Ρε τον Ταϋγέτη έχουμε στείλει που δεν πετυχαίνει ούτε ελέφαντα στα 3 μέτρα από το Πάρκινσον;

Γερμανοί Νεοναζί δέχθηκαν επίθεση στην Μυτιλήνη: «Θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα»
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πρόκειται για 5 άτομα που έφτασαν χθες στο νησί και σήμερα το πρωί ένας από αυτούς δέχθηκε επίθεση.
Από χθες το βράδυ έχουν κυκλοφορήσει διάφορες πληροφορίες στην Μυτιλήνη περί άφιξης Γερμανών ακροδεξιών από ανήκουν στο Ιdentitäre Bewegung Deutschland.
Οι πληροφορίες αυτές μάλιστα φαίνεται να επιβεβαιώνονται, καθώς ένας από αυτούς δέχθηκε επίθεση το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να του ανοίξουν το κεφάλι.
Αναλυτικά το δημοσίευμα του site tonisi.gr, αναφέρει: «Το παρών στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης δίνουν από το πρωί της Παρασκευής τουλάχιστον πέντε (νέο)Ναζί από τη Γερμανία και το κόμμα «Κίνημα Ταυτότητας».
Μετά τις 11 το πρωί, έκαναν βόλτα στην Ερμού, προσποιούμενοι τους ρεπόρτερ με κάμερες από τη Γερμανία, τραβώντας τα πάντα και σημειώνοντας «Ήρθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ για να δείξουμε και την πλευρά του Έλληνα». Ο ένας εξ αυτών δέχτηκε επίθεση από κάποιον με μαύρο μπουφάν, όπως δήλωσε στο «Ν» αυτόπτης μάρτυρας που σημείωσε ότι του άνοιξαν το κεφάλι, καθώς και ότι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.
«Θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα» φέρονται να φώναζαν οι νεοναζί- προφανώς αναφερόμενοι στη 13η Δεκέμβρη του 1943 και στη μαζικότερη σφαγή αμάχων από τις δυνάμεις κατοχής των Ναζί στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.
Μία επιχειρηματίας στην αγορά της Ερμού που ξέρει γερμανικά τους μίλησε και της είπαν ότι είναι Γερμανοί δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ. «Εγώ δεν θέλω να είναι έτσι το νησί μου, έχουν καταστρέψει όλοι το νησί μου. Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου» δήλωσε στο «Ν» σοκαρισμένη.
Ας σημειωθεί ότι μέσα στους «επισκέπτες» είναι και ο Mario Müller, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι νεοναζί και επικεφαλής της "Kontrakultur Halle", μιας περιφερειακής ομάδας του "Identitarian Movement Germany"».SpoilerShow
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δεν μας έχει ανάγκη αφού τα πολλά εμπορεύματα της τα στέλνει μέσω Βουλγαρίας.
Μπορείς να τραγουδάς όσο θες.Namrail έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 16:26Οι μόνοι που αντιλαμβάνονται τον εθνικισμό ως θετική έννοια είναι οι τερμα ακροδεξιοί και τα χρυσαυγουλα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 08:54
Το πως ερμηνεύετε εσείς τον εθνικισμό είναι το τελευταίο που μ' ενδιαφέρει.
Δεν αντιλαμβάνονται όλοι τον εθνικισμό με τον ορισμό που του δίνετε εσείς.
Όταν το καταλάβετε αυτό, δηλαδή ότι η πολιτική άποψη δεν είναι εξίσωση της φυσικής ούτε θρησκευτικό δόγμα, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη επαφή με την πραγματικότητα.
Ο όρος περιέχει μέσα του ρατσισμο, ξενοφοβία κλπ. Ακόμα και δεξιοί ντρέπονται να πουν οτι είναι εθνικιστές και προτιμούν το "πατριώτες" .Η άμυνα στον Έβρο με τον τρόπο που γίνεται σήμερα και βεβαια βρίσκει αποδοχή από την πλειοψηφία δεν έχει να κάνει με εθνικισμό, έχει να κάνει με αυτοπροστασία.
Εθνικιστική θα ήταν η άποψη να απαντήσουμε στις επιθέσεις των μεταναστών με τις σφαίρες των G3. Την οποία έχουν εκφράσει κάποιοι, ακόμα και εδώ μέσα αλλά δεν είναι κοινωνικά αποδεκτή.
Τώρα εσύ μπορεις να πιστεύεις και ότι το ψάρι είναι κρέας, ο καθένας ότι μπορεί. Οι έννοιες υπάρχουν για να περιγράφουν κάτι και να μπορεί ο καθένας να αντιλαμβάνεται τι είναι αυτό το κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 16:38
Μπορείς να τραγουδάς όσο θες.
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι κάποιες έννοιες είναι αποκλειστικώς και μόνον θέμα προσωπικής άποψης.
Όπερ σημαίνει ότι οι δογματικές σου παπαριές, επηρεάζουν μόνον ιακωβίνικα λειτουργικά όπως το δικό σου.
Σιγά μην μπω στη δογματική λογική του κάθε τελειωμένου σαβοναρόλα.
Υπάρχει ένα Βλήμα
Σαν να πετάξει ένας μια πέτρα στο κεφάλι του Κωστίδη (ΣΚΑΙ) που κάνει ρεπορτάζ στην Αδριανούπολη και κάποια τουρκικά σάιτς να γράψουν "Δείραμε Έλληνα ακροδεξιό"!alekhine έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 16:27στο μεταξυ ακουγεται οτι πεφτουν μαπες και στα νησια
σαν να σφιγγουνε τα γαλατα
ειναι κανεις απο μυτιληνη να μας πει περισσοτερα?
Για το Νάνδρο ειδικά δε νομίζω ότι υπάρχουν στο φόρουμ πολλοί που να διαφωνούν με την περιγραφή.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 15:28Πώς κάνεις έτσι; Να σε εκπολιτίσουν θέλουν. Να γίνεις άνθρωπος που είσαι Ορκ τόσες χιλιετίες τώρα.Nandros έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 14:50Ο ανοικτοσυνοριάκας δεν μας λέει ότι από τους συλληφθέντες μέχρι τώρα, Σύριοι είναι μόνο 4% και οι Αφγανοί λάθρο είναι η απόλυτη πλειοψηφία!Gherschaagk έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 10:13Γιατί δεν τους έδιωχνε φίλε μου; Είχε τη δυνατότητα. Τι τους θέλει τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς εκτός απ' το να τους χρησιμοποιήσει σαν ανθρώπινες ασπίδες όπως κάνει τώρα φίλε μου;
Οι ντόπιοι εκεί δεν είναι σαν εσάς του φαντασμένους που έρχεστε από την άλλη μεριά της Ελλάδας για να το παίξετε δήθεν συνοριοφύλακες.
εσυ που το ξερεις το καλο τους ...? τους ρωτησες ...?stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 16:55Οι ντόπιοι εκεί δεν είναι σαν εσάς του φαντασμένους που έρχεστε από την άλλη μεριά της Ελλάδας για να το παίξετε δήθεν συνοριοφύλακες.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν αναπτύξει στενές σχέσεις με τους αντίστοιχους απέναντι. Πηγαίνουν σχεδόν καθημερινά στην Τουρκία για εμπορικές δραστηριότητες ή ακόμα και για καφέ.
Αλλά φυσικά, εσείς ξέρετε καλύτερα το καλό τους...
Αυτά, η Γαλή, δεν τα καταλαβαίνει.Namrail έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 16:26Οι μόνοι που αντιλαμβάνονται τον εθνικισμό ως θετική έννοια είναι οι τερμα ακροδεξιοί και τα χρυσαυγουλα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 08:54
Το πως ερμηνεύετε εσείς τον εθνικισμό είναι το τελευταίο που μ' ενδιαφέρει.
Δεν αντιλαμβάνονται όλοι τον εθνικισμό με τον ορισμό που του δίνετε εσείς.
Όταν το καταλάβετε αυτό, δηλαδή ότι η πολιτική άποψη δεν είναι εξίσωση της φυσικής ούτε θρησκευτικό δόγμα, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη επαφή με την πραγματικότητα.
Ο όρος περιέχει μέσα του ρατσισμο, ξενοφοβία κλπ. Ακόμα και δεξιοί ντρέπονται να πουν οτι είναι εθνικιστές και προτιμούν το "πατριώτες" .