιμενικούς στον Πειραιά.
Πάγια τακτική μουσλιμιων να χρησιμοποιούν τα παιδιά με καθε τροπο εδω και δεκαετιες.
Δεν περίμενα τα τωρινά να το διαπιστώσω.
Στο ποτάμι, καταλήγω ότι ήταν δοκιμαστικό.
Κάπου είχε δείξει στις ειδήσεις εχθές για μια νησίδα μέσα στο ποτάμι από την πίσω μεριά της οποίας βρίσκονταν τα Ελληνικά σύνορα. Κάποιοι διέσχισαν προχώρησαν είδαν φρουρούς και γύρισαν πίσω μέσω του ποταμού.
Εικάζω ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο. Μπορεί να είδαν κάτι που δεν βλέπουμε εμείς στο video. Ή το ρεύμα να είναι πολύ δυνατό και να υποχώρησαν πριν εξαντληθούν.
Τα παιδια τα εβαζαν πανω απο τη φωτια για να διαλυθουν τα χημικα απο τα δακρυγονα. Ειναι συνηθης τακτικη αν δεν υπαρχει νερο. Λαθος (νομιζω) αλλα συνηθης.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 01:36Μα τα βάζουν πάνω από την φωτιά για να κλαίνε απο τον καπνό. Και τα χτυπούν και στο σώμα. Το είδαμε όλοι στο βίντεο.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 01:31Το οτι εχεις την ιδια απορια δε σε προβληματιζει δηλαδη? Το ιδιο σανο με το "βαζουν τα παιδια τους πανω απ'τη φωτια για να κλαινε" ειναι.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 01:13
Την ίδια απορία έχω και εγώ. Ίσως σκέφτηκαν ότι έχουν αφήσει όλα τα ρούχα πίσω και θα πάνε από πνευμονία στο τέλος.
Όπως τα ξαπλωνανε στις γραμμές του τραίνου.
Ή όπως πήγαιναν να τα πετάξουν πάνω στους λιμενικούς στον Πειραιά.
Πάγια τακτική μουσλιμιων να χρησιμοποιούν τα παιδιά με καθε τροπο εδω και δεκαετιες.
Δεν περίμενα τα τωρινά να το διαπιστώσω.
Στο ποτάμι, καταλήγω ότι ήταν δοκιμαστικό.
Ειλικρινα τωρα, με ολα αυτα που γινονται γυρω τους και ολα τα δακρυγονα (παρατηρησε και τους αλλους τριγυρω) πιστευεις οτι το παιδι χριαζεται να το βαλουν πανω απο τη φωτια για να κλαψει? Η' να στο πω πιο απλα. Μια τσιμπια ή μια σφαλιαρα δεν αρκει? Βλεπεις πως του χτυπαει-και-χα'ι'δευει τη πλατη? Βλεπεις τη μητερα του στην αρχη του βιντεο που ηδη κλαιει (και δε πηγε μετα απλα για να δειξει στο παιδι πως να το κανει οπως διαφορα ουγκανα ισχυριζονται)?
Μου κανει εντυπωση που ολοι εσεις που κατηγορειτε τους αλλους για λα'ι'κισμο, σανο, κτλ δε μπορειτε να δειτε τη συμβαινει σ'ενα βιντεο και πιστευετε ο,τι τιτλο σας σερβιρουν

Οριστε και το βιντεο για του λογου το αληθες...
Και γιατι να μη πεσουν με τα ρουχα ετσι ωστε οταν περασουν, να στεγνωσουν μετα απο 2-3 μερες και να εχουν κατι να φορεσουν?ST48410 έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 01:40Κάπου είχε δείξει στις ειδήσεις εχθές για μια νησίδα μέσα στο ποτάμι από την πίσω μεριά της οποίας βρίσκονταν τα Ελληνικά σύνορα. Κάποιοι διέσχισαν προχώρησαν είδαν φρουρούς και γύρισαν πίσω μέσω του ποταμού.
Εικάζω ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο. Μπορεί να είδαν κάτι που δεν βλέπουμε εμείς στο video. Ή το ρεύμα να είναι πολύ δυνατό και να υποχώρησαν πριν εξαντληθούν.
- Otto Weininger
Μάλλον έχεις διάθεση για δούλεμα.
Βάζουν τα παιδιά πάνω από την φωτιά και τον καπνό για να φύγουν τα χημικά από τα δακρυγόνα; Που το χεις ξανακούσει αυτό το πράγμα;
Επίσης:
1. Το παιδάκι δεν κλαιει από πριν. Δεν κλαιει καν όταν του βάζει την μούρη στον καπνό (αν είχε φάει δακρυγόνα θα είχε βελαξει) . Μετα αρχίζουν να το τρανταζουν κλπ.
2. Ύστερα κάνουν τα παιδιά τράμπα οι δύο καργιοληδες και φεύγουν σφαίρα για κάπου. Μάλλον για τις κάμερες.
3. Βλέπω και την καργιολα που κάνει τα χορευτικά με τα χερια και δήθεν κλαιει να φεύγει προς την άλλη μεριά και όχι από κει που πήγαν οι άντρες με τα παιδιά.
Ξύλο θέλουν και οι άντρες και αυτή. Πολύ ξύλο. Να έχουν κάτι πραγματικά να δείξουν στις κάμερες και μα αφήσουν το παιδάκι ήσυχο.
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Ενημερωτικά.
Όπως φαίνεται η Ευραπαϊκή Επιτροπή, αυτή τη στιγμή τηρεί
την παρακάτω επίσημη στάση:
Όπως φαίνεται η Ευραπαϊκή Επιτροπή, αυτή τη στιγμή τηρεί
την παρακάτω επίσημη στάση:
Non est ad astra mollis e terris via
- Otto Weininger
Religious war ; Τζιχάντ με λίγα λόγια ;
Τι εννοείς ο ποιητής Ερντογάν ;
Τι εννοείς ο ποιητής Ερντογάν ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-