Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 05 Μαρ 2020, 16:33

Naida έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:26
Σουβλίτσα έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:23
Ρε Νάιδα, άντε στρίβε από δω που πουλάς και εξυπνακισμό (ηλίθιο) όταν η χώρα σου είναι στην φωτιά. Άει σιχτίρ
Καταλαβαίνω την αγωνία σου, αλλά μην μου επιτίθεσαι. Θεωρώ την χώρα μου αρκετά αρκετά δυνατη και ψύχραιμη να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις. Ο πανικός και ο φόβος δεν συμβάλει. Εξάλλου εκεί ποντάρει και ο Έρντο.
Ηρεμήστε μη σας πάρει ο διάολος.
Για να βοηθήσω λίγο στην συζήτηση σας θα σας πω το εξής που η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη έχουν καταλάβει.
Αυτή την στιγμή γίνονται συζητήσεις στην Ρωσία για τον ρόλο της Τουρκίας στην μεταπολεμική Συρία.
Το πρόβλημα που είχε ο Σουλτάνος ήτανε τι θα έκανε με τους ισλαμιστές μισθοφόρους του που είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα και στην Ε.Ε στο μέλλον.
Αποφάσισε μέρος από αυτούς να τους περάσει στην σέντρα πιο γρήγορα.
Δεν του βγήκε θα παλέψει με νύχια και δόντια να το κάνει.
Τα 2/3 απο αυτούς που ήρθανε ειναι ισλαμιστες του Ερντογάν.
Κρατούσανε όπλα πριν λίγες μέρες.
Μην τους λυπάστε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 05 Μαρ 2020, 16:34

Noor1 έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:19
:wave:

Εικόνα

Περιεργο να μην τους θελει κανεις.... :003:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Μαρ 2020, 16:35

Namrail έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:33
Ρε την πέσατε στη ναιδα επειδή είναι ρομαντική; Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω.

Πάντως απ' ότι φαίνεται το επεισόδιο προετοιμάζεται, μετά και τους 1000 ειδικοδυναμιτες που έστειλε ο σουλτάνος στα σύνορα.
Δεν είμαι ρομαντική. Είμαι ρεαλίστρια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 05 Μαρ 2020, 16:36

Naida έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:30
vagabondo έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:27
Naida έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:20

Ποια υπόνοια; καθαρά στο είπα. Η ψηφος σου συντάσσεται με την ιδεολογία σου. Όλα δεξιά.
Ενώ η ιδεολογία "όλα αριστερά", λέει πως αν θέλει όλη η Ασία να μπει στην Ελλάδα, πρέπει να τους δεχτούμε.
Όχι.
Ε,αυτό λέει(λες) με κουτοπόνηρο τρόπο

-Να τους δεχτούμε και να τους στείλουμε Γερμανία
-Ναι μα η Γερμανία δεν τους παίρνει
-ε τότε ας τους κρατήσουμε
-όλους;
-ε όχι όλους, να τους ελέγξουμε πρώτα
- μα δε γίνεται να τους ελέγξουμε
-ε καλά τότε
- α άρα να τους δεχτούμε όλους
-Όχι όλους είπα!

και ξανά μανά τον ιδιο κύκλο. Να τους δεχτούμε όλους ζητάς απλά για κάποιο λόγο το κάνεις μέσω Τρικάλων και με δεκάδες λογικά άλματα στην πορεία, γι'αυτό εκνευρίζονται όλοι οι συνομιλητές σου

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 05 Μαρ 2020, 16:36

Naida έγραψε:
Σουβλίτσα έγραψε:
Ρε Νάιδα, άντε στρίβε από δω που πουλάς και εξυπνακισμό (ηλίθιο) όταν η χώρα σου είναι στην φωτιά. Άει σιχτίρ
Καταλαβαίνω την αγωνία σου, αλλά μην μου επιτίθεσαι. Θεωρώ την χώρα μου αρκετά αρκετά δυνατη και ψύχραιμη να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις. Ο πανικός και ο φόβος δεν συμβάλει. Εξάλλου εκεί ποντάρει και ο Έρντο.
ο ερντο ποντάρει σε ρακόμελα και χαλαλεγγυους σαν εσένα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Μαρ 2020, 16:39

Lord Brum έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:36
Naida έγραψε:
Σουβλίτσα έγραψε:
ο ερντο ποντάρει σε ρακόμελα και χαλαλεγγυους σαν εσένα
Ο Έρντο ποντάρει σε θερμοκεφαλους σαν εσένα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Noor1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noor1 » 05 Μαρ 2020, 16:39

Golden Age έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:30
Το χαρακτηρισμό το παίρνω πίσω. Παρόρμηση. Sorry.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Μαρ 2020, 16:41

Naida έγραψε:

Νάιδα, άλλαξε βαφή.

Αυτή που δοκίμασες, μάλλον δεν έχει περάσει από τα κανονικά τεστ.

Η υγεία πάνω απ' όλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 05 Μαρ 2020, 16:42

Noor1 έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:39
Golden Age έγραψε
΄

Δεν υπάρχει καν θέμα. Σε συζητήσεις για ένα τόσο έντονο θέμα, μπορεί να υπάρχει παρεκτροπή στη συζήτηση. Πιθανόν να το 'χω κάνει κι εγώ. Κι απο εμένα συγνώμη εαν έχω εκφράσει χαρακτηρισμούς που σε αδίκησαν.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 05 Μαρ 2020, 16:43

Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, η άλλη βρήκε μαζεμένους πολλούς και μπήκε να ατενσιοχορίσει, ας ανοιχτεί κανενα νήμα στο ΠΑ να συμμετέχουμε με βάρδιες να έχει επισκεψιμότητα, για αντιπερισπασμό

Γενικώς, το οτι ΔΕΙΧΝΕΙ να μην καταλαβαίνει την θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα της και επιμένει να χαριεντίζεται με ηλίθια γελάκια και επιτηδευμένες εμμονές, συγγνώμη αλλά είναι ένδειξη άλλων πραγμάτων, πολύ θλιβερών

Και στα @@ μου τί κάνει ο καθένας με την τρολοπερσόνα του αλλά μερικά θέματα δεν σηκώνουν μαλακίες, πώς να το κάνουμε

Ο Υδράργυρος είναι γνωστός κατα τα λοιπά, δεν θα τον μάθουμε τώρα.

Κάνετε ignore, επίσημο ή ανεπίσημο ή αφήστε τους να εκτίθενται και να απαντάτε μόνο σε πολύ συγκεκριμένα σημεία που μπορεί να διαβάζει και κανας άλλος μπούλης και να παραμυθιάζεται. Δεν θα μπαίνουμε τώρα εδώ πέρα και θα κάνουμε δέκα ώρες σκρολ ντάουν επειδή θέλει να ΚΑΒΛΑΝΤΙΣΕΙ η καθεμιά και ο καθένας ούτε θα ανέχομαι το κάθε μαλακιστήρι να κάνει το ψώνιο του με ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, το στανιό μου μέσα δηλαδή
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
Noor1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noor1 » 05 Μαρ 2020, 16:44

Golden Age έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:42
Noor1 έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:39
Golden Age έγραψε
΄

Δεν υπάρχει καν θέμα. Σε συζητήσεις για ένα τόσο έντονο θέμα, μπορεί να υπάρχει παρεκτροπή στη συζήτηση. Πιθανόν να το 'χω κάνει κι εγώ. Κι απο εμένα συγνώμη εαν έχω εκφράσει χαρακτηρισμούς που σε αδίκησαν.
:smt023

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 05 Μαρ 2020, 16:44

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:41
Naida έγραψε:

Νάιδα, άλλαξε βαφή.

Αυτή που δοκίμασες, μάλλον δεν έχει περάσει από τα κανονικά τεστ.

Η υγεία πάνω απ' όλα.
Το οξυζενε σκοτωνει τον κορωνοιο, αρα το ντεκαπαζ σωζει ζωες.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 05 Μαρ 2020, 16:44

Naida έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:35
Namrail έγραψε:
Ρε την πέσατε στη ναιδα επειδή είναι ρομαντική; Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω.

Πάντως απ' ότι φαίνεται το επεισόδιο προετοιμάζεται, μετά και τους 1000 ειδικοδυναμιτες που έστειλε ο σουλτάνος στα σύνορα.
Δεν είσαι ρεαλιστρια. Οι ομάδες κρούσης δεν είναι απλοί μετανάστες, είναι ομάδες επιχειρησιακα συνδεδεμένες με τον τουρκικό στρατό.

Οι απέναντι προετοιμάζουν θερμο επεισόδιο εδώ και μέρες. Οι δικοί.μας από την άλλη είναι προβλεπόμενοι και κινούνται όπως πρέπει, με ιδιαίτερη προσοχή. Ούτε ταρζανιες έχουν κάνει, ούτε τσίμπησαν από τις προκλήσεις, ούτε τίποτα.

Ότι γίνει από δω και μπρος θα είναι ξεκάθαρα ευθύνη του Ερντογάν, που το κλιμακώνει σιγά σιγά. Αν αύριο πχ τρυπήσουν το φρακτη και περάσουν τα σύνορα οπλισμένα μπουλούκια δεν έχεις άλλη επιλογή από το να απαντησεις.

Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας » 05 Μαρ 2020, 16:44

Σουβλίτσα έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:43
Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, η άλλη βρήκε μαζεμένους πολλούς και μπήκε να ατενσιοχορίσει, ας ανοιχτεί κανενα νήμα στο ΠΑ να συμμετέχουμε με βάρδιες να έχει επισκεψιμότητα, για αντιπερισπασμό

Γενικώς, το οτι ΔΕΙΧΝΕΙ να μην καταλαβαίνει την θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα της και επιμένει να χαριεντίζεται με ηλίθια γελάκια και επιτηδευμένες εμμονές, συγγνώμη αλλά είναι ένδειξη άλλων πραγμάτων, πολύ θλιβερών

Και στα @@ μου τί κάνει ο καθένας με την τρολοπερσόνα του αλλά μερικά θέματα δεν σηκώνουν μαλακίες, πώς να το κάνουμε

Ο Υδράργυρος είναι γνωστός κατα τα λοιπά, δεν θα τον μάθουμε τώρα.

Κάνετε ignore, επίσημο ή ανεπίσημο ή αφήστε τους να εκτίθενται και να απαντάτε μόνο σε πολύ συγκεκριμένα σημεία που μπορεί να διαβάζει και κανας άλλος μπούλης και να παραμυθιάζεται. Δεν θα μπαίνουμε τώρα εδώ πέρα και θα κάνουμε δέκα ώρες σκρολ ντάουν επειδή θέλει να ΚΑΒΛΑΝΤΙΣΕΙ η καθεμιά και ο καθένας ούτε θα ανέχομαι το κάθε μαλακιστήρι να κάνει το ψώνιο του με ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, το στανιό μου μέσα δηλαδή
:smt023:+1:

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 05 Μαρ 2020, 16:47

Namrail έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:44
Naida έγραψε:
05 Μαρ 2020, 16:35
Namrail έγραψε:

Δεν είσαι ρεαλιστρια. Οι ομάδες κρούσης δεν είναι απλοί μετανάστες, είναι ομάδες επιχειρησιακα συνδεδεμένες με τον τουρκικό στρατό.

Οι απέναντι προετοιμάζουν θερμο επεισόδιο εδώ και μέρες. Οι δικοί.μας από την άλλη είναι προβλεπόμενοι και κινούνται όπως πρέπει, με ιδιαίτερη προσοχή. Ούτε ταρζανιες έχουν κάνει, ούτε τσίμπησαν από τις προκλήσεις, ούτε τίποτα.

Ότι γίνει από δω και μπρος θα είναι ξεκάθαρα ευθύνη του Ερντογάν, που το κλιμακώνει σιγά σιγά. Αν αύριο πχ τρυπήσουν το φρακτη και περάσουν τα σύνορα οπλισμένα μπουλούκια δεν έχεις άλλη επιλογή από το να απαντησεις.
είδες που υποχρεώθηκες να "της την πέσεις κι εσύ"? Κατάλαβες τώρα; :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών