Σωστός, αλλά μην ασχολείσαι Φος.
Θα βρεις τον μπελά σου με δαύτους.
Σωστός, αλλά μην ασχολείσαι Φος.
Αν και αστειεύεσαι να σου θυμίσω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:27Εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι διάφορα ως εναλλακτικές.
Να τους βάλουμε όλους μέσα και να τους κατευθύνουμε συντεταγμένα όπως ακριβώς οι Τούρκοι, στα δικά μας βόρεια σύνορα.
Και να αφήσουμε να βγάλουν το φίδι από την τρύπα οι Βούλγαροι κι οι Σκοπιανοί. Να πετάξουν και οι δικοί κάποιο δακρυγόνο βρε παιδί μου, χωρίς να βάλουν τα κλάματα στις νότιες περιοχές. Θα φέρουμε και τους εγκλωβισμένους στα νησιά, θα γίνει η αποσυμφόρηση και όλα καλά.
Ό,τι ακριβώς κάνουν οι Τούρκοι δηλαδή και δεν κουνιέται φύλλο.
Στην τελική, στην Ευρώπη δεν θέλουν να πάνε όλοι;
Δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τις επιθυμίες των ανθρώπων που θέλουν μια καλύτερη ζωή;
Ερντογάν γουέι λοιπόν.
αφου θα μας αδειασουν ας πηδηξουμε μονοι μας απο τον 5ο οροφο ... εξυπνοτατοstavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:31Το αν είναι αποδεκτή και για πόσο ακόμα θα σε καλύπτει η ΕΕ εξαρτάται αποκλειστικά από τις μπίζνες της ΕΕ με την Τουρκία. Να είσαι σίγουρος ότι μόλις βρεθεί η χρυσή τομή της μπίζνας με την Τουρκία, θα σε αδειάσουν με τα δύο χέρια μαζί. Ξαφνιικά θα γίνεις ο καταπατητής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο ερειστικός, ο προβληματικός κι όλα τα υπόλοιπα.Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:26Η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση ειναι η σωστή.stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:22
Ποιοι να μου πούνε: η Γαλή κι ο Νάνδρος και το λοιπό παρεάκι ;
Έχεις σοβαρή συμπολίτευση στο φόρουμ, βλέπεις.
Η μόνη τουρκική θέση είναι εκείνη που υπερασπίζεστε, της κλιμάκωσης των επεισοδίων και μετατροπή σε θερμό επεισόδιο που τόσο χαροποιεί τον Ερντογάν (ο οποίος πουλά τον ίδιο με εσάς εθνικισμό στους δικούς του).
Πρώτον είναι αποδεκτή και επιθυμητή από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνεπώς δεν είναι ακραία και δεν μπορεί να βλάψει τη χώρα σε διπλωματικό επίπεδο και δεύτερον αποτρέπει την προοπτική μαζικής εισόδου στη χώρα εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυριων σε κάποιο βάθος χρόνου μεταναστών.
Βλέπεις, εσένα σε έχουν δεμένο χειροπόδαρα και δεν σε έχουν ανάγκη αφού θα κάνεις ό,τι σου πουν (όπως και κάνεις αυτή τη στιγμή). Τον τούρκο, όμως, τον έχουν ανάγκη. Και η διαπραγμάτευση θα γίνεται μόνιμα μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ. Εσύ θα είσαι στην απέξω και θα παριστάνεις τον κομπάρσο.
φιλελες νεοταξιτης. Οποιος πολεμαει την ακρτοδεξια και τον μεσαιωνα στη χωρα αξιζει στηριξης.
Σ' αυτό οφείλω να διαχωρίσω κι εγώ τη θέση μου.
Ποιος είναι ο νεοταξίτης και ποιος ο ροζ αριστερός;
Πώς προτιμας να σε αποκαλουνε; Φασιστα; ακροδεξιο; χουντικο;
φοβασαι μην σε χαρακτηρισει χρησιμο ηλιθιο ...? αστο τον να εκφραστει
λεει ο ανθρωπος που υποστηριζει την εισαγωγη του μουσουλμανικου μεσαιωνα στη χωρα ...Northern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:33φιλελες νεοταξιτης. Οποιος πολεμαει την ακρτοδεξια και τον μεσαιωνα στη χωρα αξιζει στηριξης.nostromos έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:31ο νεοταξιτης υπερασπιζεται τον ροζ αριστερο ... κατανοητοNorthern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:30
θιχτηκε ο εθνικιστης που τον ειπανε εθνικιστη...Μονο στο πχορουμ αυτα,
Για πρώτη φορά στο νήμα αυτό διαβάζω από εσένα κάτι που έχει μία Α λογική.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:27Εγώ έχω αρχίσει και σκέφτομαι διάφορα ως εναλλακτικές.
Να τους βάλουμε όλους μέσα και να τους κατευθύνουμε συντεταγμένα όπως ακριβώς οι Τούρκοι, στα δικά μας βόρεια σύνορα.
Και να αφήσουμε να βγάλουν το φίδι από την τρύπα οι Βούλγαροι κι οι Σκοπιανοί. Να πετάξουν και οι δικοί κάποιο δακρυγόνο βρε παιδί μου, χωρίς να βάλουν τα κλάματα στις νότιες περιοχές. Θα φέρουμε και τους εγκλωβισμένους στα νησιά, θα γίνει η αποσυμφόρηση και όλα καλά.
Ό,τι ακριβώς κάνουν οι Τούρκοι δηλαδή και δεν κουνιέται φύλλο.
Στην τελική, στην Ευρώπη δεν θέλουν να πάνε όλοι;
Δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τις επιθυμίες των ανθρώπων που θέλουν μια καλύτερη ζωή;
Ερντογάν γουέι λοιπόν.
Σκέτα ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις.Northern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:34Πώς προτιμας να σε αποκαλουνε; Φασιστα; ακροδεξιο; χουντικο;
ο μεσαίωνας ερχεται με τους μωαμεθανούς που εχουν πλημυρισει την ελλαδα από το 1996,ηττα στα ιμια,και δωθεNorthern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:33φιλελες νεοταξιτης. Οποιος πολεμαει την ακρτοδεξια και τον μεσαιωνα στη χωρα αξιζει στηριξης.nostromos έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:31ο νεοταξιτης υπερασπιζεται τον ροζ αριστερο ... κατανοητοNorthern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:30
θιχτηκε ο εθνικιστης που τον ειπανε εθνικιστη...Μονο στο πχορουμ αυτα,