Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 15 Ιουν 2018, 22:33

Ρε ταλεντα παγια τακτικη να λες οτι εισαι 27-28.Εκμηδενιζεται η πιθανοτητα απορριψης λογω ηλικιας.Τα λεγα πριν λιγο καιρο και σε εναν που εφαγε ακυρο απο μια 18χρονη επειδη τον επιασε κριση ειλικριενιας να πει οτι ειναι 33.Αφου δε φαινεσαι για τοσο ρε μαλακα πφφφ.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 15 Ιουν 2018, 22:36

Πανω απ ολα η υγεια. Αν εχεις την υγεια σου μπορεις να κλεινεις τα ματια και να εισαι οσων χρονων θελεις και να εχεις κοντα σου οποιαν θελεις.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Ιουν 2018, 22:49

Πρώτα η υγεία - σωστα - αλλά με τα ''μυαλά'' που κουβαλάει η μεγάλη πλειοψηφία δουλεύει αδιάκοπα η
SpoilerShow
Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 15 Ιουν 2018, 22:50

Custom_F έγραψε:
15 Ιουν 2018, 19:13
bizeli έγραψε:
15 Ιουν 2018, 19:10

Δεν ξέρω τι σκέφτεται η 25αρα πάντως ξέρω τι σκέφτεται ένας 35αρης που είμαι κι εγώ στην ίδια ηλικία.
Προσωπικά εγώ στα 35 μου δεν μπορώ να επικοινωνήσω με έναν 25άρη.
Και ξαναλέω δεν εννοώ να πιούμε κανά καφέ στην παρέα και να κάνουμε χαβαλέ.
Εννοώ να έχεις σχέση.
Σε άλλη φάση είναι ο ένας, σε άλλη φάση είναι ο άλλος και όσο και να περνάς καλά στην αρχή οι διαφορές θα φανούν στην πορεία.
Δεν ειμαι σιγουρη οτι ο 35αρης θα θελει τοσο πολυ να επικοινωνησει ουσιαστικα...
Ναι όχι τόσο πολύ, λίγο περισσότερο όμως από εσάς.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 15 Ιουν 2018, 22:51

Dwarven Blacksmith έγραψε:
15 Ιουν 2018, 21:27
Αρκεί να αντιλαμβάνεσαι μόνος σου τα ίδια που προσπαθεί να σου περάσει κι ο Άγις. Άμα αντιλαμβάνεσαι άλλα κάτι κάνεις λάθος.
Eιδικά τους μύθους με αρχαίους Θεούς πρέπει να τους αντιλαμβανόμαστε πάντα με όρους καψούρας και σεξ. Δεν έχουν να πουν κάτι παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 15 Ιουν 2018, 22:52

sys3x έγραψε:
15 Ιουν 2018, 22:50
Ναι όχι τόσο πολύ, λίγο περισσότερο όμως από εσάς.
(:
Ανοιξε νημα.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Ιουν 2018, 22:58

Antares έγραψε:
15 Ιουν 2018, 22:51
Αρκεί να αντιλαμβάνεσαι μόνος σου τα ίδια που προσπαθεί να σου περάσει κι ο Άγις. Άμα αντιλαμβάνεσαι άλλα κάτι κάνεις λάθος.
Eιδικά τους μύθους με αρχαίους Θεούς πρέπει να τους αντιλαμβανόμαστε πάντα με όρους καψούρας και σεξ. Δεν έχουν να πουν κάτι παραπάνω.
Πόση αντίληψη απαιτείται για να καταλάβεις ότι όταν ο άλλος μπορούσε να επιλέξει πλούτη σοφία ωριμότητα γνώση δυναμη κλπ δεν δίστασε να τα γειώσει και να διαλέξει το ωραίο μνι + το δίδαγμα του μύθου ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Ιουν 2018, 23:14

bizeli έγραψε:
15 Ιουν 2018, 19:05
Τέλος πάντων, εγώ κάτω από 30 τους θεωρώ όλους τελείως μωρά όσο ώριμοι και να είναι.
bizeli έγραψε:
15 Ιουν 2018, 19:10
Προσωπικά εγώ στα 35 μου δεν μπορώ να επικοινωνήσω με έναν 25άρη.
Φινγκόλφιν έγραψε:
15 Ιουν 2018, 20:28
Τέλος πάντων δεν οδηγεί κάπου αυτή η συζήτηση, ας πούμε απλά πως διαφωνούμε.
χμμ. :003:

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 15 Ιουν 2018, 23:17

Αγις έγραψε:
15 Ιουν 2018, 22:58
Antares έγραψε:
Πόση αντίληψη απαιτείται για να καταλάβεις ότι όταν ο άλλος μπορούσε να επιλέξει πλούτη σοφία ωριμότητα γνώση δυναμη κλπ δεν δίστασε να τα γειώσει και να διαλέξει το ωραίο μνι + το δίδαγμα του μύθου ;
Και τα υπόλοιπα επιδιώκονται μετά μανίας όμως. Ειδικά τα πλούτη και η δύναμη.
Είναι πιο σοφιστικέ αυτοί οι μύθοι, όπως και η σκέψη των αρχαίων Ελλήνων, έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Ιουν 2018, 23:26

Antares έγραψε:
15 Ιουν 2018, 23:17
Αγις έγραψε:
15 Ιουν 2018, 22:58
Antares έγραψε:

Και τα υπόλοιπα επιδιώκονται μετά μανίας όμως. Ειδικά τα πλούτη και η δύναμη.
Είναι πιο σοφιστικέ αυτοί οι μύθοι, όπως και η σκέψη των αρχαίων Ελλήνων, έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.
Στη ζυγαριά βάσει αποτελέσματος είδαμε τι μέτρησε - για τον αντρα ανάμεσα στις εκπροσώπους της οικοκυράς -της μορφωμένης και της όμορφης τσαπερδόνας.
Οπότε κορίτσια ότι και να λέτε - απο τα 27-28 και πάνω που έρχεστε για πρώτη φορά σε επαφή με την συντροφικότητα την επικοινωνία και άλλα νόστιμα - η πραμάτια δεν πουλάει στους συνομήλικους - η αξιολογησή τους έχει άλλα κριτήρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 15 Ιουν 2018, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 15 Ιουν 2018, 23:26

GoBack έγραψε:
15 Ιουν 2018, 22:33
Ρε ταλεντα παγια τακτικη να λες οτι εισαι 27-28.Εκμηδενιζεται η πιθανοτητα απορριψης λογω ηλικιας.Τα λεγα πριν λιγο καιρο και σε εναν που εφαγε ακυρο απο μια 18χρονη επειδη τον επιασε κριση ειλικριενιας να πει οτι ειναι 33.Αφου δε φαινεσαι για τοσο ρε μαλακα πφφφ.
Μα αυτο λεω, δηλαδη τι κοινωνικος ρατσισμος ειναι αυτος; Δηλαδη πρεπει νσ λεμε ψεματα και να κρυβομαστε; Πριν λιγες μερες την κοινωνικη πιεση και την ανεκτικοτητα για τις σχεσεις των gay τις γιορτασαμε και δεν χρειαζεται να κατακρινονται οι μεταξυ τους σχεσεις, ομως για τη διαφορα ηλικιας κοπελας με μεγαλυτερο αντρα γινεται πανικος απο τη μητερα της μεχρι τις φιλες της, ασε που χαρακτηριζουν τους μεγαλυτερους και ως πορνογερους, αντι να τον παραδεχονται που παραμενει ενεργος. Τι ειναι αυτα;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Ιουν 2018, 23:29

paul25 έγραψε:
15 Ιουν 2018, 23:26
GoBack έγραψε:
15 Ιουν 2018, 22:33
Μα αυτο λεω, δηλαδη τι κοινωνικος ρατσισμος ειναι αυτος; Δηλαδη πρεπει νσ λεμε ψεματα και να κρυβομαστε; Πριν λιγες μερες την κοινωνικη πιεση και την ανεκτικοτητα για τις σχεσεις των gay τις γιορτασαμε και δεν χρειαζεται να κατακρινονται οι μεταξυ τους σχεσεις, ομως για τη διαφορα ηλικιας κοπελας με μεγαλυτερο αντρα γινεται πανικος απο τη μητερα της μεχρι τις φιλες της, ασε που χαρακτηριζουν τους μεγαλυτερους και ως πορνογερους, αντι να τον παραδεχονται που παραμενει ενεργος. Τι ειναι αυτα;
Ερ'ωτηκσξη
Από αυτές που χτυπιούνται και οδύρονται πόσες έχουν πάει με πολύ μεγαλύτερους ;

* Ολα επιτρέπονται. Μην πέφτετε στην παγίδα του ''αντρισμού '' που καλλιεργείται για να μας έχουν σαν δεμένους χειροπόδαρα και να αλωνίζουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 15 Ιουν 2018, 23:46

Δεν νομίζω ότι ένας 35άρης είναι μεγάλος πρώτα πρώτα. Με την 23άρα, 25άρα είναι ίδια γενιά. Οπότε τον να τον χαρακτηρίζει γέρο η 23άρα δεν μου φαίνεται πολύ λογικό.
Στον οικογενειακό, κοινωνικό μου περίγυρο, δεν υπάρχουν γάμοι, σχέσεις, με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ούτε εγώ επιδίωξα κάτι τέτοιο ποτέ. Οπότε δεν έχω εμπειρία. Πάντως ο αρκετά μεγαλύτερος έχει περισσότερες πιθανότητες να αποδειχθεί μεγάλος κάφρος, προσωπική άποψη πάντα, γιατί έχει περισσότερες εμπειρίες και ξέρει πως να χειρισθεί έναν μικρότερο.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 15 Ιουν 2018, 23:50

Αγις έγραψε:
15 Ιουν 2018, 23:29
Ερ'ωτηκσξη
Από αυτές που χτυπιούνται και οδύρονται πόσες έχουν πάει με πολύ μεγαλύτερους ;

* Ολα επιτρέπονται. Μην πέφτετε στην παγίδα του ''αντρισμού '' που καλλιεργείται για να μας έχουν σαν δεμένους χειροπόδαρα και να αλωνίζουν.
Δε το ξερω, φανταζομαι θες να σου πω πολλες.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Ιουν 2018, 23:52

Η ''φοβία '' προς τους μεγαλύτερους - οταν αναζητείται ''σοβαρή σχέση '' έχει στην ρίζα του την γνώση ότι δεν θα μασάει λόγω εμπειριών και δεν θα μετατραπει σε κιλοτάκια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 15 Ιουν 2018, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών