sys3x έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 14:04
stavmanr έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 13:07
sys3x έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:56
Ας ξεκινήσουμε από την κοινή μας διαπίστωση καθώς οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, επί της ουσίας η κοινή μας διαπίστωση μας λέει ότι εσύ δεν γνωρίζεις την θέση μου, τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση πολύ καλέ μου φίλε σταβ; αν μας ενδιαφέρει ρωτάμε.

Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ, εσύ μπορείς να κάνεις ακριβώς ότι θέλεις χωρίς καμμία πίεση, όπως και γω με ακριβώς την ίδια πίεση θεωρώ μέγιστη πουστιά να βάζω λόγια στο στόμα σου και μάλιστα να τα χρησιμοποιώ σαν επιχειρήματα για το οτιδήποτε. Εμείς μέχρι στιγμής είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι (όσο και να διαφωνούμε, πράγμα καθόλα θεμιτό)

Αφού το πήρα πίσω, γιατί το επαναφέρεις;

Είπαμε, μπερδεύτηκα με άλλους με τους οποίους είχες κοινές θέσεις σε παρόμοια ζητήματα.
Εσύ σε αντίθεση προς άλλους δεν υποστηρίζεις ότι οι μετανάστες έρχονται για τα επιδόματα.
Τέλος.
Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτόν τον πραγματικά πολύ σπουδαίο παράγοντα για να συνεχίσουμε να κάνουμε πολιτισμένο διάλογο σου ξαναλέω πως το μεταναστευτικό το θεωρώ αρκετά πολύπλοκο ζήτημα ή πιο σωστά πρόβλημα. Επειδή αντιθέτως με πολλές αριστεράντζες έχω επαφή τόσο με μετανάστες όσο και με αλληλέγγυους υπαλλήλους μκο κτρ έχω μια εικόνα (έστω περιπτωσιολογική) επί του θέματος, οπότε ναι, σίγουρα υπάρχουν φτωχοδιάβολοι οι οποίοι λιγουρεύονται τα εν λόγω επιδόματα κυρίως των βορείων ευρωπαϊκών χωρών και αυτό δεν είναι άποψη, είναι κάτι που μου έχουν πει απευθείας σε εμένα (όχι σε κάποιον φίλο μου) άνθρωποι που είτε τα επιδιώκουν είτε ήδη τα παίρνουν και πρακτικά από πολλές απόψεις είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα και από εμένα τον ίδιο και αυτό με οδηγεί απευθείας στην θέση που πήρε ο φος στο παρόν νήμα με την οποία επίσης συμφωνώ (όπως σχεδόν σε ότι θέση έχει πάρει στο παρόν νήμα) στο πνεύμα της αλλά νομίζω ότι πρακτικά έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην εφαρμογή όχι γενικότερα αλλά συγκεκριμένα στην Ελλάδα των 20ς.
Άλλο πράγμα το "επιθυμώ τα επιδόματα τώρα που βρίσκομαι εδώ" που ισχύει ας πούμε καί στο 99% των ελλήνων πολιτών , κι άλλο "ξεκίνησα από 3.000 χλμ μακριά παρατώντας το σπίτι, την περιουσία, τους φίλους κλπ. για τα επιδόματα".
Να το ξεκαθαρίσουμε φίλε μου sys.
Το ερώτημά μου όμως ήταν άλλο και ήταν το μόνο που προσπέρασες :
Διάβασες, πριν χειροκροτήσεις τον Φος και του αποδόσεις sysoπόντους στο διάλογο, την συμπερασματική παράγραφό του που έλεγε ότι το βάρος της αποτροπής της παράνομης μετανάστευσης δεν πρέπει να πέσει στους μετανάστες αλλά σε αυτούς που τους εκμεταλλεύονται;
Δεν το επανέφερα απλά, το ξεκαθάρισα και σε είπα ήδη ότι εξακολουθώ να σε θεωρώ καλό φίλο ρε σταβ.

Τί να ξεκαθαρίσεις δηλαδή ρε Sys;
Ξεκαθαρίσματα κάνουμε στο φόρουμ;

Γράψε στο θέμα.
Επίσης σου απάντησα ήδη σε όλα εκτός από αυτό το συσόμετρο

που κοπανάς, κοινή λογική λέγεται ρε, και ότι τα μέτρα που προτείνει ο φος για αυτούς που θέλουν φτηνά εργατικά χέρια είναι δυσεφάρμοστα στην ελληνική πραγματικότητα.
Ο Φος δεν έγραψε τέτοιο πράγμα. Έγραψε ότι το βάρος της αποτροπής της παράνομης μετανάστευσης δεν πρέπει να πέσει στους μετανάστες αλλά σε αυτούς που τους εκμεταλλεύονται εντός Ελλάδας (εργοδότες κλπ).
Κάτι παθαίνεις ρε μλκ εσύ, ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς γιατί είσαι έξυπνος άνθρωπος με τρομερά ιδεολογικά κολλήματα όμως.
Ξέρεις τί παθαίνεις sys;
Αυτό που παθαίνει ο μέσος Ολυμπιακός οπαδός που νομίζει ότι όλοι οι άλλοι είναι αντιολυμπιακοί.
Ξέρεις, υπάρχουν και φίλαθλοι, απλά.

Έχε το στο νου σου.
Αν ήσουν προσεκτικός θα είχες διαπιστώσει ότι έχω γράψει εναντίον όλων και υπέρ όλων.
* Για μία ακόμη φορά στρέφεις το θέμα στο προσωπικό.