Τα συριζομποτάκια και οι halilέγγυοι ισλαμοτουρκολάγνοι!

Τα συριζομποτάκια και οι halilέγγυοι ισλαμοτουρκολάγνοι!
Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς ΕΧΕΙ ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά, δατς δε χολ φάκινγκ πόηντ.dna replication έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:12αν είναι έτσι, υπάρχει προβλημα...
σταματήστε να επιτίθεστε σε όσους διαφωνούν, δεν είναι πλειοψηφική άποψη,
η κυβέρνηση του Κούλη ορμπανοποιήθηκε απο τις εξελίξεις, σύρθηκε από την κοινωνία όλη,
και η όποια αντίδραση στην είσοδο μεταναστών και προσφύγων πρέπει να έχει ΚΑΙ ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά
πολύ λίγοι διψάνε για αίμα.Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:25Σωστο αλλα ο οχλος διψαει για αιμα και η κυβερνηση υπερθεματιζειdna replication έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:12αν είναι έτσι, υπάρχει προβλημα...
σταματήστε να επιτίθεστε σε όσους διαφωνούν, δεν είναι πλειοψηφική άποψη,
η κυβέρνηση του Κούλη ορμπανοποιήθηκε απο τις εξελίξεις, σύρθηκε από την κοινωνία όλη,
και η όποια αντίδραση στην είσοδο μεταναστών και προσφύγων πρέπει να έχει ΚΑΙ ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά
Λοιπόν, επειδή δεν θέλω να χάνω χρόνο με ρακομελισμούς: Αν πυροβολήσουν, θα γίνει της Πόπης. Ακόμα δεν κάνανε χρήση όπλων. Μιλάμε για την πιο πολιτισμένη απώθηση εισβολέων στην Ιστορία του Κόσμου. Μοιραία, αν συνεχιστεί αυτό, θα γίνει και ρήση πυρός, και δυστυχώς δεν θα φταίμε εμείς. Εσύ, τι θες τώρα; Είπαμε, δεν γίνεται να μπούνε. Και επίσης δεν τους παίρνει κανείς άλλος.
Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:38Λοιπόν, επειδή δεν θέλω να χάνω χρόνο με ρακομελισμούς: Αν πυροβολήσουν, θα γίνει της Πόπης. Ακόμα δεν κάνανε χρήση όπλων. Μιλάμε για την πιο πολιτισμένη απώθηση εισβολέων στην Ιστορία του Κόσμου. Μοιραία, αν συνεχιστεί αυτό, θα γίνει και ρήση πυρός, και δυστυχώς δεν θα φταίμε εμείς. Εσύ, τι θες τώρα; Είπαμε, δεν γίνεται να μπούνε. Και επίσης δεν τους παίρνει κανείς άλλος.
1. Όχλος είναι οι εισβολείς, όχι οι κάτοικοι ενός κράτους.Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:25Σωστο αλλα ο οχλος διψαει για αιμα και η κυβερνηση υπερθεματιζει
Χαρά στο κουράγιο σου!Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:411. Όχλος είναι οι εισβολείς, όχι οι κάτοικοι ενός κράτους.Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:25Σωστο αλλα ο οχλος διψαει για αιμα και η κυβερνηση υπερθεματιζει
2. Κανείς δεν διψά για αίμα, μιλάμε για ως τώρα την πιο ανθρωπιστική υποδοχή και αντιμετώπιση μαζικής εισβολής στην Ιστορία.
τωρα που στελνουνε 1000 στρατοχωροφυλακες να δεις τι θα γινει ... θα τους ριχνουνε οι Τουρκοι αν επιστρεφουνε πισω ...εδω να δω τα μποτακια σε ποια τρυπα θα χωθουνε
Μουνοδουλος ειναι μαλλον....τεν τεν έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:40Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:38Λοιπόν, επειδή δεν θέλω να χάνω χρόνο με ρακομελισμούς: Αν πυροβολήσουν, θα γίνει της Πόπης. Ακόμα δεν κάνανε χρήση όπλων. Μιλάμε για την πιο πολιτισμένη απώθηση εισβολέων στην Ιστορία του Κόσμου. Μοιραία, αν συνεχιστεί αυτό, θα γίνει και ρήση πυρός, και δυστυχώς δεν θα φταίμε εμείς. Εσύ, τι θες τώρα; Είπαμε, δεν γίνεται να μπούνε. Και επίσης δεν τους παίρνει κανείς άλλος.
Είσαι υπόδειγμα υπομονής.
Σου βγάζω το καπέλο
Είναι τιμή μου που έχουμε κάτσει στο ίδιο τραπέζι καραμπαμπα!Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:411. Όχλος είναι οι εισβολείς, όχι οι κάτοικοι ενός κράτους.Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:25Σωστο αλλα ο οχλος διψαει για αιμα και η κυβερνηση υπερθεματιζει
2. Κανείς δεν διψά για αίμα, μιλάμε για ως τώρα την πιο ανθρωπιστική υποδοχή και αντιμετώπιση μαζικής εισβολής στην Ιστορία.
Που κολλάνε οι κλειστες δομές; Γιατί τις αναφέρεις; Τεσπα την απάντηση μου την έδωσα, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.Lord Snow έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 22:16
Οχι ρωτησα ΕΣΥ τι πιστευεις οτι πρεπει να γινει και η απαντηση σου για να εχει οποιοδηποτε βαρος θα πρεπει να λαμβανει υποψην τους διαθεσιμους πορους. Απ οτι καταλαβαινω λοιπον δεν θελεις κλειστους καταυλισμους, τι ακριβως προτεινεις? Μεχρι στιγμης προτεινες αργομισθιες.
Στο 1:12 είναι η τελευταία φορά που έκανε ο ίδιος ποστ. Στο 1:20 είναι η τελευταία αναφορά αυτόπτη μάρτυρα που είναι πλέον κοντά στο φράχτη.Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 13:18Στο 1.12 το σημείο του συμβάντος εντοπίζεται μέσα στην επικράτεια της Τουρκίας.