Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
τελικά έχει σημασία, πέρα από το επιστημονικό ενδιαφέρον, για ποιους λόγους κάποιος είναι γκέι, ασέξουαλ, μπαϊσέξουαλ ή τρανσέξουαλ;
δηλαδή όσοι υποστηρίζουν ότι είναι κάτι αφύσικο, κάποια διαταραχή, προσμένουν να αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι και ανάλογα; να τους κλείσουμε σε τίποτα ψυχιατρεία, να τους κάνουμε κάποια θεραπεία; να εφαρμοστεί κάποιο είδος ευγονικής;
δηλαδή όσοι υποστηρίζουν ότι είναι κάτι αφύσικο, κάποια διαταραχή, προσμένουν να αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι και ανάλογα; να τους κλείσουμε σε τίποτα ψυχιατρεία, να τους κάνουμε κάποια θεραπεία; να εφαρμοστεί κάποιο είδος ευγονικής;
- hellegennes
Λίστα είναι. Με παραπομπή για κάθε όνομα της λίστας. Πολλαπλές παραπομπές για κάθε όνομα. Αν έχεις αμφιβολίες, διάβασε τις πρωτογενείς πηγές των παραπομπών.Χουργιατς έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 03:14
Χέλι (αγόραρε) δεν θέλω να σε σκανδαλίσω, μα η γουίκι δεν ειναι αξιόπιστη πηγή για αυτά τα ζητήματα τα τόσο σημαντικά,
όχι γιατί μπορεί να γράψει ο κάθε πικραμένος, αλλά γιατί το ίδιο το ίδρυμα έχει κατηγορηθεί πως χρηματίζεται από μεγάλο πολιτικό κόμμα των ΗΠΑ
που δεν θέλω να κατονομάσω (Δημοκρατικοί) ώστε να παρουσιάζει κατευθυνόμενα διάφορα ζητήματα της επικαιρότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αν είναι κάποια ψυχική διαταραχή, να κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όσους έχουν ψυχικές διαταραχές: συμβουλευτική υποστήριξη και φάρμακα. Αυτό δεν κάνουμε σε όσους έχουν διπολική διαταραχή, σχιζοφρένεια, νευρική ανορεξία, εθισμούς, κτλ.;[42] έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 04:22τελικά έχει σημασία, πέρα από το επιστημονικό ενδιαφέρον, για ποιους λόγους κάποιος είναι γκέι, ασέξουαλ, μπαϊσέξουαλ ή τρανσέξουαλ;
Οπότε ναι, έχει σημασία και μάλιστα μεγάλη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
οι ψυχικές διαταραχές βασικά είναι δυσάρεστες και επικίνδυνες καταστάσεις για τον ασθενή, και κάποιες φορές και για τους γύρω του. αναρωτιέμαι οι σεξουαλικές προτιμήσεις με τι κριτήρια θα εντάσσονταν σε αυτές.hellegennes έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 04:31Αν είναι κάποια ψυχική διαταραχή, να κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όσους έχουν ψυχικές διαταραχές: συμβουλευτική υποστήριξη και φάρμακα. Αυτό δεν κάνουμε σε όσους έχουν διπολική διαταραχή, σχιζοφρένεια, νευρική ανορεξία, εθισμούς, κτλ.;[42] έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 04:22τελικά έχει σημασία, πέρα από το επιστημονικό ενδιαφέρον, για ποιους λόγους κάποιος είναι γκέι, ασέξουαλ, μπαϊσέξουαλ ή τρανσέξουαλ;
Οπότε ναι, έχει σημασία και μάλιστα μεγάλη.

Η παιδοφιλία-παιδεραστία είναι διαταραχή;
Είναι και μεγάλη σου λένε οι ψυχίατροι.
Μα αφού υπάρχει και στα ζώα, είναι ο κανόνας τα μεγάλα αρσενικά να πηδάνε μικρά θηλυκά και μικρά αρσενικά.
Είναι και μεγάλη σου λένε οι ψυχίατροι.
Μα αφού υπάρχει και στα ζώα, είναι ο κανόνας τα μεγάλα αρσενικά να πηδάνε μικρά θηλυκά και μικρά αρσενικά.

Μέχρι το 1987 η ομοφυλοφιλία θεωρείτο ψυχική διαταραχή.[42] έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 04:22τελικά έχει σημασία, πέρα από το επιστημονικό ενδιαφέρον, για ποιους λόγους κάποιος είναι γκέι, ασέξουαλ, μπαϊσέξουαλ ή τρανσέξουαλ;
In 1973, the American Psychiatric Association (APA) asked all members attending its convention to vote on whether they believed homosexuality to be a mental disorder. 5,854 psychiatrists voted to remove homosexuality from the DSM, and 3,810 to retain it.
The APA then compromised, removing homosexuality from the DSM but replacing it, in effect, with "sexual orientation disturbance" for people "in conflict with" their sexual orientation. Not until 1987 did homosexuality completely fall out of the DSM.
https://www.psychologytoday.com/us/blog ... l-disorderThe evolution of the status of homosexuality in the classifications of mental disorders highlights that concepts of mental disorder can be rapidly evolving social constructs that change as society changes. Today, the standard of psychotherapy in the U.S. and Europe is gay affirmative psychotherapy, which encourages gay people to accept their sexual orientation.
Όχι πια. Για τον δυτικό κόσμο βέβαια. Στις μπανανίες τους πετάνε και από πενταόροφα κτήρια ή τους μαχαιρώνουν ακόμη, ή προσπαθούν να τους βάλουν στον δρόμο του θεού.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι ψυχίατροι άλλα λένε.
Αλλά σε αυτό το θέμα ακόμη και οι κομμουνιστές παραδέχονται μόνο τους Αμερικάνους γιατρούς.
Αλλά σε αυτό το θέμα ακόμη και οι κομμουνιστές παραδέχονται μόνο τους Αμερικάνους γιατρούς.

Οι Ρώσοι είναι κολλημένοι με τον χριστιανισμό περισσότερο και από τον under. Οι Κινέζοι δεν ξέρω και δεν με πολυνοιάζει να σου πω την αλήθεια.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Otto Weininger
.Το διάβασες αυτό που μου παραθέτεις ;hellegennes έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 03:00Absolutely not. Υπάρχουν πολλά ζώα που κάνουν όχι μόνο αποκλειστικά σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου, αλλά είναι και μονογαμικά. Επίσης ισχύει και για τα δύο φύλα. Και λεσβίες υπάρχουν στο ζωικό βασίλειο. Και ούτε κατά διάνοια δεν αφορά μόνο στα ζώα αγέλης.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Απρ 2018, 23:21Όχι, δεν είναι καθολικό. Απαντάται κυρίως σε ζώα αγέλης, υφίσταται εργαλειακά, είτε ως επίδειξη δύναμης, είτε ως μέσο εκτόνωσης εντάσεων, είτε ως μέσο ενίσχυσης των δεσμών της πατριαρχίας εντός της αγέλης, όπου τα θηλυκά τα έχουν μόνο για αναπαραγωγή. Και πάντα μεταξύ αρσενικών.hellegennes έγραψε: ↑07 Απρ 2018, 23:13Δεν είναι καραμέλα ότι ένα πράγμα συμβαίνει υπό φυσιολογικές συνθήκες στην πλειονότητα των θηλαστικών -και όχι μόνο. Δεν σημαίνει ότι όλα όσα βρίσκονται στην φύση είναι καλώς καμωμένα ή οφείλουμε να τα αποδεχόμαστε στον άνθρωπο, αν όμως κάτι είναι καθολικό φαινόμενο, δεν συνιστά παρέκκλιση ή διαταραχή στον άνθρωπο.-
Είσαι ανενημέρωτος στο θέμα. Για μια πρόχειρη λίστα ζώων, που όπως θα δεις δεν είναι κατά κύριο λόγο αγελαία και δεν είναι μόνο θηλαστικά, δες εδώ:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_m ... l_behavior
Let them make the first mistake. We make the last move.
Οι μπολσεβίκοι με την επανάσταση του '17 μια χαρά είχαν αποκαταστήσει τα δικαιώματα των γκέι.
αργότερα ο σταλιν τους ξαναμπάναρε

Παρατηρώ έχουμε ένα θεματάκι με τους χρόνους ε;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Τις καλύτερες θεραπείες στους ομοφυλόφιλους τις εφάρμοζαν οι γιατροί της Κούβας. 
Ο Γκεβάρα και ο Κάστρο που δεν ήταν χριστιανοί, τους θεωρούσαν ανώμαλους και επικίνδυνους για την κοινωνία τους.

Ο Γκεβάρα και ο Κάστρο που δεν ήταν χριστιανοί, τους θεωρούσαν ανώμαλους και επικίνδυνους για την κοινωνία τους.
Όπως αναφέρει αυτό που παρέθεσα το τι είναι ψυχική ασθένεια και τι όχι εξαρτάται από το κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο το βλέπει κανείς.
Οπότε χαίρω πολύ χαιρόπουλος.
Επί αυτού που παρέθεσα έχεις να πεις κάτι ή όχι;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις