Το επομενο βημα θαναι νεκροφιλια.
Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Φαντασου να τις πας αυτες στον Κυρ Αριστο για σουβλακια και να τους πεις οτι, πλεον, δεν μπορεις να φας πανω απο 2 τυλιχτα λογω ηλικιας κλπ...
Την Αμεση Δραση θα καλεσουν...
υ.γ. Αν και πιστευω οτι η μεγαλη θα με ερωτευοταν γιατι μου δινει την εντυπωση καλης κοπελας και θα εκτιμουσε τη σοφια και τον καλο και ενδιαφεροντα χαρακτηρα μου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Επικοινωνία:
Η κοπελα του Λεωνίδα στο 10 λεπτά κήρυγμα ειναι στο αβαταρ σου?
Δε νομιζω να τρωνε σουβλακια.Daje έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 11:08Φαντασου να τις πας αυτες στον Κυρ Αριστο για σουβλακια και να τους πεις οτι, πλεον, δεν μπορεις να φας πανω απο 2 τυλιχτα λογω ηλικιας κλπ...
υ.γ. Αν και πιστευω οτι η μεγαλη θα με ερωτευοταν γιατι μου δινει την εντυπωση καλης κοπελας και θα εκτιμουσε τη σοφια και τον καλο και ενδιαφεροντα χαρακτηρα μου.

Η μεγαλη, τα περισσοτερα απαυτα που ηθελε να πιστεψουμε οτι πιστευει, δεν τα πιστευε.
Τωρα μου θυμισες ενα φιλο ο οποιος προσπαθουσε, με μαθηματικο τυπο, να υπολογισει μετα απο ποσα ραντεβου μια σχεση φτανει στα σουβλακια.Custom_F έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 11:11Δε νομιζω να τρωνε σουβλακια.Daje έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 11:08Φαντασου να τις πας αυτες στον Κυρ Αριστο για σουβλακια και να τους πεις οτι, πλεον, δεν μπορεις να φας πανω απο 2 τυλιχτα λογω ηλικιας κλπ...
Η μεγαλη, τα περισσοτερα απαυτα που ηθελε να πιστεψουμε οτι πιστευει, δεν τα πιστευε.

Ξεκινας με καλα εστιατορια κλπ., περνας στη φαση του Κυρ Αριστου-Σουβλακια και μετα delivery.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Ε ναι. Εγω ομως τους τα εκανα παντα πιο ευκολα. Τους εβγαζα απο τη "δυσκολη" θεση. Στηριζα σουβλακια απο νωρις!

Αλλα για πες. Ειχε φτασει σε καποιο συμπερασμα;
α μπραβο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Επικοινωνία:
Ότι με τον νταζε για κολλητάρι στο καμάκι, θα μείνει με το καλαμακι στο χέρι
Ετσι και αλλιως τωρα που εχουν ολοι μουσια οσο δηλωσεις εισαιNamrail έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 09:06Πέστα ρε μαλάκα επιτέλους. Εμένα με περνάνε όλοι για μικρότερο, δεν δείχνω 31 και άνετα θα μπορούσα να πλασαριστώ 26-27 ή και παρακάτω.GoBack έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 22:33Ρε ταλεντα παγια τακτικη να λες οτι εισαι 27-28.Εκμηδενιζεται η πιθανοτητα απορριψης λογω ηλικιας.Τα λεγα πριν λιγο καιρο και σε εναν που εφαγε ακυρο απο μια 18χρονη επειδη τον επιασε κριση ειλικριενιας να πει οτι ειναι 33.Αφου δε φαινεσαι για τοσο ρε μαλακα πφφφ.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μη σου πω και... οποιος δηλωσεις, εισαι.GoBack έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 14:02Ετσι και αλλιως τωρα που εχουν ολοι μουσια οσο δηλωσεις εισαιNamrail έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 09:06Πέστα ρε μαλάκα επιτέλους. Εμένα με περνάνε όλοι για μικρότερο, δεν δείχνω 31 και άνετα θα μπορούσα να πλασαριστώ 26-27 ή και παρακάτω.GoBack έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 22:33Ρε ταλεντα παγια τακτικη να λες οτι εισαι 27-28.Εκμηδενιζεται η πιθανοτητα απορριψης λογω ηλικιας.Τα λεγα πριν λιγο καιρο και σε εναν που εφαγε ακυρο απο μια 18χρονη επειδη τον επιασε κριση ειλικριενιας να πει οτι ειναι 33.Αφου δε φαινεσαι για τοσο ρε μαλακα πφφφ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
the power of makeup
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
και βαμμένη πάλι χάλια είναι..μη σου πώ περισσότερο.
(✿ ♥‿♥)
Τπτ δεν μπορεί να κάνει μια 27 + να έχει τη φρεσκάδα μιας 20 αρας - τπτ δεν μπορεί να κάνει το δέρμα - γυαλόχαρτο να έχει την μεταξένια αίσθηση της σάρκας της.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δέρμα γυαλόχαρτο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα περισσότερα προβλήματα που συζητούμε εδώ έχουν τις ρίζες τους σε ένα και μόνο πρόβλημα..
από Parrot » 06 Απρ 2025, 14:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 70 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
06 Απρ 2025, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jafar
31 Μαρ 2024, 01:09