Προς πολεμοχαρείς συμμαχητές...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Ανδρέας

Προς πολεμοχαρείς συμμαχητές...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας » 03 Μαρ 2020, 14:08

Ρε αλάνια, εσείς που έχετε πια καβαντζάρει τα 50, το σκεφτήκατε, με εκείνο τον άκρατο ενθουσιασμό να βοηθήσουμε τους στρατιώτες και τους αστυνομικούς μας, εκεί στα σύνορα;

Σύμφωνοι, κάπου στα 20 μας ήμασταν κομάντα και πολεμοχαρείς και γυμνασμένοι και τσίφτηδες, αλλά έχετε κοιταχτεί στον καθρέφτη τώρα τελευταία;

Δεν τους φτάνει η ανθρωπιστική κρίση στην άλλη μεριά των συνόρων, πρέπει να έχουν το νου τους και σε εμάς, με τα εμφράγματα, τους σφάχτες, τα σακατεμένα γόνατα, τα ξεφούσκωτα πλεμόνια, να προσπαθούμε να αποφύγουμε τα δακρυγόνα κλαίγοντας σαν τη Μάρθα Βούρτση στο "Αμάρτησα για το παιδί μου";

Πήγανε ήδη κάτι μπαρμπάδες με τα κυνηγετικά τους, τα σκυλιά τους, τους σκεμπέδες τους και οι λαθρομετανάστες τους είδαν και έπεσαν λιπόθυμοι από τα γέλια.

Η μόνη χρησιμότητα που θα είχαμε, θα ήταν να μας βάλουν σε καταπέλτες και να μας πετάξουν απέναντι κι όποιον πάρει ο Xάρος. :lol::lol::lol::lol::lol:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Προς πολεμοχαρείς συμμαχητές...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 03 Μαρ 2020, 15:38

Εγραψε φιλος μου χθες στο fb μου.

Πήγαμε λαγάνες και χαλβά και στους Ακρίτες που φυλάνε τα Σύνορά μας...Χαμός στα στρατόπεδα απ τους ντόπιους πολίτες...Ο Εβρος δεν πέφτει ούτε με πυρηνικές κεφαλές...Μεγάλη μαλακία έκανε πάλι ο Σουλτάνος ο Υποτελής...Ξύπνησε τον γίγαντα μέσα μας...

.

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 04 Μαρ 2020, 14:01

Ανδρέας έγραψε:
03 Μαρ 2020, 14:08
Ρε αλάνια, εσείς που έχετε πια καβαντζάρει τα 50, το σκεφτήκατε, με εκείνο τον άκρατο ενθουσιασμό να βοηθήσουμε τους στρατιώτες και τους αστυνομικούς μας, εκεί στα σύνορα;
Σύμφωνοι, κάπου στα 20 μας ήμασταν κομάντα και πολεμοχαρείς και γυμνασμένοι και τσίφτηδες, αλλά έχετε κοιταχτεί στον καθρέφτη τώρα τελευταία;
Συναλάνι, εγώ που είμαι όπως με βλέπεις στη φωτό, λέω να φύγω για πέρα, να θυμηθώ τα ωραία μας του 1987!
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας » 04 Μαρ 2020, 14:46

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
04 Μαρ 2020, 14:01
Ανδρέας έγραψε:
03 Μαρ 2020, 14:08
Συναλάνι, εγώ που είμαι όπως με βλέπεις στη φωτό, λέω να φύγω για πέρα, να θυμηθώ τα ωραία μας του 1987!
Στείλε μου φωτό από τους απέναντι! :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Μαρ 2020, 14:49

Σαν 15χρονα κάνετε. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας » 04 Μαρ 2020, 14:52

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Μαρ 2020, 14:49
Θα θέλαμε...το μεν πνεύμα πρόθυμον.... :lol:

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 04 Μαρ 2020, 14:53

Χωρίς το "σαν" θα έλεγα...

ΥΓ. Αμάν, ΓΑΛΗ, μου άρεσες με κείνο το σοφιστικέ άβαταρ και τώρα σκιάχτηκα ο έρμος!!!
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 04 Μαρ 2020, 14:56

Χρήσιμος δεν σημαίνει απαραίτητα πρώτη γραμμή. Κάποιος μπορεί να πάρει καραμπίνα και να φυλάει το στρατόπεδο για να μπορεί ο νέος να πάει να πολεμήσει. Κάποιος μπορεί να μαγειρέψει, να καθαρίσει τις τουαλέτες, να καθίσει σε παρατηρητήριο, να κάνει το θαλαμοφύλακα κτλ.

Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας » 04 Μαρ 2020, 14:59

Belisarius έγραψε:
04 Μαρ 2020, 14:56
Χρήσιμος δεν σημαίνει απαραίτητα πρώτη γραμμή. Κάποιος μπορεί να πάρει καραμπίνα και να φυλάει το στρατόπεδο για να μπορεί ο νέος να πάει να πολεμήσει. Κάποιος μπορεί να μαγειρέψει, να καθαρίσει τις τουαλέτες, να καθίσει σε παρατηρητήριο, να κάνει το θαλαμοφύλακα κτλ.
Από αυτό μέχρι να πάω να κάνω τον Ράμπο Νο54 στις Φερές, έχει διαφορά!

Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 04 Μαρ 2020, 15:01

Ανδρέας έγραψε:
04 Μαρ 2020, 14:59
Από αυτό μέχρι να πάω να κάνω τον Ράμπο Νο54 στις Φερές, έχει διαφορά!
Εγω αν ήμουν διοικητής θα ήθελα να έχω παραπάνω κόσμο, πόσο μάλλον αν ξέρει από όπλα.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 04 Μαρ 2020, 15:01

Για αυτό το λέω από τότε που γράφτηκα στο φόρουμ ειδικά για εμάς που πλησιάζουμε τα 60. Γυμναστική, σεξ, ορειβασία. Οι δήμοι να οργανώνουν εξορμήσεις. Πολεμικά παιχνίδια. Σκάκι. Να κλείσει η κυβέρνηση άμεσα τα οπαπ πλευ που φύτρωσαν σαν καρκίνος σε κάθε γειτονιά και να ανοίξει δωρεάν γυμναστήρια. Πάρτε όλοι τους κώλους σας από τους καναπέδες και πάμε να ανεβούμε τον Όλυμπο. Όχι να εγώ δε μπορώ και μαλακίες. Από τώρα να κανονίσουμε. Τέλη Μάρτη όλοι στα πριόνια για ανάβαση στον μύτικα. Ποιός είναι μαζί μου; Ποιός είναι μαζί μου;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Μαρ 2020, 15:02

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
04 Μαρ 2020, 14:53
Χωρίς το "σαν" θα έλεγα...

ΥΓ. Αμάν, ΓΑΛΗ, μου άρεσες με κείνο το σοφιστικέ άβαταρ και τώρα σκιάχτηκα ο έρμος!!!
Ε, μα δεν φταίω εγώ.

Εμείς οι ελληνοπούλες :D τα προβλέπουμε αυτά πριν αρχίσουν τα κοκόρια να λαλάνε.

Εικόνα

Τώρα που άλλαξα το άβαταρ θα παραμείνει μέχρι τη λήξη των έκτακτων μέτρων.

Αν πάω τώρα θα με βλέπουν τα λαβωμένα κουραζμένα παληκάρια και θα πηγαίνουν μια κι έξω από ανακοπή. :lol:

Σε ακραία περίπτωση, θα θυσιαστώ για την πατρίδα βρε. Αν πετάξετε εμένα με καταπέλτη (σαν τον Νάνο εν μέσω ορκς) θα επιφέρω μεγαλύτερες απώλειες και από ένα τάγμα πεζικού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 » 04 Μαρ 2020, 15:06

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Μαρ 2020, 14:49
Ρε Γαλή δεν μας λυπάσαι με το αβατάρ αυτό που κοτσάρισες; :a040::c040:

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 04 Μαρ 2020, 15:09

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
04 Μαρ 2020, 15:01
Για αυτό το λέω από τότε που γράφτηκα στο φόρουμ ειδικά για εμάς που πλησιάζουμε τα 60. Γυμναστική, σεξ, ορειβασία. Οι δήμοι να οργανώνουν εξορμήσεις. Πολεμικά παιχνίδια. Σκάκι. Να κλείσει η κυβέρνηση άμεσα τα οπαπ πλευ που φύτρωσαν σαν καρκίνος σε κάθε γειτονιά και να ανοίξει δωρεάν γυμναστήρια.

Προσυπογράφω αγαπητέ, και εννοείται έτσι ζω εγώ (εξαιρείται πλέον το σκάκι, που το άφησα το 1977 μετά τον τελικό πρωταθλήματος νέων, όπου έφαγα αρκετές μπούφλες...)

Έχω ξαναγράψει τι μας ήρθε, όταν ήμουν δόκιμος, το 1987, από πλευράς σωματότυπου ...

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 04 Μαρ 2020, 15:11

Αντέχω ακόμα, δεν μασάω τίποτα!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές