Jason Αντιγόνη

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
[42]

Re: Jason Αντιγόνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 08 Απρ 2018, 04:22

τελικά έχει σημασία, πέρα από το επιστημονικό ενδιαφέρον, για ποιους λόγους κάποιος είναι γκέι, ασέξουαλ, μπαϊσέξουαλ ή τρανσέξουαλ;
δηλαδή όσοι υποστηρίζουν ότι είναι κάτι αφύσικο, κάποια διαταραχή, προσμένουν να αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι και ανάλογα; να τους κλείσουμε σε τίποτα ψυχιατρεία, να τους κάνουμε κάποια θεραπεία; να εφαρμοστεί κάποιο είδος ευγονικής;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 08 Απρ 2018, 04:28

Χουργιατς έγραψε:
08 Απρ 2018, 03:14
hellegennes έγραψε:
08 Απρ 2018, 03:00

Χέλι (αγόραρε) δεν θέλω να σε σκανδαλίσω, μα η γουίκι δεν ειναι αξιόπιστη πηγή για αυτά τα ζητήματα τα τόσο σημαντικά,
όχι γιατί μπορεί να γράψει ο κάθε πικραμένος, αλλά γιατί το ίδιο το ίδρυμα έχει κατηγορηθεί πως χρηματίζεται από μεγάλο πολιτικό κόμμα των ΗΠΑ
που δεν θέλω να κατονομάσω (Δημοκρατικοί) ώστε να παρουσιάζει κατευθυνόμενα διάφορα ζητήματα της επικαιρότητας.
Λίστα είναι. Με παραπομπή για κάθε όνομα της λίστας. Πολλαπλές παραπομπές για κάθε όνομα. Αν έχεις αμφιβολίες, διάβασε τις πρωτογενείς πηγές των παραπομπών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 08 Απρ 2018, 04:31

[42] έγραψε:
08 Απρ 2018, 04:22
τελικά έχει σημασία, πέρα από το επιστημονικό ενδιαφέρον, για ποιους λόγους κάποιος είναι γκέι, ασέξουαλ, μπαϊσέξουαλ ή τρανσέξουαλ;
δηλαδή όσοι υποστηρίζουν ότι είναι κάτι αφύσικο, κάποια διαταραχή, προσμένουν να αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι και ανάλογα; να τους κλείσουμε σε τίποτα ψυχιατρεία, να τους κάνουμε κάποια θεραπεία; να εφαρμοστεί κάποιο είδος ευγονικής;
Αν είναι κάποια ψυχική διαταραχή, να κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όσους έχουν ψυχικές διαταραχές: συμβουλευτική υποστήριξη και φάρμακα. Αυτό δεν κάνουμε σε όσους έχουν διπολική διαταραχή, σχιζοφρένεια, νευρική ανορεξία, εθισμούς, κτλ.;

Οπότε ναι, έχει σημασία και μάλιστα μεγάλη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 08 Απρ 2018, 10:41

hellegennes έγραψε:
08 Απρ 2018, 04:31
[42] έγραψε:
Αν είναι κάποια ψυχική διαταραχή, να κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όσους έχουν ψυχικές διαταραχές: συμβουλευτική υποστήριξη και φάρμακα. Αυτό δεν κάνουμε σε όσους έχουν διπολική διαταραχή, σχιζοφρένεια, νευρική ανορεξία, εθισμούς, κτλ.;

Οπότε ναι, έχει σημασία και μάλιστα μεγάλη.
οι ψυχικές διαταραχές βασικά είναι δυσάρεστες και επικίνδυνες καταστάσεις για τον ασθενή, και κάποιες φορές και για τους γύρω του. αναρωτιέμαι οι σεξουαλικές προτιμήσεις με τι κριτήρια θα εντάσσονταν σε αυτές.
:bored:

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 08 Απρ 2018, 11:12

Η παιδοφιλία-παιδεραστία είναι διαταραχή;

Είναι και μεγάλη σου λένε οι ψυχίατροι.

Μα αφού υπάρχει και στα ζώα, είναι ο κανόνας τα μεγάλα αρσενικά να πηδάνε μικρά θηλυκά και μικρά αρσενικά. :D

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 08 Απρ 2018, 11:21

[42] έγραψε:
Μέχρι το 1987 η ομοφυλοφιλία θεωρείτο ψυχική διαταραχή.
In 1973, the American Psychiatric Association (APA) asked all members attending its convention to vote on whether they believed homosexuality to be a mental disorder. 5,854 psychiatrists voted to remove homosexuality from the DSM, and 3,810 to retain it.

The APA then compromised, removing homosexuality from the DSM but replacing it, in effect, with "sexual orientation disturbance" for people "in conflict with" their sexual orientation. Not until 1987 did homosexuality completely fall out of the DSM.
The evolution of the status of homosexuality in the classifications of mental disorders highlights that concepts of mental disorder can be rapidly evolving social constructs that change as society changes. Today, the standard of psychotherapy in the U.S. and Europe is gay affirmative psychotherapy, which encourages gay people to accept their sexual orientation.
https://www.psychologytoday.com/us/blog ... l-disorder

Όχι πια. Για τον δυτικό κόσμο βέβαια. Στις μπανανίες τους πετάνε και από πενταόροφα κτήρια ή τους μαχαιρώνουν ακόμη, ή προσπαθούν να τους βάλουν στον δρόμο του θεού.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 08 Απρ 2018, 11:26

Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι ψυχίατροι άλλα λένε.

Αλλά σε αυτό το θέμα ακόμη και οι κομμουνιστές παραδέχονται μόνο τους Αμερικάνους γιατρούς. :D

[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 08 Απρ 2018, 11:33

Ε, αφού το λέει το American Psychiatric Association, εντάξει! λολ

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 08 Απρ 2018, 11:54

Μηχανικός έγραψε:
08 Απρ 2018, 11:26

Αλλά σε αυτό το θέμα ακόμη και οι κομμουνιστές παραδέχονται μόνο τους Αμερικάνους γιατρούς. :D
Οι Ρώσοι είναι κολλημένοι με τον χριστιανισμό περισσότερο και από τον under. Οι Κινέζοι δεν ξέρω και δεν με πολυνοιάζει να σου πω την αλήθεια.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 08 Απρ 2018, 11:55

hellegennes έγραψε:
08 Απρ 2018, 03:00
Otto Weininger έγραψε:
07 Απρ 2018, 23:21
hellegennes έγραψε:
07 Απρ 2018, 23:13
Δεν είναι καραμέλα ότι ένα πράγμα συμβαίνει υπό φυσιολογικές συνθήκες στην πλειονότητα των θηλαστικών -και όχι μόνο. Δεν σημαίνει ότι όλα όσα βρίσκονται στην φύση είναι καλώς καμωμένα ή οφείλουμε να τα αποδεχόμαστε στον άνθρωπο, αν όμως κάτι είναι καθολικό φαινόμενο, δεν συνιστά παρέκκλιση ή διαταραχή στον άνθρωπο.-
Όχι, δεν είναι καθολικό. Απαντάται κυρίως σε ζώα αγέλης, υφίσταται εργαλειακά, είτε ως επίδειξη δύναμης, είτε ως μέσο εκτόνωσης εντάσεων, είτε ως μέσο ενίσχυσης των δεσμών της πατριαρχίας εντός της αγέλης, όπου τα θηλυκά τα έχουν μόνο για αναπαραγωγή. Και πάντα μεταξύ αρσενικών.
Absolutely not. Υπάρχουν πολλά ζώα που κάνουν όχι μόνο αποκλειστικά σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου, αλλά είναι και μονογαμικά. Επίσης ισχύει και για τα δύο φύλα. Και λεσβίες υπάρχουν στο ζωικό βασίλειο. Και ούτε κατά διάνοια δεν αφορά μόνο στα ζώα αγέλης.

Είσαι ανενημέρωτος στο θέμα. Για μια πρόχειρη λίστα ζώων, που όπως θα δεις δεν είναι κατά κύριο λόγο αγελαία και δεν είναι μόνο θηλαστικά, δες εδώ:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_m ... l_behavior
.Το διάβασες αυτό που μου παραθέτεις ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 08 Απρ 2018, 12:03

parafrwn έγραψε:
08 Απρ 2018, 11:54
Μηχανικός έγραψε:
08 Απρ 2018, 11:26

Οι Ρώσοι είναι κολλημένοι με τον χριστιανισμό περισσότερο και από τον under. Οι Κινέζοι δεν ξέρω και δεν με πολυνοιάζει να σου πω την αλήθεια.
Οι μπολσεβίκοι με την επανάσταση του '17 μια χαρά είχαν αποκαταστήσει τα δικαιώματα των γκέι.
αργότερα ο σταλιν τους ξαναμπάναρε :bored:

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 08 Απρ 2018, 12:06

[42] έγραψε:
08 Απρ 2018, 12:03
parafrwn έγραψε:

Οι μπολσεβίκοι με την επανάσταση του '17 μια χαρά είχαν αποκαταστήσει τα δικαιώματα των γκέι.
Παρατηρώ έχουμε ένα θεματάκι με τους χρόνους ε;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] » 08 Απρ 2018, 12:07

parafrwn έγραψε:
08 Απρ 2018, 12:06
[42] έγραψε:
08 Απρ 2018, 12:03
parafrwn έγραψε:

Παρατηρώ έχουμε ένα θεματάκι με τους χρόνους ε;
δλδ;

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 08 Απρ 2018, 12:08

Τις καλύτερες θεραπείες στους ομοφυλόφιλους τις εφάρμοζαν οι γιατροί της Κούβας. :D

Ο Γκεβάρα και ο Κάστρο που δεν ήταν χριστιανοί, τους θεωρούσαν ανώμαλους και επικίνδυνους για την κοινωνία τους.

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 08 Απρ 2018, 12:19

Μηχανικός έγραψε:
08 Απρ 2018, 12:08
Τις καλύτερες θεραπείες στους ομοφυλόφιλους τις εφάρμοζαν οι γιατροί της Κούβας. :D

Ο Γκεβάρα και ο Κάστρο που δεν ήταν χριστιανοί, τους θεωρούσαν ανώμαλους και επικίνδυνους για την κοινωνία τους.
Όπως αναφέρει αυτό που παρέθεσα το τι είναι ψυχική ασθένεια και τι όχι εξαρτάται από το κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο το βλέπει κανείς.

Οπότε χαίρω πολύ χαιρόπουλος.

Επί αυτού που παρέθεσα έχεις να πεις κάτι ή όχι;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών