Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Ρε ταλεντα παγια τακτικη να λες οτι εισαι 27-28.Εκμηδενιζεται η πιθανοτητα απορριψης λογω ηλικιας.Τα λεγα πριν λιγο καιρο και σε εναν που εφαγε ακυρο απο μια 18χρονη επειδη τον επιασε κριση ειλικριενιας να πει οτι ειναι 33.Αφου δε φαινεσαι για τοσο ρε μαλακα πφφφ.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πανω απ ολα η υγεια. Αν εχεις την υγεια σου μπορεις να κλεινεις τα ματια και να εισαι οσων χρονων θελεις και να εχεις κοντα σου οποιαν θελεις.
Πρώτα η υγεία - σωστα - αλλά με τα ''μυαλά'' που κουβαλάει η μεγάλη πλειοψηφία δουλεύει αδιάκοπα η 
SpoilerShow

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι όχι τόσο πολύ, λίγο περισσότερο όμως από εσάς.Custom_F έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 19:13Δεν ειμαι σιγουρη οτι ο 35αρης θα θελει τοσο πολυ να επικοινωνησει ουσιαστικα...bizeli έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 19:10
Δεν ξέρω τι σκέφτεται η 25αρα πάντως ξέρω τι σκέφτεται ένας 35αρης που είμαι κι εγώ στην ίδια ηλικία.
Προσωπικά εγώ στα 35 μου δεν μπορώ να επικοινωνήσω με έναν 25άρη.
Και ξαναλέω δεν εννοώ να πιούμε κανά καφέ στην παρέα και να κάνουμε χαβαλέ.
Εννοώ να έχεις σχέση.
Σε άλλη φάση είναι ο ένας, σε άλλη φάση είναι ο άλλος και όσο και να περνάς καλά στην αρχή οι διαφορές θα φανούν στην πορεία.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Eιδικά τους μύθους με αρχαίους Θεούς πρέπει να τους αντιλαμβανόμαστε πάντα με όρους καψούρας και σεξ. Δεν έχουν να πουν κάτι παραπάνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 21:27Αρκεί να αντιλαμβάνεσαι μόνος σου τα ίδια που προσπαθεί να σου περάσει κι ο Άγις. Άμα αντιλαμβάνεσαι άλλα κάτι κάνεις λάθος.
Πόση αντίληψη απαιτείται για να καταλάβεις ότι όταν ο άλλος μπορούσε να επιλέξει πλούτη σοφία ωριμότητα γνώση δυναμη κλπ δεν δίστασε να τα γειώσει και να διαλέξει το ωραίο μνι + το δίδαγμα του μύθου ;Antares έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 22:51Eιδικά τους μύθους με αρχαίους Θεούς πρέπει να τους αντιλαμβανόμαστε πάντα με όρους καψούρας και σεξ. Δεν έχουν να πουν κάτι παραπάνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 21:27Αρκεί να αντιλαμβάνεσαι μόνος σου τα ίδια που προσπαθεί να σου περάσει κι ο Άγις. Άμα αντιλαμβάνεσαι άλλα κάτι κάνεις λάθος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
χμμ.Φινγκόλφιν έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 20:28Τέλος πάντων δεν οδηγεί κάπου αυτή η συζήτηση, ας πούμε απλά πως διαφωνούμε.

Και τα υπόλοιπα επιδιώκονται μετά μανίας όμως. Ειδικά τα πλούτη και η δύναμη.Αγις έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 22:58Πόση αντίληψη απαιτείται για να καταλάβεις ότι όταν ο άλλος μπορούσε να επιλέξει πλούτη σοφία ωριμότητα γνώση δυναμη κλπ δεν δίστασε να τα γειώσει και να διαλέξει το ωραίο μνι + το δίδαγμα του μύθου ;Antares έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 22:51Eιδικά τους μύθους με αρχαίους Θεούς πρέπει να τους αντιλαμβανόμαστε πάντα με όρους καψούρας και σεξ. Δεν έχουν να πουν κάτι παραπάνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 21:27Αρκεί να αντιλαμβάνεσαι μόνος σου τα ίδια που προσπαθεί να σου περάσει κι ο Άγις. Άμα αντιλαμβάνεσαι άλλα κάτι κάνεις λάθος.
Είναι πιο σοφιστικέ αυτοί οι μύθοι, όπως και η σκέψη των αρχαίων Ελλήνων, έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.
Στη ζυγαριά βάσει αποτελέσματος είδαμε τι μέτρησε - για τον αντρα ανάμεσα στις εκπροσώπους της οικοκυράς -της μορφωμένης και της όμορφης τσαπερδόνας.Antares έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 23:17Και τα υπόλοιπα επιδιώκονται μετά μανίας όμως. Ειδικά τα πλούτη και η δύναμη.
Είναι πιο σοφιστικέ αυτοί οι μύθοι, όπως και η σκέψη των αρχαίων Ελλήνων, έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.
Οπότε κορίτσια ότι και να λέτε - απο τα 27-28 και πάνω που έρχεστε για πρώτη φορά σε επαφή με την συντροφικότητα την επικοινωνία και άλλα νόστιμα - η πραμάτια δεν πουλάει στους συνομήλικους - η αξιολογησή τους έχει άλλα κριτήρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 15 Ιουν 2018, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μα αυτο λεω, δηλαδη τι κοινωνικος ρατσισμος ειναι αυτος; Δηλαδη πρεπει νσ λεμε ψεματα και να κρυβομαστε; Πριν λιγες μερες την κοινωνικη πιεση και την ανεκτικοτητα για τις σχεσεις των gay τις γιορτασαμε και δεν χρειαζεται να κατακρινονται οι μεταξυ τους σχεσεις, ομως για τη διαφορα ηλικιας κοπελας με μεγαλυτερο αντρα γινεται πανικος απο τη μητερα της μεχρι τις φιλες της, ασε που χαρακτηριζουν τους μεγαλυτερους και ως πορνογερους, αντι να τον παραδεχονται που παραμενει ενεργος. Τι ειναι αυτα;GoBack έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 22:33Ρε ταλεντα παγια τακτικη να λες οτι εισαι 27-28.Εκμηδενιζεται η πιθανοτητα απορριψης λογω ηλικιας.Τα λεγα πριν λιγο καιρο και σε εναν που εφαγε ακυρο απο μια 18χρονη επειδη τον επιασε κριση ειλικριενιας να πει οτι ειναι 33.Αφου δε φαινεσαι για τοσο ρε μαλακα πφφφ.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Ερ'ωτηκσξηpaul25 έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 23:26Μα αυτο λεω, δηλαδη τι κοινωνικος ρατσισμος ειναι αυτος; Δηλαδη πρεπει νσ λεμε ψεματα και να κρυβομαστε; Πριν λιγες μερες την κοινωνικη πιεση και την ανεκτικοτητα για τις σχεσεις των gay τις γιορτασαμε και δεν χρειαζεται να κατακρινονται οι μεταξυ τους σχεσεις, ομως για τη διαφορα ηλικιας κοπελας με μεγαλυτερο αντρα γινεται πανικος απο τη μητερα της μεχρι τις φιλες της, ασε που χαρακτηριζουν τους μεγαλυτερους και ως πορνογερους, αντι να τον παραδεχονται που παραμενει ενεργος. Τι ειναι αυτα;GoBack έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 22:33Ρε ταλεντα παγια τακτικη να λες οτι εισαι 27-28.Εκμηδενιζεται η πιθανοτητα απορριψης λογω ηλικιας.Τα λεγα πριν λιγο καιρο και σε εναν που εφαγε ακυρο απο μια 18χρονη επειδη τον επιασε κριση ειλικριενιας να πει οτι ειναι 33.Αφου δε φαινεσαι για τοσο ρε μαλακα πφφφ.
Από αυτές που χτυπιούνται και οδύρονται πόσες έχουν πάει με πολύ μεγαλύτερους ;
* Ολα επιτρέπονται. Μην πέφτετε στην παγίδα του ''αντρισμού '' που καλλιεργείται για να μας έχουν σαν δεμένους χειροπόδαρα και να αλωνίζουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν νομίζω ότι ένας 35άρης είναι μεγάλος πρώτα πρώτα. Με την 23άρα, 25άρα είναι ίδια γενιά. Οπότε τον να τον χαρακτηρίζει γέρο η 23άρα δεν μου φαίνεται πολύ λογικό.
Στον οικογενειακό, κοινωνικό μου περίγυρο, δεν υπάρχουν γάμοι, σχέσεις, με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ούτε εγώ επιδίωξα κάτι τέτοιο ποτέ. Οπότε δεν έχω εμπειρία. Πάντως ο αρκετά μεγαλύτερος έχει περισσότερες πιθανότητες να αποδειχθεί μεγάλος κάφρος, προσωπική άποψη πάντα, γιατί έχει περισσότερες εμπειρίες και ξέρει πως να χειρισθεί έναν μικρότερο.
Στον οικογενειακό, κοινωνικό μου περίγυρο, δεν υπάρχουν γάμοι, σχέσεις, με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ούτε εγώ επιδίωξα κάτι τέτοιο ποτέ. Οπότε δεν έχω εμπειρία. Πάντως ο αρκετά μεγαλύτερος έχει περισσότερες πιθανότητες να αποδειχθεί μεγάλος κάφρος, προσωπική άποψη πάντα, γιατί έχει περισσότερες εμπειρίες και ξέρει πως να χειρισθεί έναν μικρότερο.
Δε το ξερω, φανταζομαι θες να σου πω πολλες.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Η ''φοβία '' προς τους μεγαλύτερους - οταν αναζητείται ''σοβαρή σχέση '' έχει στην ρίζα του την γνώση ότι δεν θα μασάει λόγω εμπειριών και δεν θα μετατραπει σε κιλοτάκια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 15 Ιουν 2018, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα περισσότερα προβλήματα που συζητούμε εδώ έχουν τις ρίζες τους σε ένα και μόνο πρόβλημα..
από Parrot » 06 Απρ 2025, 14:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 70 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
06 Απρ 2025, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jafar
31 Μαρ 2024, 01:09