Ανοιξε τα ματια σου και δες τι γινεται, στηριζεις εναν φασιστα που προσπαθει να δημιουργησει ζωνες συνδιαχειρισης προβαλλοντας ως οπλο τους δηθεν μεταναστες. Εαν η ΕΕ δεν μεταπειστει σε αλλαγη πολιτικης του προσφυγικου, ή θα αναγκαστουμε να γινουμε Ισραηλ και θα σταματησουμε τις ειρηνικες απωθησεις, ή παμε σε ντε φακτο συνδιαχειριση περιοχων. Φυσικα και υπαρχουν ανθρωπινα δικαιωματα αλα καρτ, εαν διπλα σου πνιγεται η μανα σου και ενας ξενος την μανα σου θα σωσεις. κοψε τις πιπες....
οι μετανάστες σκυλοπνίγονται στη μεσόγειο και το αιγαίο και ζουν σε δύσκολες συνθήκες στον έβρο.
Με ποιανού ευθύνη γίνονται όλα αυτά;
Απάντησε μου σοβαρά αν θέλεις.
Οι Έλληνες, που τόσο εύκολα λες φασίστες (δε θα σε χαρακτηρίσω, όχι τώρα ζαίε, θέλω να μιλήσουμε έστω και λίγο) έχουν κάνει της πουτάνας τις διασώσεις στο Αιγαίο και από την εικόνα που έχω σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες υποδοχής έχουν βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους όσο κανένας άλλος λαός, ναι αυτός ο λαός τους οποίους αποκαλείς φασίστες και δεν μιλάω για τις μκο και όλους αυτούς που πληρώνονται αδρά κιόλας για να βοηθάνε, μήπως τελικά η λέξη φασίστας για εσένα είναι κάτι το θετικό; το λέω γιατί δεν βγαίνει κανένα λογικό συμπέρασμα με αυτά που λες, btw και γω είμαι πολύ υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά..
Ρεαλιστής νομίζω λέγεται αυτό και το βασικότερο ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.
για πες ρε μλκ γιατί οκ όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία κτλ αλλά η φάση πάει μία δύο πέντε δέκα.
Πρώτον δεν έχω πει τους Έλληνες φασίστες. Γενικά δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις. Έχω πει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει ανοιχτά υιοθετήσει ακροδεξιές απόψεις (προφανώς το έδαφος ήταν ήδη έτοιμο βέβαια, απλώς εκδηλώνονται ανεμπόδιστα πια) ειδικά τις τελευταίες μέρες που έχει ολοκληρωθεί η κατρακύλα.
Και τους μετανάστες τους έχουν βοηθήσει οι λίγοι που ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους οποίους βρίζετε και βρίζατε.
Όλοι οι Έλληνες ακροδεξιοί Έλληνες δηλώνουν, όχι ακροδεξιοί.
Όπως συμβαίνει και παντού.
εσύ δηλώνεις Έλληνας ή είσαι πάνω από όλα πολίτης του κόσμου?
Άνθρωπος.
Τί άνθρωπος είναι αυτός που μπήκε στο πχόρουμ την επομένη της καταστροφής στο Μάτι και άρχισε αμέσως damage control για το σύριζα είπαμε;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.